Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm inş. dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim. allahım duysun sesimizi.

cnm sayfanın en üstünde asılama yöntemleri ve tecrübelerimiz diye bi satır var oraya tıkla konunun ilk sayfasına dönmüş olacaksın sonra sayfa acıkken sık kullanınlanlara ekle neti açtığında sık kullannılanlardan tıklayıp konuları acabilrisin ordada bizim topiğimizin satırında son sayfayı tıkla güncel haline ulaşmış olursun.senden önceki sayfaları okumak isteyince önceki syafaları tıklarsın.

bubuşcum müsaitsen biraz kafa dağıtalım biraz kendimizden bahsedelim. ne iş yapıyorsun tam olarak, aslen nerelisin anlat bakalım fıstığımmm

cnm ben büyük bir holdingte mali işler grup asistanıyım.
ankaralıyım. 4 yıldır evliyim.ve birazdan dr u arıycam ölüyorum aklıma hiçbişey gelmiyor..:))))))))

ankaralıyım. 4 yıldır evliyim.ve birazdan dr u arıycam ölüyorum aklıma hiçbişey gelmiyor..:))))))))

ben de çok merak ediyorum sonucunuzu.inşallah sonuç olumludur.çok çok çok isterim inan.emekleriniz boşa çıkmasın hiçbirinizin.

hayatım benim eşimde ankaralı..

bu arada ara artık dr illa tam saniyesi saniyesine araman gerekmez heral de çatlıcam...

sonucum 19 cıkmıs dr gayet güzel dedi ama benim hiç içime sinmedi.
1 hafta sonra netleşicek gebelik ihtimali tabiki var dedi. cok canım sıkıldı

şimdi bu ne anlama geliyor.ben hiç anlamıyorum.çok çok üzüldüm.umudunu yitirme inşallah hamilesindir.

1 dakika anlamadım bitanem neden canın sıkıldı. gebelik olamayınaca sıfır oluyor bildiğim kadarıyla..doktor ne dedi ... ozaman niye test istemiş ayyy kafam klarıştı şimdi senin niye moralin bozulduki kaç olması gerekiyormuşşş

bubuş cum progesteron değerinin 10 üzeri çıkması verimli bir ovülsyonu gösterir,5 in altında olması durumunda bile ovülasyon var denir ama verimli değildir.ben bundan 6-7 ay önce klomen kullandım ve 21.gün progesteronum 27 çıkmıştı.ve ben hamile kalamadım.kullanılan hormonlarla yükseliyo.yani kendiliğinden hamile kalan kadınlarda 27lerde bile çıkmaz.demek istediğim sabahta yazacaktım sana ama vazgeçmiştim;21.gün progesteron sonucu ovülasyon hakkında bilgi verir,oluşan hamilelikle ilgili bilgi vermez bildiğim kadarıyla,ve 19 değeri senin sağlıklı bi şekilde ovülasyon olduğunun garantisi.iş sadece spermlerle buluşup döllenmesine kalmış:) o da olduysa eğer mutlu son..gebe olma ihtimalin düşük falan değil.ve bence doktorun haklı,sadece ovülasyon olmuşmusun olmamışmısın diye bakılmış bence bu tahlil...benim düşüncem tabii bunlar.ama üzülecek bişey yok bu değerde,aksine güzel bi sonuç....

meldi ciim bi bilgi karışıklığı var..bubuşun yaptırdığı test gebelik testi değil.adetin 21.günü bakılan progesteron değeri.ovülasyon olup olmadığı bakılmış.ve sonuç 10 üzeri sonuçta..güzel yani..
bubuş kanı dün verdi galiba?adetinin 21.günü olması lazım.yanlışsam düzeltin

selam

yaaa ne bileyim netten arastırdıgım kadarıyla hamilelik oluşunca 20 li 30 lu değerler çıkıyor diye genelde okudumda ondan biraz umduum kırıldı.
bu guleminde dediği gibi ovulasyonun kalitesini belirtiyor ama hamilelik olusursa daha yüksek cıkıyor diye biliyorum yanlısmı
aman ne bildiğimide unuttum zaten. dr gayet iyi dedi ama drlar hemen herşeyin doğrusu söylemiyorlar. sonuc ortaya cıkınca işte sundan bundan diye acıklama yapıyorlar.

bubuş sen çarşambaya gebelik testi yap hatta yarın bhcg kesin çıkar bana güven

ben cumaya kadar bekleme kararı aldım. garanti olsun cok kafam karıstı kızlar. yani niyeyse ben daha yüksek cıkacak diye hep kafamda yer etmiş ondan böyle oldum sanırım.

ağzına sağlık canım yabubuş bece gereksiz bir stres yapıyorsu.. bana bu testi dr vermedi ben bi sitede duydum. ama gerksiz olduğunu düşünmeye başladım zaten 2-3 gün sonra sonuç çıkacaksa ve net birşey söylenemiyorsa insanların kafasını boşuna karışıyor gibi geldi bana. bilmiyorum.

ama bana gulemin açıklması çok mantıklı geldi...bubuişum duyuyormusun. ben bu sonucu olumlu değerlendiriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…