Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim aldığım şırıngalı değildi. 6 tane tek kullanımlık tüp halindeydi. onun kullanım kılavuzunda yazmıyor mu.

CNM benim aldığımda seninki gibiydi ben anlatayım sana.
dr un ilişki önerdiği günlerde veya ovulasyon testinde çift çizgi gördüğün günlerde kullanmalısın.
ilişkiden 10 dk önce enjektörü tüpün ağzına tak 3. çizgiye kadar doldur tüpü biraz sıkman lazım. çok akıcı bişey zaten. sonra yatar vaziyette rahim ağzından içeri sokup sık hepsini kalkma biraz sağa sola dön içine yayılsın iyice. sonra da ilişki enjektörü iyice yıkayıp kurulayıp tekrar kullanabilirsin. çünkü enjektörler bittğinde tüp bitmemiş oluyor sıkmakda zor olur öyle.
kolay gelsin cnm inş. sebebin budur

Bubuş verdiğin bilgiler için teşekkürler,ovulasyon testi burda bulamadık son anda Preseedi de bulduğumuz için internetten de alamadik.neyse artık dua geceleri bizde yaparız preseedli ilişki:))(merak edecek olan arkadaşlara soyleyeyim:3gece 3gün arayla eşim bi namaz kılıp dua edip yatağa geliyor ilişki gerçekleşiyor geçen ay yaptık bide bu ay yapicaz.allah hepimize şu an yaptığımız emekleri sebep kılsın bebişlerimizi göndersin hayırlısıyla...

ben maya tüp bebektle görüştüm bugün. onlar aradı. öyle genel bilgi verdiler. prosedür fiyat falan. ankaraya gideceğim zaman birkaç gün önceden arayıp randevu alacağım görüşme için.

kızlar sonunda preseed ve ovulasyon testi siparişi verdim, şu malum amerikan sitesinden adını vermiyorum belki yasaktır diye. herneyse preseed ve ovulasyon testi dahil 29. dolar. süper fiyatı. acaba kaç günde gelşr geç mi kaldım sipsriş için benim 4-5 gün sonra tehlikeli günlerim başlıyacak..

canım günaydın, ya bende almak isterim ama inan uzaktan yakından bilgim yok bu konuda ,ilk sizden duyuyorum canım bana özelden rica etsem mail atarmısın siteyi , oluvasyon testi ile birlikte olması çok daha iyiymiş.

canım günaydın, ya bende almak isterim ama inan uzaktan yakından bilgim yok bu konuda ,ilk sizden duyuyorum canım bana özelden rica etsem mail atarmısın siteyi , oluvasyon testi ile birlikte olması çok daha iyiymiş.

tabiki atarım canım.. bu ürün türk sitelerdende alınabiliyoro ama orda sadece preseed 130 tl idi bu siteyi ben duymuştum zaten, bubuş da önerince girdim. ama iyi ingilizce bilmek lazım. benim ingilizcem yeterli değil eşim aldı. önce üye oluyorsun...

canım özeline bak istersen sana mail attım...

ya ben şimdi kendi kendime çok kızıyorum. bir aydır boş boş oturdum şimdi sipariş verdim, o da kaç günde gelicek belli değil riske attım..

canım öğrendiklerini paylaşırmısın...

canım eylülde kampanyamız var dedi. fiyatımız 2740+ilaçlar olacak dedi. ben tedavi süresini falan takiplerin burada yapılıp yapılamayacağını sordum. zaten ben fiyat değil merkez araştırması yapıyorum. böyşe birşeyde olabilir dedi son aşamada buraya gelirsiniz ama buraya geldiğinizde bir doktorla görüşün detayları. uzun protokol süreci kısa protokol sürecinden bahsetti size eğer tüpe karar verilirse büyük ihtimalle uzun protokol olur dedi.

kızlar birşey sorcam size bu ay boş geçtiği için ewde kendim servikal mukus takibi yaptım yaklaşık 4-5 gündür her gün uzayan akıntı var ve geçen aylarda buna rastlayamıyordum. bugün adetimin 22. günü ve hala var. normal mi acaba?

meldi normalde 1 haftaya yakın bir zamanda geliyormuş ama bazen gecikebiliyormuş. umarım yetişir sana.

meldi normalde 1 haftaya yakın bir zamanda geliyormuş ama bazen gecikebiliyormuş. umarım yetişir sana.

tüh ya eğer gecikirse gider eczaneden alırım onu da ya ileride kullanuırım ya birine veririm napayım..bu ay illa kullanıcam. zaten bu ay gecince bir şekilde yine tedaviye başlayacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…