meldi nasılsın canım..
Ya arkadaşlar,aramızda herkes galiba birkaç aydır çocuk olması için uğraşıyor benim 3 yıl oldu daha 1 aşılama oldum geç kalıyorum galiba değil mi?şimdi bi sitede de:evliliğin 1.yılında hamile olma şansı %85,2.yılında %15.sonra ki yıllar bu oran %10'nun altına düşüyor.diyordu.o zaman ben boşuna uğraşıyorum galiba...:1no2:
valla canım bıraktığın gibi bir değişiklik yok. pressed siparişi verdim gelmesini bekliyorum. bu ay onu denicez sonraki reglide dr gidicem görüşücez bakalım yola nasıl devam edicez...
kızlar gulem ve hamelnur belki okumuşsunuzdur eski sayfalrda biz kızlarla cuna günü br karar aldık, şu mübarek ayı değerlendirelim dedik. ben, kekcecb, aren, landarc, karaman 5 kişi olduk salatı tefriciye oluyacağız, biraz bekleyelim dedil diğer kızlarda görsünler belki katılan olur ona göre bölüşüp okumaya başlayacağız. gulem hamelnur sizde isterseniz önümüzdeki hafta başlarız..
Ya kusura bakmayin ama salati tefriciye nedir?nerden okucaz?cahilligime verin :)
Mrb meldi bende katılmak isterim ama vereceğiniz sayiya bağlı çünkü hem yasin,hem kuran hatmi indiriyorum her ramazan yapıyorum bunu.yinede bakarim okuyabilirsem mutlaka katılırım siz sayıyı belirleyin ona göre...
AREN uğramadın hiç...farlutalla adetin ne zaman geldi?bazılarında gelmiyomuş..ben 3 gündür kullanıyorum,,,kistim 3 cm.miş.....bana billgli verirsen sevinirim.
nasıl gelmiyormuş anlamadım farlutal kullanmalarına rağmen adet olmuyorlarmıymış.
gulem canım farlutal dün bitti daha gelen olmadı bekliyorum. benim kistim 5 cm civarıydı. dr 6 gün iç bittikten 10 gün içinde olursun demişti. oluncada yasmine başlayacağım. bu arada kiste iyi geliyor diye hemde rahmi temizliyor diye soğan suyu içmeye başladım. birde civanperçemi içiyorum.
kızlar diğer topiclere bakıyorumda ne kadar çok hamile kalan oluyor bizde tık yok. şimdi okudum da kızın biri aşılama bile istememiş sadece yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi sonrası dr un dediği saatte ilişki sonucu hamile kalmış.
Bana duayi burdan yazarsaniz bende sizin dua grubunuza katilabilirim :) benide listene yaz o zaman Meldicim...
nasıl gelmiyormuş anlamadım farlutal kullanmalarına rağmen adet olmuyorlarmıymış.
gulem canım farlutal dün bitti daha gelen olmadı bekliyorum. benim kistim 5 cm civarıydı. dr 6 gün iç bittikten 10 gün içinde olursun demişti. oluncada yasmine başlayacağım. bu arada kiste iyi geliyor diye hemde rahmi temizliyor diye soğan suyu içmeye başladım. birde civanperçemi içiyorum.
kızlar yarın için randevu aldım bir merkezden öğleden sonra gidip görüşeceğim.
kızlar diğer topiclere bakıyorumda ne kadar çok hamile kalan oluyor bizde tık yok. şimdi okudum da kızın biri aşılama bile istememiş sadece yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi sonrası dr un dediği saatte ilişki sonucu hamile kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?