Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tamam canlar üç kişi olduk ben, landarch ve kekecb.

Biraz bekletyip diğer kızlardan da katılmak isteyenleri görelim ona göre başlarız...

ben zaten her gün kendim için okuyordum bundan sonra sizler için de okurum. zaten müslümanın başka bir müslüman için ettiği dua kabul olurmuş...

ben zaten her gün kendim için okuyordum bundan sonra sizler için de okurum. zaten müslümanın başka bir müslüman için ettiği dua kabul olurmuş...

evet canım bende bir müslümanın başka ir müslümana okumasına çok inandığım için düşünüyorum zaten. Birde içinde bulunduğumuz zay bir şans değerkendirmek lazım.

Tamam şimdiden 5 kişi olduk. landarch, aren, kekcb, ben ve sen.ben slatı tefriciyeyi düşündüm başka önerisi olan var mı bilmiyorum ama bu toplu okunanbir dilek duası. sayısı ve bölüşmeyi biraz daha bekleyelim, ondan sonra ayıralım. şu kadar zamanda şu kadar okunur, dilek duası şu kişiler için der başlarız...

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."

canım benim bildiğim kadarıyla şu kadar süre diye bir koşul yok onu araştırıyorum.
Örneğin deriz ki hergün şu kadar ogün girer okuduk deriz veya işte derizki pazartesi başlıyacağız atıyorum öbür pazartesiye kadar bitiricez gibi. bir standarta oturturuz öbür türlü o sayıda falan bir karışıklık olur.onun bir başlangıç dilek duası var onu yazarız hepimiz için....

bu arada önceki sayfalarda yazmışsınız;ovülasyon olduğumu hiç hissedemezdim bende,zaten olmuyormuşumda.bende troid çıktı biliyorsunuz ve hipotroidi ovülasyonu engellermiş..haziranda hamile kaldığımda troid ilacımın ilk kutusunu bile bitirmemiştim.hep anlatırlarya akıntıyı bende bi gün felaket bi akıntı hissettim..çamaşırım ful battı diyebilirim..noluyo diye korktum hatta..bilmiyorum ki öle bi olay..ve o gün yoldan gelmiştim,ayın 10 uydu:) ve 18 ne kadar çok komik olacak ama hergün beraber olduk:) 18 inde adetim başladı ama 21inde hamile olduğumu öğrendim..biz 2 yıldır yok sperm kalitesi vs..diye 1 gün yada 2 gün ara verip ilişkiye giriyorduk..ama alakası yokmuş..bence adetin 9.günü geçtikten sonra hergün ilişkiye girmeyi deneyin.denemekten bişey çıkmaz:)))

kendi durumumuda yazayım...ben kürtajdan sonra adeti olmadım.dün 39.günüydü,40 güne kadar olunmazsa dr.a gidilmeli diye okudum netten..doktorumu aradım gel bakalım dedi..gebelik sırasında bi kist oluşurmuş,3.aya kadar gebeliği desteklermiş,benim o kistim yok olmamış kızlar..hala gebelik var gibi hormon üretir dedi doktor...farlutal verdi,adet oluncada 5.günü başlayacağım cyclo-prognova verdi..ama bu ilaç 3 ay içilecekmiş ve kesinlikle hamile kalınmamlıymış bunu içerken........dün çok ağladım,sinirlerim boşaldı resmen.kürtaj olayında bile fazlasıyla soğukkanlıydım..ama bana 3 ay 5 ay daha bekle,ilaç iç dedikleri zaman bitiveriyorum..neyse herzaman olduğu gibi bugün bu durumada ikna oldum tabii..

sayfamızın bi hamişi olmadı değilmi...preseed kullanacaklar,sıkı çalışın bu ay....biriniz müjde verin artıkkkkk:)))))))))))))

gülemcim tiroidi kotrol altına alınca hemen hamile kalman çok sevindirici, düşünsene ilaçların bittikten sonra temiz bir sayfa açıp yendiden start verip hemen meleğine kavuşacaksın.. allahım bize hayırlısını nasip etsin

canım benim çok geçmiş olsun, lütfen morelini yüksek tut, geç olsun güç olmasın, inşallah bunlarla tamamen temizlerin onun üzerinede hamiş kalırsın

merhaba gülem bende bu ay öğrendim hipotiroid olduğumu. 1 haftadır ilaç kullanıyorum. eylülde aşılama yapılacak. inşallah ben de hipotiroid yüzünden hamile kalamıyorumdur da artık ben de anne olabilirim....

canım haikaten troidmiş işin aslı..ama troid hastalarında hamile kalınca troidlerin sıkı takip edilmesi gerkiyomuş,yoksa düşükle sonuçlanma riski daha yüksekmiş.yeni yeni öğreniyorum bunları.belkide troid yüzünden kalp atımı bile olamadı..hemen endokrine gidip ilaç dozuma baktırmam gerekiyomuş.haşimatolu kadınlar gebeliklerini öğrendiklerinde bile geç kalınabiliyo yazmış doktorun biri..ya sizlerede bakıldımı,troidlere ve antikorlarına...bi baktırın canım yaa..çok sinsi bi olay bu...güzel dileklerin hepimize inşallah..

pamukkale ünv.de endokrin polikliniğine gittim genç bir doktor suratıma bile bakmadan sende hipotiroid var dedi bir ilaç yazdı tamam ben de sordum daha önce bir kimyasal gebelik yaşadım, şimdi hamile kalamıyorum bir ilgisi var mı hipotiroidle diye. alakası yok dedi. Ya ben int.ten araşıtdım prof.lar bir sürü makale yazmışlar bununla ilgili hipotiroidin hamilelik üstündeki etkileriyle ilgili. ama adam alakası yok diyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…