arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için...çok şükür annemle arayı düzelttik.hep benim bu gerginliğim sebep oldu,neyse geçti gitti.aren yardımcı olur musun bu preseed ile ilgili bilgİlerine ihtiyacım var.enjektörler ne kadar dolduruluyor,içinde bulunan tek tüp 6 tane enjektörü doldurur mu?birde ovulasyon testi bulamadik,hangi günler yapayim?gelecek ay aşılama düşünüyoruz doktorun ilişki önerdiği günlerde mi kullansam acaba?çok oldu ama sana zahmet bi ilgilensen...
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için...çok şükür annemle arayı düzelttik.hep benim bu gerginliğim sebep oldu,neyse geçti gitti.aren yardımcı olur musun bu preseed ile ilgili bilgİlerine ihtiyacım var.enjektörler ne kadar dolduruluyor,içinde bulunan tek tüp 6 tane enjektörü doldurur mu?birde ovulasyon testi bulamadik,hangi günler yapayim?gelecek ay aşılama düşünüyoruz doktorun ilişki önerdiği günlerde mi kullansam acaba?çok oldu ama sana zahmet bi ilgilensen...
canım benim aldığım şırıngalı değildi. 6 tane tek kullanımlık tüp halindeydi. onun kullanım kılavuzunda yazmıyor mu.
ben maya tüp bebektle görüştüm bugün. onlar aradı. öyle genel bilgi verdiler. prosedür fiyat falan. ankaraya gideceğim zaman birkaç gün önceden arayıp randevu alacağım görüşme için.
kızlar sonunda preseed ve ovulasyon testi siparişi verdim, şu malum amerikan sitesinden adını vermiyorum belki yasaktır diye. herneyse preseed ve ovulasyon testi dahil 29. dolar. süper fiyatı. acaba kaç günde gelşr geç mi kaldım sipsriş için benim 4-5 gün sonra tehlikeli günlerim başlıyacak..
canım günaydın, ya bende almak isterim ama inan uzaktan yakından bilgim yok bu konuda ,ilk sizden duyuyorum canım bana özelden rica etsem mail atarmısın siteyi , oluvasyon testi ile birlikte olması çok daha iyiymiş.
canım günaydın, ya bende almak isterim ama inan uzaktan yakından bilgim yok bu konuda ,ilk sizden duyuyorum canım bana özelden rica etsem mail atarmısın siteyi , oluvasyon testi ile birlikte olması çok daha iyiymiş.
canım öğrendiklerini paylaşırmısın...
günaydın kızlarrr..
meldi normalde 1 haftaya yakın bir zamanda geliyormuş ama bazen gecikebiliyormuş. umarım yetişir sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?