inşallah hepimizin ki güzel sonla sonuçlanır.oğlum hergün okuldan geldiğinde karnıma bakıyor.çok istiyor bir kardeşi olmasını.ben de onun için çok istiyorum.ama şu kadarını söylemek istiyorum.transfer yapılırken hissettiğim duyguyu anlatabilmeme imkan yok.sanki o anda içimde birşeyler yeşerdi,büyüdü.bu kadarı bile yeter.her gün onunla konuşuyorum,sakın bir yere gitme,iyi tutun die.:))))inşallah beni duyuyordur.bu arada birşey sormak istiyorum bu siteyi nasıl kaydediyorsunuz.sizleri kaybetmek istemem.
bubuşcummm som yarım saattt...lütfen bak dr konuşur konuşmaaz yaz....
bende deli olcam birazdan catlıycam orta yerimden. hemen yazıcam merak etme.
bubuşcum müsaitsen biraz kafa dağıtalım biraz kendimizden bahsedelim. ne iş yapıyorsun tam olarak, aslen nerelisin anlat bakalım fıstığımmm
cnm ben büyük bir holdingte mali işler grup asistanıyım.
ankaralıyım. 4 yıldır evliyim.ve birazdan dr u arıycam ölüyorum aklıma hiçbişey gelmiyor..:))))))))
cnm ben büyük bir holdingte mali işler grup asistanıyım.
ankaralıyım. 4 yıldır evliyim.ve birazdan dr u arıycam ölüyorum aklıma hiçbişey gelmiyor..:))))))))
sonucum 19 cıkmıs dr gayet güzel dedi ama benim hiç içime sinmedi.
1 hafta sonra netleşicek gebelik ihtimali tabiki var dedi. cok canım sıkıldı
1 dakika anlamadım bitanem neden canın sıkıldı. gebelik olamayınaca sıfır oluyor bildiğim kadarıyla..doktor ne dedi ... ozaman niye test istemiş ayyy kafam klarıştı şimdi senin niye moralin bozulduki kaç olması gerekiyormuşşş
meldi ciim bi bilgi karışıklığı var..bubuşun yaptırdığı test gebelik testi değil.adetin 21.günü bakılan progesteron değeri.ovülasyon olup olmadığı bakılmış.ve sonuç 10 üzeri sonuçta..güzel yani..
bubuş kanı dün verdi galiba?adetinin 21.günü olması lazım.yanlışsam düzeltin
1 dakika anlamadım bitanem neden canın sıkıldı. gebelik olamayınaca sıfır oluyor bildiğim kadarıyla..doktor ne dedi ... ozaman niye test istemiş ayyy kafam klarıştı şimdi senin niye moralin bozulduki kaç olması gerekiyormuşşş
bubuş sen çarşambaya gebelik testi yap hatta yarın bhcg kesin çıkar bana güven
meldi ciim bi bilgi karışıklığı var..bubuşun yaptırdığı test gebelik testi değil.adetin 21.günü bakılan progesteron değeri.ovülasyon olup olmadığı bakılmış.ve sonuç 10 üzeri sonuçta..güzel yani..
bubuş kanı dün verdi galiba?adetinin 21.günü olması lazım.yanlışsam düzeltin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?