Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dün akşam bal, tarçın, çörekotu karışımını yaptım, yatmadan bir kaşık yedim ama sabah unuttum günde 1 kez akşamları yesem yeterli olmaz mı acaba..

tadı da fena değil...

günaydın kızlar

başucuna koy akşamdan kavanozu uyanır uyanmaz bir kaşık al.

ya kızlar, benim reglim pazar günü sabah geldi ama inanılmaz sancılı oldu, birde geçen ay kimyasal gebelikte vücuttan atarken öyle kıvranmıştım.normalde hiç böyle sancı çektiğimi bilmem.. her neyse dün 3. gündü hiç gelmedi gibi birşey bugün de sadece leke var. ilk iki gün iyi di ama yoğunluğu normaldi yani herzamanki gibi. şimdi neden böyle oldu, buna takıldım... acaba tedavilerden mi kaynaklamıyor, günleri zaten şaştı. aren sende bir anormallik var mı..

canım bende de öyle oldu adetlerim azaldı. ilk gün geliyor sonra 2.gün azıcık ve kesiliyor. garip oldu. benim zaten çok sürmezdi ama daha da azaldı. ilkinde acaba üstünemi görüyorum diye düşünmüştüm. ilaçlardan galiba. vücut dengemizi bozuyoruz sonuçta.

hilyecim nerdesin seni merak ediyorum. sen gitsen bile bunu paylaşırdın, aniden kayboldun, umarım bir sorun yoktur.

sona sen de kayboldun, ne yaptın hangi dr karar verdin...merak ediyorum seni de..

meldicim senle konuştuğumuz gün babam çok rahatsızlandı, yoğun bakıma kaldırdık. neyse yoğun bakımdan çıkabildi. Ama hala hastanelerdeyiz. O yüzden hiç yazamadım. Ama fırsatım oldukça okuyorum yazdıklarınızı.

Babamın durumu böyle olunca hepsi kaldı. Belki smyrnayla bi görüşürüm. egedede çok ilgisiz davranıyolarmış sanırım. çok kararsız kaldım. Zaten şu an için biraz ertlemek durumundayım. iki günde bir gece hastanede kalıyorum. Ertesi gün perişanları oynuyorum. Babamı bi çıkartalım hastanede ondan sonra karar vericem ne yapacağıma.

merhaba meldi ben de kimyasal gebelik yaşamıştım ve sonra 1 ay boyunca kanamam olmuştu hiç bitmeyecekmiş gibi gelmişti. ve sonraki aylarda adetim her zamankinden uzun sürede gelmeye başladı. normalde 26 günde olurdum o zamandan beri 30-31 günde oluyorum.

marhaba canım. aynen benimde öyle ben bu tedavilere başlayınacaya kadar başlangıçtan itinaren 25 günde bir olurdum şimdi 30-31 günde oluyorum...demekki bunlar ilaçların etkisi. psikolojininde etkisi vardır diye düşünüyorum.

tabi bu durum bizim yumurtlama dönemlerimimizide değiştiriyordur..ovulasyon testi mi kullansak acaba..

canım çok geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda iyileşir baban.

canım çok geçmiş olsun. seni çok merak ediyordum, inşallah babanın önemli bir şeyi yoktur.

kafanı bir topla ondan sonra bakarsın. ben de aradım dr 10 gün sonra işe başlıyacakmış. benimde kafam çok karışık... neyese senin şimdi başka derlerin var. konuşuruz...

canım bir şey sorucam. benim kimyasaldan sonra ilk reglim daha sonra ki periyotları takip edip ona göre dr konuşucam..

sen dr la konuşmuşmuydun, niye böyle ve ne kadar devam edermiş.

teşekkür ederim aren ve meldi. inşallah en kısa zamanda düzelip çıkar hastaneden. hayat durdu bizim için şu an.

senin neden kafan karışık meldi?

canım çok geçmiş olsun , tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah

teşekkür ederim aren ve meldi. inşallah en kısa zamanda düzelip çıkar hastaneden. hayat durdu bizim için şu an.

senin neden kafan karışık meldi?

canım nerede yatıyor baban.. hastane ortamları çok zordur seni anlıyabiliyorum..

benim kafam neden karışık . ben regliyim şu anda bir dahaki reglimde tedaviye başlıyacağız diye konuştuk. dr benden testler istemişti onları yaptırdım, hazır olsun diye. ya bir kez daha son olrak aşılam deniyeceğiz ya da tüpe başlıyacağız. ben 2. aşılamadan sonra bir daha aşılam kesinlikle yaptırmam inancım kalmadı ve psikoljim bozuldu diyordum hem kendime hem dra. ama şimdi hadi tüp bnebek yaptırım o da tutmazsa diye bir kotkuya kapıldım ve bir daha mı aşılama denesm tüm aşamaları tamamlasam mı diye düşünüyorum..

bir de aklıma şu geldi aren. ben geçen yıl rahim filmi çektirdiğimde drum aşamalardan bahsetmişti ve 3 aşılamadan sonra şayet tutmazsa tüpe geçmeden önce histeroskopi yapalım demişti. ben şimdi bir daha muayeneye gitmeden rahim filmimide yanımda götürücem, getir demişti, eğer kendisi unuttuysa bana söylemezse veya notlarında yoksa hatırlatıcam histeroskobi talebini..

yaptırayım mı acaba gerek var mı. dr a hatırlatayım mı ne dersiniz...

teşekkür ederim kekecb.

9 eylülde yatıyo meldicim. ne kadar iyi, temiz falanda olsa hastane işte. allahtan tek kişilik odada kalıyoruzda o yönden biraz rahatız.

canım hiç korkma bence. bide doktorunun tavsiyesini dinle derim ben. sonuç olarak doktorların yorumu çok önemli. benimde aşılamaya hiç inancım kalmadı. hiçbir işe yaramıyo. baksana mayıstan beri yazıyoruz burda. bi tanemizin tutmadı aşılamayla. boşa para gibi geliyo. tüp bebeğin tutma şansı daha fazla en azından. hiç korkma canım. eğer doktorunda uygun diyosa direk tüp bebeğe geç. aşılamayla geçirdiğimiz her dakika bizim psikolojimizide olumsuz etkiliyo bence. ilaçlarında çok etkisi var tabi buna. bide tüp bebekte birincide tutmazsa ikinci yapılmaz diye bişey yok ki canım. tekrar deneriz. aynı stresi, üzüntüyü, hayal kırıklığını zaten aşılamada da yaşıyoruz. bari bunları yaşama şansımızı minimuma indirelim.

istersen bir hatırlat zaten çok basit bir işlemmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…