arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür:)biz 3 yıllık evliyiz ilk 6 ay korunduk.o andan beri uğraşıyoruz.2 klomen, 1puregon iğne ile yumurta takibim oldu.bu yıl 23 hazirandada aşılamam oldu yine iğne ile...dr bi sorun yok sabırlı olun gençsiniz diyor ama 3 yıl olmaması bence tehlikeli gibi ne dersiniz?bu arada 21 yaşındayım...
lütfen çok açık bi şekilde yorumlarinizı yazın üzülmem,sizden başka kimsenin yorumu bana mantıklı gelmez.Şimdiden teşekkür...
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür:)biz 3 yıllık evliyiz ilk 6 ay korunduk.o andan beri uğraşıyoruz.2 klomen, 1puregon iğne ile yumurta takibim oldu.bu yıl 23 hazirandada aşılamam oldu yine iğne ile...dr bi sorun yok sabırlı olun gençsiniz diyor ama 3 yıl olmaması bence tehlikeli gibi ne dersiniz?bu arada 21 yaşındayım...
lütfen çok açık bi şekilde yorumlarinizı yazın üzülmem,sizden başka kimsenin yorumu bana mantıklı gelmez.Şimdiden teşekkür...
canım sıkıldı yine. Birinin ilk aşılamada hamile olduğu haberini aldım. Onda da yumurta gelişmeme sorunu vardı klomene cevap vermiyordu. Ilk aşılamasında oldu. Onun adına sevindim ama kendi adıma çok üzüldüm. Hemde benim gittiğim yere yaptırmış aşılamasını. Anlamadım sorun yyok bekle diyorlar olmuyor, sorun var tedavi denilenin hemen oluyor. Ben neden tüp bebek yaptırmak zorunda hissediyorum ki kendimi. Iyice moralim bozuldu. Ben bu kadar mı şanssızım.
canım moralini bozma, benim de dr dediğine göre herşey normal biliyorsun... Düşünmemeye çalışmaktan başka çaremiz yok. Biz şu aşamada sadece kendimizden daha kötü durumlara bakmalıyız, daha iyisine bakarsak depresyona gireriz..
elimde değil üzülüyorum neden bunlara gerek kalıyor diye. keşke hiç aşılama falan işine girmeseydim. olmayınca iyice moralim bozuldu. tüp bebekte kolay bir süreç değil. neden bunlara zorunlu kalıyorum. hadi ondada olmazsa o zaman neyaparım.
meldi aklıma ne geliyor biliyormusun yumurtluyoruz sorun yokda acaba kalitesizmi yumurta oluşuyor. şu aşılaması tutanlara bakıyorumda genelde yaşları hep küçük ortalama 25 civarı. şimdide buna taktım.
merhabalar arkadaşlar ben de yeni yazıyorum 2.5 seneden beri bebek tedavisi için uğraşıyorum 2 kez düşük yaşadım ve o kadar kötü bir duygu ki anlatamam ve şimdi tekrar test yaptırdım sonuç 0.1 çıktı bende aşılama yaptırmak istiyorum bana biraz aşılama hakkında bilgi verirmisiniz aşılama nasıl yapılıyor ve tutma olasılığı ne kadar kaç kere denenmesi gerekiyor beni bilgilendirirseniz sevinirim
Aren gordugum kadariyla moralin epey bozuk bugun benim de oyle regli geliyor gibi oldu simdi gelen giden yok nefret ettim ben bu ilaclardan duzgun olan bir gun sasmayan reglilerim manyaga dondu yani varya bu ayda eger yapalim derse yapacagim ondan sonra olmazsa ara verecegim vucudum sapitti....
Meldi hosgeldin tatil ne guzel bir kelime icine sinsin :)
Bu arada bende hemelanur'a yazmak istedim 5 yillik evliyim son bir yildir cocuk istiyoruz bendede esimdede bir sorun yok diyor doktorlar ama olmuyor da olmuyor iste...33 yasindayim ve tabiyki hergecen gun biraz daha stres oluyorum zamanim daraliyormus gibi geliyor birde zaman daralmasindan cok simdi cocugum olsa 10 yasina geldiginde 43 olacagim bu bile beni sIkiyor offff offf..baka daraldim yazarken...
çok umutsuzum bu günlerde....ne zaman olacak?olacakmı?neden?sorgulamaktan yoruldum inanın...eşime bi evlat versem ne çok sevecek onu.artık oda bıraktı hayallerini....
günaydın kızlarrr
az önce doktordan geldim pazartesi sabahı yine gel dedi anlamadım ben bugün açtlatma iğnesi yapılır diye düşünüyrdum doktora sorum ters bir durummu var diye, yoo zaten ilacın bugün bitecek 4 gün sonra ancak iğne yapılır dedi. bir tutarsızlık hisettim geçen adetin 3. günü gittiğimde 10 mm folikül var erkenden gelişmeye başlamış demişti dolayısıyla aşilama da erken olur demişti bugün adetin 9. günü ve bana 13. gel diyor yaani en erken aşilama günü arife gününe denk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?