slm kızlar..nasılsınız?internetim sorunluydu,giremedim..LANDARCH aşılaman hayırlı olsun canım..inşallah bu sefer olur..kışa girmeden senle başlayalım pozitiflere:) ARENcim adet omuşsun,ben hala olmadım farlutal biteli 3 gün oluyo...beklemedeyim...MELDİ canım ablan için çok üzüldüm..aynı şey bizimde başımızda..ablamın ağlayarak açtığı telefonlardan kendi hayatıma adapte olamıyorum.bebekleri var,ben ona imrenirken o eşimle bana imreniyo..ama çocuk herşey olmuyo malesef..onlar için hayırlısı olsun canım..SONA nın babası nasıl acaba?merak ediyorum onu..
Aren ben regli oldum gibi yani hafif hafif gosterdi kendini sanirim yarin yani pazartesi kesin oldum diyebilecegim...3.gunum doktoru gorecegim bakalim ne diyecek?kistler erimis hadi bakalim 2.asilamaya start verelim yada erimemisse biraz daha bekleyelim diyecek benim icin ne ise hayirlisi o olsun diyorum...bu arada turkiyeye cok gelmek istiyorum asilama yapilirsa uzun sure ucak yolculugu yasak demezse bu asilama sonrasi sureci izmirde sevdiklerimle gecirmek istiyorum...bakalim ne olacak....2-3 gun once onumu gorememekten sikayetciydim simdi sanirim moralim az biraz duzeldi en azindan bir sonraki adimimi kestirebiliyorum....
birde size bir sorum olacak belki fikriniz vardir disciye gidiyorum bu aralar bi adet sorunlu disim var sanirim kanal tedavisi olacak klomen icerken herhangi bir tedavi gormenin sakincasi varmi acaba?hic bunu daha once yasayaniniz varmi aranizda?
canım bende ilaç bittikten tam 1 hafta sonra oldum. olursun canım. galiba stres oldukçada gecikiyor bizimki.
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
anladım canım..zaten sen yazınca rahatladım bende..anormal değilmiş..beklemedeyim hala..burdaki doktorun verdiği 3 aylık ilacı kullanmayı düşünmüyorum bende..genede bi başka doktor araştırdım,ona gitcem..bence doğum k.hapını kullanmasanda kistin erir.yinede bi baktırırsın,küçüldüğü görünür zaten..tüp bebeğe karar verdin yani??hayırlı olsun canım.sen bi gebelik yaşamışsın aslında,benim gibi rahatsızlıklarında yok,o yüzden yine normal yolla kalabilirdin belkide..ama eşinle ayrı yerlerde olanız biraz sıkıntı..inşallah ilkinde tutar canım..
canım ben doğum kontrol hapı kullanmak istemediğim için kistler küçülsün diye soğan suyuna başladım. 15 günlük. yarın son işte. birde adaçayı ve civanperçemi içiyorum hergün 1 fincan. civanperçemi adetleri düzenede sokarmış.
Canım ya bende soğan suyunu düzene sokar diye içdim ama bugün 5 günüm ama hala adet olamadım çok canımı sıktı nasıl düzene giricek bilmiyorum , 5 günden beri sancım var göğüslerim çok ağrıyo , akıntıda var ama ne gelen var ne giden
ben civanperçemini içiyorum düzene soksun diye. soğan suyunu düzene sokmaktan çok kistlere iyi geliyor diye içiyorum.
aldığımız ilaçlar resmen dengemizi bozdu.
hayıt çayı içmeyi denesene onuda çok duydum iyi geliyor diye.
kızlar geçmişi okuyucam size de haber veremedim. eşim benim moralim son günlerde çok kötü diye bana süpriz tatil ayarlamış apar topar perşembe 2 gün izin alıp tatile çıktık bugün akşam döndük. akım hep sizdeydi ama yazamadım kusura bakmayın..
sevgiler... yarın görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?