manolyacım çok heyecanlandım, bu hafta kaderimiz belli olucak... senin 5 mayıstı aşılaman değilmi benden bir gün sonra.. lütfen sonucu bildir..
senin saydığın belirtiler bendede var bunlar aynı zamanda adet belirtileri bende hayra yormak istiyorumm.
canım benim ben normalde çok sabırsız biriyim, fazla tez canlı bir tipim. ancak dr bana test günü olarak 20 mayıs yazdı yani aşılamadan 16 gün sonra bakıyorum bir çok arkadaşın dr 12 gün sonra ya test vermiş banim dr biraz garantici bir tip. yalnız benim şeyle bie durumum var kimsede okumadım bunu ama benn 4 mayısta aşılama oldum ya 11 mayısta tekrar ovitreele çatlatma iğnesi vuruldum..neden verdiğinin bilmiyorum gidince sorucam.yani yumurta çatlatması ile ilgisi olamaz aşılamadan 7 gün sonra...belki tutunmayla ilgili bilmiyorum her neyse. bu iğne diğer ilaçlar gibi vücutta beta hcg salgılanmasına sebebiyet veriyormuş yani test yapsanm sonuç pozitif çıkaccak, sağlıklı olmuyacak. bunun vücuttaki etkisi 10 gün de temizleniyormuş muhtemelen de dr o yğzden 20 mayıs tetst günü yazdı ama her şekilde ben 20 mayısa kadar regi olmadığımher gün bebişime biraz daha yaqklaşıcam ve umudum artıcak.
Evet canım çarşamba test günüm ama ben yarın sabah bi idrar testi yapayım diyorum çarşamba şehir dışında olucam.Bu arada kasıklarım çok şişti gece çok ağrıdı,gögüslerimde hassasiyet devam ediyo,bacaklarım ağrıyo ve bunları hayra yormak istiyorum bi yandan da korkuyorum....
manolyacım inşallah + olur..benim içinde senin sonucun haşimato açısından çok önemli..çevremizde hamile kalan çok haşimatolu var canım.bizde onlardan oluruz inşallah.hemen yaz buraya olurmu?
Evet canım çarşamba test günüm ama ben yarın sabah bi idrar testi yapayım diyorum çarşamba şehir dışında olucam.Bu arada kasıklarım çok şişti gece çok ağrıdı,gögüslerimde hassasiyet devam ediyo,bacaklarım ağrıyo ve bunları hayra yormak istiyorum bi yandan da korkuyorum....
hayatım haşimato hamileliğe engel değil sadece tedavi gerektiriyor benim bir sürü tanudğım çocuk sahibi olan kalbini bozma...
günaydın kızlar..ne kadar uzunmuş şu iki adet arası:) ilk defa bu kadar uzun geldi bana.benim bile 7.günüm olmuş.heycanla sizin sonuçları bekliyorum.bu arada bende hiç bi his yok..göğüslerim bile normal hallerine döndüler.cumartesi günü kasık ağrım oldu iğne batar gibi.ama üşüttüm heralde diye düşündüm.şimdi hiç bişey yok.
Meldi;çok sabırsızlanıyordun evde bi test yapsana..bugün adet gününse bi fikir verecektir eminim.hadi ilk pozitifle açılışı sen yap..
hadi bakalım manolya hergün birimizden olumlu haberle moralimizi yüksek tutalım. böyle bazen varya içim kaynıyo düşününce. çığlıklar atmak geliyor içimden.
inşallah belirtilerin hayra çıkar. ben vücudumu cok takibe alınca psikolojik herşeyi yasıyorum o yüzden cok net olmadıkca sallamıyorum.
saat 3 bucuk olsun lütfeennn..mideme kramplar giriyor.
kızlar 4 tane bebişimiz sırayla gelirmiş bide. düşünsenize süper oluuurr. aşılamalarımız peşpeşe 4 mayıs, 5 mayıs , 8 mayıs, 10 mayıs
canım ya heyecandan varya ölücem ilk açan kimse inşallah pozitifle açar da uğurlu gelir hepimiz öyle devam ederiz...
Bubuş bugün progesteron baltırdı onun sonucu biraz fikir verir, inşallah olumlu plur.. Bugün onun günü...
canım 3,30da progesteron sonucun çıkacak değilmi??hadi hayırlısı..bencede kendimizi dinlemek iyi bişey değil..sakin ol.bu hafta patır patır sonuçlancazzzzzzzz
aniracım 21 nolu sayfada son 2 aylık sürecimi yazdım bi okurmusun umutlanmam doğrumu??
aniracım 21 nolu sayfada son 2 aylık sürecimi yazdım bi okurmusun umutlanmam doğrumu??
selam ,canım bugünn kaçıncı gün
10.günüm cnm.
bhcg sende çıkar artık benim kitte 10.gün çıkmıştı
ayyyy meldi varya midemin içimde büküldüğünü hissediyorum. o kadar fenayım yani.
benim yumurtalarım ilaçsız cok güzel gelişiyor çatlıyor. ilaç almadan folikül takibi yaptırdım. yumurtalar 15. gün yeterli büyüklüğe ulastı sonra iğnesiz 21.gün progesteron baktırdım 13.9 çıktı hamilelik olsaydı dahada yüksek cıkardı dedi gecen ay
sonra baktı dr sol yumurtalığımda inci gibi pco görüntüsü vardı ama etkisi yoktu vücudumda.muhtemelen yeni oluşmuştu.
dr um kandaki insülin direncimin yüksek olduğunu söyledi. yumurtanın etrafındaki zarın cok kalın ve dirençli olduğunu söyledi. glukophage a basladım asılama olana kadar 1 ay kullanmıs oldum. çünkü bu aya değil ama önümüzdeki ay etkisini görcez demişti dr.
bu ay klomen+pregnyl kullandım pco görünümü kayboldu. yumurtanın etrafı inceldi iğne olmama rağmen az ağrım oldu çatlarken buda ilacın etkisini doğruladı.
4 yumurtam olustu 2 tanesi asılama günü çatlamıştı. o günki ultrasonda diğer ikiside yeterli büyüklükteydi 2 gün içinde bunlarda catlar asılama sonrası 3 gün ilişki dedi dr.
eşiminde yıkama sonrası 167 ml a+b hareketlilik %63 ile asılama yapıldı.
şimdi bunlara göre umutlanmam normalmi sizce??:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?