merhaba kızlar.... nasılsınız? ben biraz heyecanlıyım bugün. eylülde aşılama yapılacaktı. hatta laçlarımı aldım adet olmayı bekliyordum ama olmadım. dün test yaptım evde silik ikinci çizgi çıktı. doktora gittim idrar tahlilinde pozitif. bugün hcg sonucumu aldım 456. Ama hala kimyasal gebelik olma ihtimali var. daha önce bir kimyasal gebelik geçirmiştim. inşallah bu sefer her şey yolunda gider....
endişeleniyorum işte.... geçen sefer hamileyim diye mutlu mutlu dolaşırken bir anda adet olunca çok üzülmüştüm. yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum...canım çok sevindim. Değerin iyi neden kimyasal olabilir diyorsun anlamadım.
endişeleniyorum işte.... Geçen sefer hamileyim diye mutlu mutlu dolaşırken bir anda adet olunca çok üzülmüştüm. Yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum...
evet canım. son adet tarihim 1 ağustos. aslında biraz daha sabredebilsem , daha geç yaptırsam tesi olurdu da ben sabredemedim. 31. gün hemen yaptım testi. benim her adetten önce bir tane sivilcem çıkar. bu ay çıkmayınca şüphelenmiştim zaten.canım inşallah öyle birşey olmaz. Adetin anladığım kadarıyla yeni geçmiş ve ona görede değerin iyi. Güzel düşünki sonu güzel olsun. Olumsuz düşünerek negatifliği çekme üzerine.
merhaba kızlar.... nasılsınız? ben biraz heyecanlıyım bugün. eylülde aşılama yapılacaktı. hatta laçlarımı aldım adet olmayı bekliyordum ama olmadım. dün test yaptım evde silik ikinci çizgi çıktı. doktora gittim idrar tahlilinde pozitif. bugün hcg sonucumu aldım 456. Ama hala kimyasal gebelik olma ihtimali var. daha önce bir kimyasal gebelik geçirmiştim. inşallah bu sefer her şey yolunda gider....
kızlar hatırladığım kadarıyla karaman 81' in troid sorunu vardı, tedaviye bile yeni başlamıştı, umutsuzdu, hatta bizim gulemle bunun bayağı muhabbetini yapıyorlardı.
Demekki allah nasip ettiğinde oluyormuş... Bak bugün hepimiz umutsuz umutsuz konuşurken mutlu haber geldi. İnşallah sorunsuz bir şekilde, allah tamamına erdirsin, bizlerede tattırsın..
birşeye gerek kalmadan inşallah canım.
meldi sen bu ay preseed kullanabildin mi. günün ne zaman.
Kizlar selam...grubumuzdaki hamile haberine cok mutlu oldum kahraman81 hic olumsuz dusunecek birsey yok bencede kesin hamilesin hayirlisi insallah...
AREN sogan kuru nasil oluyor?yani sogan suyu icmesi cok zor birsey degilmi yazarken bile icim bulandi yaaa bana tam nasil yaptigini yazarsan sevinirim...ben bugun regli oldum doktorumu aradim cuma gunu muayne olacagim umarim benimde haberlerim seninki kadar iyi olur gecmistir kistler size haber veririm durumu eger gecmisse cuma itibariyle klomen macerasi tekrar basliyor demektir :)
aren cim ben soğan suyunu içemedim ama bahsettiğin diğer kürleri denemeyi düşünüyorum..neler var?bana fikir verebilirmisin canım..nasıl hazırlycam?içeceğim?
canım ben 15 gün soğan kürü yaptım. onun dışında birde civanperçemi içiyordum hergün 1 fincan. iğrenç bir tadı var ama soğduktan sonra kafama dikiyorum. arada da 1 fincan adaçayı içiyorum. 2 haftada 4 kistten 3 ü kayboldu biride 5 cm den 3 cm ye küçülmüş. ilaçta kullanmamıştım bunların fatdasının olduğunu düşünüyorum.
iyi geceler kızlar. gulemcim geçmiş olsun ağrıların başlamış yine. bakarmısın aramızdan hamile çıktı bugün çok mutlu olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?