Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
meldi ne bekliyosun yarın bir kit al ve bak lütfen ben aşılamanın 12.günü bhcg90 çıktı ya kızlar hadi

bekleyeceğimben test yapmayı düşünmüyorum. korkuyorum negatifi görmekten. çok stres yapıyorum. bugün bile saçma sapan birşeyden işyerinde 1 saat ağladım. hiç ağlanmayacak alakasız birşeyden.

kızım bence sen hamilesinn

meldi ne bekliyosun yarın bir kit al ve bak lütfen ben aşılamanın 12.günü bhcg90 çıktı ya kızlar hadi
canım ben 4 mayısta aşılam oldum ya 11 maysta bir çatatma iğnesi daha verdi dr. yani aşılamadan 7 gün sonra ne için verdiğini bilmiyorum..

şimdi onun etkiside vücuttan 10 günde atılıyormuş diye dumuştum o yüzden pozitif olamdığı halde pozitifi görürmüyüm diye tereddüt ediyorum dr arsam ben sana 20 mayıs yazdım iki gün daha sabret diyecek yoksa sabırlı olurmuyum içim içime sığmıyorrrr.ama sen bana bugün umut oldun desteğin için çok teşekkür edrim..

tek belirti ğöğüs uçları çok ağrıyor adet olacaksan acımıyor.diğer belirtiler psikolojik canım

göğüs uçlarım acıyor. ben birazda ondan tedirgin oluyorum acaba yaşadıklarım psikolojik mi diye. başka topiklerde olkudum regli tarihi 3-5 gün geçenler var hamile olmadığı halde..

meldi çatlatma iğnesi 7 günde geçermiş bende 10 gün zannediyordum kitte 11.gün çıktığında doktoru aradım iğne etkisimi diye hayır 1 haftada geçer 7. günden itibaren gebelik hormonu salgılarsın yani hamilesin dedi ve hamileydim

ayy anira bugün hep duymak istediğim şeyleri söylüyorsun senin dr bayağı bilgi vermiş bende dr çok yi diye millete tavsiyelerde bulunuyorum ama beni pek bilgilendirmedi.

sen anteptemi yaptırmıştın..

4 hafta 3 günlük ben sizin gibi sabırlı değildim adetimden 5 gün önce öğrendim

ben normalde çok sabırsızım fakat biraz da olumsuz olursa bu gerçekle karşılaşmaya gücümde yok galiba..birazda allamam ondan. şimdi regl olmadığım sürece umudum vr. ma ben eğer yarında adet olmazsam ciddi ciddi umutlanıcam

hayır farkında değilsin hamileysen stres yapıyorsun bu en istenmeyen şey ve hormonlarını etkiliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…