Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bende ilaç bittikten tam 1 hafta sonra oldum. olursun canım. galiba stres oldukçada gecikiyor bizimki.

canım aşılama işlemine kadar diş tedavini bitir bence..sonra anestezi azda olsa alacaksın sakıncalı olur..

canım bende ilaç bittikten tam 1 hafta sonra oldum. olursun canım. galiba stres oldukçada gecikiyor bizimki.

anladım canım..zaten sen yazınca rahatladım bende..anormal değilmiş..beklemedeyim hala..burdaki doktorun verdiği 3 aylık ilacı kullanmayı düşünmüyorum bende..genede bi başka doktor araştırdım,ona gitcem..bence doğum k.hapını kullanmasanda kistin erir.yinede bi baktırırsın,küçüldüğü görünür zaten..tüp bebeğe karar verdin yani??hayırlı olsun canım.sen bi gebelik yaşamışsın aslında,benim gibi rahatsızlıklarında yok,o yüzden yine normal yolla kalabilirdin belkide..ama eşinle ayrı yerlerde olanız biraz sıkıntı..inşallah ilkinde tutar canım..

Gulem evet bende bitmesini umit ediyorum bu hafta klomene baslayacagim gibi gorunuyor cuma isi dis isim bitecek gibi elimi cabuk tutmam lazim...
tesekkurler verdiginiz bilgiler icin...

canım ben doğum kontrol hapı kullanmak istemediğim için kistler küçülsün diye soğan suyuna başladım. 15 günlük. yarın son işte. birde adaçayı ve civanperçemi içiyorum hergün 1 fincan. civanperçemi adetleri düzenede sokarmış.

Canım ya bende soğan suyunu düzene sokar diye içdim ama bugün 5 günüm ama hala adet olamadım çok canımı sıktı nasıl düzene giricek bilmiyorum , 5 günden beri sancım var göğüslerim çok ağrıyo , akıntıda var ama ne gelen var ne giden

hepinizin zafer bayrami kutlu olsun..ulu onderimiz mustafa kemal ataturk'e bir kez daha minnetimizi dile getirmemiz icin firsat diymi?turkbayragi,turkbayragi

ben civanperçemini içiyorum düzene soksun diye. soğan suyunu düzene sokmaktan çok kistlere iyi geliyor diye içiyorum.
aldığımız ilaçlar resmen dengemizi bozdu.
hayıt çayı içmeyi denesene onuda çok duydum iyi geliyor diye.

kızlar geçmişi okuyucam size de haber veremedim. eşim benim moralim son günlerde çok kötü diye bana süpriz tatil ayarlamış apar topar perşembe 2 gün izin alıp tatile çıktık bugün akşam döndük. akım hep sizdeydi ama yazamadım kusura bakmayın..

sevgiler... yarın görüşürüz.

canlarım beni merak etmişsiniz, şöyle bir baktım geçmişe insanı merak eden birilerinin olması çok güzel allah kimseyi yalnız bırakmasın...

canım dün akşam itibari ile hastalandım sonunda 35. gününde, geçen ay kırkın üzerindeydi buda bişey herhalde yavaş yavaş yoluna giricek diye umut diyorum , hayıt bendede var bende içmeye başlıcam .soğan suyununda pko yada iyi geldiğini söylüyorlar ya o nedenle içiyorum 1-2 güne onaba başlıcam inşallah

canım senin adına çok sevindim , umarım iyi geçmişdir tatilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…