canım ben 15 gün soğan kürü yaptım. onun dışında birde civanperçemi içiyordum hergün 1 fincan. iğrenç bir tadı var ama soğduktan sonra kafama dikiyorum. arada da 1 fincan adaçayı içiyorum. 2 haftada 4 kistten 3 ü kayboldu biride 5 cm den 3 cm ye küçülmüş. ilaçta kullanmamıştım bunların fatdasının olduğunu düşünüyorum.
günaydın kızlar...
bugün bir elbise var üzerimde göğüs altından genişliyır modeli spor bir elbise...hamile elbisesi gibi... çok hoşuma gitti...
tiroid sorunu olanlar sanırım ilaclarını kullanmaya basladıkları gibi hamile kalabiliyorlar, yumurtaları ilaca cevap veremeyenler de biraz tedavi ile yumurtalar harekete geciyor.. sanırım sebepsiz yere hamile kalamayan bizler de doktorların anlayamadığı bişey var. doktoruma hep soruyorum sizce olmasını engelleyen en ufak bir şey var mı, eşimin spermleri çok çok parlak değil diyorum. hayır 25 milyon sperm gebelik için yeterli bir sayı fazlasına ne gerek var diyor, sizde hiçbir sorun yok bu işler şans işi diyor
benm kaynımda sperm yok denilecek kadar azdı, varokosel ameliyatı oldu 2 ay sonra eltim hamile kaldı, nasıl oluyor bu? bazen bukadr irdelemesmmi diye düşünüyorum, belki de döngünün bozulmaması için bir sıra var bu işlerde
tiroid sorunu olanlar sanırım ilaclarını kullanmaya basladıkları gibi hamile kalabiliyorlar, yumurtaları ilaca cevap veremeyenler de biraz tedavi ile yumurtalar harekete geciyor.. sanırım sebepsiz yere hamile kalamayan bizler de doktorların anlayamadığı bişey var. doktoruma hep soruyorum sizce olmasını engelleyen en ufak bir şey var mı, eşimin spermleri çok çok parlak değil diyorum. hayır 25 milyon sperm gebelik için yeterli bir sayı fazlasına ne gerek var diyor, sizde hiçbir sorun yok bu işler şans işi diyor
benm kaynımda sperm yok denilecek kadar azdı, varokosel ameliyatı oldu 2 ay sonra eltim hamile kaldı, nasıl oluyor bu? bazen bukadr irdelemesmmi diye düşünüyorum, belki de döngünün bozulmaması için bir sıra var bu işlerde
ben burada bir topicte sperm sayısı 2 milyon olan birinin doğal yolla hamile kaldığını okudum. şimdi böyle sorunlu olanların oluyorda bizim herşey normal denirken niye olmuyor diye kendimizi yiyip bitiriyoruz. doktorlar şans işi deyince kızıyoruz ama bunları görünce ve kendimi görünce artık gerçektende şans işi olduğunu düşünüyorum ve üzülüyorum neden ben şanssız bir insanım diye.
kızlar bu gece bir rüya gördüm hala kendime gelemedim..
eşim ölmüş ama okadr gercekki herşey..
allahım kendimi parçalıyorum avazım çıktığı kadar bağırıyorum, bir anneme sarılıp ben ne yaparım diyorum bi yandan eşimin cansız bedenine kapanıyorum. Allahım nasıl bir acıdır bu, icim çürüdü sanki.. sabaha karşı eşim uyandırdı beni sanırım bağırmışım, sabaha kadr sımsıkı sarılıp uyudum.. Allahım bizi sevdiklerimizden de ayırmasın, yuvamızı daimi kılsın, vakti geldiğinde de hayırlısıyla bir bebek versin..
kızlar bu gece bir rüya gördüm hala kendime gelemedim..
eşim ölmüş ama okadr gercekki herşey..
allahım kendimi parçalıyorum avazım çıktığı kadar bağırıyorum, bir anneme sarılıp ben ne yaparım diyorum bi yandan eşimin cansız bedenine kapanıyorum. Allahım nasıl bir acıdır bu, icim çürüdü sanki.. sabaha karşı eşim uyandırdı beni sanırım bağırmışım, sabaha kadr sımsıkı sarılıp uyudum.. Allahım bizi sevdiklerimizden de ayırmasın, yuvamızı daimi kılsın, vakti geldiğinde de hayırlısıyla bir bebek versin..
aren şifalı bitkiler sayfalarına baktım,aslanpençesi diye bişey varmış.rahimi toparlar,iyileştirir falan yazıyo..onudamı alsam diye düşündüm.bu arada civanperçemini aktardan kuru olarakmı aldın?
bubuş bayağdır yok.
Sonra sona, nry arkadaşımız gelmiyor hiç.
aaa dua ya başlıyoruz demek.. çok sewindim.. Benim gerçek ismim fatma.. Buarada duanın telafuzu oldukça zor ben baya zorlanmıştım tavsiyem önce biraz alıştırma yapmak gerek.. Dilin dönmesi açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?