Kızlar herkesi bekleyelim derken bir türlü başlayamadık...Şimdi 9 kişiyiz. Toplam dua sayımız 4444 bunu 9 a böldüğümüzde tam sayı çıkmıyor o nedenle ben bu duadan 500 tane okuyacağım sizler 493 tane okuyacaksınız. Bitirme süresi ile ilgili zamana portak karar verelim en kısa sürede de bitirebiliriz, yeter ki okuyalım herkesin durumuna göre süreyi uzatabiliriz. Ben ramazan sonuna kadar bitirmeye çalışıcam. Araştırdım iş yuerinde oturuken de okuyabilirsiniz, abdestsiz okunabilir diyor. Sayıyı karıştımamak için internette salatı tefriciye programı varmış onuda kullanabiliriz.
İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: “Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir.”
Duayı okumaya başlamadan önce 21 kere " Estağfurullah aziyme ve etübileyh" diyerek günahların affı istenir.Dilek için niyet edilir. (Tabi bunlar ilşk başlamada oluyor. Ondan sonra okumalrad besmele çekilip dua okunutyor )
DİLEK: " Yarabbi sana yalvarıyorum. Sevgil,i peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum. Ey çok sevdiğim peygamberim Muhammed aleyhisselem. Seni vesile ederk rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için duamı kabul etmeni istiyorum. Ya rabbi bu yüce Peygamberi sana şefaatçi eyle. oNUN HÜRMETİNE DUAMI KABUL ETSİN. AMİN. bUNU ÜÇ DEFA OKU. SONRA DUAYA BAŞLA.
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
kIZLAR BAŞLAMADAN YİNE HERKES GERÇEK ADINI YAZSINDA ONA GÖRE SÖYLİYELİM.. dİLEĞİN İÇERİSİNDE İSİMLEİMİZİ GEÇİREREK SÖYLİYECEĞİZ.
landarch, aren, kekecb, ben, bubuş, hamelnanur,hilye, dew 77, bubuş
Duanın birde toplanması oluyormuş onu hilye yapar..
ALLAH KABUL ETSİN...
Allah kabul eder inşallah...
Ben Neslihan...
ben okşan
dualarımız kabul olur inşallah
Tam zamanında girmişim.
Geldim bende varım. Adetim bitti. Bende başladınız diye sesimi çıkarmıyordum.
öyle tabi canım. bazen diyorum fazlamı abartıyorum korkuyorumda bazen böyle yapıyorum Allah birgün başka bir dert sıkıntı verecek o zaman herhalde aklım başıma gelecek diyorum kendi kendime. sonuçta nefes alıp veriyor olmamız sevdikelrimizin sağlıklı olması binlerce kere şükretmek için yeter. ama bakıyorum benim gibi olanların genelinde aynı hisler var. demek ki böyle bir durumda insan kendini kontrol edemiyor.
kızlar ben bir sitede hamile kalmak isteyenler için civanperçemi aslanpençesi cobançantası bitkilerinin harmanlayarak günde 2 kez yemeklerden önce bir tatlı kaşığı bitki kar. 1 bardak kaynar suda demleyip içilmesi gerektiğini okumuştum. ben bu karısıma bir de hayıtı eklmek istiyorum ama bir yerde de hayıt ı yumurtladıktan sonra içilmesi gerekir diye yazıyordu. doğal progesteron içeriyormuş çünkü
kızlar enteresan birşey var...bizim gulem de tiroid hastası o da kendiliğinden kaldı, karaman da tiroid hastası o da kendiliğinden kaldı, dün başka topiklerdede baktım bir dolu tiroid hastası olan kendiliğinden beklemedikleri anda ya da aşılamayla kalmışlar, bizim topikte doğru dürüsr sorunu olan bile yok,, biz hamile kalammıyoruz. landarch senin dediğine katılıyorum ben. bizim heralde ilk etapta anlaşılamayan bir sorunumuz var herhalde...
canlarım bende bu troid olayına takmış durumdayım..daha önce bahsetmiştim 19 yıldır hamile kalamamış ve troid ameliyatından sonra ilk ay kendiliğinden hamile kalmış bi kadınla tanışmıştım..kadına kendimden bahsedince,ablam troidlerine baktır mutlaka demişti..yani eğer zor olmayacaksa sizlerde bi endokrine gidin,bellimi olur..gittiğim onlarca doktorun bi tanesi bile ya nolur nolmaz bi bakalım demedi. belki deslerdi endometriozis olmadan anne olabilirdim..sizinde gitmenizi istiyorum ben..
kızlar başladınızmı duaya..sayı ile yetişemem demiştim,şu an adetliyim zaten ama bende okuyacağım adetim bittikten sonra..siz sayıyı paylaşın..ben hepimiz için zaten okuyoum:)bu arada sizinle paylaşmamıştım galiba,bu duayı iş yerinden bi arkadaşım alatmıştı bana,hatta o okuyodu bi arkadaşı için..eve geldiğimde netten indirdim ve (hamile kaldığım ay) hergün elim boş kaldıkça okumuştum:) yani çok inanarak dua ettiğim için hamile kaldığımı düşündüm o günden beri..ha sonu gelmedi belki ama ben bu duaya çok inanmıştım..bu arada benim adım da özlem..
kızlar herkesi bekleyelim derken bir türlü başlayamadık...şimdi 9 kişiyiz. Toplam dua sayımız 4444 bunu 9 a böldüğümüzde tam sayı çıkmıyor o nedenle ben bu duadan 500 tane okuyacağım sizler 493 tane okuyacaksınız. Bitirme süresi ile ilgili zamana portak karar verelim en kısa sürede de bitirebiliriz, yeter ki okuyalım herkesin durumuna göre süreyi uzatabiliriz. Ben ramazan sonuna kadar bitirmeye çalışıcam. Araştırdım iş yuerinde oturuken de okuyabilirsiniz, abdestsiz okunabilir diyor. Sayıyı karıştımamak için internette salatı tefriciye programı varmış onuda kullanabiliriz.
Imamı kurtubî hazretleri şöyle buyurmuş: “bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “salât-i tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek salâtü selâm ile yüce peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, yüce allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir.”
duayı okumaya başlamadan önce 21 kere " estağfurullah aziyme ve etübileyh" diyerek günahların affı istenir.dilek için niyet edilir. (tabi bunlar ilşk başlamada oluyor. Ondan sonra okumalrad besmele çekilip dua okunutyor )
dilek: " yarabbi sana yalvarıyorum. Sevgil,i peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum. Ey çok sevdiğim peygamberim muhammed aleyhisselem. Seni vesile ederk rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için duamı kabul etmeni istiyorum. Ya rabbi bu yüce peygamberi sana şefaatçi eyle. Onun hürmetine duamı kabul etsin. Amin. Bunu üç defa oku. Sonra duaya başla.
“allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
kızlar başlamadan yine herkes gerçek adını yazsında ona göre söyliyelim.. Dileğin içerisinde isimleimizi geçirerek söyliyeceğiz.
Landarch, aren, kekecb, ben, bubuş, hamelnanur,hilye, dew 77, bubuş
duanın birde toplanması oluyormuş onu hilye yapar..
Allah kabul etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?