Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gözünaydın Karaman81 Allah tamamına erdirsin,darısı bizim başımıza inşallah...kib.

canım maşallah avatarında bahar çiçekleri açmış, içim açıldı valla. sen bence oraya bir nazarlık koy bence...

sevgiler...

Bilmem kızlar hatırlarmısınız yada okumuşmuydunuz 15-20 gün önce buraya birşey yazdım.'içimden bir ses diyor bu ay bir hamilemiz olacak' oldu işte Karaman81 hamile...
hislerime güvenirim,birde kendimi hissedebilsem...

canım ya lütfen o hislerini dinlemeye devam et. kalbin temizmiş . ben inaıyorum bazen bu malum olma durumuna..

karaman cok sevindim canim, insallah sonuna kadar yuzun hep guler....
bugun bende ayni seyi dusundum doktordan ciktim esimi ve annemi aradiktan sonra ofise gideyimde kizlara yazayim son gelismeleri diye, garip bir baglilik yaratti vallaha bu forum :)
insallah hepimiz guzel haberler alip hamile kaliriz 9 ay boyucan bu sefer hamilelik tecrubelerimizi deneyimlerimizi paylasiriz ne guzel olur:))))

:lepi::lepi::lepi::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:hihoyyythihoyyyt :teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar topiğin ilk bebişi geliyor , uğur olur inşallah bize .

Karaman canım hayırlı uğurlu olsun , allah tamamına erdirsin , size bağışlasın bebişinizi aminnnnnn

darısı başımıza inşallahhhh

iyi geceler kızlar...
karaman81 harika gidiyosun canım...Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah..sen benim ayrıca umudum oldun..bizi bilgilendir arada sırada..ve troid olayını merak ediyorum..lütfen onuda yaz..kendine iyi bak lütfen..

sağolun kızlar darısı sizin başınıza... hipotiroid olduğunu ben daha 1 ay önce öğrendim. 3 haftadır ilaç kullanıyorum. doktor günde yarım demişti de ben bir gün yarım bir gün bütün içtim. benim sadece tsh'ye bakılmıştı. 13.16 çıkmıştı. 3 gün önce tsh ve t4 bakıldı. tsh 0.3, t4 1.83 çıktı. tsh 3 hafta da düşmüş. haftaya aydında endokrine gideceğim. t4 en fazla 1.7 olmalıymış benim biraz yüksek. bu arada ilacın yanında aç karna iki dal dereotu yiyordum belki onun da faydası olmuştur.

karaman81 tebrik ederim seni allah tamamını erdirsin canm.. bende meldi gibi merak ediyorum detayları, bebek planlı bir calisma ürünü mü yoksa tamamen doğaçlamamı
buarada hepinize günaydın..

arkadaşlar burda tsh,t4 lerden bahsedlince ben kendi değerlerime baktımda,tsh 6,86.t4 ise 18.90 diyor bu çok yüksek değilmi?bilgisi olan lütfen cevaplasin.teşekkürler...

herkese selam kizlar....dun ilaclara baslayinda bugun uyanamadim klomen bende kesinlikle sersemlik ve uyku hali yapiyor ama napalim katlanacagiz ....
Hamelnanur vallaha cok anlamam ben bu troid islerinden ama karaman ile karsilastirinca biraz yuksek gibi doktorun ne demisti sana ?bence tekrar bir gorunmende fayda var doktora..huzursuz olacagina...

arkadaşlar burda tsh,t4 lerden bahsedlince ben kendi değerlerime baktımda,tsh 6,86.t4 ise 18.90 diyor bu çok yüksek değilmi?bilgisi olan lütfen cevaplasin.teşekkürler...
evet canım değerlerin yüksek. tsh 0.27 - 4.2 aralığında, t4 0.93-1.7 aralığında olmalıymış. ben değerlerim yüksek olduğu için hamile kalamıyordum. ilaca başladığım ay hamile kaldım. bence en kısa zamanda bir endokrin polikliniğine git. sadece üniversite hastanelerinde oluyor ama. yoksa dahiliyeye de gidebilirsin.

karaman81 tebrik ederim seni allah tamamını erdirsin canm.. bende meldi gibi merak ediyorum detayları, bebek planlı bir calisma ürünü mü yoksa tamamen doğaçlamamı
buarada hepinize günaydın..
sağol canım. biz 15 aydır uğraşıyoruz. bir kimyasal dışında hiçbir başarı gösterememiştik. klomen kullandım haziranda 5 tane kist olarak bana geri döndü. bu ay da şansımızı denedik. belki aşılama öncesi tutar diye. gerçi benim pek umudum yoktu da Allah'a çok dua ettim. çok şükür dualarımı kabul etti. ama beni zorlu bir süreç bekliyor. yarım rahimli olduğum için düşük ve erken doğum riski çok fazla. Allah sağ aslim kucağıma almayı nasip eder inşallh.

topiğimizin tek hamilesi, umudu. sana bazı sorularım olmuştu cevaplarsan sevinirim..

canım kalbini hiç bozma. olucak olduktan sonra hiç problem yokken olmuyor, bir sürü problem varken allah yazdıysa sımsıkı tutunuyor ve dünyaya geliyor. llahın izniyle sağsalim bebeğini alıcaksın kucağına. o sama bu mübarek aylardamucize olarak geldi, bırakmaz..

bu arada avatarın süper içimizi açıyor, topike bahar geldi...

kusura bakma sorularını görmemişim. reglim 5 gün sürüyor yıllardır. 15 aydır reglimin 10. gününden itibaren gün aşırı deniyorduk adet olana kadar. tabi biraz görev gibi oluyordu. kaygılarımız da bence bizi etkiliyor. kimyasal gebelik olan ayda çocuk yapmaktan vazgeçmiştim. zaten o ay iki ihtimal vardı biri reglimin 7. günü (hamile kalmam imkansız diye düşünmüştüm) diğeri de reglime 5gün kala (onun da imkansız olduğunu düşünmüştüm) ama oldu. bu ay da nasıl olsa aşılama yapılacak diye çok rahattım.hiç stres yapmadım sanırım bunun da etkisi oldu.

teşekkürler canım benim de öğrenmek istediğim buydu. ben bunu riskli günler diye bir program çerçevesine bir türlü oturtamadım. bu nedenlede acaba hep ıskaladım mı diye merak ettim...o nedenle öğrenmek istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…