kızlar nasılsınız, pek giremedim bugün...:CüvCüv:
aren ağrıların nasıl oldu. dr unla bu kistlerden kurtulduktan sonra napıcaz diiye konuşmadınız mı, yine aynı merkeze mi gidiceksin...
meldi geçen ay aşılamadan sonra benim 10 gün geçmeyen ağrıalrım vardı. sanada demiştim. böyle yumurtlama dönemindeki gibiydi. acaba diyorum o zamanda mı kist oldu da sonra kendi kendine kayboldu. ilk aşılamamda hiç ağrım falan olmamıştı. birde ben bu ay incir çok yedim acaba ondanmı oldu. incir kürüde arttırıyormuşya yumurta sayısını. gerçi ben kuru incir yedim.
canım söylediğin mantıklı incir kürürünün buna sebebiyet verdiğini birkaç yerde okudum, bildiğim kadarıylada zaten kuru incir kullanılıyor.
aren ya ben napıcağımı bilmiyotrum kafam çok karışık. eylülde yani bir sonraki reglimde tüp bebek için adım atmayı planlıyorum ya, diğer taraftan da cesaretim yok..hadi onda da olmazsa diye bir korkuya kapıldım, acaba bir daha mı aşılama denesem, ne dersin, sence ne yapmalıyım
aren sen tüpü ankarada yaptırsan işinden izin alamazmısın, arada rapor falan da alsan. çünkü merkez ve dr en az hastanın durumu kadar önemli biliyorsun...
sana gel seni benim doktoruma götüreyim demek istiyorum..imkanın olsa..
meldi bu kadar olur aynısını şimdi ben sana yazacaktım sen yazmışsın. aynı şekilde benimde kafam çok karışık. aşılama düşünöüyorum kesinlikle ama tüp içinde biran için çok hevesleniyorum içim heyecan kaplıyor sonra birden içime korku giriyor acaba beklesemmi acelemi ediyorum hadi bundada olmazsa sonra yaşım aklıma geliyor bu seferde geç kalırsam diye düşünüyorum doğru karar verememekten korkuyorum. doktor bu sene bekle demişti ama eşimle aynı şehirde değiliz zor oluyor aşılamada istemiyorum aslında benim galiba önce kafamı rahatlatacak bir tedavi görmem lazım.
Meldi istirahat konusunda sana katiliyorum birde benim doktorum asilmaayi yapti hadi kalk eve gidebilrisin demezmi?hic yatirmadi beni ama bu seferki asilamamda kesinlikle yarim saat yatmak istiyorum diyecegim ve evdede 2 gun yatmayi dusunuyorum...benim de cok yogun bir hayatim var birden kendimi kaptiriyorum hayata gerekli onemi gostermiyorum kendime ama bence bu yanlis tutacagi varsa bile tutmuyor....
umarim sende aren'de kendiniz icin en hayirlisini yaparsiniz....
canım benim işte o yüzden birbirimizi bu kadar iyi anlıyoruz, seninle bir çok anlamda aynı durumdayız ve telaşa kapılıyoruz. Benim dr bana 3 aşılama demişti, 3 tede olmazsa zaten şans ciddi anlamda düşüyormuş ve bu tedaviyi devam ettirmek gereksiz hem maddi hem manevi demişti bana. ve çok araştırdım aynı söylediği gibi tüm bilgiler bu yönde..
şimdi onumu dinlesem ne yapsam allahım kafayı yiyeceğim, benim de gerçekten psikolojik bir desteğe ihtiyacım var, sana katılıyorum. Bu anlamda bu forumun bize olumlu bir katkısı var. yalnız olmadığımızı biliyoruz ve bu garip bir rahatlık veriyor ve birbirini anlıyan insanlar aynı dili konuşuyor..
Meldi gormemisim uygulamari sordugunu..burda biraz hafife aliyrolar galiba bu isi yada kendilerinden cok eminler zaten doktorum reglim oldum asilamam tutmadi deyince sok oldu nasil yani diye kala kaldi demek ki neymis biraz tedbirli olmakta fayda var bir sonrakinde kesinkle yatmak istiyorum bir sure diyecegim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?