Regl oldummmm.hayatimda en sevmediğim cümlem'ama ne yazıkki hep benle...
kur'an hatmim,yasin hatmim,Salatı tefriciyem hepsi yarım yamalak kaldi.
ama arkadaşlar bayram sonuna kadar inşallah salatı tefriciyelerimi okurum...
birde galiba 5,6 ay Hiçbirşey yapmayacagiz.hem o arada para toplayıp tüp bebek düşüncez...hep aşılama benim bu kadar ümitsizliğime sebep oldu artık aşılama istemiyorum tüpe geçeriz oldu oldu,olmazsa biz de daha fazla şansımızı zorlamayız.daha ne yapabilirim,bıktım,bunaldım,slklLdım...
inanın arkadaşlar,o kadar çok ağladımki başağrısından yatamadım bu saate kadar uyanığım,sizin de moralinizi belki bozuyorum n'yapayım başka içimi dökebileceyim kimse yok,ablam aradı birşey sormak için kendimi tutamadım ağladım hıçkıra hıçkıra...
nasıl kafadan atılır,nasıl hesap kitap yapmadan cinsellik özel hayat yaşanır merak ediyorum,ablamın tavsiyesi bu...
ah birde eşim iyi falan dedim ama oda sanki hastalandım diye bi tuhaflaştı,ablam senin kuruntun dedi ama...
ve tabii kaynanamla kayınbabam bizde iftara çağırdık,bana tüm hamile,doğuran,çoğaltan,aldıran herkesin haberini veriyor bananeyse...işini biliyor...moral bozmak...sanki moraller tavan...
yani canım yine sıkkın,ne zaman şuraya 'hamileyimmmm' diye yazacam...çokkkk merak ediyorum...
buarada lütfen benide dualarınızda anın bu akşam,regliyim ya maalesef birşey yapamayacam...
kadir geceniz şimdiden mübarek olsun,dualar kabul olsun,akşam mevlit var belki giremem diye...
arkadaşlar burda tsh,t4 lerden bahsedlince ben kendi değerlerime baktımda,tsh 6,86.t4 ise 18.90 diyor bu çok yüksek değilmi?bilgisi olan lütfen cevaplasin.teşekkürler...
inanın arkadaşlar,o kadar çok ağladımki başağrısından yatamadım bu saate kadar uyanığım,sizin de moralinizi belki bozuyorum n'yapayım başka içimi dökebileceyim kimse yok,ablam aradı birşey sormak için kendimi tutamadım ağladım hıçkıra hıçkıra...
nasıl kafadan atılır,nasıl hesap kitap yapmadan cinsellik özel hayat yaşanır merak ediyorum,ablamın tavsiyesi bu...
ah birde eşim iyi falan dedim ama oda sanki hastalandım diye bi tuhaflaştı,ablam senin kuruntun dedi ama...
ve tabii kaynanamla kayınbabam bizde iftara çağırdık,bana tüm hamile,doğuran,çoğaltan,aldıran herkesin haberini veriyor bananeyse...işini biliyor...moral bozmak...sanki moraller tavan...
yani canım yine sıkkın,ne zaman şuraya 'hamileyimmmm' diye yazacam...çokkkk merak ediyorum...
buarada lütfen benide dualarınızda anın bu akşam,regliyim ya maalesef birşey yapamayacam...
kadir geceniz şimdiden mübarek olsun,dualar kabul olsun,akşam mevlit var belki giremem diye...
karaman 81 ultrasona girdinmi canım?kese göründümü..
günaydın kızlar , dün gece namazda size dua ettim allah kabul eder inşallah.. bugün duamı da bitirmeyi umuyorum.. kızlar bu dualar beni inanılmaz hafifletti içime huzur doldu sanki..
reglim hala gelmedi ama acaip şiştim. moralim bozuldu, kendimden çok eşim umutlanıyor bana belli etmesede, regli oldum demeye zorlanıyorum ona üzülücek diye..
ben bu ay bir de preseed kullanmıştım..
canm biliyorsun ki adet belirtileri ile gebelik belirtileri çok benziyor bence adet olmadığın sürece hala umutlanabilirsin, adetin kaç gün geçti canm?
aşilama günüm bugün belli olacak öğlen doktor randevum var eğer yeterli büyüklükteyse çatlatma iğnesi vurdurm bugün arife de aşilama, bakalm bu son aşilamam.. nedense 2. sinde çok ümitliydim bunda ise sanki tüp bebek öncesi denenmesi gereken son şans gbi gelio. çatlatma iğnelerini ayırdım mesela tüp bebek için, okadr olumsuzum yaani bunda.. ama mutsuz değilim aksine huzurluyum bu güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?