merhaba kızlar. salı günü hcg 456ydı. kimyasal mı yine diye endişeleniyordum ya bugün yine test yaptırdım. hcg 1457 çıktı çok şükür.... sanırım bir kaç güne ultrasonda görünür. Zaten yine kimyasal olsa çok üzülecektim. okuldaki yakın arkadaşlarımdan biri 6 aylık , diğeri 2 aylık hamile. durmadan bebek muhabbeti var bayanlar arasında. Allah inşallah isteyen herkese anne olmayı nasip eder.
merhaba kızlar. salı günü hcg 456ydı. kimyasal mı yine diye endişeleniyordum ya bugün yine test yaptırdım. hcg 1457 çıktı çok şükür.... sanırım bir kaç güne ultrasonda görünür. Zaten yine kimyasal olsa çok üzülecektim. okuldaki yakın arkadaşlarımdan biri 6 aylık , diğeri 2 aylık hamile. durmadan bebek muhabbeti var bayanlar arasında. Allah inşallah isteyen herkese anne olmayı nasip eder.
Bilmem kızlar hatırlarmısınız yada okumuşmuydunuz 15-20 gün önce buraya birşey yazdım.'içimden bir ses diyor bu ay bir hamilemiz olacak' oldu işte Karaman81 hamile...
hislerime güvenirim,birde kendimi hissedebilsem...
sağolun kızlar darısı sizin başınıza... hipotiroid olduğunu ben daha 1 ay önce öğrendim. 3 haftadır ilaç kullanıyorum. doktor günde yarım demişti de ben bir gün yarım bir gün bütün içtim. benim sadece tsh'ye bakılmıştı. 13.16 çıkmıştı. 3 gün önce tsh ve t4 bakıldı. tsh 0.3, t4 1.83 çıktı. tsh 3 hafta da düşmüş. haftaya aydında endokrine gideceğim. t4 en fazla 1.7 olmalıymış benim biraz yüksek. bu arada ilacın yanında aç karna iki dal dereotu yiyordum belki onun da faydası olmuştur.iyi geceler kızlar...
karaman81 harika gidiyosun canım...Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah..sen benim ayrıca umudum oldun..bizi bilgilendir arada sırada..ve troid olayını merak ediyorum..lütfen onuda yaz..kendine iyi bak lütfen..
evet canım değerlerin yüksek. tsh 0.27 - 4.2 aralığında, t4 0.93-1.7 aralığında olmalıymış. ben değerlerim yüksek olduğu için hamile kalamıyordum. ilaca başladığım ay hamile kaldım. bence en kısa zamanda bir endokrin polikliniğine git. sadece üniversite hastanelerinde oluyor ama. yoksa dahiliyeye de gidebilirsin.arkadaşlar burda tsh,t4 lerden bahsedlince ben kendi değerlerime baktımda,tsh 6,86.t4 ise 18.90 diyor bu çok yüksek değilmi?bilgisi olan lütfen cevaplasin.teşekkürler...
sağol canım. biz 15 aydır uğraşıyoruz. bir kimyasal dışında hiçbir başarı gösterememiştik. klomen kullandım haziranda 5 tane kist olarak bana geri döndü. bu ay da şansımızı denedik. belki aşılama öncesi tutar diye. gerçi benim pek umudum yoktu da Allah'a çok dua ettim. çok şükür dualarımı kabul etti. ama beni zorlu bir süreç bekliyor. yarım rahimli olduğum için düşük ve erken doğum riski çok fazla. Allah sağ aslim kucağıma almayı nasip eder inşallh.karaman81 tebrik ederim seni allah tamamını erdirsin canm.. bende meldi gibi merak ediyorum detayları, bebek planlı bir calisma ürünü mü yoksa tamamen doğaçlamamı
buarada hepinize günaydın..
evet canım değerlerin yüksek. tsh 0.27 - 4.2 aralığında, t4 0.93-1.7 aralığında olmalıymış. ben değerlerim yüksek olduğu için hamile kalamıyordum. ilaca başladığım ay hamile kaldım. bence en kısa zamanda bir endokrin polikliniğine git. sadece üniversite hastanelerinde oluyor ama. yoksa dahiliyeye de gidebilirsin.
sağol canım. biz 15 aydır uğraşıyoruz. bir kimyasal dışında hiçbir başarı gösterememiştik. klomen kullandım haziranda 5 tane kist olarak bana geri döndü. bu ay da şansımızı denedik. belki aşılama öncesi tutar diye. gerçi benim pek umudum yoktu da Allah'a çok dua ettim. çok şükür dualarımı kabul etti. ama beni zorlu bir süreç bekliyor. yarım rahimli olduğum için düşük ve erken doğum riski çok fazla. Allah sağ aslim kucağıma almayı nasip eder inşallh.
kusura bakma sorularını görmemişim. reglim 5 gün sürüyor yıllardır. 15 aydır reglimin 10. gününden itibaren gün aşırı deniyorduk adet olana kadar.karaman senin adına çok ama çok sevindim..allahımn işine bakarmısın bu mübarek günlerde senin gönlüne göre verdi. sen aydına tedaviye gitmeyi planlıyordun yanlış hatırlamıyorsam daha 1 ay önce trioid probleminden bahsediyordun..
sana bir şey sorucam çok özel olmazsa reglin ne kadar sürüyor ve riskli günlerini değerlendirebildinmi. ben de son zamalrad böyle bir paronaya başladı. tehlikeli günleri denk getiremedim diye. birde enteresan bir psikolji regliden sonra bir 3-4 kez ilişkiden sonra devam edemiyorum, ya bizim birlikteliğimizden sonra yumurtlama günlarim diye başlıyorum kaygıya..bu tedaviler regli sürelerini bozduğu için böyle bir şeye kapıldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?