bir de aklıma şu geldi aren. ben geçen yıl rahim filmi çektirdiğimde drum aşamalardan bahsetmişti ve 3 aşılamadan sonra şayet tutmazsa tüpe geçmeden önce histeroskopi yapalım demişti. ben şimdi bir daha muayeneye gitmeden rahim filmimide yanımda götürücem, getir demişti, eğer kendisi unuttuysa bana söylemezse veya notlarında yoksa hatırlatıcam histeroskobi talebini..
yaptırayım mı acaba gerek var mı. dr a hatırlatayım mı ne dersiniz...
Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk buraya yazip birazda olsa rahatlamak istiyorum.annem kaynanam 1 haftadır bendeydi.herşey çok iyiydi,ta ki bugün annemle atışana kadar,çok gerginim bu bebek meselesinden dolayı.çok basit bi tartışma annemi kırmama sebep oldu,ortada belli bi konu bile yok,benim fazla gerginliğim sebep oldu.kaynananamda olunca işler daha da uzadı.neyse maalesef annem bana küsüp gitti.ne yapcam bilmiyorum,benimde haklı olduğum yerler var ancak ilk defa annemle atıştığımı hatırlıyorum genelde çok uysalım.hep bu bebek olayı beni alt üst etti,bende değiştiğimi farkediyorum ama ne yapayim bilmiyorum.anne ne derse haklı mıdır?bana şımarıksın herşeye küsüp kızıyorsun dedi halbuki neden bu kadar gergin olduğumu biliyor,of ya olmasını hiç istemediğim birşeyle karşı karsiyayım...
5 günde bir doktora gidiyordum hala kanamam var diye. Ultrasonla bakıyordu her şey normal diyip geri gönderiyordu. Kimyasaldan sonra 1 ay boyunca bir kaç kez gebelik testi yaptı(idrarda) hep pozitif çıktı. hcg çok geç düştü benim. Bazen içerde parça kalıyormuş doktor da ondan şüphelenmişti. Parça kalırsa kürtaj yaparız demşiti de çok korkmuştum. Neyse ki öyle bir problemim olmadı.canım bir şey sorucam. benim kimyasaldan sonra ilk reglim daha sonra ki periyotları takip edip ona göre dr konuşucam..
sen dr la konuşmuşmuydun, niye böyle ve ne kadar devam edermiş.
Sona babana acil sifalar diliyorum insallah en kisa zamanda duzelir ve hastaneden kurtulrusunuz.dualarimiz seninle...
Hamelananur bence hemen ozur dile gonlunu al sen hakli olsan bile buyukler bazn bunu kabul etmek istemiyorlar..kendi dogrulari var :) ben annesinden cokkk uzakta yasayan birisi olarak kesinlikle kirma derim...yaninda oldugu icin kiymetini bilmen gerekiyor nacizane gorusum :)
Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk buraya yazip birazda olsa rahatlamak istiyorum.annem kaynanam 1 haftadır bendeydi.herşey çok iyiydi,ta ki bugün annemle atışana kadar,çok gerginim bu bebek meselesinden dolayı.çok basit bi tartışma annemi kırmama sebep oldu,ortada belli bi konu bile yok,benim fazla gerginliğim sebep oldu.kaynananamda olunca işler daha da uzadı.neyse maalesef annem bana küsüp gitti.ne yapcam bilmiyorum,benimde haklı olduğum yerler var ancak ilk defa annemle atıştığımı hatırlıyorum genelde çok uysalım.hep bu bebek olayı beni alt üst etti,bende değiştiğimi farkediyorum ama ne yapayim bilmiyorum.anne ne derse haklı mıdır?bana şımarıksın herşeye küsüp kızıyorsun dedi halbuki neden bu kadar gergin olduğumu biliyor,of ya olmasını hiç istemediğim birşeyle karşı karsiyayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?