benimde canım sıkıldı annem aradı bmyle bebekle ilgili birşey sorunca geriliyorum. doktora gidip gitmediğimi soru. bende gitmedim gideceğim dedim. sakın hemen tüp bebek falan düşünme yaptıracaksan aşılama yaptır dedi ilaçlarla iyice bünyeni bozacaksın falan gibi şeyler dedi bilmiyorki garibim 2 aşılama yaptırdığımı iyice stres oldum.
canım ya çok üzüldüm. umarım en hafif şekilde atlatırlar bu süreci.
canım benim bende çok üzüldüm allah yardımcısı olsun , inşallah bu onun için daha hayırlı olur , ayrıldıktan sonra buraya dönme ihtimalı yok mu acaba?
sende kendine çok stres yapma , inşallah ilaç senin için hayırlı olur
çok üzüldüm meldi,rabbim şu güzel ayın hürmeti okunan kuran'ı kerimlerin hatrı için haklarında hayirlisini yapsın,allah yardımcınız olsun...preseedin de hayırlı olsun,sebebin olsun inşallah.bende ilk defa bu ay 3 gece kullandım,rastgele kullandım ovulasyon testi bulamadgmz için hakkımızda hayirlisi...:Saruboceq:
Sizinle aramdaki saat farkindan dolayi malesef ki gec okuyorum yazdiklarinizi eger gun icinde bakamazsam aksam okudugumda hepiniz uykuda oluyorsunuz....:)
Meldi ablan icin cok uzuldum umarim onun icin hayirlisi olur...
Aren biliyorum kararsizsin ama eger maddi bakimdan seni cok sarsmayacaksa bir kere daha asilama yap derim sanki bu sefer tutacakmis gibi geldi ama tabi bu sadece benim nacizane fikrim yani ben senin yerinde olsam kesin 3 kez denerdim hic olmazsa kafanda suphe kalmaz dersin ki ben adimlarimi atarken 3 hakkim varsa ucunude kullandim diyerek bir sonraki adimi icin rahat atarsin....
Ben asilama olayini sadece anneme ve esimde annesine soyledi onun disinda bir kisi bile bilmiyor cokda akillica bir karar vermisim soylemeyerek cunku ''ne oldu ?''oldumu tutmadimi?''ayyy canimmm uzulmeeee'' gibi yorumlari duymadim kendi kendime yasiyorum hic olmazsa kafam rahat :)ay cok konustum...
hepimiz icin hayirlisi....
Kızlar çok ama çok kötüyüm. Haber geldi ablamlar boşanıyormuş, annem arayıp kısaca söyleyip kapatmış, çok tedirginim orada yalnız. Ne olur bu mesajı okuyunca en azından allah yardımcısı olsun diye dua edin...orada tek başına herşey olabilir aklıma bin bir türlü şey geliyor. Annem budün pasapırtunu uzatmaya gitmiş.. Bugün gitmek istese 15-20 günden önce gidemiyor...
Bu arada size bunlar yazarken preseed siparişim geldi ..allahım yardım et...
kızlar ailemimizin içinden geçtiği bu zor günleri çok özel olduğu için çok fazla kimsayle paylaşamıyorum o nedenle buraya girip size yazmak bir arkadaşaımla dertleşmekten daha fazla rahatlatıcı. Duyarlılığınız için de ayrıca teşekkür ederim..
günaydın kızlarr..
meldi biliyorum zor bir süreç ama herşey rayına oturacak böylesi onlar için daha hayırlı olacak belkide.. herkesin farklı farklı sorunları var benim ablamın 3 çocuğu var eşiyle arası çok kötü, bu yaz beraberdik onlarda yurtdışında yaşıyor sadece yaz tatillerinde görüşüyoruz. ablama dedim abla üzülme sen bu koca sayesinde cennete gireceksin.. yıllar önce boşanmaları gerekiyordu ama cesaret edemedi bir türlü. ama 3 yavrusu dünyaya bedel, çok tatlılar çook. bizim ewliliğimizi takdir ediyor özeniyor ama bizde nezamn bebek görsek içimiz gidiyor. dediğim gibi herkesin bir derdi var..
aren şuanda aşağı yukarı çoğumuz aynı durumdayız 2 negatif aşilama. doktorum da dahil olmak üzere kime sorsam 3 aşilama sonrası birkaç ay ara verip tüp bebek diyor. panik olmaya gerek yok bukadar bekledik buna da sabrederiz. tüp bebekte beni korkutan şey o da başarısız geçerse tamamen umudu yitirmek
bubuş bende 2 gün önce regl oldum demek bu ay beraber gün sayıcaz, aşilama düşünüyormusun ba ay?
kekecb inşallah hamilesindir
kızlar ailemimizin içinden geçtiği bu zor günleri çok özel olduğu için çok fazla kimsayle paylaşamıyorum o nedenle buraya girip size yazmak bir arkadaşaımla dertleşmekten daha fazla rahatlatıcı. Duyarlılığınız için de ayrıca teşekkür ederim..
canm adet günün geldiyse idrar testi yapabilirsin, başka topiklerde adete bir hafta kala bile çok silik te olsa çift çizgi görenler var. ayy heyecanlandım şimdi..hadi bakalm inşallahh
günaydın kızlarr..
meldi biliyorum zor bir süreç ama herşey rayına oturacak böylesi onlar için daha hayırlı olacak belkide.. herkesin farklı farklı sorunları var benim ablamın 3 çocuğu var eşiyle arası çok kötü, bu yaz beraberdik onlarda yurtdışında yaşıyor sadece yaz tatillerinde görüşüyoruz. ablama dedim abla üzülme sen bu koca sayesinde cennete gireceksin.. yıllar önce boşanmaları gerekiyordu ama cesaret edemedi bir türlü. ama 3 yavrusu dünyaya bedel, çok tatlılar çook. bizim ewliliğimizi takdir ediyor özeniyor ama bizde nezamn bebek görsek içimiz gidiyor. dediğim gibi herkesin bir derdi var..
aren şuanda aşağı yukarı çoğumuz aynı durumdayız 2 negatif aşilama. doktorum da dahil olmak üzere kime sorsam 3 aşilama sonrası birkaç ay ara verip tüp bebek diyor. panik olmaya gerek yok bukadar bekledik buna da sabrederiz. tüp bebekte beni korkutan şey o da başarısız geçerse tamamen umudu yitirmek
bubuş bende 2 gün önce regl oldum demek bu ay beraber gün sayıcaz, aşilama düşünüyormusun ba ay?
kekecb inşallah hamilesindir
hepimizdeki gelişmeler aynı şekilde oldu ve hepimiz bir noktada tıkandık. birimiz birşeye start verse peşinden geleceğiz. 3.aşılama olmazsa keşke yapmasaydım diye kendimi yerim yine yanlış karar verdim diye. tüp bebektede olmasa çok ayrı bir yıkım olur benim için tükenirim herhalde.
kılzar yaa takvime bakıyordum da, yarın doktorum 3. aşilama için uygun görürse yaptığım hesaplara göre aşilama tarihim bayamın 1. günü oluyor. acaba doktor o gün aşilama yapar mı ki? sonuçta özel hastane ama bayrram bubenim için farketmez bayramı fırsat bilip yatarım hatta zaten akrabalaımız falan herkes durumumuzu biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?