evet canım bu ilaçlar dengemizi bozdu. benim 10.günde falan bu boyuta gelirdi. böyleyken aşılama yapması sağlıklı mı acaba. bir arkadaşım aşılama değilde tüp bebek sürecinde yumurtaları farklı boyutta diye biri önde gidiyor diye tedavisi iptal edilmişti. gerçi aşılama değildi onunki.sen istanbulda değilmisin. orada o kadar merkez varken neden ankara dediğini anlamadım.
uok canım hastalanmadım. sinir oldum. bugün ilaç biteli 5.gün. sendemi kullanmıştın bu ilacı. sen ne kadar zamanda oldun.
canm inşallah ağrıların sebebi bebiştir
az önce doktordan geldim 3. aşilamaya start verdik bakalm yine klomen günde 2 kez
kızlar doktor dediki gelişmekte olan biraz aceleci bir yumurtam varmış, daha adetin 4. günümdeyim ve 14 mm olmuş, doktorun dediğine göre hormonlar zaten iyiken bide klomenle tedavi böle yapıyormuş
tabi doktor arı sütü bal polen her gün incir yemeleri bilmiyor. bayrama kalmayacak gibi duruyor aşilamam..
1 eğlülde kontrole çağırdı ayın 4 ünde aşilama yapabilirz dedi. bu aşilama da tutmzsa ankarada bir tüp merkezine göndericem sizi dedi. adını söylemedi hele şu aşilama bi olsun neticeyi alalım sonra konuşuruz dedi.
kızlar yaa yine aynı heyecan merak acaba inşallah sonu aynı olmaz
canm bizim nisan ayında bir tüp bebek maceramız vardı sonra bu doktora gittiğimizde bize demişti hiç araştırmadan soruşturmadan giderseniz böle olur die, o zamn bahsetmişti ankrada bir tüp bebek merkezinden. yanlış yapılan bir tahlil yüzünden bana menepoza girmek üzere olduğum söylenmişti ve acilen tüp bebek yaptırmak gerektiği için istanbulda bir merkeze gitmiştik ve o merkez hiç tahlili tekrarlamadan direk o diğer doktorun ağzı ile ewet hemen başlayalım demişti ve aşırı stresli oldupum için iğnelere rağmen yumurtalarım büyümemişti ve tedavi yarıda kesilmişti tam 3.000 tl paramız hiç oldu. daha sora yıllar önce gittiğim doktoruma gittiğimde bana 1 ay gez toz ole gel demişti. 1 ay sonra gittiğimde tüm tahliller tekrarlandı herşey normal ben inanmadım gittim başka başka lab. lara orda da normaldi ve mayıs ayında klomen ile aşilamalara başlamıştık
canım ben 1 sene önce kullanmışdım hemen hemen net hatırlayamasam da ilaç bitmişdi onun üserine dr aramışdım o zaman söylemişdi 1-2 gün içindede olmuşdum.
canm bizim nisan ayında bir tüp bebek maceramız vardı sonra bu doktora gittiğimizde bize demişti hiç araştırmadan soruşturmadan giderseniz böle olur die, o zamn bahsetmişti ankrada bir tüp bebek merkezinden. yanlış yapılan bir tahlil yüzünden bana menepoza girmek üzere olduğum söylenmişti ve acilen tüp bebek yaptırmak gerektiği için istanbulda bir merkeze gitmiştik ve o merkez hiç tahlili tekrarlamadan direk o diğer doktorun ağzı ile ewet hemen başlayalım demişti ve aşırı stresli oldupum için iğnelere rağmen yumurtalarım büyümemişti ve tedavi yarıda kesilmişti tam 3.000 tl paramız hiç oldu. daha sora yıllar önce gittiğim doktoruma gittiğimde bana 1 ay gez toz ole gel demişti. 1 ay sonra gittiğimde tüm tahliller tekrarlandı herşey normal ben inanmadım gittim başka başka lab. lara orda da normaldi ve mayıs ayında klomen ile aşilamalara başlamıştık
aminnn canm hepimiz için.. tüp bebek süreci gerçekten daha stresli maddi olarak ta büyük bir külfetin içine girilior, insan strese kapılıyor. benm aşilama masrafım her seferinde 250 tl, tüp bebek merkezi kendileri rapor çıkartıyormuş ama yinede 2.500 tl i gözden çıkarmak gerekir diye düşünüyorm
devlet nekadarını karşılıyor biliyormusun. benim raporsuz olacak olursa çünkü aşılamalarım iğneli değil. sadece ilaçlar raporla alınacak. o da 3250+ilaçlar. zaten raporlu dersen fiyatı yüksek tutuyorlar, değilse biraz indiriyorlar. bana önce 3750 + ilaçlar dediler. ben raporsuz olacak deyince 3250+ilaçlar dediler.aslında raporluyken çokda fark etmiyor çünkü o zamanda fiyatı yüksek tuttukları için.
benimde aşilamalarım iğnesiz yapıldı
istanbuldaki tüp bebek merkezi 3500+ilaçlar demişti, ilaçlarım 1200 tutmuştu 1000 tl de ilaçlara başlarken almışlardı geri kalanı yumurta toplama öncesinde istiyorlar. yaani bu sefer de olmazsa kalma masrafı falan ilaçların yüzdesi derken 4000 tutar
desene yandık ozaman, ee naapıcaz bide iğneli aşilama mı deneyeceğiz peki?
aşılama 600 mü kafamçokkarıştı , ben özel bir hastanede yaptırdım 2 sinide ( ama adı olan iyi bir özel hastane ) 1000 tl ödedim ilaç hariç ilaçlarda 600 çatlatmayla birlikte ama tabikide hiçbir işe yaramadı yani bu işler dr , ücrete bakmıyor kısmetimizde varsa oluyo bende enayilime doymamayım o kadar para verdim ama olsun bebiş için herşey değer yerimseniben
kekecb nasıl olumlu veya olumsuz belirti var mı?
canım ben ilk aşılamamı sgk ile anlaşmalı özel bir hastanede yaptırdım başkent hastanesinde aşılama için hiç ekstra ücret ödemedim. 2.cide doktor değiştirdim özel bir tüp bebek merkezine gittim. orada dr muayenesi 125 tl aşılamada 300 tl, benim gittiğim prof olduğu için muayeneye 200 ödemiştim yani ilaç hariç 500 ödedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?