günaydın kızlarrr
meldi tatilden hoşgeldin canm
kekecb adet olmana çok sewindim ne yapacaksın bu ay belli mi?
sağol canım , ben tedaviyen ara vermişdim , şuan aşılama falan bişey düşünmüyoruz uzunca bir süre , kürlerle kendi çabalarımızla bişeyler yapmaya devam ediyoruz işte ne kadar işe yarar bilemem
dün annemin yanındaydın o kadar hamile kalan haberi aldımki , biz konuşurken daha hastalanmamışdım , konuşmamız bitdikten sonra şaka gibi hemen hastalandım , ödülüm yani hiç bekletmedi
kızlar geçmişi okuyucam size de haber veremedim. eşim benim moralim son günlerde çok kötü diye bana süpriz tatil ayarlamış apar topar perşembe 2 gün izin alıp tatile çıktık bugün akşam döndük. akım hep sizdeydi ama yazamadım kusura bakmayın..
sevgiler... yarın görüşürüz.
canım inaşallah bu arada kendiliğinden gelir bebişin. bende bu aşilamadan sonra mecburi ara vericem çünkü doktor 3 ten sonra direk tüp diyor. bende hemen tüp bebek istemiyorum en az 3 ay denemek istiyoruz
bu aralar hepimiz bir gecikme yaşadık zaten stresteyiz böyle şeyler iyice arttırıyor stresimizi. benim normalde reglim 2 gün normal akar 3.-4.gün çok azalır lekelenmeye dönüşür kesilir. bugün 4.günüm çok yoğun akmıyor ama hala 2.gün gibi devam ediyor. birde kistlerim hafif ağrı yapıyor sanki hafif bir zonklama var acaba büyüyormu. yarına randevu aldım bir kontrole gideceğim.
Hoşgeldin meldi...
arkadaşlar ya geçen günde sordum ama herhalde görmediniz,ben acayip şekilde zaman stresine girdim.her bir gün bana çok büyük kayıp gibi geliyor ama bir tane tek aşılamamız var.sizlerin ne kadar zamandır çocuk istediğinizi merak ediyorum bana da bi fikir olabileceğinizi düşünüyorum.görünce cevaplarsanız sevinirim.
günaydın kızlarrr
meldi tatilden hoşgeldin canm
hoş bulduk canım.. sende ablanla ilgili sıkıntıyı yazmışsın beni iyi anladığından eminim...
allah yardımcımız olsun.. benim bu tatile reglimim 13. ve 14. günlerine denk geldi tam iki gün üst üste pressedle çalıştık bakalım. ama ben tam paroyanak oldum. ya yumutrlamam geciktiyse 15.16 güne sarktıysa diye o günlerede birlikte olmadık dün zaten yoldaydım çok yorgundum...sürekli kafaya takcak bir şeyler buluyorum...
kekecb adet olmana çok sewindim ne yapacaksın bu ay belli mi?
canım inaşallah bu arada kendiliğinden gelir bebişin. bende bu aşilamadan sonra mecburi ara vericem çünkü doktor 3 ten sonra direk tüp diyor. bende hemen tüp bebek istemiyorum en az 3 ay denemek istiyoruz
iyi yapmışsınız. canın sıkkındı ters birşey mi oldu diye düşündüm. iyi olmana sevindim.
Hoşgeldin meldi...
arkadaşlar ya geçen günde sordum ama herhalde görmediniz,ben acayip şekilde zaman stresine girdim.her bir gün bana çok büyük kayıp gibi geliyor ama bir tane tek aşılamamız var.sizlerin ne kadar zamandır çocuk istediğinizi merak ediyorum bana da bi fikir olabileceğinizi düşünüyorum.görünce cevaplarsanız sevinirim.
Hoşgeldin meldi...
ve eşimde de bende de tıbben bir sorun bulunmadı
canm biz 4.5 yıllık ewliyiz ilk 3.5 yıl çocuk istemedik geçen yıl bu zamanlar acaba olsa mı ki falan diye düşünmeye başladık yaklaşık 8 aydır bir fiil uğraşıyoruz bunun 4 ayı ilaçla doktor kontrolunde geçti. bizde kendiniz 1 yıl deneyin diyen olmadı çünkü yaşım 29 ve 4.5 senelik ewliyiz
canım ya , tıbben sorun yoksa nacizene bence aşılma için erken davranmışsın gibi geliyor , keşke kendine hiç stres yapmasaydın tabi dediğim gibi bu benim fikrim
canm çok haklısın çook, ama yanlış yapılan bir tahlil yüzünden biz daha yeni çalışmalara başlamışken strese girdik olmayacak diye.. 2 ay sonra tahlillerin karıştığı anlaşıldıktan sonra da bişekilde bu sürece girmiş bulunduk ve devam ettik. tahlile gelince onu da anlatayım, adetin 3. günü bakılan hormlanlardan fsh adında hormon bende 14 çıktı.. bu değer 20 olunca menepoz başlıyormuş ve benimde fazla zamanım kalmadığını söylediler, direk tüp bebek yaptırmamız gerekiyordu. birkaç ay ruh gibi gezdikten sonra eskiden gittiğim doktoruma gittiğimde olamaz senin değerlerin çok iyidi diye bizi uyarınca, farklı farklı lab. da defalarca fsh a bakıldı ve değerim 5 in altında çıktı yaani normaldi
günaydın kızlarrr..
aren regli olmuşsun canım sevindim. bak işe regli olmaya sevindiğimiz zamanda oluyor. ben arda tüp bebğe karar verdiğin gibi birşey okudum, nedir durum, ne oldu...
kekcb üzülme canım hepimiz aynı durumdayız, yapıcak birşey yok yılmadan yol adevam..
landarch umudumuz sen ol..
hamelnanur seni çok iyi anlıyorum o zaman stresi bende de fazlasıyla var.. sen kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin onu bilmek klazım. ben 9 yıllık evliyim ve 33 yaşındayım...
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür:)biz 3 yıllık evliyiz ilk 6 ay korunduk.o andan beri uğraşıyoruz.2 klomen, 1puregon iğne ile yumurta takibim oldu.bu yıl 23 hazirandada aşılamam oldu yine iğne ile...dr bi sorun yok sabırlı olun gençsiniz diyor ama 3 yıl olmaması bence tehlikeli gibi ne dersiniz?bu arada 21 yaşındayım...
lütfen çok açık bi şekilde yorumlarinizı yazın üzülmem,sizden başka kimsenin yorumu bana mantıklı gelmez.Şimdiden teşekkür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?