Hak, şerleri hayreyler, zan etme ki, gayr eyler,
ârif anı seyr eyler, Mevlâ görelim neyler,
neylerse, güzel eyler.
Sen Hakka tevekkül kıl, tefvîz et ve râhat bul!
Sabr eyle ve râzı ol, Mevlâ görelim neyler,
neylerse, güzel eyler
meldimm canımmm. gönlümü hüznünü şu satırlara yazmam inan mümkün değil. Allah'a havale edip dua etmekten başka elden birşey gelmez. dua edelim demişsiniz ben varım. yer zaman ve dua metnini söyleyin her şekilde katılırım inşallah.
uzun zaman giremedim çünkü dinlenmeye köye gittim. birden aniden karar verdik. ve sabaha çıktık. sizleri ihmal ettim. suçluyum bağışlayın beni ne olur. evet belki yazamadım ama sizi dualarda unutmadım. selam ve dua ile
Hak, şerleri hayreyler, zan etme ki, gayr eyler,
ârif anı seyr eyler, Mevlâ görelim neyler,
neylerse, güzel eyler.
Sen Hakka tevekkül kıl, tefvîz et ve râhat bul!
Sabr eyle ve râzı ol, Mevlâ görelim neyler,
neylerse, güzel eyler
meldimm canımmm. gönlümü hüznünü şu satırlara yazmam inan mümkün değil. Allah'a havale edip dua etmekten başka elden birşey gelmez. dua edelim demişsiniz ben varım. yer zaman ve dua metnini söyleyin her şekilde katılırım inşallah.
uzun zaman giremedim çünkü dinlenmeye köye gittim. birden aniden karar verdik. ve sabaha çıktık. sizleri ihmal ettim. suçluyum bağışlayın beni ne olur. evet belki yazamadım ama sizi dualarda unutmadım. selam ve dua ile
kılzar yaa takvime bakıyordum da, yarın doktorum 3. aşilama için uygun görürse yaptığım hesaplara göre aşilama tarihim bayamın 1. günü oluyor. acaba doktor o gün aşilama yapar mı ki? sonuçta özel hastane ama bayrram bubenim için farketmez bayramı fırsat bilip yatarım hatta zaten akrabalaımız falan herkes durumumuzu biliyor
kızlar farlutal biteli 4 gün oldu. hala adet olmadım. soğan suyu ve civanperçemide içmeme rağmen.
hepimiz birbirimizin sıkıntısını paylaşmak dertleşmek için burdayız , tabiki iyi kötüyüde paylaşıcaz birlikte.
canım çok sağol... senin hamile kalmış olmaı çok istiyorum, yüzümü güler, hepimizin bu motivasyona çok ihtiyacı var... yüce allahtan diliyorum ki bize mutlu haberler verirsin..
Güzel şeyleri paylaşmak için ben 2010 yılından çok umutluydum ama 2010 yılıda bitti gidiyor nerdeyse 4 ay kaldı ama hep aynı değişen bişey yok.
Bugünümüze şükürler olsun ama ne bileyim artık güzel şeylerde olsun
Meldicim selam...vallaha pek keyfim yok bu aralar...reglim gelmedi hala bu bekleyis bazen beni deli ediyor,.izmirede gelememek beni sIkti sanirim eger bu ay doktora gidip de hala ksitlerin duruyor haberini alirsam doktordan atlayip 1 ayliginagelecegim cunku epey bunaldim bu yaz
Aren evet ben amerika'da yasiyorum azcik uzak :)
ben hala regliyi bekliyorum bilmiyorum hatirliyormusun 3 kist olustu ilac yan etkisi olarak bende, 1 ay icinde 2 kere regli olmustum simdi asil olmam gereken gunde olmadim sanirim 5'i civari gelecek kontorle gidecegim eger yok olduysa kistler ikinci tedaviye baslayacagim....bizdede bir sorun yok ne sperm sorunu nede bende yumrutalam sorunu ama olmuyor iste asilama bile tutmadi yani dusun sorun yokken saka gibi...bu arada tabi bizde bos durmadik belki dogal yolla olur diye bir umut iste...neyse bakalim ikinci insallah benim icinde dogacak cocugum icin de hayirlsi olsun hep dualarim bu yonde...
günaydın kızlar
lütfen idrar testi yaptım ve 2 çizgi var de noolur
arencim sen daha hastalanamadın değilmi? canım benim dr ilaç bittikden sonra 9 gün içinde gelir demişdi , belkide öyle olucak ,sabretmekten başka çare yok değil mi?
canm inşallah ağrıların sebebi bebiştir
az önce doktordan geldim 3. aşilamaya start verdik bakalm yine klomen günde 2 kez
kızlar doktor dediki gelişmekte olan biraz aceleci bir yumurtam varmış, daha adetin 4. günümdeyim ve 14 mm olmuş, doktorun dediğine göre hormonlar zaten iyiken bide klomenle tedavi böle yapıyormuş
tabi doktor arı sütü bal polen her gün incir yemeleri bilmiyor. bayrama kalmayacak gibi duruyor aşilamam..
1 eğlülde kontrole çağırdı ayın 4 ünde aşilama yapabilirz dedi. bu aşilama da tutmzsa ankarada bir tüp merkezine göndericem sizi dedi. adını söylemedi hele şu aşilama bi olsun neticeyi alalım sonra konuşuruz dedi.
kızlar yaa yine aynı heyecan merak acaba inşallah sonu aynı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?