landarch tedavin hayırlı olsun inşallah bu aşılaman tutarda bebişin bu ay gelir,bize de umut olursun...
kekecb inşallah hamişsindir ne güzell olur...
Meldi nerelerde bugün hiç girmemiş sanirim,hayırdır inşallah...
canm 1500 çok fazla benim aşilamada toplam masrafım 250 tl onunda yarısı sperm yıkama ücreti zaten
kekecb bugun test yaparsan lutfen bize haber ver merak ederiz....landarch hadi hayirlisi..insallah olumlu sonuclarin olur bu sefer...
kizlar turkiye asilama tup bebek fiyatlari konusunda ucmus yaaaa inanamadim fiyatlara ben ilac asilama hersey dahil 590$ odedim ki amerika'da daha pahali olur diye dusunurdum hep ama baksaniza trukiye ucmus 1500 tl korkunc rakam artik cok fazla tup bebek merkezi var bence saglam bir arastirma ile hatta pazarlik payi bile vardir bence rekabetin oldugu yerde kesin pazarlik olur diye dusunuyorum....
AREN vallaha ayni duygulardayiz bizim seninle benzer gidiyro durumlarimiz anladigim kadariyla....sinir geldi benim ustume sanki regli olcakmisim gibi bazen kasiklarim agriyor hadi diyorum insallah geliyor hoppp bakiyorum yine belirtiler yok olmus bide nasil sinirliyim hani derler ya biseyinle kavgalisin diye aynen oyleee nerdeyse gozunun ustunde kasin var diye kavga cikartacgaim o kadar yani :)
hayirlisi vallaha hepimiz icin ...
kızlar günaydın,
evet akşam test yuaptım ve ----- hiç bir şey yok , abes olurdu zaten olsaydı , bekliyorum bakalım hastalanmayı , bide üstüne koca ile tartışınca üzerine tuz biber oldu , off bazen dayanmak zor gerçekten ,bir an önce bugünün bitmesini ve eve gitmek istiyorum.
canm benm nasıl da benziyor yaşadıklarımız birbirimize.. ama umut olmadan da yaşayamayız dimi. ben hala ısrarla her seferinde umutlanıyorum ilk zamanki gibi heycanlanıyorm sonra hoop alıp götürüo herşeyi bisüre bunalım sonra tekrar güneş doğuyo taa ki batana kadr.. ama biliyorum ki bi gün bizde sevincimizden havalara uçacağız çoook yakında :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
eskisi gibi acı vermiyor ama kahretmeye başlıyorsun ki ben bunu istemiyorum , dün bizim buraya bir arkadaşın4 aylık bebeği geldi o kadar tatlıydıki maşallah o kadar sevdimki , bir an içinden benim olsa kimbilir nasıl olur diye ama layık değilim demekki ne yapayım bende sabırla beklicem
kekecb hayırlısı olsun ne yapalım bizde bunlarla sınavımızı veriyoruzdur belki...layık olup olmamakla alakalı değil kesinlikle,öyle olsaydı eminim ki önce bizler layığız.
birşey anlatmak istiyorum sana,geçen yıl bi arkadaşım hamile idi istemiyorum diye diye hopladı zıpladı bebeği düşürdü,esime söylersem doğurtur dedi ondan...ben onun adına çok üzüldüm Allah çarpar olmaz bi daha falan dedim ancak şuan 4 aylık hamile,peki o buna layık mı?bence değil.onada söyledim,n'yapayım dayanamadım.hadi bakalım ne yapalım böyle haketmeyenler var diyoruz ama hiç alâkası yok,keşke öyle olsa,böyle olmazdiK bizde eminim(
kızlar günaydın,
evet akşam test yuaptım ve ----- hiç bir şey yok , abes olurdu zaten olsaydı , bekliyorum bakalım hastalanmayı , bide üstüne koca ile tartışınca üzerine tuz biber oldu , off bazen dayanmak zor gerçekten ,bir an önce bugünün bitmesini ve eve gitmek istiyorum.
canım benimmm seni çok ama çok özledim çok ta merak ettim...diğer kızlarda hepimiz merak ettik. iyi olduğuna çok sevindim..
canım şu mübarek ayı değerlendirelim dedik, senin de katılman çok iyi olur, biraz beklemek istedik sen ve diğer bira kaç kız da topiğe gelsin diye şimdi 7-8 kişi olduk.
ben salatı tefriciyeyi bölüşüp okuyalım diye düşündüm...ama sen bize göre bu konuda çok daha fazla tbilgilisin bana göre diyeyim yanlış olmasın...senin önerin benim için çok değerli..farklı bir dua yada bunda okuma süresi vs. ne bileyim söyleyeceğin bir şey varsa ben derimki bu hafta başı pazartesi salıdan itibaren diğer kızlar içinde uygunsa başlayıp bayrma kadar kaln 10 günde bitirelim. tabi uygun olursa sizler için..
benim aile işleri çok karıştı belki okumuşsundur ben doğru dürüst evde bile duramıyorum hep geceleri giriyorum bu ara annemlere destek olmam lazım. pazartesi salı gibi başlarsak allahın izniyle kalan 10 günde bitiririz..
offff yine 10 gün beklicem hastalanmak için ne gelen var ne giden ,
aren sende hala bekliyosun değilmi?şaka gibi ya
malesef canım ya bugün 45.günüm hala olmadım. salıya kadar bekleyeceğim olmazsam yine doktora gideceğim.
canım bişey sorucan akıntın varmı , benim akıntım varda , sanki heran oldum gibi gidiyorumama bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?