Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Regl oldummmm.hayatimda en sevmediğim cümlem'ama ne yazıkki hep benle...
kur'an hatmim,yasin hatmim,Salatı tefriciyem hepsi yarım yamalak kaldi.
ama arkadaşlar bayram sonuna kadar inşallah salatı tefriciyelerimi okurum...
birde galiba 5,6 ay Hiçbirşey yapmayacagiz.hem o arada para toplayıp tüp bebek düşüncez...hep aşılama benim bu kadar ümitsizliğime sebep oldu artık aşılama istemiyorum tüpe geçeriz oldu oldu,olmazsa biz de daha fazla şansımızı zorlamayız.daha ne yapabilirim,bıktım,bunaldım,slklLdım...

canım benim de reglim heran gelebilir şiştim resmen patlıyacağım, olsam da kurtulsam. benim de yavaş yavaş umutlarım azalmaya başladı. hepimiz bezer duygular içindeyiz...

duami okumaya insallah pazartesi baslayacagim reglim yarinda surecek gibi ..kizlar moralimizi bozmayalim lutfen vallaha hersey guzel olacak boyle dusunelim ..yaz sizin morallar dustugunde ben de dusuyorum hadii hadi kendinize gelin lutfennnnnnn

inanın arkadaşlar,o kadar çok ağladımki başağrısından yatamadım bu saate kadar uyanığım,sizin de moralinizi belki bozuyorum n'yapayım başka içimi dökebileceyim kimse yok,ablam aradı birşey sormak için kendimi tutamadım ağladım hıçkıra hıçkıra...
nasıl kafadan atılır,nasıl hesap kitap yapmadan cinsellik özel hayat yaşanır merak ediyorum,ablamın tavsiyesi bu...
ah birde eşim iyi falan dedim ama oda sanki hastalandım diye bi tuhaflaştı,ablam senin kuruntun dedi ama...
ve tabii kaynanamla kayınbabam bizde iftara çağırdık,bana tüm hamile,doğuran,çoğaltan,aldıran herkesin haberini veriyor bananeyse...işini biliyor...moral bozmak...sanki moraller tavan...
yani canım yine sıkkın,ne zaman şuraya 'hamileyimmmm' diye yazacam...çokkkk merak ediyorum...
buarada lütfen benide dualarınızda anın bu akşam,regliyim ya maalesef birşey yapamayacam...
kadir geceniz şimdiden mübarek olsun,dualar kabul olsun,akşam mevlit var belki giremem diye...

üzülme diyeceğim ama üzülmemek elde değil biliyorum. aynı şeyleri aylardır ben de yaşıyorum. her adetimde saatlerce ağladım. herkesin en ufak lafı bile çok geldi. yakın arkadaşlarımdan birinin hamile olduğunu duyduğumda eve gelip 5 saat ağladım yüzüm gözüm şişti dışarı çıkamadım 2 gün. maalesef bunlar yaşanıyor. ama hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin. Allah öyle büyük öyle yüce ki mutlaka dualarımızı kabul edecektir.

bir de hamile kalmak için yaptıklarımı yazayım belki size de yardımcı olur. 4 cuma üst üste 700'er kere 'Ya Evvel' çekmiştim. Her gün 10 kere tefriciyye okumuştum. Her gün 289 kere 'Fallallahü hüve'l veliyyü ve hüve yuhyi'(muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır) çekmiştim. Hacet namazı kılmıştım. nasıl kılınacağını internetten buldum. Okuyabildiğim kadar Yasin-i Şerif okudum ve bol bol dua ettim. Allah inşaalah herkesin dualarını kabul eder.

arkadaşlar burda tsh,t4 lerden bahsedlince ben kendi değerlerime baktımda,tsh 6,86.t4 ise 18.90 diyor bu çok yüksek değilmi?bilgisi olan lütfen cevaplasin.teşekkürler...

canım moralini bozmak istemem ama değerlerin yüksek..benim tsh 5,6 çıkmıştı..ilaç kullanmaya başaladım ve 3 hafta bitmeden düşmüştü,hatta sınırın da altına düştüğü için haftada 1 gün içmiyorum ilacımı..ve ilacı mayısın ilk haftası başladım,haziranın 18 inde hamile olduğumu öğrenmiştim..doktor görmedimi bu sonuçlarını?hemen endokrine git..eğer ilaç başlanırsa sende kısa zamanda hamile kalırsın bence..

canım bu ağlama nöbetlerini iyi biliyorum..ama geçen seneden biliyorum..önce bebek olayından diye düşünsemde içine girdiğim depresyondan bi türlü çıkamıyordum.tamam dualar ettim bende,maneviyatımı güçlendirdim çok ama olmadı..ben troid ilacını kullandıktan sonra çok değiştim..eşim bile ohh çekti..iyice araştırdımki troid bozuklukları depresyona sebep oluyormuş..gözüm açıldı resmen..en güzel hafta sonu kahvaltılarımızı bile zehir ediyordum eşime..uyuyamıyordum geceleri,uyusamda arada uyanıp bidaha uyuyamadığım günler oldu..lürfen bi endokrine git..tıpa gidemesende dahiliye uzmanına..ve kadın doğumcunu değiştir..bu kadar önemli bi olayı nasıl atlamış bi sor..

iyi geceler kızlar...yarın yeni bir hafta başlıyor..

herkesin mübarek kandilini kutlıyorum. bu gece hepimiz için dua ettim. allah kabul etsin..

günaydın kızlar , dün gece namazda size dua ettim allah kabul eder inşallah.. bugün duamı da bitirmeyi umuyorum.. kızlar bu dualar beni inanılmaz hafifletti içime huzur doldu sanki..

günaydın kızlar , dün gece namazda size dua ettim allah kabul eder inşallah.. bugün duamı da bitirmeyi umuyorum.. kızlar bu dualar beni inanılmaz hafifletti içime huzur doldu sanki..

günaydın kızlar.. bende aynı şekilde dua ettim dün gece sürekli ve inanılmaz bir huzur kaplıyor insanın içine,

landarch senin aşılama günün belli oldu mu, finale yaklaştın. bayramda güzelce dinlenirsin ne güzel.....

reglim hala gelmedi ama acaip şiştim. moralim bozuldu, kendimden çok eşim umutlanıyor bana belli etmesede, regli oldum demeye zorlanıyorum ona üzülücek diye..

ben bu ay bir de preseed kullanmıştım..

reglim hala gelmedi ama acaip şiştim. moralim bozuldu, kendimden çok eşim umutlanıyor bana belli etmesede, regli oldum demeye zorlanıyorum ona üzülücek diye..

ben bu ay bir de preseed kullanmıştım..

canm biliyorsun ki adet belirtileri ile gebelik belirtileri çok benziyor bence adet olmadığın sürece hala umutlanabilirsin, adetin kaç gün geçti canm?

aşilama günüm bugün belli olacak öğlen doktor randevum var eğer yeterli büyüklükteyse çatlatma iğnesi vurdurm bugün arife de aşilama, bakalm bu son aşilamam.. nedense 2. sinde çok ümitliydim bunda ise sanki tüp bebek öncesi denenmesi gereken son şans gbi gelio. çatlatma iğnelerini ayırdım mesela tüp bebek için, okadr olumsuzum yaani bunda.. ama mutsuz değilim aksine huzurluyum bu güzel..

yok bitanem günüm geçmedi periyodum bozulmuştu aylardır, bu ay hatta regli belirtileri erken bile başladı.dediğiin olmasını çok isterim ama ben de umut konusunda senden farksız değilim.

farkındamısın ne yaparsak yapalım sanki olmuyacakmış gibi bir psikoplojiye giriyor insan. işte sen aşılama yaptırcaksın ama daha başınmda umutsuzsun. oysaki ilk denemede nasıldın heyecan ve umut dolu. ben bu ay preseed kullandım ama zerre kadar ihtimal vermiyorum..

kızlar merhaba
gecikmeli olarak hepinizin kandilini kutlarım. benim reglim uzun sürdü bu sefer. ama dün neyseki oruç tutabildim. dün duama başlayacaktım ama evde olmadığım için başlayamadım. evde olmadığımız için zaten dün kandilide iyi değerlendiemedim eşimden dolayı onun için çok üzgünüm. evde olmayınca insan rahat birşey yapamıyor malesef.

şimdi adet olunca gideceğimya doktora. biraz yabancı sitelerden birşeyler okumaya çalıştım. ne yazıyordu biliyormusunuz aşılamanın 30 yaş üstünde başarı oranı çok az onun için 30 yaş üstüne vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçilmesini tavsiye ediyor. aşılamada 30 yaş altında daha çok başarı elde diliyormuş. galiba buda yumurta kalitesi ile alakalı. geçen tv de bir tüp bbek programında da izlemiştim. fsh ı yüksek olan iyi omayan 35 yaş altı birinin, fsh ı çok iyi olan 35 yaş üstü biri göre tüp bebekte başarı şansı fsh ına rağmen daha yüksekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…