Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

......

Tam zamanında girmişim.
Geldim bende varım. Adetim bitti. Bende başladınız diye sesimi çıkarmıyordum.

Kizlar gunaydin :)7 saat geriden gelince ancak yetisiyorum tabi Sebnem ben de :)bende hazirim dua icin meldi yazmissin ne okuyacgaimizi super hemen ciktisini alacagim...tesekkurler...
hadi bakalim moral bozmak yok :)

kızlar başladınızmı duaya..sayı ile yetişemem demiştim,şu an adetliyim zaten ama bende okuyacağım adetim bittikten sonra..siz sayıyı paylaşın..ben hepimiz için zaten okuyoum:)bu arada sizinle paylaşmamıştım galiba,bu duayı iş yerinden bi arkadaşım alatmıştı bana,hatta o okuyodu bi arkadaşı için..eve geldiğimde netten indirdim ve (hamile kaldığım ay) hergün elim boş kaldıkça okumuştum:) yani çok inanarak dua ettiğim için hamile kaldığımı düşündüm o günden beri..ha sonu gelmedi belki ama ben bu duaya çok inanmıştım..bu arada benim adım da özlem..

hep aynı..içten içe üzülüp sonra birde kendimizi engellemeye çalışıyoruz,ya başımıza daha kötü bişey gelirse diye,cezalandırılırız diye korkuyoruz..ben aklımdan geçenler için kendimi susturmayı,eleştirmeyi bıraktım..evet;hamile görünce kötü oluyorum,evet;neden benim yok diyorum...suratımda bişey belli etmesemde eve gelip ağladığım ..napayım ben böyleyim

canım bende küre başlayacağım..arenden yardım aldım.bugün sabah programındada civanperçemi+aslanpençesi+çobançantası+mersin yaprağı otlarından 5 er gr.alıp yarım litre kaynamış suya atılıp demlendiğini,sabah akşam 1 er bardak içildiği anlatılıyor..bu kür vajinal ve rahim hastalıkları,kistler,enfeksiyon vs..iyi geliyormuş..doğurganlığı arttırır diyor..ben almaya karar verdim..

canlarım bende bu troid olayına takmış durumdayım..daha önce bahsetmiştim 19 yıldır hamile kalamamış ve troid ameliyatından sonra ilk ay kendiliğinden hamile kalmış bi kadınla tanışmıştım..kadına kendimden bahsedince,ablam troidlerine baktır mutlaka demişti..yani eğer zor olmayacaksa sizlerde bi endokrine gidin,bellimi olur..gittiğim onlarca doktorun bi tanesi bile ya nolur nolmaz bi bakalım demedi. belki deslerdi endometriozis olmadan anne olabilirdim..sizinde gitmenizi istiyorum ben..

canım şimdi sen duaya katılamıyorsun de mi... biz lerede yine senin için de elbette dua ederiz.sen ben ayrıca okuyabildiğim kadar okuyayım diyorsun sana sayı vermiyorum o zaman..

canım ben de inanıyorum .. rahmetli babnem hep derdi ki yer gök duayla durur. en azından psikolojik olrak rahatlıyacağız. motivasyon, umut olucak bizim için..

kızlar ben sayıyla ilgili bir hata yapmışım toplam 8 kişiyiz..9 değil . Rakamlar değişti . Bu durumda kişi başı 555 dua okunucak sayının yutabilmesi için ben 559 okuyacağım. Kusura bakmayın.

BU DURUMDA TEK HİLYE KALDI O DA BU ARALAR SIK GİREMEYECEĞİNİ BİLDİRMİŞTİ O NEDENLE ONA HİLYE DERİZ ARTIK ARADA GİRDİĞİNDE ADINI ÖĞRENİRİZ. TOPLAMA DASINIDA HİLYE YAPAR YAPARKEN DE BELİRTİR. HEPİMİZ CANI GÖNÜLDEN ,

NESLİHAN, FATMA, AYGÜL, YASEMİN, HİLYE, ŞEBNEM, BURCU, OKŞAN İÇİ DİYE NİYET DUASINDA İSİN GEÇİREREK HAYIRLISIYLA BEBEKLERİMİZİ İSTEYECEĞİZ

İSİMLERİN AYNI SIRAYLA NİKLERİNİ DE YAZIYORUM KİMLER OLDUĞUNU BİLİN DİYE.

hamelnanur, landarch, aren, meldi, hilye, dew77, bubuş, kekecb.

Hadi canım hayırlısı olsun. Artık başladık kabul ediyorum. Benim niyetim ramazan sonuna yada bayram sonuna kadar bitirmek. herkes işine , özeline göre kendine göre ayarlar bitirdik deriz. en son hilye toparlar. allah muradımıza nail etsin ve mübarek günlerde hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun diyorum..

sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…