Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aren şifalı bitkiler sayfalarına baktım,aslanpençesi diye bişey varmış.rahimi toparlar,iyileştirir falan yazıyo..onudamı alsam diye düşündüm.bu arada civanperçemini aktardan kuru olarakmı aldın?

günaydın kızlar...

bugün bir elbise var üzerimde göğüs altından genişliyır modeli spor bir elbise...hamile elbisesi gibi... çok hoşuma gitti...

günaydın kızlar...

bugün bir elbise var üzerimde göğüs altından genişliyır modeli spor bir elbise...hamile elbisesi gibi... çok hoşuma gitti...

canım inşallah en yakın zamanda gerçek hamiş elbiseleri giyersin ,göbüşün kocaman kocaman olur

kızlar ya sizinde eminim moralinizi bozuyorumda bu hafta aldığım 3.hamile haberi oldu bugün. pko lu bir kız vardı klomene cevap vermemiş yumurtaları hiç gelişmiyormuş adet olmayı bekliyordu iğneli aşılama yaptıracaktı sabırsızlıkla bir an önce adet olayımda tedaviye başlayım diyordu, adet olmuş ama az az ,2.günü tedaviye başlamak için hastaneye gitmiş.dr rahim duvarın kalın görünüyor belki bebek vardır deyip bhcg istemiş ve hamile çıkmış. onların adına seviniyorum ama açık söyleyim bir yandanda içim içimi yiyor neden bana böyle şeyler denk gelmez. anlamadım.

tiroid sorunu olanlar sanırım ilaclarını kullanmaya basladıkları gibi hamile kalabiliyorlar, yumurtaları ilaca cevap veremeyenler de biraz tedavi ile yumurtalar harekete geciyor.. sanırım sebepsiz yere hamile kalamayan bizler de doktorların anlayamadığı bişey var. doktoruma hep soruyorum sizce olmasını engelleyen en ufak bir şey var mı, eşimin spermleri çok çok parlak değil diyorum. hayır 25 milyon sperm gebelik için yeterli bir sayı fazlasına ne gerek var diyor, sizde hiçbir sorun yok bu işler şans işi diyor
benm kaynımda sperm yok denilecek kadar azdı, varokosel ameliyatı oldu 2 ay sonra eltim hamile kaldı, nasıl oluyor bu? bazen bukadr irdelemesmmi diye düşünüyorum, belki de döngünün bozulmaması için bir sıra var bu işlerde

ben burada bir topicte sperm sayısı 2 milyon olan birinin doğal yolla hamile kaldığını okudum. şimdi böyle sorunlu olanların oluyorda bizim herşey normal denirken niye olmuyor diye kendimizi yiyip bitiriyoruz. doktorlar şans işi deyince kızıyoruz ama bunları görünce ve kendimi görünce artık gerçektende şans işi olduğunu düşünüyorum ve üzülüyorum neden ben şanssız bir insanım diye.

kızlar enteresan birşey var...bizim gulem de tiroid hastası o da kendiliğinden kaldı, karaman da tiroid hastası o da kendiliğinden kaldı, dün başka topiklerdede baktım bir dolu tiroid hastası olan kendiliğinden beklemedikleri anda ya da aşılamayla kalmışlar, bizim topikte doğru dürüsr sorunu olan bile yok,, biz hamile kalammıyoruz. landarch senin dediğine katılıyorum ben. bizim heralde ilk etapta anlaşılamayan bir sorunumuz var herhalde...

kızlar bu gece bir rüya gördüm hala kendime gelemedim..
eşim ölmüş ama okadr gercekki herşey..
allahım kendimi parçalıyorum avazım çıktığı kadar bağırıyorum, bir anneme sarılıp ben ne yaparım diyorum bi yandan eşimin cansız bedenine kapanıyorum. Allahım nasıl bir acıdır bu, icim çürüdü sanki.. sabaha karşı eşim uyandırdı beni sanırım bağırmışım, sabaha kadr sımsıkı sarılıp uyudum.. Allahım bizi sevdiklerimizden de ayırmasın, yuvamızı daimi kılsın, vakti geldiğinde de hayırlısıyla bir bebek versin..

öyle tabi canım. bazen diyorum fazlamı abartıyorum korkuyorumda bazen böyle yapıyorum Allah birgün başka bir dert sıkıntı verecek o zaman herhalde aklım başıma gelecek diyorum kendi kendime. sonuçta nefes alıp veriyor olmamız sevdikelrimizin sağlıklı olması binlerce kere şükretmek için yeter. ama bakıyorum benim gibi olanların genelinde aynı hisler var. demek ki böyle bir durumda insan kendini kontrol edemiyor.

-----

aren şifalı bitkiler sayfalarına baktım,aslanpençesi diye bişey varmış.rahimi toparlar,iyileştirir falan yazıyo..onudamı alsam diye düşündüm.bu arada civanperçemini aktardan kuru olarakmı aldın?

evet bende duydum. hatta hayıt,civanperçemi ve aslanpençesini karıştırp hergün 2 fincan içilmesinin daha iyi olduğunu okudum.
civanperçemini kuru olarak aldım. aynı sallama çay gibi kaynamış suya biraz koyuyorum 10-15 dk kadar bekletip çıkartıyorum içiyorum.

Kızlar herkesi bekleyelim derken bir türlü başlayamadık...Şimdi 9 kişiyiz. Toplam dua sayımız 4444 bunu 9 a böldüğümüzde tam sayı çıkmıyor o nedenle ben bu duadan 500 tane okuyacağım sizler 493 tane okuyacaksınız. Bitirme süresi ile ilgili zamana portak karar verelim en kısa sürede de bitirebiliriz, yeter ki okuyalım herkesin durumuna göre süreyi uzatabiliriz. Ben ramazan sonuna kadar bitirmeye çalışıcam. Araştırdım iş yuerinde oturuken de okuyabilirsiniz, abdestsiz okunabilir diyor. Sayıyı karıştımamak için internette salatı tefriciye programı varmış onuda kullanabiliriz.

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: “Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir.”

Duayı okumaya başlamadan önce 21 kere " Estağfurullah aziyme ve etübileyh" diyerek günahların affı istenir.Dilek için niyet edilir. (Tabi bunlar ilşk başlamada oluyor. Ondan sonra okumalrad besmele çekilip dua okunutyor )

DİLEK: " Yarabbi sana yalvarıyorum. Sevgil,i peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum. Ey çok sevdiğim peygamberim Muhammed aleyhisselem. Seni vesile ederk rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için duamı kabul etmeni istiyorum. Ya rabbi bu yüce Peygamberi sana şefaatçi eyle. oNUN HÜRMETİNE DUAMI KABUL ETSİN. AMİN. bUNU ÜÇ DEFA OKU. SONRA DUAYA BAŞLA.

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

kIZLAR BAŞLAMADAN YİNE HERKES GERÇEK ADINI YAZSINDA ONA GÖRE SÖYLİYELİM.. dİLEĞİN İÇERİSİNDE İSİMLEİMİZİ GEÇİREREK SÖYLİYECEĞİZ.

landarch, aren, kekecb, ben, bubuş, hamelnanur,hilye, dew 77, bubuş

Duanın birde toplanması oluyormuş onu hilye yapar..

ALLAH KABUL ETSİN...

kızlar ben bir sitede hamile kalmak isteyenler için civanperçemi aslanpençesi cobançantası bitkilerinin harmanlayarak günde 2 kez yemeklerden önce bir tatlı kaşığı bitki kar. 1 bardak kaynar suda demleyip içilmesi gerektiğini okumuştum. ben bu karısıma bir de hayıtı eklmek istiyorum ama bir yerde de hayıt ı yumurtladıktan sonra içilmesi gerekir diye yazıyordu. doğal progesteron içeriyormuş çünkü

bubuş bayağdır yok.
Sonra sona, nry arkadaşımız gelmiyor hiç.

evet canım bubuş yok kayıp. Ona özelden mesaj attım dua için pek sık giremiyorum ama reglim bitince katılırım yazmıştı geçen hafta.

Nry de inş kötü bir şey olmamıştır, o mutlaka girerdi...

Ben bir de sonayı merak ediyorum. Babası rahatsızdı. Ondan da ses yok..

aaa dua ya başlıyoruz demek.. çok sewindim.. benim gerçek ismim FATMA.. buarada duanın telafuzu oldukça zor ben baya zorlanmıştım tavsiyem önce biraz alıştırma yapmak gerek.. dilin dönmesi açısından

aaa dua ya başlıyoruz demek.. çok sewindim.. Benim gerçek ismim fatma.. Buarada duanın telafuzu oldukça zor ben baya zorlanmıştım tavsiyem önce biraz alıştırma yapmak gerek.. Dilin dönmesi açısından

doğru söylüyosun canım. Ama heralde okudukça alışırız. Bende heyacanlıyım en azından bir adım atıyoruz. Bir umut, manevi bir rahatlık.. Ne istenirse allahtan dua ile istemek lazım...

Kızlar dua ile ilgili mesaj arka sayfalarda kalırsa ben de olmazsam arada güncelleyin olur mu, diğer arkadaşlarda görebilsin..

Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…