BU DURUMDA TEK HİLYE KALDI O DA BU ARALAR SIK GİREMEYECEĞİNİ BİLDİRMİŞTİ O NEDENLE ONA HİLYE DERİZ ARTIK ARADA GİRDİĞİNDE ADINI ÖĞRENİRİZ. TOPLAMA DASINIDA HİLYE YAPAR YAPARKEN DE BELİRTİR. HEPİMİZ CANI GÖNÜLDEN ,
NESLİHAN, FATMA, AYGÜL, YASEMİN, HİLYE, ŞEBNEM, BURCU, OKŞAN İÇİ DİYE NİYET DUASINDA İSİN GEÇİREREK HAYIRLISIYLA BEBEKLERİMİZİ İSTEYECEĞİZ
İSİMLERİN AYNI SIRAYLA NİKLERİNİ DE YAZIYORUM KİMLER OLDUĞUNU BİLİN DİYE.
hamelnanur, landarch, aren, meldi, hilye, dew77, bubuş, kekecb.
Hadi canım hayırlısı olsun. Artık başladık kabul ediyorum. Benim niyetim ramazan sonuna yada bayram sonuna kadar bitirmek. herkes işine , özeline göre kendine göre ayarlar bitirdik deriz. en son hilye toparlar. allah muradımıza nail etsin ve mübarek günlerde hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun diyorum..
sevgiler...
geldimmmm. adım rabia.
bana da verdiniz değil mi 493 adet? ben hemen okurum ne zamana kadar okuyacağız.
kızlar bugün adetimin 6.günü. dün kesilmek üzereydi kahverengi lekelenme şeklinde geliyordu. bugünde öyletdi. sonra öğleden sonra bir ağrı dolgunluk hissi girdi karnıma şimdi gittim baktım gene normal adet gibi kanama var.
canm bazen bana da olur adetin bitiminde son son bir ağıyla beraber kanamam olur, bence endişelenecek bir durum değil rahmin temizleniyor işte
hilyeciğim 555 tane okunacak.
bayrama kadar canm.. benm aklıma bişey takılıyor canm senin de fikrini almak istiyorum. bu duayı arapça okuyacağız ya arapçanın türkçe yazılışını okurken yanlış vurgularda farklı anlamlara gidiyormuş diye duymuştum. bu dua biraz zor acaba bilen biri banae bu duayı defalarca okuyarak telafuzunu mu öğretse önce?
bayrama kadar canm.. benm aklıma bişey takılıyor canm senin de fikrini almak istiyorum. bu duayı arapça okuyacağız ya arapçanın türkçe yazılışını okurken yanlış vurgularda farklı anlamlara gidiyormuş diye duymuştum. bu dua biraz zor acaba bilen biri banae bu duayı defalarca okuyarak telafuzunu mu öğretse önce?
555 tamam aldım. bu akşam okurum inşallah.
landarch aslında en doğrusu bu olur yani arapça olarak telaffuzuna dıkkat ederek okumak. ama şöyle bir durumda vardır. samiyetle okunan vurgusuz bir dua, okumuş olmak için okunan vurgulu bir duadan bin kat daha kıymetlildir. siz kalbinizi Allaha samimiyetle açıp duanızı ederseniz Rabbim bunu geri çevirmeyecektir. Allah kelimelere değil niyet ve samimiyete bakar.
kızlar ben sayıyla ilgili bir hata yapmışım toplam 8 kişiyiz..9 değil . Rakamlar değişti . Bu durumda kişi başı 555 dua okunucak sayının yutabilmesi için ben 559 okuyacağım. Kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?