Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar

dew77 sözü çok hoşuma gitti "benim ve doğmamış bebeğim için hayırlısı neyse o olsun "demiş
Evet bizlerin, eşlerimizin ve doğmamış bebeklerimiz için en hayırlısı neyse o olsun , dualarımız yerini bulur inşallah.

Hayırlı cumalar

günaydınnnn kızlar...

Hepinizin cuması mübarek olsun. Allah dualarımızı kabul etsin..

günaydın kızlar, hayırlı cumalar.. bu akşam iftara misafirlerim var, akşamdan herşeyi hazırladım ewe gidip sadece sofrayı kurmak işim var.. bugün işlerim yok ofiste allahın izniyle dua ya başlıyorum.. hepinizi kucaklıyorum, sewgilerr..

kızllar bugün reglimin20. günü eskiye göre 4-5 günüm var yeniye göre yaklaşık 10 günüm var. Eski yeni dediğim tedavilerden sonra eski periyodum bozuldu . 5-6 aydır normalden hep bir 5-6 gün reglim geç kalıyor.

her neyse bugün regli olucakmışım gibi karnım şişti, göğüslerimde de hassasiyet başladı. Yüzümde sivilcelerim bile çıktı. enteresan bir şekilde birbirine girdi..

Arkadaşlar akşam moralim yine çok bozuldu.çok tanıdık bi cümle dimi...
benim bu çocuk özlemim her şeyden soğumama,hiçbir şeyden zevk almama sebep oldu.akşam 2 arkadaş bizdeydi onların sohbeti hep çocukları ile ilgiliydi.ben de onlara ağzım açık bakakaldım.ev sahibi bendim ama maalesef çok pasif kaldım çünkü sohbete hangi çocuğumdan bahsederek katılacaktımki...neden bebeğim neden gelmiyorsun,toplumlardan kendimi tamamen çekmemmi lazım yada onlara 'yeterrr' diye bağırmammı lazım?
bide arkadaşım ne diyo biliyormusunuz,'çocuğun olması dert,olmaması dert.ama yine biz şanslıyız bizim çocuğumuz var olmayanlarin hali çok çok beter' daha sonra zaten hiç tadım kalmadı onlar gidene kadar donmuş vaziyetteydim.çok üzülüyorum,çok merak ediyorum bebegim bana ne kadar yakın...

Canım benim hiç üzme kendini , onlar kendi afedersin patavatsızlıklarına yansınlar , bu kadar kendini sıkacağına keşke biraz ikaz etseydin , yada açık açık söyleseydin o lafdan sonra neler hissetdiğini , ne kadar yakının olursa olsun seni kimsenin böyle üzmeye hakkı yok , zaman zaman bende yaşıyorum aynı şeyleri , zaten bizim stresimiz bize yetiyor , onları takma kafana

canm bunları sana teselli için söylemiyorum baştan belirteyim.. çok genç yaşta ewlenmişsin ben senin yaşındayken ünv. yurdunda oyuncak kuzumla uyurdum :) erken ewlenmen hayata erken atılman aslında avantaj, 20 li yaşlar insanın kendini tanıması geliştirmesi, yasam çizgisini belirleyip ewliliğini, işini, düzeninin oturttuğu yaşlardır. ben bunun bilincinde olarak 25 yaşında ewlendim ve 3.5 sene boyunca cocuk fikrinden uzak durdum, kendimi eşime zaman ayırdım ve bir bütün olduk ve bebeğe kendimizi hazırladık. sen bu asamaya erkenden gelmissin ama bebeğin gelmek için nazlandığı bu süreci daha rahat gecirmen lazım. tamam anlıyorum herkesin bebeği var ama sen soranlara biz daha cok genciz yapacak cok seyimiz var, esimle bisrsüre daha ozgur olmal istiyoruz diyebilirsin. benm böle bir şey söyleme şansım yok herşey ortada.

canm bende kendimi bildim bileli 25-26 günde bir adet olurdum, nezaman ki klomen tedavisine başladık benm periyoum 30 a çıktı, doktora sorduğumda demekki herşey yolunda düzene girmiş yumurtlama dedi.. ama geçen ay ilk kez senin gibi 22. günde falan adet belirtilerim başlamıştı ve 27. günde adet oldum.. bana da ilginç gelmişti ama pek üzerinde durmadım neticede düzenli adet görüyoruz..

benim geçen ay 10 gün geçikti , buay 5 gün geçikdi , inşallah zamanla tam rayına oturucak ama bu ay 2,5 gün sürdü hastalanmam , 3 gün tam olurdum 5. güne kadar az az gelirdi , açıkcası biraz canım sıkıldı neden diye?

bişey sorucam : yeşil çay etkilemiş olabilirmi erke bitmesini ? yada geç adet görmeye neden olabilirmi?

Kizlar selam,
Benden guzel haberler var kistler erimis yani daha dogrusu sol yumurtalik tamamen temzi sagda cok cok kucuk bri kist var o da regli ile atilacak cinsten doktor start verdi klomene bu aksam basliyorum kismetse heyecanlandim tabi ikinci asilamam bu aksam basliyor.....insallah hayirlisi olur...birde doktora turkiye isini sordum asilama yapildiktan sonra 1 hafta icinde turkiyeye ailemi gormeye gitmek istiyorum doktor bende daha iyi bir zaman olamaz hem enerjui depolarsin belkide guzel haberi turkiyede alirsin dedi ay ne bileyim heyecan yaptim mutlu oldum....
Hamelnanur mumkunse ki ben oyl eyapiyorum cocuklu arkadaslarimdan ozelliklede cocuklarindan hic durmadan bahseden arkadasalrimdna bu sur ebiraz uzak duruyorum cesitli bahaneler uydurarak uzaklasiyorum bence sende oyle yap nedense bazi anneler (ki ben asla oyle olmayacgaim) durmaksizin cocuk muhbabet yaparlar dunyada basak mevzu yok gibi ..hic takma ama kendini korumak sana kaliyor biraz uzak dur...sakin da uzulme.....

canım benim çok doğru söylemişsin. en güzeli uzak durmak ve bu boş çok özel ve hassas konuları bizi anlamıyacak insanlarla konuşup moral bozmamak en sağlıklısı.

dew çok sevindim senin adına. hadi bakalım. güzei izmirimize gel.. hatta görüşebiliriz bile seninle,, yüzyüze dertleşiriz...

çok sevindim senin adına inş. bu sefer olur...

A evet meldi ne guzel olur gorusursek :) cok ilginc kader ortakligi arkadasliga donusur :) benim gelis tarihleirm belli olursa sana ozelden mesaj atarim ..haberlesiriz...

gö<ünaydın cnm inş. pozitif sonuçla dönersin tekrar.
dediklerine cok katılıyorum ama sorma gitsin benim işyerimde en sık görüştüğüm 2 arkadaşım yeni doğum yaptılar üniversitedeki ev arkadasım bugün yarın yapmak üzere gelde uzak dur((
buda bizim sınavımız allah büyük bosver.

merhaba kızlar. salı günü hcg 456ydı. kimyasal mı yine diye endişeleniyordum ya bugün yine test yaptırdım. hcg 1457 çıktı çok şükür.... sanırım bir kaç güne ultrasonda görünür. Zaten yine kimyasal olsa çok üzülecektim. okuldaki yakın arkadaşlarımdan biri 6 aylık , diğeri 2 aylık hamile. durmadan bebek muhabbeti var bayanlar arasında. Allah inşallah isteyen herkese anne olmayı nasip eder.

Sağolun arkadaşlar ama inanın hep burdaki çevreden kaynaklanıyor benim bu aşırı stresim...geçen günde dedim ya yeni gelin hemen doğurmalı.yoksa yadirganiyor.bizde aslen muğlalıyız ancak 10 yıldan beri falan buralardayız babam emniyetten.bende lisedeyken eşimle tanıştım okul biter bitmez evlendik okuma şartıyla,ki okuyorum şuanda...ancak burda kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin pek önemli değil evlendin mi yapcan bebeği,eşim buralı dolayısıyla ben onlara uyum sağlamak zorundayım.yada bana kalsa okulum bitmeden asla diyordum yine pişman değilim evlendiğime beni çok seven mükemmel bir eşim var.bide bebegim gelse hayırlısıyla...
buraya yazmak acayip rahatlatıyor beni sizin de düşünceleriniz benim için çok çok önemli belki tanışmıyoruz ama tanıdığım insanlardan daha düzgün oldugunuz kesin...
ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN...

sağol canım. hepimiz senin gibi düşünüyoruz, buraya yazmak rahatlamamızı sağlıyor çünkü hepimizin bir kader birliği var ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz. paylaşımlar arttıkça bağlar kuvvetleniyor, her ay hepimiz bir şekilde umut bağlamanın yollarını arıyor, birbirimizin hikayelerinde bize çok tanıdık gelen şeyler duyuyoruz ve zamanla bakıyorsun ki diğer sorunlarını veya sevinçlerinni bile paylaşmaya başlamışsın. en yakın dostundan bile daha yakın buluyorum burdaki arkadaşlarımı ve görmediğimiz insanlara karşı bile bir özlem bir merak duyuyoruz, bizim için önemli, değerli oluyorlar. enteresan bir şey ama öyle. burdaki kankalarıma karşı ilginç bir sorumluluk duyuyorum mesela. girmesem iki arad bir derede diyorum ki kızlar beni merak eder haber veryim.

bu bizim şansımız. sen de bu mevzuları bizim dışımızda paylaşma kimseyle üzülüyorsan soranlarada landarchın dediği gibi yaşım küçük olduğu için daha yeni düşünmeye başladık diye yuvarlak bir cümle kurup kes konuşmalarının önünü. bu hepimizin bam teli, hepimiz buna benzer şeylerle karşılaşıyoruz..

karaman senin adına çok ama çok sevindim..allahımn işine bakarmısın bu mübarek günlerde senin gönlüne göre verdi. sen aydına tedaviye gitmeyi planlıyordun yanlış hatırlamıyorsam daha 1 ay önce trioid probleminden bahsediyordun..

sana bir şey sorucam çok özel olmazsa reglin ne kadar sürüyor ve riskli günlerini değerlendirebildinmi. ben de son zamalrad böyle bir paronaya başladı. tehlikeli günleri denk getiremedim diye. birde enteresan bir psikolji regliden sonra bir 3-4 kez ilişkiden sonra devam edemiyorum, ya bizim birlikteliğimizden sonra yumurtlama günlarim diye başlıyorum kaygıya..bu tedaviler regli sürelerini bozduğu için böyle bir şeye kapıldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…