hoşbulduk meldiciim..kürtaj olduğunu bilmiyordum ben........yazmadınmı yoksa burada??neden alınmıştı?bende okudum gecikiyomuş genelde.zaten o kadarda değil:) patır patır hamile kalanlardan olamam heralde:)))) neyse yapışıklık falan olmasında geç oluversin...sen nasılsın canım?neler planlıyosun?
yok bitanem yazmıştım çok eski sayfalarda 9 yıl önce kendi isteğimle aldırmıştım hayatımın en büyük pişmanlıklarından biri.malesef cahillik diyelim....
ben hastalanmadım ama regl belirtileirm arttı bekliyorum. c.tesine kadar olmazsam doktora gideceğim.
canım günaydın, bekleme muallakta olmak çok zor gerçekten, geçen ayda tatile gitmeden önce öyleolmuşdu hatırlarsan , ne dr gitmek geliyor içinden nede test yapmak değil mi?sen test yaptınmı peki?
inşallah belirtiler tam tersi olur
canım test falan yapmadım. hiç içimden gelmiyor. başka zaman olsaydı günüm geçmeden başlardım. hiç olumlu birşey olduğunu düşünmediğim için farklısı aklıma gelmiyor. adet olacağımı hissediyorum. bu ay hava değişimi çok yaptım 6-7 şehir gezdim, denize gittim ondan da olabilir. sancımda var sanki oldu olacak gibi. sadece dua ediyorum ters birşey olmasın.
inşallah ters bişey olmayacak canım , hastalansan bile üzülme , zamanında hastalanmak bile çok önemli , sabrımızın sonunda ödüllerimiz alıcaz inşallah.
ben bu ay ilk defa soğan suyu içitim sabah aksam ama farkılı bir akıntı ile karşılamadım , denizdeydim ya belkide ondan anlamadım ne bileyim ,bide acaba yanlış soğanlamı yaptım , hani dış kabuğu sarı içi beyaz olan soğanlar var ya onu kullandım, hayırlısı artık
kekecb nasılsın canım?sende beklemeye aldın değilmi? soğan suyunu bende 1 kere denedim sonra içemedim..mahvolmuştum:) içebiliyorsan devam et,bu kadar yazıldığına göre işe yarıyodur..soğanın çok faydalı olduğuna inanırım bende vücut için..şu tarla soğanları vadırya,doğrayınca acayip göz yakar,dışı kahverengiye dönük sarıdır,bulabilirsen ondan kullan..bana tarladan toplanmış geldi yeni,pazardan aldıklarımla çok farklı,küçük küçük ama kokusu bile çok keskin...
merhabalar
ben hala aynıyım reglim gelmedi henüz. hep gelecek gibi hissediyorum sürekli kontrol halindeyim. dün ağrılarım öğleden sonra birden kesildi ama bugün sabah yine o garip ağrıalrım başladı.
landarch merhaba canım nasılsın , sen neler yapıyorsun son durumun nedir
merhabalar
ben hala aynıyım reglim gelmedi henüz. hep gelecek gibi hissediyorum sürekli kontrol halindeyim. dün ağrılarım öğleden sonra birden kesildi ama bugün sabah yine o garip ağrıalrım başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?