kızlar günüm 5 gün geçti ama hala adet sancısı çekiyorum zaten hamilelik boyunca adet günün geldiğinde sancı olurmuş
bekleyeceğimben test yapmayı düşünmüyorum. korkuyorum negatifi görmekten. çok stres yapıyorum. bugün bile saçma sapan birşeyden işyerinde 1 saat ağladım. hiç ağlanmayacak alakasız birşeyden.
anira sen benim belirtilerimi okudunmu
canım ben 4 mayısta aşılam oldum ya 11 maysta bir çatatma iğnesi daha verdi dr. yani aşılamadan 7 gün sonra ne için verdiğini bilmiyorum..meldi ne bekliyosun yarın bir kit al ve bak lütfen ben aşılamanın 12.günü bhcg90 çıktı ya kızlar hadi
tek belirti ğöğüs uçları çok ağrıyor adet olacaksan acımıyor.diğer belirtiler psikolojik canım
bide kasıkta ani batmalar
anira sen kaç haftalıksın..
meldi çatlatma iğnesi 7 günde geçermiş bende 10 gün zannediyordum kitte 11.gün çıktığında doktoru aradım iğne etkisimi diye hayır 1 haftada geçer 7. günden itibaren gebelik hormonu salgılarsın yani hamilesin dedi ve hamileydim
4 hafta 3 günlük ben sizin gibi sabırlı değildim adetimden 5 gün önce öğrendim
ayy anira bugün hep duymak istediğim şeyleri söylüyorsun senin dr bayağı bilgi vermiş bende dr çok yi diye millete tavsiyelerde bulunuyorum ama beni pek bilgilendirmedi.
sen anteptemi yaptırmıştın..
ben 28 nisanda aşılama oldum 9 mayısta bhcg 90 çıktı
ben normalde çok sabırsızım fakat biraz da olumsuz olursa bu gerçekle karşılaşmaya gücümde yok galiba..birazda allamam ondan. şimdi regl olmadığım sürece umudum vr. ma ben eğer yarında adet olmazsam ciddi ciddi umutlanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?