Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar sizdee adet günleri dışında gün aşırı mı birliktelik oluyor ve bi sonraki adet başlayana kadr sürüyor mu? biz aylarca şu netteki muhtemelen doğurgan günlere dikkat ediyorduk diğer günleri pas geçiyorduk ama artk karar verdim adet günleri dışında her günü değerlendirmeye, spermlerin 36 saat yaşadığını düşünerek gün aşırı ilişki ayda 12 kez oluyor. biraz sıkıcı olacak ama denemeye değer. şu kazara hamile kalanlar kişiler hep en risksiz günlerde dikkat etmedikleri için olmuş

canım civanperçemide düzene sokuyormuş. istersen bir internetten araştır.

evet canım bende duydum , hayıt da işe yarıyormuş aldım hatta ama tembellik ettim kullanmadım ama onuda kullanayım

canlarım ya ben bunu biliyordum ama hiç aklıma gelmedi ve öneremedim. benim 2-3 yıl önce reglim gecikti 15-20 gün kadar ilk defa başıma geldi dr aradım gel hemen dedi kist düşündü tabi, muayene etti hiç bir şey yok..yeni regi olmuş gibi rahimin dedi, ilaç verdi adet söktürücü bem bu arada hayıtı ve civanperçemini duymuştum. iki gün onları uyguladım ve ilaca gerek kalmadan geldi.
.Ha bir de ben adaçayı yağı diye bir şey kullandım, oda regli söktürücü ve ben onunda çok etkili olduğunu düşünüyorum.. neyse çok uzattım..

landarch çok önemli bir konuya değinmişsin. Ben sana birşey söyliyeyim mi ben de önceden netteki günlere göre birlikte olup diğer günleri pas geçiyordum..

dr umada danışmamıştım bu konuda her neyse. bu aşılama tedavilerinde takibe gidince anladım ki ben hep daha erken bitirimişim ve en tehlikeli olanları pas geçmişim. Sanki takvim yöntemine göre korunuyormuş gibi. Belkide bugüne kadar o yüzden hamile kalamadm...

kızlar ya mayıs ayından beri birlikteyiz ama topiğimizde bi hamiş haberi alamadık, artık kırıksın bu şeytanın bacağı ,meleklerimiz artık gelsin bize:CüvCüv:

kekcb hakikaten bir tane hamilemiz yok ya...
bundan sonra yazılarımın sonuna hep hamile kadın ekleyeceğim..:CüvCüv:

çok cok ama çook haklısın, aynı şeyi bende farkettim.. ben netteki riskli günlere göre ayarlarken yumurta takiplerinde hep bizim artık bıraktığımız günlere denk zamanda aşilama yaptı doktor, sanırım geç yumurtluyorum ve biz 1 yıldır resmen korunmuşuz dediğin gibi. artık pas geçmek yok, belki ilişki olayını rituallerle abartmamak gerekir. kırsalda aynı odada onlarca kişi beraber uyuyarak patır patır çocuk doğuruyorlar. yemek içmek bişey olunca fazlası sıkmaz insanı

doğru söylüyorsun, ben durumu biraz daha kolaylaştırmak adına bu ay kesinlikle preseed kullanıcam, sana da tavsiye ederim...

doğru söylüyorsun, ben durumu biraz daha kolaylaştırmak adına bu ay kesinlikle preseed kullanıcam, sana da tavsiye ederim...

ben ovülasyon testi kullanmıştım 3-4 dönem benim günlerim aşağı yukarı hesaplıyıclarla aynı oluyordu. aynı şekilde aşılamalarımda o civarlarda oldu hep. ben eşimle aynı yerdeyim diye çok denk getiremedim. haftasonları gidiyordum ankaraya o da tahmini günden birkaç gün önce oluyordu. belki yaşar diyordum spermler ama olmadı. tabii tam anlamıyla denk geldiğimiz dönemlerde oldu.yine olmadı.

preseed i dün biraz araştırdım yorumlar çok abartı geldi bana nedense, ilk kullanmada hamile kaldım diyen okadr yorum vardı ki.. ama gerçekten döllenmeye bukadr yardımcı ise tabiki kullanırım

canım tabi nasip ama biz artık bu olaya normal yolla çocuğu olan çiftlerden biraz daha farklı yaklaşıyoe-ruz, daha bilimsel bakıyoruz, günleri ıskaladık diye düşünüyoruz bu da psikolojimize yansıyor ama kalablsek bunca zamnadır kalırdık heralde.
bence ben çok uzun süre korunduğum için olmuyor bilmiyorum ama öyle hissediyorum, tembelleşti sanki, tanımıyor spermleri sanki benim sorunum bu enteresan bir şey ama böyle hissediyorum. Bunun bir çözümü var mı acaba..

preseed i dün biraz araştırdım yorumlar çok abartı geldi bana nedense, ilk kullanmada hamile kaldım diyen okadr yorum vardı ki.. ama gerçekten döllenmeye bukadr yardımcı ise tabiki kullanırım

canım bende denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum, mutlaka abartı vardır, bu kadar etkili ise tedavi yöntemi olarakda kullanılır. ama bir de bunu deneyelim. en azından ben bu ilişki olayını bu çocuk mevzusundan dolayı görev gibi hissediyorum, psikolojimi etkiledi, belki bu anlamdada yardımcı olur, deneyelim bakalım..

canm bir arkadaşım 38 yaşında ewlendi ve hemen çocuk yapmak istediler. eşi şehir dışında çalışıyordu bu yüzden yumurta takibi yaptırdılar ve doktorun söylediği günlerde eşi geldi falan ama olmadı sonra doktordan vazgeçtiler ve o ay eşi sadce bir akşam gelebildi doktorun söylediği günler dışında alakasız bir zamandı ve o ay kadın hamile kaldı. ama ekstra olarak yaptığı bir şey, annesinde el alan bir kadın beline tülbent sarıp ayaklarından havaya kaldırmış sanırım rahmini düzelttim bu ay hamilesin demiş. arkadaşım beni de götürmek istiyor ama ben hala kendimi hazır hisetmiorm

kızlar ya bir teklifim var birlikte birşeyler yapsak bu gönül bağımızı bir sinerjiye dönüştürsek. Ne bileyim sırayla birimiz için dua etsek,
pozitif düşünceyle veya motivasyonla ilgili araştırıp bir şeyler yapsak.

ne dersiniz olabilir mi yapabilirmiyiz...olumlu etkisi olmaz mı sizce...

canm bunu bana ablam da söylemişti. biz 3.5 yıl boyunca istemiorz bebek istemiorz die bas bas bağırdık, sonra bir anda biyolojik saatim gelince istemeye başladım. ablam dior ki vucudun hala istememeye programlanmış olabilir, zihninle bedenini uyum içine sokman gerekir dior, yogayı tavsiye etti, meditasyon falan..

landarchcım benim düşünceme benzer birşey buda. farlı şeyler deneyebiliriz, tabiki tedavimizin yanısıra sadece bunlara umut bağlamamalıyız, birbirimize tavsiyelerde bulunabiliriz bu anlamda. ama ben en rahatlatıcı şeyin dua olduğuna inanıyorum...mesela şu salatı tefriciye diye bir dua var. bu kendi aramızda bölüşüp hepimiz çin veya sırayla birisi içn okuyabiliriz helede bu mübarek aylarda..

rahim tembelleşiyor diyorlar ya.

ewet canm çok iyi olur gerçekten. dua etmek hem ruhumuza da iyi gelir, enerjimizi birbirimize göndeririz, ben varımm..

bende aynen ablan gibi düşünüyorum bunu arada kendimdede hissediyordum , deliler gibi bebek istiyorum ama kilomdan şikayet ediyorum , bu ay bu kiloula hamile kalırsam benim için iyi olmaz diye geçiyordu aklımdan , bebiş olunca çalışamamak , maddi olarak birisine bağlı olmak fikri aklıma geliyordu kendimi strese sokuyordum , aşılama oldum soğan kürü kullananları okudum keşke aşılamdan önce kullansaydım felen dedim bunlarda beni etkiledi belkide ne bileyim off çok uzattım

canım bende varım ne gerekiyorsa size uyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…