Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yok bitanem yazmıştım çok eski sayfalarda 9 yıl önce kendi isteğimle aldırmıştım hayatımın en büyük pişmanlıklarından biri.malesef cahillik diyelim....

yok bitanem yazmıştım çok eski sayfalarda 9 yıl önce kendi isteğimle aldırmıştım hayatımın en büyük pişmanlıklarından biri.malesef cahillik diyelim....

canım yaa unutmuşum,kusura bakma...okuduğumu hatırladım şimdi.inşallah tekrar hamile kalacaksın..

ben hastalanmadım ama regl belirtileirm arttı bekliyorum. c.tesine kadar olmazsam doktora gideceğim.

canım günaydın, bekleme muallakta olmak çok zor gerçekten, geçen ayda tatile gitmeden önce öyleolmuşdu hatırlarsan , ne dr gitmek geliyor içinden nede test yapmak değil mi?sen test yaptınmı peki?
inşallah belirtiler tam tersi olur

canım test falan yapmadım. hiç içimden gelmiyor. başka zaman olsaydı günüm geçmeden başlardım. hiç olumlu birşey olduğunu düşünmediğim için farklısı aklıma gelmiyor. adet olacağımı hissediyorum. bu ay hava değişimi çok yaptım 6-7 şehir gezdim, denize gittim ondan da olabilir. sancımda var sanki oldu olacak gibi. sadece dua ediyorum ters birşey olmasın.

inşallah ters bişey olmayacak canım , hastalansan bile üzülme , zamanında hastalanmak bile çok önemli , sabrımızın sonunda ödüllerimiz alıcaz inşallah.
ben bu ay ilk defa soğan suyu içitim sabah aksam ama farkılı bir akıntı ile karşılamadım , denizdeydim ya belkide ondan anlamadım ne bileyim ,bide acaba yanlış soğanlamı yaptım , hani dış kabuğu sarı içi beyaz olan soğanlar var ya onu kullandım, hayırlısı artık

aren ne kadar geçti adetin?elinde test varsa yapsana..en azından düşünmezsin..bende adet olmadım ama kürtajdan sonra böle olurmuş..ağrım var bekliyorum..

kekecb nasılsın canım?sende beklemeye aldın değilmi? soğan suyunu bende 1 kere denedim sonra içemedim..mahvolmuştum:) içebiliyorsan devam et,bu kadar yazıldığına göre işe yarıyodur..soğanın çok faydalı olduğuna inanırım bende vücut için..şu tarla soğanları vadırya,doğrayınca acayip göz yakar,dışı kahverengiye dönük sarıdır,bulabilirsen ondan kullan..bana tarladan toplanmış geldi yeni,pazardan aldıklarımla çok farklı,küçük küçük ama kokusu bile çok keskin...

kızlar bu arada doktorumu aradım,adetim gelmedi diye..korundun değilmi dedi:) bende hayır dedim..kadın kızmıştır kesin..ben ne dedim bu ne yapmış diye:) biraz daha bekleyelim dedi...ağrım gelip gidiyo.tek korkum yapışıklık olurmuş kürtajdan sonra...inşallah değildir..endometriozise yatkınlığım var diye aklıma kötü kötü şeyler geliyo.......

canım benim iyiyim , sağol .evet beklemedeyim şuan , kafamda çok rahat ama tabi hiçbir zaman tamamen gitmiyor aklından, bende tatildeyken en azından içeyim dedim , açıkcası çok zorlamadı son yudumda biraz bulantı yapıyordu ama , bir yan etkisini görmedim ,inşallah işe yarar . ya ne bileyim işte yemeklerde kullandığımız soğan var ya ondan kullandım , içi mor gibi olan değil dediğin gibi kabuğu açık kahve sarı gibi olan dan.
bu sefer bişey olmazsa ilerde yine kullanmayı düşünüyorum, 15 gün günde 2 kere içtim.

canım sende endişelenme , kötü bişey yok inşallah , düzensizliğin olması çok normal , ama sakın ihmel etme , kendine çok iyi bak

merhabalar
ben hala aynıyım reglim gelmedi henüz. hep gelecek gibi hissediyorum sürekli kontrol halindeyim. dün ağrılarım öğleden sonra birden kesildi ama bugün sabah yine o garip ağrıalrım başladı.

merhabalar
ben hala aynıyım reglim gelmedi henüz. hep gelecek gibi hissediyorum sürekli kontrol halindeyim. dün ağrılarım öğleden sonra birden kesildi ama bugün sabah yine o garip ağrıalrım başladı.

canım ya iyi dayanıyorsun test yapsan belki rahatlayacaksın sürekli tetikde insanın yüreği dayanmıyor valla

landarch merhaba canım nasılsın , sen neler yapıyorsun son durumun nedir

merhaba, uzun bir tatil yaptım.. ikinci aşilama da olmadı adet oldum, şimdi ovulasyon dönemindeyim. doktorum bu ay ara verelim demişti.. artık aklıma bile gelmio bile, hatta artık topiğe girmesem diye düşünüyordum ama sizi çok merak ettim

merhabalar

Hadi bakalım inşallah BEBİŞ habercisidir bu dediklerin,hayırlısı olsun.:CüvCüv::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…