Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benim annemde aşılama yaptırdığımı bilmiyor üzülmesinler diye söylemedim söylesen ayrı söylemesen offfffffff valla işimiz çok zor allah yardımcımız olsun tez zamanda bebeklerimizi bize bağışlasın.

canım ya çok üzüldüm. umarım en hafif şekilde atlatırlar bu süreci.

canlarım benim iyi ki varsınız...

Sizinle aramdaki saat farkindan dolayi malesef ki gec okuyorum yazdiklarinizi eger gun icinde bakamazsam aksam okudugumda hepiniz uykuda oluyorsunuz....:)
Meldi ablan icin cok uzuldum umarim onun icin hayirlisi olur...
Aren biliyorum kararsizsin ama eger maddi bakimdan seni cok sarsmayacaksa bir kere daha asilama yap derim sanki bu sefer tutacakmis gibi geldi ama tabi bu sadece benim nacizane fikrim yani ben senin yerinde olsam kesin 3 kez denerdim hic olmazsa kafanda suphe kalmaz dersin ki ben adimlarimi atarken 3 hakkim varsa ucunude kullandim diyerek bir sonraki adimi icin rahat atarsin....
Ben asilama olayini sadece anneme ve esimde annesine soyledi onun disinda bir kisi bile bilmiyor cokda akillica bir karar vermisim soylemeyerek cunku ''ne oldu ?''oldumu tutmadimi?''ayyy canimmm uzulmeeee'' gibi yorumlari duymadim kendi kendime yasiyorum hic olmazsa kafam rahat :)ay cok konustum...
hepimiz icin hayirlisi....

canım sen yurtdışındamısın. sen neyapmayı düşünüyorsun.

cnmmm üzülme ne olur herşey olacağına varır. bak tatil falan da yaptınız ama kopmuş demekki aradaki bağlar. bundan sonrası için rabbim güç versin ona. bütün kalbimle diliyorum çünkü bende ayrı anne babanın çocuğuyum. bütün aşamalarını küçücük halimle yasadım.

preseedin hayırlı olsun cnm inş. sebebin bu olur. bende adetim müthiş ağrım var ilaç içmeden duramıyorum. geçen ay aşılamaya ara verdikten sonraki adetim 35 günde olmuştu. sonraki dönemde hergün hayıt içtim. bu ay 30. günde oldum cok şükür. bu ayda içmeyi düşünüyorum.:1hug:

günaydın kızlar

bubuş bende seni merak ediyordum ne yaptın diye , benimde adet günüm 26 sı yani bugün yarın olucak , inşallah geçen ay gibi geç kalmaz , gögüslerimde haraket yok ama kakısların karın bölgem çok hareketli

kızlar ailemimizin içinden geçtiği bu zor günleri çok özel olduğu için çok fazla kimsayle paylaşamıyorum o nedenle buraya girip size yazmak bir arkadaşaımla dertleşmekten daha fazla rahatlatıcı. Duyarlılığınız için de ayrıca teşekkür ederim..

bu arada bu kadar stres ve gözyaşının içinde ne kadar etkili olur bilmiyorum ama akşam preseedi denedeim ve çok memnun kaldım. Bu en azında stres nedeni ile kendime ilişkiye veremediğim için bebek çalışmasında görev haline geldiği için zaman zaman kuruluk sorunu olabiliyordu, en azından onun için bile ideal...

günaydın kızlarr..
meldi biliyorum zor bir süreç ama herşey rayına oturacak böylesi onlar için daha hayırlı olacak belkide.. herkesin farklı farklı sorunları var benim ablamın 3 çocuğu var eşiyle arası çok kötü, bu yaz beraberdik onlarda yurtdışında yaşıyor sadece yaz tatillerinde görüşüyoruz. ablama dedim abla üzülme sen bu koca sayesinde cennete gireceksin.. yıllar önce boşanmaları gerekiyordu ama cesaret edemedi bir türlü. ama 3 yavrusu dünyaya bedel, çok tatlılar çook. bizim ewliliğimizi takdir ediyor özeniyor ama bizde nezamn bebek görsek içimiz gidiyor. dediğim gibi herkesin bir derdi var..

aren şuanda aşağı yukarı çoğumuz aynı durumdayız 2 negatif aşilama. doktorum da dahil olmak üzere kime sorsam 3 aşilama sonrası birkaç ay ara verip tüp bebek diyor. panik olmaya gerek yok bukadar bekledik buna da sabrederiz. tüp bebekte beni korkutan şey o da başarısız geçerse tamamen umudu yitirmek

bubuş bende 2 gün önce regl oldum demek bu ay beraber gün sayıcaz, aşilama düşünüyormusun ba ay?

kekecb inşallah hamilesindir

hepimiz öyleyiz canım. tek paylaşacak şeyimiz bebek olacak değil ya. aslında uzunca bir süre birbirlerinden uzak kalmayı deneseler. ani karar değildir eminim. birikimdir. ama insan uzak olunca birbirinin kıymetini daha iyi anlıyor.

canım benim bu ay soğan suyu içtiğim için belki bişey olurmu diye sadece düşünüyorum ,o kadar uzak hayal gibi geliyorki , hayaline kurmak bile bazen saçma geliyor açıkcası , hayırlısı bakalım

canm adet günün geldiyse idrar testi yapabilirsin, başka topiklerde adete bir hafta kala bile çok silik te olsa çift çizgi görenler var. ayy heyecanlandım şimdi..hadi bakalm inşallahh

hepimiz birbirimizin sıkıntısını paylaşmak dertleşmek için burdayız , tabiki iyi kötüyüde paylaşıcaz birlikte.

Güzel şeyleri paylaşmak için ben 2010 yılından çok umutluydum ama 2010 yılıda bitti gidiyor nerdeyse 4 ay kaldı ama hep aynı değişen bişey yok.
Bugünümüze şükürler olsun ama ne bileyim artık güzel şeylerde olsun

canm adet günün geldiyse idrar testi yapabilirsin, başka topiklerde adete bir hafta kala bile çok silik te olsa çift çizgi görenler var. ayy heyecanlandım şimdi..hadi bakalm inşallahh

canımsın ya , nerdee inşallah, yarında bir olsun bakalım , zaten yarında olmazsa kendimi strese sokmamak için yapıcam testi

hepimizdeki gelişmeler aynı şekilde oldu ve hepimiz bir noktada tıkandık. birimiz birşeye start verse peşinden geleceğiz. 3.aşılama olmazsa keşke yapmasaydım diye kendimi yerim yine yanlış karar verdim diye. tüp bebektede olmasa çok ayrı bir yıkım olur benim için tükenirim herhalde.

canım ya ben şuna inanmaya başladım pek aceleye paniğe getirmemek lazım ,çok evfam yapma , sakin kafayla düşünürsen bence doğru yolu bulucaksın , ben herhalde 3 aşılamayı yaptırıcam ama şimdi değil yılbaşından sonra

kılzar yaa takvime bakıyordum da, yarın doktorum 3. aşilama için uygun görürse yaptığım hesaplara göre aşilama tarihim bayamın 1. günü oluyor. acaba doktor o gün aşilama yapar mı ki? sonuçta özel hastane ama bayrram bu benim için farketmez bayramı fırsat bilip yatarım hatta zaten akrabalaımız falan herkes durumumuzu biliyor

canım doktor ayarlar ona göre bence. belki çatlama iğnesini erken vurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…