Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hadi gözün aydın, çok sevindim.. iyi ki hap içmedin...şimdi napucaksın, bu ayı boş geçirip ondan sonra tedavi mi...

kızlar aklım çıkıyor ya çocuğum olmazsa....en fazla da şeye takıyorum, eşim çocukları çok seviyor onu bu duygudan yoksun bırakırsam. yıllar gecip evlat isteğiartarsa evliliğimiz zedelenirse, beni bırakıp başka bir kadınla olur mu, açıkcası biraz kendime olan güvenimde sarsılmaya başladı, hayatımı genel olarak bir endişe kapladı sanki...her şey belirsiz gibi..

canm benm insallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.. sanki biran önce aşilama olsa sonucu görsem bitse bu süreç daha iyi olacakmış gibi, hiçbirşeye konsantre olamıyorum varsa yoksa bebek, nasıl hamile kalınır, hangi yiyecekler iyi gelir. 3. aşilama da olmazsa tüm haftamı doldurucam spor salonu, resim kursu, ew, iş anca aklımdan çıkarırım

canm nasıl böle birşey düşünürsün bikere sende herhangi bir rahatsızlık yok kaldıki olsa bile tedavi die bişey var. düşün ki allah korusun eşinde bir problem olsaydı sen hiç ondan ayrılmayı düşünürmüydün? benim eşimde çok çocuk sewer, yolsa gördüğü çocukarla bile hemen bağ kurar. hep bizim çocuklarımız olduğu zaman nasıl iyi bir baba olacağını hayal ediyorum.. aklına sadece güzel şeyler gelsin canm

ewet canm sorun var..
canm kistlerinin gitmesine çok sewindim, o kalan birtane de adetle beraber gider kesin.. soğan kürü gerçekten kistleri eritiyormuş bende yapmıştım 1. aşilama sonrasında oluşan kist için. sanırım tüp bebek için baskılayalımmı diye sordular sana, eğer kendini güçlü hisediyorsan başla derim ben.. sonuçta geçmişte hamile kalmışsın bence şansın yüksek

canım ben şimdi farlutalla regl oldumya normal adetini ol tekrar gel dedi. zaten son kalan kistinde gitmesi gerekir. ben tüp bebek yaptırmaya karar verdim. ama eşim biraz şimdilik istemiyor gibi. sur bekleyelim falan diyor. o zaman kadar onuda ikna ederim inşallah.
bende çok karamsarım. işyerinde 2 kişi aşılama ile hamile şimdi. hemde benim gittiğim doktordan. şimdi ise biri daha oraya gidiyor aşılama için eminim onunda olur. onuda ben yönlendirmiştim oraya. kime elimi sürsem hamile kalıyor diyorum artık:) bir kendime yaramadım. meldi tüp bebekten çok korkuyorum hadi bundada olmazsa. aşılamada neyse olmazsa tüp bebek yaptırırız deyip kendimi rahatlatıyordum. tüp bebekte olmazsa neyapacağım. bu olumsuzluklada sonu o olacak galiba.

canım işte benim de bütün korkum bu...bundada başarısız olursa napılır, hangi psikolojide olunur bilemiyorum..

canım karar verdim ama kesinlikle kendimi güçlü hissetmiyorum. O nedenle böyle erteliyorum. Aslında çok düşünmeden hemen başlamam lazım bu işe . Bu ay da benim yumurtlama dönemimde eşim yanımda olabilecek o nedenle son olarak kendimzi deneyelim hemde kist ilaçsız gitmiş olur diye düşündüm.

bende çok üzülüyorum. Birde eşim çocuklarla o kadar güzel anlaşıyorki. Buraya geldiğinde yeğenlerimle saatlerce oynuyor çocuk gibi. Onu o halde görünce daha da çok üzülüyorum.

ewet canm bu en doğru karar.. bu ay dinlen bitkisel kürler falan.. belli mi olur belki gelir bebiş ama eğer adet olur da tüp bebeğe başlarsana sana tek tavsiyem adet olduğun günden itibaren hep pozitif olman bide seni strese sokan ne varsa hayatında onlardan uzaklaşman. stres, kızgınlık, üzüntü yumurtaların kalitesini bozuyor

kızalar günaydın

hissetdiklerimiz o kadar aynıki, beden çok korkuyorum , dün bütün sıkıntım ondandı , kafama takmamaya çalışıyorum ama olmuyor iste , içim eriyor düşündükçe, benim eşimde deli gibi istiyor , yiğenimi severken bile kendini kaybediyor ,önceden hamile kalanları kıskanmazdım ama şimdi paramarça oluyorum , offfff

spora başlamayı düşünüyorum. gidiyordum ama 2 hafta gidip sonra belki hamileyim diye adetime kadar gitmiyordum. düzenli gidemiyordum. şimdi havuza gideyim diyorum daha yi gelir. hem ara vermeme gerek kalmaz.

merhaba kızlar.... nasılsınız? ben biraz heyecanlıyım bugün. eylülde aşılama yapılacaktı. hatta laçlarımı aldım adet olmayı bekliyordum ama olmadım. dün test yaptım evde silik ikinci çizgi çıktı. doktora gittim idrar tahlilinde pozitif. bugün hcg sonucumu aldım 456. Ama hala kimyasal gebelik olma ihtimali var. daha önce bir kimyasal gebelik geçirmiştim. inşallah bu sefer her şey yolunda gider....

canım çok sevindim. Değerin iyi neden kimyasal olabilir diyorsun anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…