meldi niye bekliyorsun kanda kesin çıkarki boşyere işgence çekme baktır ve rahatla
ben de mayıs ta mikroenjeksiyon yaptırdım.transfer gününü de sayarsak bugün 8. gün.ben 20 dk yattım işlemden sonra.daha sonra evde dinlendim.test gününü bekliyorum.çok heyecanlıyım.
namnam hoş geldim. sende en geç önümüzdeki hafta alırsın sonucu. bizm topik bu hafta çok heyecanlı bugünden itibaren yavaş yavaş sonuçları alıcaz...senide ekleyelim listeye. sen neden mikroenjeksiyon yaptırdın, sorun neydi...
kaçıncı denemen..
cnm benim inşallah bebeklerimizin gelişimini birlikte takip etmeyi allah nasip eder bize:1hug:içime doğuyor sen hamilesin
ben de mayıs ta mikroenjeksiyon yaptırdım.transfer gününü de sayarsak bugün 8. gün.ben 20 dk yattım işlemden sonra.daha sonra evde dinlendim.test gününü bekliyorum.çok heyecanlıyım.
bubuş nerdesin sanki ben sonucu alıcakmışım gibi heyecandan içim kıpır kıpır. seni hiç düşünemiyorum..ben meraktan yemeğimi ş yerime söyledim, sizi takip edebileyim diye ama kimseler yok.
bubuş sonucu öğreneir öğrenmez lütfen sonucu bildir..çatlarım...
canım ben 38 yaşımdayım.biraz geç kaldık aslında bu işler için.normal yoldan olması mümkün değil.eşimden dolayı problemimiz var.bu arada 2 ye giden bir oğlumuz var o yüzden pek istemiyorduk.ama şimdi oğlum kardeş istiyor.bu güne kadar hiç düşünmediğim tüp bebek yöntemi ile (mikroenjeksiyon)inşallah o na bir kardeş bizlere de 2. bir evlat gelir.
yinede cok şükürki bir tane evladın var. bizde oda yok.:)))
cnm ilki normalmi oldu eşinin sonradanmı bozuldu değerleri o kısmı pek anlamadım.
canım ben 38 yaşımdayım.biraz geç kaldık aslında bu işler için.normal yoldan olması mümkün değil.eşimden dolayı problemimiz var.bu arada 2 ye giden bir oğlumuz var o yüzden pek istemiyorduk.ama şimdi oğlum kardeş istiyor.bu güne kadar hiç düşünmediğim tüp bebek yöntemi ile (mikroenjeksiyon)inşallah o na bir kardeş bizlere de 2. bir evlat gelir.
hayır normal olmadı.biz evlat edindik.7 günlüktü.size o anlardaki heyecanımızı ve sevincimizi anlatamam.evladımıza olan düşkünlüğümüz dünyayı ters çevirebilecek güçte.eşim hep _eğer normal yoldan hamile kalıpta bu evladımızdan daha çok seveceksek ben bu hamileliği istemiyorum_diyor.anlayın evladımıza olan düşkünlüğümüzü.biz çok şanslı bir aileyiz ki oğlumuz dünyanın en güzel çocuğu.o da çok şanslı kendisini çok seven bir ailesi var.kızlar size bu duygu selini anlatamam.seneler sürer.ama sorularınızı seve seve cevaplarım.
evet evladımızın nasıl olduğunu da yazdım az önce.belki böyle düşüncesi olanlar vardır.onlara biraz olsun ışık olsun istedim.
namnam özel bir soru olucak belki ama, 32 yaşında evlat edinmişsin şimdi kendin deniyorsan o zamanda deneyebilirdin, tercihiniz bu yönde miydi yoksa uğraşmak mı istemedinizi.. neden evlat edinmeyi tercih etmiştin..
hayır normal olmadı.biz evlat edindik.7 günlüktü.size o anlardaki heyecanımızı ve sevincimizi anlatamam.evladımıza olan düşkünlüğümüz dünyayı ters çevirebilecek güçte.eşim hep _eğer normal yoldan hamile kalıpta bu evladımızdan daha çok seveceksek ben bu hamileliği istemiyorum_diyor.anlayın evladımıza olan düşkünlüğümüzü.biz çok şanslı bir aileyiz ki oğlumuz dünyanın en güzel çocuğu.o da çok şanslı kendisini çok seven bir ailesi var.kızlar size bu duygu selini anlatamam.seneler sürer.ama sorularınızı seve seve cevaplarım.
canım o zamanlar hem maddi olarak durumumuz müsait değildi,arkadaşlarımızdan duyuyorduk insanlar ev araba paraları veriyorlardı.ve tedavi de şimdiki kadar kolay değildi insalar çok yıpranıyordu.ayrıca o zamanlar eşimin abisi ve yengesi de çok denediler olmadı.biz de eğer amaç çocuk yetiştirmek ve o en güzel duyguyu tatmaksa bunu evlat edinerek gerçekleştirebiliriz diye düşündük.ve evlat edindiğimiz ilk günden beri ne kadar doğru bir karar verdiğimizi,oğlumuz büyüdükçe daha iyi anladık.şimdi oğlum bir kardeş istiyor.biz de hem maddi hem manevi olarak hazır olduğumuzu hissettik,en azından ilerde hiç denemedik dememek için böyle bir yola çıktık.inşalah ylun sonu açık ve aydınlık olur.hepimiz için.
süper ikinizide tebrik ediyorum. tek eksik kalan tarafın hamile olmayısın olmus rabbimin izniyle şimdide onu yasarsan ikiside öz evladın olur tamamen.
inşallah hepimizin ki güzel sonla sonuçlanır.oğlum hergün okuldan geldiğinde karnıma bakıyor.çok istiyor bir kardeşi olmasını.ben de onun için çok istiyorum.ama şu kadarını söylemek istiyorum.transfer yapılırken hissettiğim duyguyu anlatabilmeme imkan yok.sanki o anda içimde birşeyler yeşerdi,büyüdü.bu kadarı bile yeter.her gün onunla konuşuyorum,sakın bir yere gitme,iyi tutun die.:))))inşallah beni duyuyordur.bu arada birşey sormak istiyorum bu siteyi nasıl kaydediyorsunuz.sizleri kaybetmek istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?