ben zaten her gün kendim için okuyordum bundan sonra sizler için de okurum. zaten müslümanın başka bir müslüman için ettiği dua kabul olurmuş...
İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."
hadi bakalm..
kendi durumumuda yazayım...ben kürtajdan sonra adeti olmadım.dün 39.günüydü,40 güne kadar olunmazsa dr.a gidilmeli diye okudum netten..doktorumu aradım gel bakalım dedi..gebelik sırasında bi kist oluşurmuş,3.aya kadar gebeliği desteklermiş,benim o kistim yok olmamış kızlar..hala gebelik var gibi hormon üretir dedi doktor...farlutal verdi,adet oluncada 5.günü başlayacağım cyclo-prognova verdi..ama bu ilaç 3 ay içilecekmiş ve kesinlikle hamile kalınmamlıymış bunu içerken........dün çok ağladım,sinirlerim boşaldı resmen.kürtaj olayında bile fazlasıyla soğukkanlıydım..ama bana 3 ay 5 ay daha bekle,ilaç iç dedikleri zaman bitiveriyorum..neyse herzaman olduğu gibi bugün bu durumada ikna oldum tabii..
merhaba gülem bende bu ay öğrendim hipotiroid olduğumu. 1 haftadır ilaç kullanıyorum. eylülde aşılama yapılacak. inşallah ben de hipotiroid yüzünden hamile kalamıyorumdur da artık ben de anne olabilirim....bu arada önceki sayfalarda yazmışsınız;ovülasyon olduğumu hiç hissedemezdim bende,zaten olmuyormuşumda.bende troid çıktı biliyorsunuz ve hipotroidi ovülasyonu engellermiş..haziranda hamile kaldığımda troid ilacımın ilk kutusunu bile bitirmemiştim.hep anlatırlarya akıntıyı bende bi gün felaket bi akıntı hissettim..çamaşırım ful battı diyebilirim..noluyo diye korktum hatta..bilmiyorum ki öle bi olay..ve o gün yoldan gelmiştim,ayın 10 uydu:) ve 18 ne kadar çok komik olacak ama hergün beraber olduk:) 18 inde adetim başladı ama 21inde hamile olduğumu öğrendim..biz 2 yıldır yok sperm kalitesi vs..diye 1 gün yada 2 gün ara verip ilişkiye giriyorduk..ama alakası yokmuş..bence adetin 9.günü geçtikten sonra hergün ilişkiye girmeyi deneyin.denemekten bişey çıkmaz:)))
gülemcim tiroidi kotrol altına alınca hemen hamile kalman çok sevindirici, düşünsene ilaçların bittikten sonra temiz bir sayfa açıp yendiden start verip hemen meleğine kavuşacaksın.. allahım bize hayırlısını nasip etsin
canım benim çok geçmiş olsun, lütfen morelini yüksek tut, geç olsun güç olmasın, inşallah bunlarla tamamen temizlerin onun üzerinede hamiş kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?