Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar
sonunda bugün adet oldum çok rahatladım. ama yasmini kullanmayacağım. zaten soğan suyu,ciwanperçemi adaçayı içiyorum.bunlar kistlere iyi geliyor diye. regl olunca bugün aradım salı gününe adetimin 4.günü oluyor randevu almak için ama kapalıydı. olmazsa bu ayı es geçerim biraz doktorsuz 1 ay geçireyim diğer ay başlarım hem netleşirim.

canm adet olmana çok sewindim gözün aydın, doğum kontrol hapı kullanmak istememeni anlayabiliyorum. ben tüp bebek merkezine gittiğim zaman bana da demişlerdi 1 ay doğum kontrol hapı kullan( minik bir kistim vardı) ole gel ve kullanmıştım ama çok anlamsız gelmişti. hatta tüp bebek öncesi kist olsun olmasın bazı merkezler 1 ay genta kullandırıorlarmış iyi geliomuş tedavi için. neyse asıl söylemek istediğim mayis ayında aşilamamdan sonraki benim yumurtam çatlamadığı için doktor aşilama yapmadı adetin 15. günü başlamak üzere adet olana kadr bir hap yazdı bu kistlerini yok eder dedi. gebeliği engellemez bu ay da çalışın demişti. yasmin yerine böle bir hap yazsa belki senin için rahat ederdi

slm kızlar..nasılsınız?internetim sorunluydu,giremedim..LANDARCH aşılaman hayırlı olsun canım..inşallah bu sefer olur..kışa girmeden senle başlayalım pozitiflere:) ARENcim adet omuşsun,ben hala olmadım farlutal biteli 3 gün oluyo...beklemedeyim...MELDİ canım ablan için çok üzüldüm..aynı şey bizimde başımızda..ablamın ağlayarak açtığı telefonlardan kendi hayatıma adapte olamıyorum.bebekleri var,ben ona imrenirken o eşimle bana imreniyo..ama çocuk herşey olmuyo malesef..onlar için hayırlısı olsun canım..SONA nın babası nasıl acaba?merak ediyorum onu..

canım ilacın adını hatırlıyormusun kardeşimde kadın doğumcu ona bir sorayım. bunlar folikül kisti olduğu için zaten 1-2 adet dönemi kendiliğinden gidiyormuş. bazı doktorlar hiç vermiyor çünkü kistlere etkisi tıbben tam olarak ispatlanmamış. DEW amerikada onda da 3 adet kist olmuş onun doktoru ilaç vermemiş. ama dediğin ilaç daha mantıklı adını yazarsan bir sorayım.

bu ay doktora ara vermemin nedenide zaten kistlerden dolayı birşeye başlayamayacağım. en azından kafamı rahatlatırım bu arada bir kontrole giderim kistler ne durumda diye diğer adetimde de başlarım tüp bebeğe.

iş yerinden bi kız beni aradı,ya ben hamileyim(hemde korunuyoduk,diyerek) bi doktora gideceğim hangisine gideyim,sana sorayım dedim dedi..söyledim bende..doktorun tel.ini verdim..sonrada kusura bakma yani sana soruyorum ama...........dedi.ne demekse....bu aralar bu durumla çok sık yüzyüze geliyorum..insanlar çok patavatsız..ilk müjdeyi bana verir gibi..hadi aradıın niye kusura bakma diyosun ne varki kusura bakılacak..kondomla hamile kalmışsın iyi..ne güzel..

çok doluyum..tepem fena atık..içimde büyüttüm sinirimi yine.nedir bu olay..bu fark............ne...

canm sen okadarr iyi anlıyorum ki.. off insanlar patavatsız onlara artk kızmıyorum ama bazen en sewdiklerimiz yakınlarımız da bunu yapıyor istemeden. annem bendeydi 1 aydır, ewime bir arkadaşı geldi onu ziyarete annemde ewi gezdirio kadına işte burası yatak odası banyo falan derken bizim çalışma odası olarak kullandığmz odaya- burası da çocuk odası ama çocuk ortada yokk hala - dedi.. içim ole bi acıdı ki.. teyzem de her görüştüğümüzde var mı bişeyler diye soruyor yok deyince de -olsun boşver üzülme bak filancanın hiç cocuğu olmadı şimdi hayatını yaşıyor - diye teselli ediyor aklınca. aslında kendince iyi birşey söylediğini düşünüyor ama benm bu yaşta umudumu yitirp amaaan naapayım bende hayatımı yaşarım demem çok saçma, doğurganlığımı yitirmedim ki boşvereyim
yalnız değiliz hiçbirimiz, aşağ yukarı hepimiz benzer şeyleri duyuyoruz ama bizim çocuğumz olunca olmayanlara böyle şeyler söylemeyeceğimiz kesinn
arencim ilacın orgametril di içinde 30 tablet var, adetin 15. günü başlayıp günde 2 kez adet olana kadr içilio die biliyorum. doktoruna telefonla danış belki uygun görür.. hatta ben bu hapı 3 yıl önce de kullanmıştım ozamanlar bebek için deil ama adet sancısı için şuanki doktrouma gitmiştik bir kist görmüştü dermoid kistinden şüphleniyorum ama olmayabilir demişti bu hapı kullan eğer kist kaybolursa folikül kistidir eğer kaybolmazsa tekrar bakarız demişti. dediği gibi hapı kullandıktan sonra kist mist yoktu ve içimiz rahatlamıştı

çok doluyum..tepem fena atık..içimde büyüttüm sinirimi yine.nedir bu olay..bu fark............ne...

canm kondomla hamile kalmalar falan hikaye bunlar.. inanmıyorum ben artk.. bu şekilde hamile kaldığını söyleyenler istemem yan cebime koy misali gizli gizli çalışıp sonra caka satanlarr..ben yemiyorum artk bu lafları .. bir kız vardı tanıdıklardan kız belli halinden tavrından bana sorularından bebek istediği , soruyorum kıza deniyormusunuz diye - yokk biz istemiyoruz korunuyoruz merakımdan soruyorum -diyor. kıza dedim ki senin yakında hamile haberin gelir bak, aa olurmu ole şeyy daha erken falan dio.. pat 2 ay sora hamile olduğunu duyduk dedim ki hani korunuyordunuz.. yanıt şöle -aaa kazaraa oldu KOCA BİR YALANNN.. millet bu işi gizli yapıyor sanki ole olunca müthiş üreme kabiliyeti olan özel insanlar oluyorlar. bizde kısır ezik insanlar

canm yazdım ama belki göremezsin baya altlarda kalmış ilacın adı ORGAMTRİL 30 tablet

Kizlar..benzer olaylari bende yasiyorum..her seferinde ne oldu varmi bakalim guzel haber?yaaa olsa soylemem mi neden boyle guzel bir haberi saklayayim o kadar sIkILdim ki bu densizlerden...yani bir tek sizin hayatinizda olmuyor boyle seyler....teyzemin gelini hamile sana soylemedik uzulme diye ya ben ruh hastasasimiyim ki bir hamile kadini kiskanayim evet keske bende diyorum ama kimse icin hamile diye uzunulcek halim yok ancak buna sevinirim dunyaya bir cocuk gelecek diye...tavir kotu sana soylemedik e simdi niye soyledin o zaman teyzecim?yani teyzemde olsa arkadasinda olsa insana bu tavirlar koyuyor...benim esim 3 yil once yumurtalik kanseri gecirdi cok sukur simdi iyi hatta boyle bir hasatalik gecirmis olmasina ragmen sperm sayimlari gayet iyi cikiyor ne bende ne onda sorun yok ama ben insanlari bir turlu inandiramiyorum ..herkes soye dusunuyor biliyorum kocasi hastalik gecirdi bak cocuklari olmuyor....o kadar uzuluyorum ki istiyorum artik cocugum olsun hepsi bok olsunlar....benimde derdim bu iste kocami eksiklik sansinlar istemiyorum ama nafile ne yapsam ne etsem cocugum olmadan saglikli oldugumuza inandiramayacagim....

aynen..sülalemde bi anda bana acıyan gözler çoğaldı.doğuran bi kadının yanında darısı sanaaaa diye sırıtmalaardan bıktımmmmmmmm..bendede hala,teyze örnekleri çok..kıskandığımı düşündüklerini bile düşünüyorum ara sıra..ama bilmiyolar..o bebeklere içimizin başka türlü yanarak baktığımızdan başka başka sonuçlar çıkarıyorlar..ne yazık.........bu arada,eşimin arkadaşıda yumurtalık kanseri geçirmiş..iki tane çocukları var..seninde sonuca ulaşman uzun sürmeyecektir.....

maalesef benim çevremde de var bu densizlerden... kuzenimin eşi geçenlerde (düşük yaptığımı ve çocuk istediğimi bile bile) eee artık senden bebek bekliyoruz geç kaldın diyor.... bu nasıl laf ya... diğer kuzenimin de 2 tane çocuğu var. karısı üçüncüye hamile biz istemiyorduk da oldu işte sizde ne var ne yok diyor... gel de sinir olma...

maalesef bunlarla başetmemiz lazım..sonu yok bunların...sen nasılsın? troid için gidecektin,gittinmi tıp a?sonuçların nasıl?

Maalesef arkadaşlar bende aynı şeyleri fazlasıyla yaşıyorum doğu gelini olduğum için...hem çok karşılaştırıyorlar hem yeni gelin gelir gelmez hamile kalmalı hemde hiç kesintisiz bir kaç tane üst üste getirmeli...düşünün ki geçen eşimin halası bana seninle beraber evlenenler 2 tane getirdi sen hala hantal hantal duruyorsun dedi cıldırdim tabii ki.bizden çok kimse isteyemez ama böyle pataVatsız insanlar bizi çileden çıkartıyor,peki neden böyleler,anlayissiz ve kötü...buakşam eşimle dışarda yemeğe gittik bi arkadaşımızla karşılaştık bizim masaya geldiler beraber çay içtik derken eşler disarda sigara içerken bana ne dese beğenirsiniz 'eşimle 2 aydır 2.bebek için uğraşıyoruz olmuyor eşime erkekmisinki,erkek olsaydın şimdiye kadar olurdu dedim'ne bu şimdi,bizim kocalar odun mu?kadın mı tahta kafa¿...

maalesef bunlarla başetmemiz lazım..sonu yok bunların...sen nasılsın? troid için gidecektin,gittinmi tıp a?sonuçların nasıl?
bugün yarın adet olacağım aşılama için doktorum adetin 2. günü gel demişti. ben denizlideki ünv. hastanesine gidiyorum. hazır oraya gitmişken başka bir endokrin doktoruna görüneyim dedim.

Aren ben regli oldum gibi yani hafif hafif gosterdi kendini sanirim yarin yani pazartesi kesin oldum diyebilecegim...3.gunum doktoru gorecegim bakalim ne diyecek?kistler erimis hadi bakalim 2.asilamaya start verelim yada erimemisse biraz daha bekleyelim diyecek benim icin ne ise hayirlisi o olsun diyorum...bu arada turkiyeye cok gelmek istiyorum asilama yapilirsa uzun sure ucak yolculugu yasak demezse bu asilama sonrasi sureci izmirde sevdiklerimle gecirmek istiyorum...bakalim ne olacak....2-3 gun once onumu gorememekten sikayetciydim simdi sanirim moralim az biraz duzeldi en azindan bir sonraki adimimi kestirebiliyorum....
birde size bir sorum olacak belki fikriniz vardir disciye gidiyorum bu aralar bi adet sorunlu disim var sanirim kanal tedavisi olacak klomen icerken herhangi bir tedavi gormenin sakincasi varmi acaba?hic bunu daha once yasayaniniz varmi aranizda?

canım bir sorun olacağını düşünmüyorum klomen kullanırken dişçiye gitmenin.
ayrıca bende dün adet oldum. bu ay gitmeyeceğim doktora. aslında gidecektim randevu almak için aradım ama c.tesi kapalıydı. p.teside 30 ağustos kapalı. taa salı günü randevu almak için en erken arayabiliyorum. o zamanda 4.gün olacak. zaten kistleirm olduğu için dr 2.veya 3.gün doğum kontrol hapı kullan demişti ,1 ay onunla geçecekti birşeye başlanmayacaktı. ben onuda kullanmayacağım. diğer adetimde gideceğim. o zaman tüp bebeğe kesin başlayacağım bir aksilik çıkmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…