Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar iyi geceler..

aren çatlattın beni. eğer hala regli olmadıysan bence hamilesin...

benimde reglim normal süresine göre 3 gün falan geçti ama ben bu ilk tdaviye başladığımdan beri 4 aydır hep 4-5 gün geç oluyorum ve kasıklarım patlıyacak gibi ama senin zamanında oluyor tedaviler etkilemedi.o yüzden ben zerre kadar kendim için umutlanmıyorum ama senin için çok umutluyum..

landarch hş geldin ... sen yinede arada gir özletme kendini.inan senden farklı değiliz, aynı psikoloji hepimizde var... ama ben buradaki arkadaşlarla yazışrak rahatlıyorum,çünkü hepimiz aynı dili kullanıyoruz...

iyi geceler cnm..

Bende bugun bakmayayim kafamdan uzaklastirayim diyorum ama herkesi o kadar merak ediyorum ki ve yanliz olmadigimi bilmek garip bi rahatlik veriyor o yuzden dayanamayip hergun goz atiyorum....:)

Bende bugun bakmayayim kafamdan uzaklastirayim diyorum ama herkesi o kadar merak ediyorum ki ve yanliz olmadigimi bilmek garip bi rahatlik veriyor o yuzden dayanamayip hergun goz atiyorum....:)

doğru söylemişsin en doğrusu bu yalnız olmadığımızı bilmek garip bir rahatlık veriyor...

iyi akşamlar kızlar.. bugün kimse uğramamış.. arende merakta bıraktı. inş. güzel haberler gelir..

sevgiler...

iyi akşamlar kızlar.. bugün kimse uğramamış.. arende merakta bıraktı. inş. güzel haberler gelir..

sevgiler...

canım internete giremedim. doktora bugün gitmedim işlemi varmış p.tesi sabaha randevu verdi. hala regl olmadım ama ağrılarım falan kalmadı. bilmiyorum artık haber veririm.

canım internete giremedim. doktora bugün gitmedim işlemi varmış p.tesi sabaha randevu verdi. hala regl olmadım ama ağrılarım falan kalmadı. bilmiyorum artık haber veririm.

aren bence hamilesin, bilmiyorum ama ben umutluyum, sbırsızlıkla bekliyorum pztesiyi...

aren bence hamilesin, bilmiyorum ama ben umutluyum, sbırsızlıkla bekliyorum pztesiyi...

canım bugün kan testi yaptırdım. negatif. reglim hayatımda hiç bu kadar gecikmemişti. bugün 7.gün ve hala olmadım. sinir oldum. yarın sabah gideceğim doktora umarım sadece normal bir gecikmedir.

canım bugün kan testi yaptırdım. negatif. reglim hayatımda hiç bu kadar gecikmemişti. bugün 7.gün ve hala olmadım. sinir oldum. yarın sabah gideceğim doktora umarım sadece normal bir gecikmedir.

canım ben çok umutluydum senden, sinir oldum bende. aklına kötü bir şey getirme hemen.bu tedaviler düzenmizi bozdu, benim reglimde hep çok düzenliydi ama son 4-5 ydır hep gecikiyor. benimde 4 gün gecikmişti bugün sabah regli oldum..hemde acaip sancılı oldu.kıvrandım resmen hiç böyle olmazdı...

Kızlar merhaba
uzun süredir girememiştim geçmişe baktım ama yine değişiklik yok sanırım.Hilyeyi çok merak ettim görüşeniniz varmı?
birde maya tüp. mer. ile görüşeniniz oldumu hiç fiyatlar neymiş merak ettim.

günaydın kızlar

arencim sıcaklardanda vucüd dengesi şaşabiliyor, hiç kasma kendini rahat bırak , ben 11 gün hastalanmışdım.

haftasonu bir haber aldım , o kadar mutlu oldumki.
benim kuzenim aynen benim gibi pco lu, 2 sene uğraşdı didindi ama bebişi olmamışdı, sonunda aşılama ile ikiz erkek bebişe sahip oldu ve bebişler bu temmuz ayında 1 yaşlarını doldurdular , hafta sonu konuştuğumuzda ise hamile olduğunu söyledi , inana biliyormusunuz sen uğraş didin okadar sıkıntı yaşa ikiz bebişin olsun ama sonra hiç aklında yokken hamile kal , demekkki herşeyin bir zamanı var beklemek gerekiyorsa beklenecek , herşeyin hayırlısını dilemek lazım yani mucizeler uzak değil her an herşey olabilir:CüvCüv:

günaydın kızlar. Günaydın nry ben hilyeyi hemde çok merak ediyorum. çok kez burdan seslendim. Arada girip aklımdasınız ama son zamanlarda giremiyorum dedi sonra son 15-20 gündür temelli kayboldu. Inş. Bir sorun yoktur. Bu arada sende yoktun seni de özledik...

canım günaydın. Sıcaklar çok etkili doğru söylüyorsun. Ama ben dün gece aren aklıma geldi ve şunu düşündüm. Sanıyorum regli biraz gecikince biz umutla başlıyoruz ve psikolojik olarak vücudumuz bize böyle oyunlar oynuyor...

günaydın kızlar
sabah doktora gittim kistim varmış o nedenle böyle gecikmiş adetim. farlutal verdi bittikten 10 gün içinde adet olursun adet oluncada yasmin verdi onu kullan dedi.
eşim tatil yanımdayken yumurta takibi yaptırıp birkaç ay kendi kendimize deneriz derken kist çıktı. 2 dönemim böyle gidecek.

günaydın kızlar..nasılsınız? AREN ;bende ümitlenmeye başlamıştım canım senden..ama ters bişey yoktur merak etme..biyerde alıştık,bu süreç çok gel git dolu..kafamız o kadar allak bullak ki başka şeylere dikkatimizi bile veremiyoruz..vücudumuzda sapıttı napacağını..bi aya kalmaz toparlarsın.doktora gidince anlaşılır..
bu arada bende adet olmadım.ayaklı bi bomba gibiyim.hem bedenen hemde psikolojik açıdan şişişşşştimm..arkadaşımın ısrarıyla test yaptım negatif:) ALLAH HEPİMİZİ TAM SEVİNDİRSİN........

canım benim sakın üzem kendini , kist gittikten sonra ,ilaı kullanman bittikden sonra herşey olabilir , vucüdumunun ne ye nasıl tepki vereceği belli olmuyor , her şeyin hayorlısı , bu mübarek günlerde Kurban olduğum allahım hepimizin yüzüne gülsün hayırlı bebişler nasüp etsin inşallah

aynı anda yazmışım canım..benimde başıma çok geldi..bi ay klomen verilirdi 3 ay doğum k.hapı içerdim..hep kist oluşurdu..ama ameliyatımı yapan doktora gittiğimdede kistim vardı ve doğum k.hapı alıyordum,eski doktorum verdi demiştim..bıraktırmıştı..kisti vücut kendi atar diye.hakikaten bidahaki ay bişey kalmamıştı..doktoruna bi sor belki adetten sonra temizlenir,bi kontrole gidersin....üzülme,nasipten öte yol yokmuş,bi gün denk getireceğiz merak etme....

kızlar bende iş yoğunluğumdan giremiyorum.
ramazn rehaveti birde. zaten bendede bir gelişme yok.
ama sizleri merak ettikçe ara ara girip okuyorum.
benimde yumurtlama günlerim geçti. göğüslerim dolgunlaştı ve acımaya başladılar. kasıklarımdada ara ara sancılar oluyor ama ben ne yapıyorum hiçmi hiç düşünmüyorum.
hayırlısı allahtan. kekecb inde söylediği gibi mucizeler belkide cok yakınımızda.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…