Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
landarch tedavin hayırlı olsun inşallah bu aşılaman tutarda bebişin bu ay gelir,bize de umut olursun...
kekecb inşallah hamişsindir ne güzell olur...
Meldi nerelerde bugün hiç girmemiş sanirim,hayırdır inşallah...

çok teşekkür ederim canm inşallah hepimiz o güzel duyguyu tadarız
canm inşallah doktorundan memnunsundur çünkü çok fazla para ödüyorsunuz, inşallah bütçemizi fazla zorlamdan gelir bebişler..

kekecb bugun test yaparsan lutfen bize haber ver merak ederiz....landarch hadi hayirlisi..insallah olumlu sonuclarin olur bu sefer...
kizlar turkiye asilama tup bebek fiyatlari konusunda ucmus yaaaa inanamadim fiyatlara ben ilac asilama hersey dahil 590$ odedim ki amerika'da daha pahali olur diye dusunurdum hep ama baksaniza trukiye ucmus 1500 tl korkunc rakam artik cok fazla tup bebek merkezi var bence saglam bir arastirma ile hatta pazarlik payi bile vardir bence rekabetin oldugu yerde kesin pazarlik olur diye dusunuyorum....
AREN vallaha ayni duygulardayiz bizim seninle benzer gidiyro durumlarimiz anladigim kadariyla....sinir geldi benim ustume sanki regli olcakmisim gibi bazen kasiklarim agriyor hadi diyorum insallah geliyor hoppp bakiyorum yine belirtiler yok olmus bide nasil sinirliyim hani derler ya biseyinle kavgalisin diye aynen oyleee nerdeyse gozunun ustunde kasin var diye kavga cikartacgaim o kadar yani :)
hayirlisi vallaha hepimiz icin ...

canım hiç sorma bende öyleyim. tam ilaç üzerine 10 gün geçsin yani salıya kadar olmazsam çarşamba randevu alacağım tekrardan olmazsa kist aspirasyonu yapsınlar.
kiat varken ve de adet olmamışken yumurtlama olmaz herhalde değil mi. benim kaç gündür kasıkalrımda sanki ytumurtla gelişme dönemindeki gibi ağrılar var acaba kistler büyümemi yapıyor. olabilir mi. çok stres oldum.

Son düzenleme:
kızlar günaydın,
evet akşam test yuaptım ve ----- hiç bir şey yok , abes olurdu zaten olsaydı , bekliyorum bakalım hastalanmayı , bide üstüne koca ile tartışınca üzerine tuz biber oldu , off bazen dayanmak zor gerçekten ,bir an önce bugünün bitmesini ve eve gitmek istiyorum.

canm benm nasıl da benziyor yaşadıklarımız birbirimize.. ama umut olmadan da yaşayamayız dimi. ben hala ısrarla her seferinde umutlanıyorum ilk zamanki gibi heycanlanıyorm sonra hoop alıp götürüo herşeyi bisüre bunalım sonra tekrar güneş doğuyo taa ki batana kadr.. ama biliyorum ki bi gün bizde sevincimizden havalara uçacağız çoook yakında :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

eskisi gibi acı vermiyor ama kahretmeye başlıyorsun ki ben bunu istemiyorum , dün bizim buraya bir arkadaşın4 aylık bebeği geldi o kadar tatlıydıki maşallah o kadar sevdimki , bir an içinden benim olsa kimbilir nasıl olur diye ama layık değilim demekki ne yapayım bende sabırla beklicem

kekecb hayırlısı olsun ne yapalım bizde bunlarla sınavımızı veriyoruzdur belki...layık olup olmamakla alakalı değil kesinlikle,öyle olsaydı eminim ki önce bizler layığız.
birşey anlatmak istiyorum sana,geçen yıl bi arkadaşım hamile idi istemiyorum diye diye hopladı zıpladı bebeği düşürdü,esime söylersem doğurtur dedi ondan...ben onun adına çok üzüldüm Allah çarpar olmaz bi daha falan dedim ancak şuan 4 aylık hamile,peki o buna layık mı?bence değil.onada söyledim,n'yapayım dayanamadım.hadi bakalım ne yapalım böyle haketmeyenler var diyoruz ama hiç alâkası yok,keşke öyle olsa,böyle olmazdiK bizde eminim(

canlarım ya bitmeyen bir kısır döngü sadece aslında kendimi çokda hazırlamamışdım ama insanın o dakka içinde aklımdan bin türlü şey geçiyor inanın

yaradanın bir bildigi var elbet , belki geç bulucaz ama temiz olucak inşallah , sabır sabır tek isteyim dileğim bu

canım olumsuz düşünme . senin psikolojini anlıyorum çünkü hepimiz aynı durumdayız. neyapalım demekki bizimki kolay olmayacak herkes gibi. neyapacağız devam edeceğiz bir şekilde uğraşmaya. bugün 45.günüm hala hastalanmadım. hayatımda adetlerim hiç şaşmazdı. birkere 2 gün geçti ve hamile olduğumu öğrendim. ama şimdi hem stres hem ilaçlar ne hale getiriyor bizi. ilk defa böyle adetim gecikti.bunları düşününce zaten 3.aşılamayı yapmayım direk tüp bebek yapayım şans daha fazla diyorum. sonra düşünüyorum hadi olmazsa onda da bende bu şans varken neyaparım o zaman.

ramazanın son 15 günü kıymetli zamanlardır. acizane tavsiyem aynı saate kılacağımız hacet ve teheccüd namazıdır. birde iftardan yaklaşık 10 dakika önce başlayıp iftar vaktine kadar edeceğimiz dua. ben 2:30 gibi kalıyorum. önce kılabildiğim kadar teheccüd kılıyorum sonrada 4 rekat hacet namazı kılıyorum. sonra hayatımdaki herşeyi geride bırakıp kendimi hiç kısıtlamadan Allah'a halimi arz ediyorum. yani içimden ne gelirse dua ediyorum. bazen çok komik şeyler istediğim bile oluyor. mesela dün gece koltuk şalımı değiştermeme yardım et Yarabbi bile dedim.... dedim ya içinizden ne gelirse....

tefriciye demişsiniz olabilir. sayıları belirledikten sonra hemen okuyabiliriz. farklı rivayetler olsa da 4444 sayısı daha kabul edilen bir görüştür.

dini ritüellerle aranız nasıl bilmiyorum ama. bu ayda sadaka vermek diğer aylara göre çok daha kıymetlidir. özellikle korunmasını istediğiniz insanlar için samimiyetle vereceğiniz bir sadaka onu bir çok sıkıntıdan koruyacaktır.

birde herzaman yapmak lazım ama özellikle bu ayda başka insanların sıkıntılarını giderirseniz Rabbim de sizin sıkıntılarınızı giderir...

son olarak yaşlılardan ve çocuklardan dua isteyin. çünkü onlar Allah'ın rahmetine daha çok mazhar olan kullarıdır. ve onların duları daha makbüldür.

şimdilik aklıma gelenler bunlar . umutmadan söyliyeyim. ramazan bizim için yoğun geçen bir aydır. bırakın bilgisayarın başına geçmeyi eve bile bazen çok geç geliyoruz. yani bu günlerde yine yazamaz isem beni bağışlayın. arada cepten girmeye çalışırım. selam ve dua ile :Saruboceq:

offff yine 10 gün beklicem hastalanmak için ne gelen var ne giden ,
aren sende hala bekliyosun değilmi?şaka gibi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…