Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar
işyerinde server arızalı giremiyoruz internete. merak ettim bir gelişme var mı diye.
ben galiba hastalanacağım. adet olacakmışım gibi akıntım var, midem garip her adete 1-2 gün kala olur ve karnım sancılanıyor. umudum yok.

mrb kızlar merak ettim bütün sayfaları okumam çok uzun sürüo. sonucu belli olan var mı?

kaçıncı gün belli olur peki..

5 mayıs regl.

13 mayıs aşılama....

normalde bu gun yumurtlamam yeni yeni başlıyor doğal yoldan
regl dönemine 4 haziranda olacam 2 hafta gibi bişi var..

offfffff..

acaba kasıkta sancı olayı tutmadığının mı göstergesidir..
bide aşılamadan sonra dışarı hiçbir akıntım olmadı doktor eşinle bol bol beraber ol dedi (nasıl olacaksa hehe:))) ) ve normalde beraber olduktan sonra olan akıntıda olmadı acaba kistmi oluştu..kafamda dolu soru işaretleri var.

offfffffffff ben en iyisi yarın 5. günüm oluyor doktora gitsem mi?

belli olur elbet ne olduğu...

buda kafaya takmamış halim.. yuh bana..

Son düzenleyen: Moderatör:
benim aşılamanın 7. günü bazı şeyler var ama ümitlenmek te istemiyorum çok kötü bişey ümit bağlamak ve negatif sonucu almak
birkaç günden beri adet olacakmışım gibi bel ağrısı çekiyorum.su gibi sıvı geliyor bugün bembeyazdı hatta adet oldum sandım aniden geldi.göğüslerim ilk günden beri şiş. ya zor iş beklemek Allah yardımcımız olsun

kız sen hamilesin. çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olman lazımdı bu bilimsel

meldi sen kitlede test yapsan çıkar.yaa bana niye inanmıyonuz kendinize eziyet ediyonuz süper sabırlısınız valla

çatlamadan 14 gün sonramı. dr bana aşılamaın 15.günü adet olmazsan gel dedi. o da perşembeye geliyor. çatlamadan sonraki 14.gün ise yarın oluyor.

selam arencim. napıyosunnn. sende nasıl durumlar biz bugünü bayağı heyecanlı geçirdik..

hayatım bu moralini bozmasın bende aynı durumdayım ama herkes diyoki hamilede olsan regli belirtileri yaşanıyormuş

test falanda yaptırmak istemiyorum. test yaptırıp negatifi duymak beni çok üzüyor. bekleyip hastalanınca yine üzülüyorum ama en azından kendimi avutuyorum o zaman biliyordum falan diye.

benim geçen hamileliğimde hiç belirtim yoktu adet belirtim bile yoktu. tek belirtim adetim gecikmesiydi. onun için böyle adet belirtileri beni umutsuzluğa düşürdü. sanki her an hastalanacakmışım gibi hissediyorum.

test falanda yaptırmak istemiyorum. test yaptırıp negatifi duymak beni çok üzüyor. bekleyip hastalanınca yine üzülüyorum ama en azından kendimi avutuyorum o zaman biliyordum falan diye.

aynen bence kötü etkiliyor . bak bugün bubuş yaptırdı, sonra sonuçtan bir anlam çıkaramadığı için morali bozuldu.

yok midemde yada idrarda bir değişiklik hissetmiyorum. birde beni umutsuzluğa düşüren şu oldu. jel kullanıyorum ya. o jel uzun bir çubuk şeklinde. 2 gündür kullandığım zaman sanki rahmime değiyor gibi hissediyorum önceden böyle hissetmezdim. derlerya adet olmaya yakın rahim aşağı iner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…