Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende seni merak ediyordum 3 gündür yoksun, evde değilim demişsin ankaraya mı gittin...ben dün hepimiz için dua ettim, allah kabul eder inşallah..

aren benim en büyük korkum ysş zaten kafayı yiyeceğim.. vereceğim hangi karar doğru olucak bilmiyorumm..

regli olucam ağrım iyice arttı kasıklarımda acaip bir sancı var... hafif hafif de göğüslerim sızlıyor...

eşimin ailesinin yanına gidecektik planımız öyleydi. ama eşimin amcasının eşi öldü. bizde apar topar kayseriye gittik. herkesde orada olduğu için annesigil falanda gelmişti dahada 7 si çıkana kadar kalacaklar kayseride bizde dün gece geri döndük. sizide merak ettim. c.tesi günü fırsatını bulup telefondan bağlandım yazdıklarınızı okudum. takipteydiniz yani:)

meldi adet olunca kontrole gideceğim ama bilmiyorum belki bu yıl sonuna kadar beklerim. eşimde zaten çok taraftar değil.haftasonu öyle cenaze evindeydik çok etkilendim. çokmu abartıyorum dedim. sevdiklerim sağlıklı yanımda hiç şükretmeyi bilmiyorum diye düşündüm. şu anlık bunuda düşünüyorum bir doktora gideyim belli olmuyor sağım solum karasız biri değilim normalde ama bu konuda acayip karasız olmuşum o da herhalde yine bir olumsuzluk yaşayacağim kokusundan.

canım seni anlıyorum insan bu tip zamanlarda varolanları şükredebilmeyi beceriyor ama aradan bir hafta gecikince yine kendi gerçeklerinle karşı karşıya kalıyorsun. Ben sonucu olumsuz olucaksada ki geciktirisem değişen bir şey olmıyacak yinede adım atmalıyız diye düşünüyorum..
Benimde omzumda kocaman bir ben var ve son zaömnalarda deniz güneş sanki büyüdü dr gittim alalım dediler korkuyorum bir de başaıma bu çıktı ama en erken bayram sonrası demişlerdi o zaman çünkü bir cilt ameliyatları için sıcak olsun isztemezlermiş.

her neyse eğer yaptırısam ordan da 1 ay gidicek bilmiyorum aren.

bende biz zaman kaygısı başladı aklım çıkıyor..

kızlar doktordan geldim, 26 mm olmuş sağdaki yumurtam soldaki geriden geliyor dedi.. herşeyin çok normal, hatta kusursuz dedi.. tekrar tekrar soruorm ama neden olmuo dedim.. işte bu soruya tıbben bir cevabım yok, bekleyeceksiniz yada tüp bebek dedi.. neyse iğnemi yaptırdım çarşamba sabah erkenden hastanede olacaz çünkü hastane yarım gün çalışıyormuş öğlene kadar işlemin bitmesi lazım.. arife günü tüm gün ve bayramın 1. günü ewde yatmayı planlıyorum 2. günü de annemlere giderim diyorum, sizce de yatayım dimi diğerlerinde aksine çok gezmiştim aşilamadan sonraki gün.

canım çok sevindim senin adına inşallah bu sefer olur ve tüplefalan uğraşmazsın... ben sana nacizane bir tavsiyede bulunayım.. ben istirahatin tedavi kadar önemli olduğuna inanıyorum. tamam yatınca kesin olucak diye bir şey yok ama istirahat çok önemli ben iki aşılamadada dinlenmedim ve çok pişmanım. ilk gün sakın duşa falanda girme...sadecer tuvalete kalk...
ay çok sevindim. bir tane hamilemiz var. senin için hetyecanlı bir 15 gün geçicek inş. sırayla geliriz hepimiz..

inşallah canm yaa hepimiz hamile kalsak ayy ne güzel olur, her anımızı paylaşırız burda..
buarada 300 oldu dua sayım yarın tamamlicam inşallah..

canım hayırlı olsun.

hepinize iyi bayramlar.... dün doktora gittim ve keseyi gördük çok şükür . bana çifte bayram oldu artık...

karaman agustos asilama grubunada yazdim gozuna ydin canim ya darisi basimiza san aguzel bir bayram hediyesi oldu desene :) super icine sinsin....
kizlar ben bu sefer klomenden cok etkilendim asiri bir bas agrisi,gece ates basmalari yasadim son 2 gece,halsizlik birde bel agrisi yapti...gecen seferde etkilerini gormustum ama bu sefer cok dokundu sizede benzer seyler olmusmuydu ben mi abarttim bilemedim...!neyseki bitti dun aksam pazar sabahi yumurtalarima bakilacak kismetse...
tekrar hepinize iyi bayramlar....

merhaba kızlar...geç oldu ama herkese iyi bayramlar..dedem vefat etti.kadir gecesi...hemen yola çıktık..yeni döndük..bayramdan bişey anlamadık tabii..hayat..
herkes iyi görünüyo??KARAMAN; keseyi görmüşsünüz canım,Allah tamamına erdirsin inşallah..troidlerinle ilgili bi değşiklik olursa lütfen yaz..bende bi değişiklik yok zaten..3 aylık ilacın ilk ktusuna başladım..2.kutuya başlamadan kontrole gideceğim..belki devam etmeme gerek kalmaz..

canım inşallah tutmuştur,heyecanla sonucunu bekliyoruz..dinlen bencede..çok yorucu bi süreç ve dinlenmeyide ayrıca haketmişsindir:)

canım başınız sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…