merhaba, uzun bir tatil yaptım.. ikinci aşilama da olmadı adet oldum, şimdi ovulasyon dönemindeyim. doktorum bu ay ara verelim demişti.. artık aklıma bile gelmio bile, hatta artık topiğe girmesem diye düşünüyordum ama sizi çok merak ettim
Bende bugun bakmayayim kafamdan uzaklastirayim diyorum ama herkesi o kadar merak ediyorum ki ve yanliz olmadigimi bilmek garip bi rahatlik veriyor o yuzden dayanamayip hergun goz atiyorum....:)
iyi akşamlar kızlar.. bugün kimse uğramamış.. arende merakta bıraktı. inş. güzel haberler gelir..
sevgiler...
canım internete giremedim. doktora bugün gitmedim işlemi varmış p.tesi sabaha randevu verdi. hala regl olmadım ama ağrılarım falan kalmadı. bilmiyorum artık haber veririm.
aren bence hamilesin, bilmiyorum ama ben umutluyum, sbırsızlıkla bekliyorum pztesiyi...
canım bugün kan testi yaptırdım. negatif. reglim hayatımda hiç bu kadar gecikmemişti. bugün 7.gün ve hala olmadım. sinir oldum. yarın sabah gideceğim doktora umarım sadece normal bir gecikmedir.
kızlar merhaba
uzun süredir girememiştim geçmişe baktım ama yine değişiklik yok sanırım.hilyeyi çok merak ettim görüşeniniz varmı?
Birde maya tüp. Mer. Ile görüşeniniz oldumu hiç fiyatlar neymiş merak ettim.
günaydın kızlar
arencim sıcaklardanda vucüd dengesi şaşabiliyor, hiç kasma kendini rahat bırak , ben 11 gün hastalanmışdım.
Haftasonu bir haber aldım , o kadar mutlu oldumki.
Benim kuzenim aynen benim gibi pco lu, 2 sene uğraşdı didindi ama bebişi olmamışdı, sonunda aşılama ile ikiz erkek bebişe sahip oldu ve bebişler bu temmuz ayında 1 yaşlarını doldurdular , hafta sonu konuştuğumuzda ise hamile olduğunu söyledi , inana biliyormusunuz sen uğraş didin okadar sıkıntı yaşa ikiz bebişin olsun ama sonra hiç aklında yokken hamile kal , demekkki herşeyin bir zamanı var beklemek gerekiyorsa beklenecek , herşeyin hayırlısını dilemek lazım yani mucizeler uzak değil her an herşey olabilir:cüvcüv:
günaydın kızlar. Günaydın nry ben hilyeyi hemde çok merak ediyorum. çok kez burdan seslendim. Arada girip aklımdasınız ama son zamanlarda giremiyorum dedi sonra son 15-20 gündür temelli kayboldu. Inş. Bir sorun yoktur. Bu arada sende yoktun seni de özledik...
Günaydın canım inşallah iyidir.Bende sizi özledim inan giremediğimde aklım hep sizlerde merakla bekliyorum ne yaptılar diye.ben çok sıkıldım bu aralar allak bulağım ne yapacağımı tam kestiremiyorum işime kendimi veremiyorum genel olarak budurumda soğukkanlıydım bilirsiniz ama niye böyle oldum bilmiyorum.1.aşılamam tutmadı 2. aşılamayı eylülde deneyip sonra direk tüp bebeğe geçmek istiyorum artık boşuna vakit kaybediyormuşum gibi geliyor
günaydın kızlar
sabah doktora gittim kistim varmış o nedenle böyle gecikmiş adetim. farlutal verdi bittikten 10 gün içinde adet olursun adet oluncada yasmin verdi onu kullan dedi.
eşim tatil yanımdayken yumurta takibi yaptırıp birkaç ay kendi kendimize deneriz derken kist çıktı. 2 dönemim böyle gidecek.
günaydın kızlar
sabah doktora gittim kistim varmış o nedenle böyle gecikmiş adetim. farlutal verdi bittikten 10 gün içinde adet olursun adet oluncada yasmin verdi onu kullan dedi.
eşim tatil yanımdayken yumurta takibi yaptırıp birkaç ay kendi kendimize deneriz derken kist çıktı. 2 dönemim böyle gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?