kızlar birşey sorcam size bu ay boş geçtiği için ewde kendim servikal mukus takibi yaptım yaklaşık 4-5 gündür her gün uzayan akıntı var ve geçen aylarda buna rastlayamıyordum. bugün adetimin 22. günü ve hala var. normal mi acaba?
kızlar birşey sorcam size bu ay boş geçtiği için ewde kendim servikal mukus takibi yaptım yaklaşık 4-5 gündür her gün uzayan akıntı var ve geçen aylarda buna rastlayamıyordum. bugün adetimin 22. günü ve hala var. normal mi acaba?
canm ben 30 günde 1 regl oluorm aslında eskiden 25 ti ama son 5 aydır tedaviler yüzünden 30 a çıktı
yumurtlama akıntısını görünce sewinmiştim ama her gün gelmeye devam edince yumurtlamanın sadece 24 saat sürdüğünü düşünerek endişelendim acaba bu başka bir şey mi die. demen vücut hemen atamıyor.
yok hayatım zaten iltihap vs türü durumlarda akıntı, daha sıvı oluyor....
tabiki atarım canım.. bu ürün türk sitelerdende alınabiliyoro ama orda sadece preseed 130 tl idi bu siteyi ben duymuştum zaten, bubuş da önerince girdim. ama iyi ingilizce bilmek lazım. benim ingilizcem yeterli değil eşim aldı. önce üye oluyorsun...
meldi civanperçemi adetleri düzene sokuyormuş.
be içmeye başladım. gerçi kist var diye başladım. birde soğan suyuna başladım 3 gündür. soğan suyu içenler hep akıntı olduğunu yazmışlar bende tık yok anlamadım boşunamı içiyorum.
canım bende geçen ay kullandım ama bende pek akıntıya raslamadım , sadece 1-2 gün sonlarına doğru biraz rasladım ama bu ay olüvasyon akıntısınada rasladım , geçen aylarda pek raslamıyordum bu da bana morel verdi açıkcası , inşallah işe yarar hepimizde emeklerimiz boşa çıkmaz
canım bende geçen ay kullandım ama bende pek akıntıya raslamadım , sadece 1-2 gün sonlarına doğru biraz rasladım ama bu ay olüvasyon akıntısınada rasladım , geçen aylarda pek raslamıyordum bu da bana morel verdi açıkcası , inşallah işe yarar hepimizde emeklerimiz boşa çıkmaz
dün saraçoğlunun sitesinde okudum , soğan kürünü 15 gün uyguladıktan sonra 4-5 gün ara veriyormuşsun tekrar 15 gün uyguluyormuşsun ama ben ikinci evresini uygulamadım, önümüzdeki ay dikkat edip uygulamak istiyorum inşallah
reglimi düzene sokması yönünden kullanmak istiyorum en azından sıkıldım her ay beklemekten
demek ki temizki akıntı falan olmuyordur. çünkü bazıları çok akıntısı olduğunu yazmış.
canım civanperçemide düzene sokuyormuş. istersen bir internetten araştır.
peki hani bende pko varya onada etkisi oluyormuşya ondan akıntı olmazmı acaba?
bide saraçoklunun sitesinde pkolar için bitkisel ilaç vardı alıp kullanmayı düşünüyorum ama nasıl olur acaba hiçbir fikriniz varmı?
bilmiyorumki canım ilaç olunca insan tereddüte düşüyor. gerçi saraçoğlu güvenilirdir herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?