aynı anda yazmışım canım..benimde başıma çok geldi..bi ay klomen verilirdi 3 ay doğum k.hapı içerdim..hep kist oluşurdu..ama ameliyatımı yapan doktora gittiğimdede kistim vardı ve doğum k.hapı alıyordum,eski doktorum verdi demiştim..bıraktırmıştı..kisti vücut kendi atar diye.hakikaten bidahaki ay bişey kalmamıştı..doktoruna bi sor belki adetten sonra temizlenir,bi kontrole gidersin....üzülme,nasipten öte yol yokmuş,bi gün denk getireceğiz merak etme....
aynı anda yazmışım canım..benimde başıma çok geldi..bi ay klomen verilirdi 3 ay doğum k.hapı içerdim..hep kist oluşurdu..ama ameliyatımı yapan doktora gittiğimdede kistim vardı ve doğum k.hapı alıyordum,eski doktorum verdi demiştim..bıraktırmıştı..kisti vücut kendi atar diye.hakikaten bidahaki ay bişey kalmamıştı..doktoruna bi sor belki adetten sonra temizlenir,bi kontrole gidersin....üzülme,nasipten öte yol yokmuş,bi gün denk getireceğiz merak etme....
aren canım geçmiş olsun. sen muayene omuştun bu kist sonradan mı oluşmuş. doğum konntrol hapı kullanman bellkide tüp bebek öncesi hazırlığını hızlandırır. bide böyle düşün.
o farlutalı bir kez bende kullanmıştım ama bitmeden regli olmuştum..
bubuşcum sen de hoş geldin. umarım iyisindir...
birşey sorucam ben dün regli oldum. bende bari bu ay bal, tarçın, çörekotu ve preseedi deneyim diyorum. hatırladığım kadarıyla sen kullanmıştın. Yumurta geliştirici olarak kullanılıyor ve sadece belli günlerde kullanılıyor diye biliyorum.sen kaçıncı gün başlamıştım bu karışıma ve kaçıncı gün bıraktın. yazarsan sevinirim.
merhaba aren ben haziranda klomen kullanmıştım 5 tane folikül oluştu ama çatlamadıklarından kistlerim oldu doktorum doğum kont. hapı verdi 1 ay diane 35 kullandım. hem bebek isteyip hem doğum kont. hapı kullanmak sinirlerimi bozmuştu. 1 ay sonra kont. gittim kistler yerinde duruyor. Ama 15 gün sonra tekrar adet oldum ve kistler gitti. artık bilemiyorum doğum kont. hapının bir etkisi oldu mubende doğum kontrol hapını kullanmakta tereddütlüyüm çünkü bazı doktorların vermediğini biliyorum. bir kardeşime soracağım.önce bri adet olayımda.
merhaba aren ben haziranda klomen kullanmıştım 5 tane folikül oluştu ama çatlamadıklarından kistlerim oldu doktorum doğum kont. hapı verdi 1 ay diane 35 kullandım. hem bebek isteyip hem doğum kont. hapı kullanmak sinirlerimi bozmuştu. 1 ay sonra kont. gittim kistler yerinde duruyor. Ama 15 gün sonra tekrar adet oldum ve kistler gitti. artık bilemiyorum doğum kont. hapının bir etkisi oldu mu
aren canım geçmiş olsun. sen muayene omuştun bu kist sonradan mı oluşmuş. doğum konntrol hapı kullanman bellkide tüp bebek öncesi hazırlığını hızlandırır. bide böyle düşün.
o farlutalı bir kez bende kullanmıştım ama bitmeden regli olmuştum..
bubuşcum sen de hoş geldin. umarım iyisindir...
birşey sorucam ben dün regli oldum. bende bari bu ay bal, tarçın, çörekotu ve preseedi deneyim diyorum. hatırladığım kadarıyla sen kullanmıştın. Yumurta geliştirici olarak kullanılıyor ve sadece belli günlerde kullanılıyor diye biliyorum.sen kaçıncı gün başlamıştım bu karışıma ve kaçıncı gün bıraktın. yazarsan sevinirim.
gulem canım seni atlamışım. nasılsın..sen şu an hiç bir bitkisel karışım veya herhangi birşey kullanıyormusun..
arencim bende kist dolaysisyla beklemedeyim 3 tane vardi hemde bende epeyde buyuktuler 15 gun erken regli oldum gecen hafta yani 1 ay icinde 2 kere regli olmus oldum doktorum kesinlikle faydasi var bu kanamanin kistler gidiyor dedi telefonda bu ay gidip kontrol olacagim bakalim ne diyecek...bu arada bana dogum kontrol hapi vermedi kendi erisin bekleyelim dedi....senin icin hayirlisi....
benimde sancim coktu doktor kontorlune gitmeden onceki gunlerde sanki bicak saplaniyro gibidydi gozumden yas geldigini bilirim...evet bende regli olunca sasirdim kaldim ama sanirim vucudum bana kiyak yapti :)
umarim seninde benim 2 kere reglin gelir ve kurtulursun kistinden...bu arada benim 3 tane kistim vardi saka gibi ....
kontrolde yoktu ama son yumurtlama döneminde olmuş sanırım. acaba doğum kontrol hapını kullanmayıp soğan kürüne başlasam bu akşam olmaz mı. onun zamanı var mı.
ben o karışımdan kullanmıştım. ama bal, arı sütü polen olarak. adetimin başladığı gün yumurtlama dönemine kadar kullanmıştım. bir arkadaşım öyle demişti.
canım ben soğan kürünü reglimin 3 günü başladım , 15 gün uyguladım, öğle yemeğinden 10 dk önce içtim , bide akşam yemeğinden 10 dk önce uyguladım, zaten 15 gün yumurtlama dönemine denk geliyor , sanki biraz işe yarıdı , çünkü yumurtlama döneminde saydam akıntıyı pek göremiyordum son zamanlarda ama bu ay gördüm , artık soğandan mı bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?