Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim ya histeroskobi nedir ? cahillim valla daha önce duydugumu hatırlamıyorum , yada farkında değilim:kedi:

Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk buraya yazip birazda olsa rahatlamak istiyorum.annem kaynanam 1 haftadır bendeydi.herşey çok iyiydi,ta ki bugün annemle atışana kadar,çok gerginim bu bebek meselesinden dolayı.çok basit bi tartışma annemi kırmama sebep oldu,ortada belli bi konu bile yok,benim fazla gerginliğim sebep oldu.kaynananamda olunca işler daha da uzadı.neyse maalesef annem bana küsüp gitti.ne yapcam bilmiyorum,benimde haklı olduğum yerler var ancak ilk defa annemle atıştığımı hatırlıyorum genelde çok uysalım.hep bu bebek olayı beni alt üst etti,bende değiştiğimi farkediyorum ama ne yapayim bilmiyorum.anne ne derse haklı mıdır?bana şımarıksın herşeye küsüp kızıyorsun dedi halbuki neden bu kadar gergin olduğumu biliyor,of ya olmasını hiç istemediğim birşeyle karşı karsiyayım...

canım gerçekten zor durum , hepimiz farkında olmadan etrafımızdakileri kırıyoruz ama karşımızdaki anne olunca durum daha hassas oluyor.
şimdilik üzerine gitme ama sorun ne olursa olsun özürünü dile bence , çünkü öyle zamanlar oluyorki o kadar çok ihtiyacımız oluyorki annelerimize.

Sona babana acil sifalar diliyorum insallah en kisa zamanda duzelir ve hastaneden kurtulrusunuz.dualarimiz seninle...
Hamelananur bence hemen ozur dile gonlunu al sen hakli olsan bile buyukler bazn bunu kabul etmek istemiyorlar..kendi dogrulari var :) ben annesinden cokkk uzakta yasayan birisi olarak kesinlikle kirma derim...yaninda oldugu icin kiymetini bilmen gerekiyor nacizane gorusum :)

Arkadaşlar ya preseed aldık 120 tl.içinde 6 tane uygulama enjektörû var.kullanımı nasıl içinde klavuz yok.bide bi tüp tek var içinde aranızda alan varmı?ovulasyon testi falan yok sizce ne zaman kaç gün arayla kullanayım?bilgi verirseniz çok sevinirim.

canım bir şey sorucam. benim kimyasaldan sonra ilk reglim daha sonra ki periyotları takip edip ona göre dr konuşucam..

sen dr la konuşmuşmuydun, niye böyle ve ne kadar devam edermiş.
5 günde bir doktora gidiyordum hala kanamam var diye. Ultrasonla bakıyordu her şey normal diyip geri gönderiyordu. Kimyasaldan sonra 1 ay boyunca bir kaç kez gebelik testi yaptı(idrarda) hep pozitif çıktı. hcg çok geç düştü benim. Bazen içerde parça kalıyormuş doktor da ondan şüphelenmişti. Parça kalırsa kürtaj yaparız demşiti de çok korkmuştum. Neyse ki öyle bir problemim olmadı.

teşekkür ederim canım.

canım onlar anne nekadar haksız olurlarsa olsun onlara birşey dememek lazım. birde kayınvalidenin yanında olması belki onu daha da üzmüştür. onun için bence zaman kaybetmeden gönlünü almaya çalış.

Günaydın kızlar,,

hamelnur anne kız arasında olur böyle şeyler, çok büyütmeden bir an önce gönlünü almaya çalış, o zaman rahatlarsın..

aren şu preseedi ve ovulasyon testini sen internetten ebaydan almıştın. bana yardımcı olurmusun nasıl yapıcağımı bilmiyorum. Birde sipariş verince kaç günde geliyor. güvenli mi..

meldi canım ben ebaydan almamıştım. arkadaşım almıştı. o zaman türkiyede fiyat 59 tl idi türk siteden almıştım. ben aldıktan 1 hafta sonra fiyat 130 tl ye çıkmıştı. ama bakayım bir yardımcı olayım.

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için...çok şükür annemle arayı düzelttik.hep benim bu gerginliğim sebep oldu,neyse geçti gitti.aren yardımcı olur musun bu preseed ile ilgili bilgİlerine ihtiyacım var.enjektörler ne kadar dolduruluyor,içinde bulunan tek tüp 6 tane enjektörü doldurur mu?birde ovulasyon testi bulamadik,hangi günler yapayim?gelecek ay aşılama düşünüyoruz doktorun ilişki önerdiği günlerde mi kullansam acaba?çok oldu ama sana zahmet bi ilgilensen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…