Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aren evet ben amerika'da yasiyorum azcik uzak :)
ben hala regliyi bekliyorum bilmiyorum hatirliyormusun 3 kist olustu ilac yan etkisi olarak bende, 1 ay icinde 2 kere regli olmustum simdi asil olmam gereken gunde olmadim sanirim 5'i civari gelecek kontorle gidecegim eger yok olduysa kistler ikinci tedaviye baslayacagim....bizdede bir sorun yok ne sperm sorunu nede bende yumrutalam sorunu ama olmuyor iste asilama bile tutmadi yani dusun sorun yokken saka gibi...bu arada tabi bizde bos durmadik belki dogal yolla olur diye bir umut iste...neyse bakalim ikinci insallah benim icinde dogacak cocugum icin de hayirlsi olsun hep dualarim bu yonde...

Hak, şerleri hayreyler, zan etme ki, gayr eyler,
ârif anı seyr eyler, Mevlâ görelim neyler,
neylerse, güzel eyler.

Sen Hakka tevekkül kıl, tefvîz et ve râhat bul!
Sabr eyle ve râzı ol, Mevlâ görelim neyler,
neylerse, güzel eyler

meldimm canımmm. gönlümü hüznünü şu satırlara yazmam inan mümkün değil. Allah'a havale edip dua etmekten başka elden birşey gelmez. dua edelim demişsiniz ben varım. yer zaman ve dua metnini söyleyin her şekilde katılırım inşallah.

uzun zaman giremedim çünkü dinlenmeye köye gittim. birden aniden karar verdik. ve sabaha çıktık. sizleri ihmal ettim. suçluyum bağışlayın beni ne olur. evet belki yazamadım ama sizi dualarda unutmadım. selam ve dua ile

Ne güzel demişsin ya...hoşgeldin

canım benimmm seni çok ama çok özledim çok ta merak ettim...diğer kızlarda hepimiz merak ettik. iyi olduğuna çok sevindim..

canım şu mübarek ayı değerlendirelim dedik, senin de katılman çok iyi olur, biraz beklemek istedik sen ve diğer bira kaç kız da topiğe gelsin diye şimdi 7-8 kişi olduk.
ben salatı tefriciyeyi bölüşüp okuyalım diye düşündüm...ama sen bize göre bu konuda çok daha fazla tbilgilisin bana göre diyeyim yanlış olmasın...senin önerin benim için çok değerli..farklı bir dua yada bunda okuma süresi vs. ne bileyim söyleyeceğin bir şey varsa ben derimki bu hafta başı pazartesi salıdan itibaren diğer kızlar içinde uygunsa başlayıp bayrma kadar kaln 10 günde bitirelim. tabi uygun olursa sizler için..

benim aile işleri çok karıştı belki okumuşsundur ben doğru dürüst evde bile duramıyorum hep geceleri giriyorum bu ara annemlere destek olmam lazım. pazartesi salı gibi başlarsak allahın izniyle kalan 10 günde bitiririz..

Meldicim selam...vallaha pek keyfim yok bu aralar...reglim gelmedi hala bu bekleyis bazen beni deli ediyor,.izmirede gelememek beni sIkti sanirim eger bu ay doktora gidip de hala ksitlerin duruyor haberini alirsam doktordan atlayip 1 ayliginagelecegim cunku epey bunaldim bu yaz

landarch canım bence ertleme bayram tatili dinlenmek için iyi bir fırsat ben böyle bir şeye gelmeyi inan çok isterdim bu aşamalard istirahatında çok önemli olduğuna inanıyorum ben..

kızlar farlutal biteli 4 gün oldu. hala adet olmadım. soğan suyu ve civanperçemide içmeme rağmen.

aren hala gelmdi mi...gelse psikolojik olarak da fiziksel olarakda rahatlrsın..aren birde şu adaçayı yağını denesene..onu bir pamuğa döküyosun az nir miktarda vajinaya sürüyosun, biraz yakıyor ama bir zararı olduğunu sanmıyorum,

sevgili hemşehrim, psikoloji ve aileye hasret olmanın ne demek olduğunu ben ablamdan biliyorum...allah yardımcın olsun. imkanını varsa gel, sana iyi gelecektir...

izmirimiz yanıyor...regli olmayınca insan şişiyor ve çok gergin oluyor ben de yaşamıştım bir kez...

sona nerelerdesin...baban nasıl oldu çok merak ettim valla seni tanısam hastaneye gelmeyi bile düşündüm..

nasılsın var mı düzelme..sonacım biz dua okuyacağız sizleri bekldik hileyede geldi o da kayıptı bayağıdır o da katılıcak aksilik olmazsa pazartesi salı gibi başlayacağız ramazan sonuna kadar bitiricez inş..sen katılabilirsen yaz oldu mu canım..

meldi,pazartesi salı başlarız demişsin,geçenlerde benim dini bilgilerine çok güvendiğim bi ablam perşembeden perşembe ye kadar bitir demişti,yaptım ama tek başıma yaptığım için çok zorlandım.arif pamuk'un kitabında da tam olarak nasıl yapacağı yazıyordu.ben oraya göre yaptım.ama yinede hilyenin ne diyeceği benim içinde önemli...:Saruboceq:

benimde doktorun regl olmam için verdiği ilaç biteli 5 gün oldu ama hala regl olmadım.

lütfen idrar testi yaptım ve 2 çizgi var de noolur

canım ya , daha yapmadım ama dün akşamdan beri öyle sancım varki kramplar giriyor, sağ bacağımda kasığımdan öyle çekiyor, bekliyorum açıkcası , offf telafuz etmesi bile deli gibi heycanlandırıyor , marketde test satılıyor akşam markete gittiğimde elim uzandı ama ağrılara sebep geri bıraktım ,

arencim sen daha hastalanamadın değilmi? canım benim dr ilaç bittikden sonra 9 gün içinde gelir demişdi , belkide öyle olucak ,sabretmekten başka çare yok değil mi?

arencim sen daha hastalanamadın değilmi? canım benim dr ilaç bittikden sonra 9 gün içinde gelir demişdi , belkide öyle olucak ,sabretmekten başka çare yok değil mi?

uok canım hastalanmadım. sinir oldum. bugün ilaç biteli 5.gün. sendemi kullanmıştın bu ilacı. sen ne kadar zamanda oldun.

canm inşallah ağrıların sebebi bebiştir
az önce doktordan geldim 3. aşilamaya start verdik bakalm yine klomen günde 2 kez
kızlar doktor dediki gelişmekte olan biraz aceleci bir yumurtam varmış, daha adetin 4. günümdeyim ve 14 mm olmuş, doktorun dediğine göre hormonlar zaten iyiken bide klomenle tedavi böle yapıyormuş
tabi doktor arı sütü bal polen her gün incir yemeleri bilmiyor. bayrama kalmayacak gibi duruyor aşilamam..
1 eğlülde kontrole çağırdı ayın 4 ünde aşilama yapabilirz dedi. bu aşilama da tutmzsa ankarada bir tüp merkezine göndericem sizi dedi. adını söylemedi hele şu aşilama bi olsun neticeyi alalım sonra konuşuruz dedi.
kızlar yaa yine aynı heyecan merak acaba inşallah sonu aynı olmaz

evet canım bu ilaçlar dengemizi bozdu. benim 10.günde falan bu boyuta gelirdi. böyleyken aşılama yapması sağlıklı mı acaba. bir arkadaşım aşılama değilde tüp bebek sürecinde yumurtaları farklı boyutta diye biri önde gidiyor diye tedavisi iptal edilmişti. gerçi aşılama değildi onunki.sen istanbulda değilmisin. orada o kadar merkez varken neden ankara dediğini anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…