Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aren canım sen bugün dr gidicektin. ne zaman gidiyosun, gelince de haber ver olur mu..

canım randevum 2,30 da bakalım. daha da regl olmadım. ilaç bitti 2 gün oldu , soğan suyu , civanperçemi içiyorum 1 haftadır ama gelen yok. bir an önce olsamda rahatlasam.

landarch üzüldüm canım. hayırlısı olsun. işte hepimiz aynı durumdayız. benim bu konularda pek sağlıklı düşündüğüm söylenemez onun için bundan sonrası için birşey diyemiyorum. ama bir şekilde bişeyler yap zaman geçiyor.

kızlar adet oldum perşembe sabahı doktor randevum var, sizce 3. aşilama ya start verelimmi? doktorum 3 ten sonra tüp bebek demişti

canım benim her adet olmada ne kadar zor bir süreç olduğunu tekrar tekrar yüzümüze tokat gibi vuruyor ama yılmak yok , sonunda inşallah biz galip gelicez.Ne yapma konusunda içinden gelen sesi dinle mantığına ne yatıyorsa onu yap bence .

kızlar adet oldum perşembe sabahı doktor randevum var, sizce 3. Aşilama ya start verelimmi? Doktorum 3 ten sonra tüp bebek demişti

canım seninle tam olarak aynı durumdayız. Ne yapıcağımı bilemiyorum, hangisi doğru karar. Ben galiba dr la konuşup onun önerdiği son kararı ne olursa onu uygulayacağım...

LANDARCH cok uzgunum arkadasim....umarim senin icin en iyi karari verirsin....hayirlisi olsun...

iyi geceler kızlar...
aren dr gidicekti öğlen ne yaptı acaba..

Bende merak ettim meldi,ne oldu acaba.benim de vardı bu ay 3 cmlik 3 tane hemde,çok şükür sorun olmadan gittiler demek ki kişiden kişiye değişiyor.allah daha büyük sorunlarla uğraştırmasın...:Saruboceq:

Bende merak ettim meldi,ne oldu acaba.benim de vardı bu ay 3 cmlik 3 tane hemde,çok şükür sorun olmadan gittiler demek ki kişiden kişiye değişiyor.allah daha büyük sorunlarla uğraştırmasın...:Saruboceq:

amin canım iyi geceler...
HTML:
[HTML]:CüvCüv:
[/HTML]

günaydın kızlar
dün yazamadım. gittim görüştüm. dr ilgiliydi. testlerime baktı beni dinledi notlar aldı. yaş itibari ile tedirgin olmamam gerektiğini yaşım geçti paniğine kapılmamam ama çokta yavaştanda almaman gerekiyor dedi. 3.aşılamayıda yapabiliriz aşılamada başarı şansı %15 civarı, tüp bebekte %40-50 ama herşey iyi olsada garantisini veremeyiz dedi. doktorlar bile bu işe şans işi olarak bakıyorlar. adetin 2,yada 3.günü gel rezervine bakalım bir olumsuz gebelik nedeni ile eşine ve sana bazı eksik olan genetik testlerinide yapalım sende o zamana kadar düşün tekrar konuşalım dedi. merkez ilgiliydi, güler yüzlüler. birşey anlatmayan sen sormadıkça konuşmayan suratsız bir doktor isterse dünyanın en iyi doktoru olsun negatif elektrik veriyor geriyor beni. regl olmayı bekliyorum işte. aşılama açıkçası düşünmüyorum. tüp bebeğede cesaretim yok korkuyorum böyle çok fazla düşünmeden işin içine girmem gerekiyor.

benim aşılamalardan sonra moralim daha da bozuldu. hep sorun yok sorun yok bekleyin diyorlardı bende madem sorun yok belki denk geldiğimizi sanıyoruz ama gelemiyoruzdur aşılama yapsam kesin olur diye düşünüyordum. eşimi zorla ikna ettim emri vaki yatım biraz ama olmayınca çok hayal kırıklığına uğradım. onun için 3.aşılama ile zaman kaybetmek istemiyorum. ama hala net değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…