Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canm bizim nisan ayında bir tüp bebek maceramız vardı sonra bu doktora gittiğimizde bize demişti hiç araştırmadan soruşturmadan giderseniz böle olur die, o zamn bahsetmişti ankrada bir tüp bebek merkezinden. yanlış yapılan bir tahlil yüzünden bana menepoza girmek üzere olduğum söylenmişti ve acilen tüp bebek yaptırmak gerektiği için istanbulda bir merkeze gitmiştik ve o merkez hiç tahlili tekrarlamadan direk o diğer doktorun ağzı ile ewet hemen başlayalım demişti ve aşırı stresli oldupum için iğnelere rağmen yumurtalarım büyümemişti ve tedavi yarıda kesilmişti tam 3.000 tl paramız hiç oldu. daha sora yıllar önce gittiğim doktoruma gittiğimde bana 1 ay gez toz ole gel demişti. 1 ay sonra gittiğimde tüm tahliller tekrarlandı herşey normal ben inanmadım gittim başka başka lab. lara orda da normaldi ve mayıs ayında klomen ile aşilamalara başlamıştık

uok canım hastalanmadım. sinir oldum. bugün ilaç biteli 5.gün. sendemi kullanmıştın bu ilacı. sen ne kadar zamanda oldun.

canım ben 1 sene önce kullanmışdım hemen hemen net hatırlayamasam da ilaç bitmişdi onun üserine dr aramışdım o zaman söylemişdi 1-2 gün içindede olmuşdum.

canım ya inşallah bu sefer , inşallah bu mubarek günlerde bol bol dua et , inşallah tüp e gerek kalmaz

ya bende bundan korkuyorum açıkcası , tüp merkezi için nasıl seçim yapmak lazım , biç bir araştırmamda yok , güvenilir inanadığımız bir yere gitmek gerekir

canım ben 1 sene önce kullanmışdım hemen hemen net hatırlayamasam da ilaç bitmişdi onun üserine dr aramışdım o zaman söylemişdi 1-2 gün içindede olmuşdum.

sağol canım. beni bir iki gündür sanki yumurtalarım gelişiyor gibi ağrıalrım var adet olmadığıma göre yumurtlama değildir acaba kistlermi büyüyor.
sıkıldım artık kızlar. ne olacak bizim halimiz böyle.

bu aşılaman tutarda inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz canım.

aminnn canm hepimiz için.. tüp bebek süreci gerçekten daha stresli maddi olarak ta büyük bir külfetin içine girilior, insan strese kapılıyor. benm aşilama masrafım her seferinde 250 tl, tüp bebek merkezi kendileri rapor çıkartıyormuş ama yinede 2.500 tl i gözden çıkarmak gerekir diye düşünüyorm

devlet nekadarını karşılıyor biliyormusun. benim raporsuz olacak olursa çünkü aşılamalarım iğneli değil. sadece ilaçlar raporla alınacak. o da 3250+ilaçlar. zaten raporlu dersen fiyatı yüksek tutuyorlar, değilse biraz indiriyorlar. bana önce 3750 + ilaçlar dediler. ben raporsuz olacak deyince 3250+ilaçlar dediler.aslında raporluyken çokda fark etmiyor çünkü o zamanda fiyatı yüksek tuttukları için.

benimde aşilamalarım iğnesiz yapıldı
istanbuldaki tüp bebek merkezi 3500+ilaçlar demişti, ilaçlarım 1200 tutmuştu 1000 tl de ilaçlara başlarken almışlardı geri kalanı yumurta toplama öncesinde istiyorlar. yaani bu sefer de olmazsa kalma masrafı falan ilaçların yüzdesi derken 4000 tutar

klomenle yapılan aşılamalar rapor için geçerli değil. o zaman sadece ilaçları raporlu alabiliyormuşuz. ilaçlarda raporlu 800 civarı tutuyor.

desene yandık ozaman, ee naapıcaz bide iğneli aşilama mı deneyeceğiz peki?

zaten canım sen raporlu yaptırmak istesen emrkez fiyatı yukarı çekiyor devlet 1100 ödüyor gibi görünsede bu sefer merkeze fazla ödemiş oluyorsun. bende bir 500 fark ediyor raporlu raporsuz. 2 tane iğneli aşılamada bu fiyatı geçer zaten. ben aşılamaya 300 tl birde 200 tl dr muayenesi, çatlama iğnesi falan derken 600 civarı tutuyor bir aşılama.

aşılama 600 mü kafamçokkarıştı , ben özel bir hastanede yaptırdım 2 sinide ( ama adı olan iyi bir özel hastane ) 1000 tl ödedim ilaç hariç ilaçlarda 600 çatlatmayla birlikte ama tabikide hiçbir işe yaramadı yani bu işler dr , ücrete bakmıyor kısmetimizde varsa oluyo bende enayilime doymamayım o kadar para verdim ama olsun bebiş için herşey değer yerimseniben

şimdiden olumsuzu düşünmek belki yanlış ama eğer 3.aşilama da olmazsa bisüre ara vermek istiyorum hem o arada para biriktiririm bütçemi ayarlarım hem belli mi olur belki o arada bebek kendiliğinden gelir.

canım ben ilk aşılamamı sgk ile anlaşmalı özel bir hastanede yaptırdım başkent hastanesinde aşılama için hiç ekstra ücret ödemedim. 2.cide doktor değiştirdim özel bir tüp bebek merkezine gittim. orada dr muayenesi 125 tl aşılamada 300 tl, benim gittiğim prof olduğu için muayeneye 200 ödemiştim yani ilaç hariç 500 ödedim.

kekecb nasıl olumlu veya olumsuz belirti var mı?

canım şuan itibari ile gelen giden birşey yok , ama ara ara sağ kasığımda ağrı hissediyorum ama akşam test yaparım artık eve gidene kadar bişey olmazsa .
Varya hamiş isem nasıl süprez olur ama , inanması bile zor

canım benim dr da prof du muayenesi 250 tl tv lerdede ara ara çıkıyor çok babacan bir adamdı ama olmayınca olmadı , ona giedrken ilk aşılımada ne kadar ümitlenerek gitmişdim ya , sanki çok uzun zaman önceydi ,neler yaşanıyor neler allah sabır versin sağlık versin herşeyin başı bu

Kızlar ya sizin yazdiginiz fiyatlar çok çok uygun.ben bir aşılama yaptım 1500 falan tuttu,raporda aldığımız halde...düşünsenize eşimin maaşından fazla ve kiracıyız,bende çalışmıyorum öğrenciyim.eylül'de 2.yi yapmayı düşünüyoruz,ben şimdiden verecegimiz paranın derdine düşmüşüm,Allah yardımcımız olsun'ne diyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…