Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ben de çok heyecanlanıyorum hepimizin yakın tarihlerde çünkü evet 5 mayısta oldu aşılamam.Çok sık girip bakıyorum zaten değişikliği olan var mı diye...

hımm anladım cnm o zaman yapma ben onu unutmusum. ok 20 mayıs olsun bebek olsun hiç önemli değil 1-2 gün bekleriz. inşallah bebeğin seninledir eğer negatif olursada üzme kendini düşünki zamanı değil allah verecekse eğer ne olursa olsun o gelri bizi bulur buda bizim sınavımız ve bu sınavı sabrederek geçicez. cnm anlaştıkmı??
dr un çatlatma iğnesini neden vurdurdu cok merak ettim. hiç duymamıstım.

cnm eğer ikimizinde tutarsa aynı zamanda doğurcaz inş. bütün gelişmeleri birlikte yasıycaz. ayyy ne güzel olur yaaa..

manolyacım inşallah + olur..benim içinde senin sonucun haşimato açısından çok önemli..çevremizde hamile kalan çok haşimatolu var canım.bizde onlardan oluruz inşallah.hemen yaz buraya olurmu?

Evet efendim top listemiz....

Meldi................. 4 mayıs...20 mayıs sonuç
aren ..................5 mayıs...bu hafta sonuç
bubuş.................8 mayıs ..bugün ilk sonucu alacak..
Batu0601............8 mayıs..bu hafta sonuç
konuraa...........1 mayıs..sonucu belli olmuştur ama ortalıklarda yok.. Umarım pozitftir..

Hayalbaz..........7 mayıs..bu hafta sonuç.. Ortalıkta yok

gulem..............10 mayıs... Sonuç bekliyor

özlenen2010.....6 mayıs......sonuç bekliyyor
manolya 83......5 mayıs.....çarşamba sonuç alıcak
emelcee...........6 mayıs.....bu hafta sonuç alıcak
kayse............. 4 mayıs...sonuç bekliyor...oda kayıp
ozgmrt79........ 7 mayıs. Sonuç bekliyor
fisa17................11 mayıs... O daha yeni

allahım listemizi hayırlı uğurlu et.. Bu jafta bir çoğumuz için dananın kuyruğu kopuyor.. Pozitiflere dolsun sayfa herkes heyecanla sonuçlarını bildirsin... Bol şans

bu hafta çok heyecanlıyım....

manolyacım inşallah + olur..benim içinde senin sonucun haşimato açısından çok önemli..çevremizde hamile kalan çok haşimatolu var canım.bizde onlardan oluruz inşallah.hemen yaz buraya olurmu?

hayatım haşimato hamileliğe engel değil sadece tedavi gerektiriyor benim bir sürü tanudğım çocuk sahibi olan kalbini bozma...

hadi bakalım manolya hergün birimizden olumlu haberle moralimizi yüksek tutalım. böyle bazen varya içim kaynıyo düşününce. çığlıklar atmak geliyor içimden.
inşallah belirtilerin hayra çıkar. ben vücudumu cok takibe alınca psikolojik herşeyi yasıyorum o yüzden cok net olmadıkca sallamıyorum.
saat 3 bucuk olsun lütfeennn..mideme kramplar giriyor.

kızlar 4 tane bebişimiz sırayla gelirmiş bide. düşünsenize süper oluuurr. aşılamalarımız peşpeşe 4 mayıs, 5 mayıs , 8 mayıs, 10 mayıs

hayatım haşimato hamileliğe engel değil sadece tedavi gerektiriyor benim bir sürü tanudğım çocuk sahibi olan kalbini bozma...

canım benim teşhis ve aşılmaya karar verilmesi aynı güne geldi.yani ilaç başlayalı çok olmadı.hemen etkilemez diye aşılamadan umudum yok.yapacak bişey yok beklemekten başka..bu arada listen güzel oldu.arada hatırlatmalara ihtiyacımız oluyo:)

canım ya heyecandan varya ölücem ilk açan kimse inşallah pozitifle açar da uğurlu gelir hepimiz öyle devam ederiz...

Bubuş bugün progesteron baltırdı onun sonucu biraz fikir verir, inşallah olumlu plur.. Bugün onun günü...

canım 3,30da progesteron sonucun çıkacak değilmi??hadi hayırlısı..bencede kendimizi dinlemek iyi bişey değil..sakin ol.bu hafta patır patır sonuçlancazzzzzzzz

ayyyy meldi varya midemin içimde büküldüğünü hissediyorum. o kadar fenayım yani.
benim yumurtalarım ilaçsız cok güzel gelişiyor çatlıyor. ilaç almadan folikül takibi yaptırdım. yumurtalar 15. gün yeterli büyüklüğe ulastı sonra iğnesiz 21.gün progesteron baktırdım 13.9 çıktı hamilelik olsaydı dahada yüksek cıkardı dedi gecen ay
sonra baktı dr sol yumurtalığımda inci gibi pco görüntüsü vardı ama etkisi yoktu vücudumda.muhtemelen yeni oluşmuştu.
dr um kandaki insülin direncimin yüksek olduğunu söyledi. yumurtanın etrafındaki zarın cok kalın ve dirençli olduğunu söyledi. glukophage a basladım asılama olana kadar 1 ay kullanmıs oldum. çünkü bu aya değil ama önümüzdeki ay etkisini görcez demişti dr.
bu ay klomen+pregnyl kullandım pco görünümü kayboldu. yumurtanın etrafı inceldi iğne olmama rağmen az ağrım oldu çatlarken buda ilacın etkisini doğruladı.
4 yumurtam olustu 2 tanesi asılama günü çatlamıştı. o günki ultrasonda diğer ikiside yeterli büyüklükteydi 2 gün içinde bunlarda catlar asılama sonrası 3 gün ilişki dedi dr.
eşiminde yıkama sonrası 167 ml a+b hareketlilik %63 ile asılama yapıldı.

şimdi bunlara göre umutlanmam normalmi sizce??:1hug:

canım 3,30da progesteron sonucun çıkacak değilmi??hadi hayırlısı..bencede kendimizi dinlemek iyi bişey değil..sakin ol.bu hafta patır patır sonuçlancazzzzzzzz

evet cnm dakikalar gecmiyor deli olcam ara ara ağlamak geliyo içimden zor tutuyorum kendimi.
bu hafta güzel bi hafta olur hepimiz için inşallah.:Saruboceq:

aniracım 21 nolu sayfada son 2 aylık sürecimi yazdım bi okurmusun umutlanmam doğrumu??

bhcg sende çıkar artık benim kitte 10.gün çıkmıştı

cnm bugün geçti artık bende yarın sabah yapıyım diyorum 11.gün olacak yarında.
ama bugünkü progesterona bağlı test yapmam belki düşük çıkarsa bakalım dr ne diyecek??
o kadar heyecanlıyımki anlatamam işyerimdede kimse bilmiyor deli olcam.
ellerim buz kesti.:1hug:

canım normal halinle bile,yani ilaç kullanmadan gebelik şansın var görünüyo.21.gün progesteronda 13.9 değeri verimli olduğunu gösteriyo aslında.şu durumda herşey mükemmel görünüyo.tabikii umutlanmalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…