Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım ya çok güzel bişey bu inşallah kimyasal gebelik değildir, inşallah çok güzel sonuçlar alrısın tez zamanda gelişmeleri bekliyoruz

canım çok sevindim. Değerin iyi neden kimyasal olabilir diyorsun anlamadım.
endişeleniyorum işte.... geçen sefer hamileyim diye mutlu mutlu dolaşırken bir anda adet olunca çok üzülmüştüm. yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum...

endişeleniyorum işte.... Geçen sefer hamileyim diye mutlu mutlu dolaşırken bir anda adet olunca çok üzülmüştüm. Yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum...

canım inşallah öyle birşey olmaz. Adetin anladığım kadarıyla yeni geçmiş ve ona görede değerin iyi. Güzel düşünki sonu güzel olsun. Olumsuz düşünerek negatifliği çekme üzerine.

canım inşallah öyle birşey olmaz. Adetin anladığım kadarıyla yeni geçmiş ve ona görede değerin iyi. Güzel düşünki sonu güzel olsun. Olumsuz düşünerek negatifliği çekme üzerine.
evet canım. son adet tarihim 1 ağustos. aslında biraz daha sabredebilsem , daha geç yaptırsam tesi olurdu da ben sabredemedim. 31. gün hemen yaptım testi. benim her adetten önce bir tane sivilcem çıkar. bu ay çıkmayınca şüphelenmiştim zaten.

canım ya inanmıyorum hepimizin dört gözle beklediği mutlu haber onunda geldi. değerin çok iyi kesinlikle paronaya yapma...çok ama çok sevindim...

kızlar hatırladığım kadarıyla karaman 81' in troid sorunu vardı, tedaviye bile yeni başlamıştı, umutsuzdu, hatta bizim gulemle bunun bayağı muhabbetini yapıyorlardı.
Demekki allah nasip ettiğinde oluyormuş... Bak bugün hepimiz umutsuz umutsuz konuşurken mutlu haber geldi. İnşallah sorunsuz bir şekilde, allah tamamına erdirsin, bizlerede tattırsın..

birşeye gerek kalmadan inşallah canım.
meldi sen bu ay preseed kullanabildin mi. günün ne zaman.

birşeye gerek kalmadan inşallah canım.
meldi sen bu ay preseed kullanabildin mi. günün ne zaman.

canım ben reglimin 11.13. ve 14. günlerinde kullandım pressedi. esasında 15 ve 16. günleride değerlendirmek istedim ama tatilde antalyay girmiştik dönmüş günü çok yorgundum, ertesi günde gerçek dünyaya gelip ablama takıldığımdan değerlendiremedik. Bunu neden diyorum nem şimdi bu tedavilere başlamadan başlanguıçten sona 25 günde bir oluyordu. şimdi 29 / 30 günde oluyorum. eskiye göre haftaya çarşamba regli olucam. yeniye göre bayram sonunu bulucak. düzenim bozuldu, kestiremiyorum. o nedenlede acaba bu boş geçtiğim günler yumurtlama günlerimmiydi diye ona takıldım bu seferde..

canım ben iş yerinde alel acele yazdığımda cümleler kelimeler harfler birbirine giriyor..anlıyosun ama de mi..

Kizlar selam...grubumuzdaki hamile haberine cok mutlu oldum kahraman81 hic olumsuz dusunecek birsey yok bencede kesin hamilesin hayirlisi insallah...
AREN sogan kuru nasil oluyor?yani sogan suyu icmesi cok zor birsey degilmi yazarken bile icim bulandi yaaa bana tam nasil yaptigini yazarsan sevinirim...ben bugun regli oldum doktorumu aradim cuma gunu muayne olacagim umarim benimde haberlerim seninki kadar iyi olur gecmistir kistler size haber veririm durumu eger gecmisse cuma itibariyle klomen macerasi tekrar basliyor demektir :)

senin adına çok sevindim karaman81,devamında da yüzünün gülmesi dileğiyle...
benimde ramazan sonuna kadar ak koyun kara koyun belli olacak,hayırlısı.preseed kullandım diye azda olsa ümidim var ama şuda varki hiçbir ay yorumladığım kadar yoruldum,ramazan misafirlerinden falan...aman olacağı varsa olur.

karaman 81; bi bilsen ne kadar sevindimmmmmmmmmm...ayyyyyyyyyy ayyyy...troid ilaçlarını düzgün kullan bence aşılamaya gerek kalmayacak demiştim sana:))))))))) canım ben sebebini bilemesemde nette dolaşan bilgilerde,troid ilacına ihtiyaç artabiliyomuş gebe kalındığında,sana yazmıştım daha önce...lütfeennnn hemen git.iyi bi kadın doğumcu ve endokrin uzmanı bul..özellerine git..sık sık troidlerine baktır.ve bence bu normal bi gebelik..aklına kötü şeyler getirme..kendini yorma..

bu arada ben doktora gidemedim bugün..şiddetli eklem ağrılarım başladı ve yürüyemediğim için gidemedim....planlarıma bile uyamıyorum bu aralar..verilen ilacı soracaktım,ama başlamaktan başka çarem kalmadı..napayımm...hayırlısı..şimdi daha iyiyim..

aren cim ben soğan suyunu içemedim ama bahsettiğin diğer kürleri denemeyi düşünüyorum..neler var?bana fikir verebilirmisin canım..nasıl hazırlycam?içeceğim?

canım adetinin 7.günü başlıyorsun 2 su bardağı su kaynatıp bir ortaboy beyaz soğanı kahverengi kabuğunu soyduktan sonra 4-5 parçaya bölüp kaynayan suya atıyorsun ve 5 dk kadar kaynıyor. bunu sabah akşam (öğlen-akşam yada akşam-gece yatmadan önce olabilir) yemeklerden yarım saat önce ılık olarak içiyorsun. hergün taze olarak hazırlanacak. 15 günden fazla içmeyeceksin. eğer istersen bu 15 günden sonra bir sonraki adetine 10 gün kala 10 gün süresince tekrarlayabilirisn. bu şekilde 4-5 ay yapabilirisn.ben rahat içiyordum midem bulanmıyordu. adetime 10 gün kala tekrar başlayacağım. eğer kullanırken adet olursan kür bitene kadar uyguluyorsun adet oldum diye bırakmıyorsun.
bu sadece kistler için değil rahmide temizliyormuş iltihapları falan.

aren cim ben soğan suyunu içemedim ama bahsettiğin diğer kürleri denemeyi düşünüyorum..neler var?bana fikir verebilirmisin canım..nasıl hazırlycam?içeceğim?

canım ben 15 gün soğan kürü yaptım. onun dışında birde civanperçemi içiyordum hergün 1 fincan. iğrenç bir tadı var ama soğduktan sonra kafama dikiyorum. arada da 1 fincan adaçayı içiyorum. 2 haftada 4 kistten 3 ü kayboldu biride 5 cm den 3 cm ye küçülmüş. ilaçta kullanmamıştım bunların fatdasının olduğunu düşünüyorum.

tamam canım sağol..benimde kistim 4 cm.di..şimdi noldu bilmiyorum..adetim devam ediyo ama leke tarzında başından beri..ama kist ağrım hiç olmadı..civanperçemini deneyeyim diyorum..

iyi geceler kızlar. gulemcim geçmiş olsun ağrıların başlamış yine. bakarmısın aramızdan hamile çıktı bugün çok mutlu olduk.

iyi geceler kızlar. gulemcim geçmiş olsun ağrıların başlamış yine. bakarmısın aramızdan hamile çıktı bugün çok mutlu olduk.

sağol canım..1 haftadır tadım yoktu zaten,bugün yatırdı beni.neyse..karaman81 den güzel haberi aldık..şu troid olayı çok önemliymiş.ben onada dedim..haşimato muhabbeti yaptığımızda eğer tek sorun buysa eylüle kalmaz,aşılama için acele etme demiştim..inşallahhhhhhhhhhh herşey normal gelişir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…