Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

internette de araştır istersen kadınlarbir çocuğu ile diğer çocuğunun hamilelik belirtileri ve hissettikleri ayrı olabiliyor canım.

internette de araştır istersen kadınlarbir çocuğu ile diğer çocuğunun hamilelik belirtileri ve hissettikleri ayrı olabiliyor canım.

evet aynı olmayabiliyormuş. benim karnım sancılanıyor. birde sanki hep akıntım var. çok fazla yok ama sanki içimden akıyır gibi hissediyorum. değişik birşey işte. birde ben adet olmadan 1-2 gün önce hafşf midem bulanır herzaman yine bugün aynı bulantı var.

bubuş progestanamı baktırdı yoksa bhcg ye mi.

bubuş progestona baktırdı ama bugün bir kez daha o tetin çok anlamsız olduğunu düşündüm.
2 gün sonra test te sonuç belli olucak ovulayon vr mı yok mu bu saaten sonra anlasan ne olur

aren anira geldi topiğimizin biricik hamilesi biricik umudu. onun tecrübelerinden yararlanlımmm

hayatım beni öyle heyecanlandırdınki anlatamam..eminmisin bu çatlatma iğnesinden sonra adet olma işinden....

doktorum söyledi ayrıca daha önceki aşılamam tutmamıştı ve adet günümden önce adet olmuştum doktor öyle demişti her kadın yumurtası çatladıktan sonra hamile değilse 14.gün adet olur diye zaten internettende araştırmıştım aynısını diyorlar

anira ben çatlatma iğnesinin 3 mayısta vuruldum. ayyy allahım olabilir mi..bir hesap yapalım..

kızlar bende gün sayarken sizin gibiydim artık hamileyim ve sizi anladığım için hergün yazmaya çalışıyorum

anira arenin yazılarını okudun mu o ümitsiz oysai aynı hesabı onun içinde yaparsak bildiğim kadarla aşılam tarihi 5 mayıs iğneyi ne zaman vuruldu bilmiyorum..

meldi bende 3 mayıs gece 12 de vuruldum. sen hemen ertesi günmü aşılama oldun. ben 5 mayısda oldum.

meldi bende 3 mayıs gece 12 de vuruldum. sen hemen ertesi günmü aşılama oldun. ben 5 mayısda oldum.

aren ben 3 mayıs 19.00 da vuruldum ertesi gün 4 mayı öğlen 15.00 te aşılamam yapıldı
yalnız aniranın bnim için yazdığını okudunmu

kızlar günüm 5 gün geçti ama hala adet sancısı çekiyorum zaten hamilelik boyunca adet günün geldiğinde sancı olurmuş

aniranın dr çatlata iğnesinden 14 gün sonra regl olmazsan gel demiş...bilimsel olarak 15 gün regl olmak gerekiyormuş çünkü...

bekleyeceğimben test yapmayı düşünmüyorum. korkuyorum negatifi görmekten. çok stres yapıyorum. bugün bile saçma sapan birşeyden işyerinde 1 saat ağladım. hiç ağlanmayacak alakasız birşeyden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…