Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar altta kalmış görememiş olabilirsiniz diye takrar belirtiyorum..sayıda hata yapmışım doğru sayıları tekrar yazdım.. kusura bakmayın...

Allah kabul etsin.. kızlar bide uykuya dalmadan önce kendimizi hamile hayal ederek imgeleme yapalım.. çok faydası varmış

geldimmmm. adım rabia.
bana da verdiniz değil mi 493 adet? ben hemen okurum ne zamana kadar okuyacağız.

kızlar bugün adetimin 6.günü. dün kesilmek üzereydi kahverengi lekelenme şeklinde geliyordu. bugünde öyletdi. sonra öğleden sonra bir ağrı dolgunluk hissi girdi karnıma şimdi gittim baktım gene normal adet gibi kanama var.

geldimmmm. adım rabia.
bana da verdiniz değil mi 493 adet? ben hemen okurum ne zamana kadar okuyacağız.

bayrama kadar canm.. benm aklıma bişey takılıyor canm senin de fikrini almak istiyorum. bu duayı arapça okuyacağız ya arapçanın türkçe yazılışını okurken yanlış vurgularda farklı anlamlara gidiyormuş diye duymuştum. bu dua biraz zor acaba bilen biri banae bu duayı defalarca okuyarak telafuzunu mu öğretse önce?

canm bazen bana da olur adetin bitiminde son son bir ağıyla beraber kanamam olur, bence endişelenecek bir durum değil rahmin temizleniyor işte

hilyeciğim 555 tane okunacak.

555 tamam aldım. bu akşam okurum inşallah.

landarch aslında en doğrusu bu olur yani arapça olarak telaffuzuna dıkkat ederek okumak. ama şöyle bir durumda vardır. samiyetle okunan vurgusuz bir dua, okumuş olmak için okunan vurgulu bir duadan bin kat daha kıymetlildir. siz kalbinizi Allaha samimiyetle açıp duanızı ederseniz Rabbim bunu geri çevirmeyecektir. Allah kelimelere değil niyet ve samimiyete bakar.

inşallah bayrama kadar okuyabilirim

Meldi unuttum tabi ben regliyim bende :) o yuzden pazar itibariyle okumaya baslayacagim hepinizin bilgisi olsun...
555 hadi bakalim kolay gele :)

canm cok haklısın.. içim daha rahat.. sanırım dini konularda fazla bilgim olmadığı için kuruntu yapıyorum

bende regliyim unutmuşum. bugün başlayıp haftasonuna kadar bitiririm diye düşünüyordum.

hepinize iyi akşamlar diliyorum kızlarr, yarın görüşmek üzere.. hep pozitif olalım, enerjimizi yüksek tutalım....

kızlar ben sayıyla ilgili bir hata yapmışım toplam 8 kişiyiz..9 değil . Rakamlar değişti . Bu durumda kişi başı 555 dua okunucak sayının yutabilmesi için ben 559 okuyacağım. Kusura bakmayın.

hayırlı olsun.Rabbim,biz bu duaları bitirene kadar bebişlerimizi rahmimize koysun inşallah...:Saruboceq:
gelecek ay -bol HamişLi- topik ünvanı alalım inşallah...hihoyyyt

oleyyyy hilyede gelmiş vaktinde yani rabia.

kızlar regli olanlar bitince başlar yapacak bir şey yok.

rabiaya bakarmısın ya bu akşam okurum diyor.. Ben çarşında mekanik bir dua sayacı aldım kızlar.....

evet hepimiz enerjimizi yüksek tutalım landarch doğru söylüyor, pozitif olalım,...

Bu arada kizlar bugun doktorumla konustum sabah 07:15 'e randevu verdi kontrol edecek reglim ucuncu gunu yarin...eger kistler yok olmussa klomene yarin aksam baslayacagim...eger gecmediyse birazcik daha sabir dileyerek onumuzdeki ayi bekleyecegiz...insallah erimistir yada erimemistir diyemeyecegim cunku benim ve dogmamis bebegim icin hangisi dogruysa hayirliysa o olsun istiyorum...
herkese iyi geceler diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…