Bende merak ettim meldi,ne oldu acaba.benim de vardı bu ay 3 cmlik 3 tane hemde,çok şükür sorun olmadan gittiler demek ki kişiden kişiye değişiyor.allah daha büyük sorunlarla uğraştırmasın...:Saruboceq:
canım sende adet gecikmesi yapmışmıydı kistlerin. bir ilaç falan kullandın mı.
günaydın herkese...aren benim adetim aşılamadan önce ayın 8-9 u falandı aşılamadan sonraki ay 5'te olmuştu son aya göre hesaplayınca hamileyim bile sandım yani eski adete göre hayır gecikme olmadı ama son adete göre de 3 gün falan gecmisti 8 de oldum.ilaç kullanmadım.hatta 3 gün gecmisti diye çok ümitlenmiştik,bende daha fazla ümitlenmemek icin olcak herhalde öyle bi içten dua ettimki'allahım eger bebiş yoksa hemen simdi adet olayım nolur'dedim.2 dk sonra lavaboya bi gittim gelmiş kırmızılar.başka bi şey isteseymişim olckmış yani.bilmiyorumkismile:Saruboceq:
herkese selamlar
erol bey ile tedaviye başladım 1 aşılama oldum malesef olmadı,1 ay mola dedi temmuzda tedaviye ara verdik ağustos ta adet olunca aradım konuştuk bize bıraktı ya 2.aşılama yada tüp bebek.tüp bebek için erken dedi.çok kararsızım bizim sorun eşimde morfoloji problemi var,2,5 yıl oldu korunmayalı,5 yıllık evliyim yaşım 30.eşim aşılama istemiyor,direk tüp bebek veya mikroenheksiyon diyor.ne yapıcağımı şaşırdım açıkcası birazda korku var tüp bebekte bugün yarın arıycam.sizlerdende fikir istiyorum kızlar,
canım bizlerde senin gibi karasızlık içindeyiz. bende 2 negatif aşılama. dr istersen 3.aşılamayı yapalım istersen tüp bebek diyor. bende senin gibi cesaretsizim. korkuyorum.aşılama istemiyorum artık.
kararsızlık çok zor yaşamayan gerçekten asla bilemez,tüp bebek yoğun bi süreç bide sanki son çareymiş gibi olmassa psikolojisi çol zor tabi kötüyü düşünmememiz lazım,aşılamayı eşim istemiyor hem maddi hem manevi anlamda doktor bi daha deneyelim diyor of ne yapıcağımı bilemiyorum.sizin sorun neydi canım.
arencim bişey sorucam; tüpbebek süreci ile ilgili bilgi aldınmı tam olarak neler yapılıyormuş ve transfer yapıldıktan sonra dinlenmek falan gerekiyormuymuş , ben çalıştığım için tüp düşünürsem nasıl yaparım diye hep kafama takılıyor , aşılamada bile dinlenememek çok canımı sıkmışdı
canım 1 ay doğum kontrol hapı kullanıyorsun sonra adet olunca gidiyorsun kontrole o zaman 21.gün yumurtlamayı baskılayıcı iğne veriyorlar. o bittikten birkaç gün sonra tekrar adet oluyormuşsun 2.günü yine kontrol ve sonraki süreç yumurta toplama işlemine kadar aşıalma ile aynı. toplandıktan sonra duruma göre 3-5 gün sonra transfer yapıyorlar. bu uzun prıdr lar 4 gün falan dinlenlenme veriyor ama genelde yaptıranlar belli olana kadar yatıyorlar ne olur ne olmaz diye. rapor alırsın özeldemi çalışıyorsun.
Kızlar çok ama çok kötüyüm. Haber geldi ablamlar boşanıyormuş, annem arayıp kısaca söyleyip kapatmış, çok tedirginim orada yalnız. Ne olur bu mesajı okuyunca en azından allah yardımcısı olsun diye dua edin...orada tek başına herşey olabilir aklıma bin bir türlü şey geliyor. Annem budün pasapırtunu uzatmaya gitmiş.. Bugün gitmek istese 15-20 günden önce gidemiyor...
Bu arada size bunlar yazarken preseed siparişim geldi ..allahım yardım et...
Kızlar çok ama çok kötüyüm. Haber geldi ablamlar boşanıyormuş, annem arayıp kısaca söyleyip kapatmış, çok tedirginim orada yalnız. Ne olur bu mesajı okuyunca en azından allah yardımcısı olsun diye dua edin...orada tek başına herşey olabilir aklıma bin bir türlü şey geliyor. Annem budün pasapırtunu uzatmaya gitmiş.. Bugün gitmek istese 15-20 günden önce gidemiyor...
benimde canım sıkıldı annem aradı bmyle bebekle ilgili birşey sorunca geriliyorum. doktora gidip gitmediğimi soru. bende gitmedim gideceğim dedim. sakın hemen tüp bebek falan düşünme yaptıracaksan aşılama yaptır dedi ilaçlarla iyice bünyeni bozacaksın falan gibi şeyler dedi bilmiyorki garibim 2 aşılama yaptırdığımı iyice stres oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?