nerde o heyecanlı kızzz.senin normal regline kaç gün kaldı, normalde ne zaman olması gerekiyor oda bir fikir verir bence...
yaaa ne bileyim netten arastırdıgım kadarıyla hamilelik oluşunca 20 li 30 lu değerler çıkıyor diye genelde okudumda ondan biraz umduum kırıldı.
bu guleminde dediği gibi ovulasyonun kalitesini belirtiyor ama hamilelik olusursa daha yüksek cıkıyor diye biliyorum yanlısmı
aman ne bildiğimide unuttum zaten. dr gayet iyi dedi ama drlar hemen herşeyin doğrusu söylemiyorlar. sonuc ortaya cıkınca işte sundan bundan diye acıklama yapıyorlar.
yaaa neden beni yalnız bıraktınızzzzz..(((
nereye kayboldunuz kızlarrr..
şimdi netten bi yere baktım sonuc olarak bu progesteron testi sonucu 10 üzeri olunca kaliteli yumurtlama kabul ediliyormuş bazı dr lar gereksiz gördüğü için bu testi istemezmiş bile.
daha iyiyim kızlar. hafta sonuna kadar dananın kuyruğu kopacak inş.
canım bence o 20-30 olayı saçma..27 çıktı ben hamile değildim.alakası yok.benim o zamanki doktorum tahlili istedi 7 çıktı,sonraki ay 6 çıktı ve ovülasyon var ilaç veremem dedi.[klomen gibi]..ve bi sonraki ay 2 çıktı ve klomen vermişti..3,5 ve altı kesinlikle ovülasyon olmadığı anlamına gelir,üstü ise normal kabul edilir dedi.bence sen doktoruna güven..
bubuş valla benide strese soktun. moralin bozulunca bence çok üzüldüm..yumurtalar kaliteli diye sevineceğimiz yerde sanki sonuç olumsuzmuş gibi bir ortam oldu. benimö dr bu testen hiç bahsetmedi bike direkt kandan beta hcg bakılacak..
canım bu ne testiki ben hiç böyle bişey yaptırmadım
slm kizlarrrr heycanla okudum bubus insallahhhhh olumludur bidaha bu stresi yasamassin ve tum kalbimle dua ediyorom senin icin...benim 11 ci gunum sadece ilk gunden itibaren akinti hic kesilmedi ve 4 gundur falan acaip goguslerim sis siz bizden once asilama yaptiranlarda ayni belirti daha olmadimi ???bol sanslar
selam..
13 mayısta aşılama yaptırdım.. ilk aşılamam. %90 tutmayacak..
,
bugün 4. günüm.. sağ kasığımda sancı var ve doktorun verdiği progesteron beni sersem yapıyoror.. ara midem bulanıyor..
tüm bunlar normal mi..
topiğimizin tek hamişi. ben bugün sürekli acıkıyorum ve sürekli esniyorum..reglim normalde dün olmalıydı hadi o gecikme sayılamz. bilmiyorm bunlar psikolojik veya ilaçlardandır diye düşünüyorum. regli belirtilerimde nerdeyse bir haftadır var. ne düşüneceğimi bilemedim. ama regi belirtileri oldu ve kendime hiç dikkat etmedi o kdar umutsuzdum ki dr günde üç tane vediği folik asitimi bile çoğu zaman içmedim. bugün bir de ara ara belim ağrıyor...
cnm cok sağol inş. dualarınız kabul olur zaten önce baskalarına dua etcekmişsin öyle der büyükler. hepimiz birbirimzin duasındayız bundan güzel ne olabilir.
cnm seninki kadar belirti olmadı bende o aldığımız takviye hormonlardan kaynaklanıyor cok kafanı karıstırma. akıntı sadece hep vardı bendede
sen benden 1 gün daha öndesin benden önce sonucun cıkar inş. pozitif olur cnm rabbim kalbindekini kucağına versin sağlıkla.
bu progestan hapı banada baş dönmesi uyku yapıyor o yüzden akşam yatmadan önce alıyorum.
sancı bendede hep oldu ara ara.
baştan böyle olumsuz düşünme ama cokda ümitlenme ama herşeye hazırlıklı ol cnm. sonucunu bildir bizlerede..olumunekankayizsmile
selam..
13 mayısta aşılama yaptırdım.. ilk aşılamam. %90 tutmayacak..
,
bugün 4. günüm.. sağ kasığımda sancı var ve doktorun verdiği progesteron beni sersem yapıyoror.. ara midem bulanıyor..
tüm bunlar normal mi..
aksam yemegi bile hazirlayamadim surekli takip etmek istiyorum olurda bi guzel haber bi belirti heycani kafayi yedikkkkkk benden söylemesi haydi ben cikiyorum aksam yine takip edicemkesin ins hepimizde positv cikar mideler bulanir uykulardan kalkamayiz karnimiz siser ve kilolarimiz hakinda konusmaya baslarzzzzzzz hepimizinnnnn sisko olma umuduylaaaaaa opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?