Gulem basiniz sagolsun...landarch iyi haberlerini bekliyoruz...bugun doktora gittim yumurta kontrolu icin 3 tane yumurta var ama birisi 13 mm digerleri ise doktor sasirdi 30mm olmus masallah yani catlar bunlar,hemen yapalim catlatma igneni dedi o yuzden ignemi yaptilar yarin sabah 8:30da asilamam yapilacak kismetse...dua edin benim icin olmaz mi?
sağol canım..nasılsın? tüp bebeğe başlayacakmısın?
Gulem basiniz sagolsun...landarch iyi haberlerini bekliyoruz...bugun doktora gittim yumurta kontrolu icin 3 tane yumurta var ama birisi 13 mm digerleri ise doktor sasirdi 30mm olmus masallah yani catlar bunlar,hemen yapalim catlatma igneni dedi o yuzden ignemi yaptilar yarin sabah 8:30da asilamam yapilacak kismetse...dua edin benim icin olmaz mi?
canım kafam karışık. bu yıl sonuna kadar bekleme yönünde ağırlık basıyor fikrim.
başın sağolsun canım. benim de 31 temmuzda vefat etti dedem. Tiroidle ilgili bir gelişme yok. ilacı kullanmaya devam ediyorum. Aslında yakın zamanda doktora gitsem iyi olacak.merhaba kızlar...geç oldu ama herkese iyi bayramlar..dedem vefat etti.kadir gecesi...hemen yola çıktık..yeni döndük..bayramdan bişey anlamadık tabii..hayat..
herkes iyi görünüyo??KARAMAN; keseyi görmüşsünüz canım,Allah tamamına erdirsin inşallah..troidlerinle ilgili bi değşiklik olursa lütfen yaz..bende bi değişiklik yok zaten..3 aylık ilacın ilk ktusuna başladım..2.kutuya başlamadan kontrole gideceğim..belki devam etmeme gerek kalmaz..
tabii ki dua ederiz canım.. inşallah her şey yolunda gider ve aşılaman hayırlı olur...Gulem basiniz sagolsun...landarch iyi haberlerini bekliyoruz...bugun doktora gittim yumurta kontrolu icin 3 tane yumurta var ama birisi 13 mm digerleri ise doktor sasirdi 30mm olmus masallah yani catlar bunlar,hemen yapalim catlatma igneni dedi o yuzden ignemi yaptilar yarin sabah 8:30da asilamam yapilacak kismetse...dua edin benim icin olmaz mi?
hiç eşinle bi arada olma imkanınız yokmu canım? yani içimde seninle ilgili ayrı bi ümit var hep benim..olurmuş gibi geliyo normal yolla..bende bu kış dinleneceğim..eşim yaza doğru tüpbebek yaptıralım demeye başladı..2.aşılamaya bile niyeti yok..bende tüp için 2 sene falan bekleyelim diyorum,maddi manevi olarak son şık olarak görüyorum..ama endometriozisin tekrarlama olasılığı yüksekmiş,sırf ondan beklemem heralde..
kızlar günaydın, geçmiş bayramınızı kutlarım.. gülemcim başın sağolsun..
dew77 aşilaman hayırlı olsun..
benim bugün 6. günüm ve herzamanki gibi gün geçtikçe ümidim azalıyor.. bu ay farklı olarak aşilama günü ve ertesi gün hep yattım, aşilamadan 24 saat sonra ilişki oldu.. daha önce aşilama sonrası zararlı olur diye ilişki olmuyodu ama bu sefer de böle deneyelim dedik belki destek olur..
bide aşilamadan 1 saat önce doktor muane etti çok şaşırdım daha önce benm ısrarıma rağmen bakmıyordu çatlama olmuşmu die, bu sefer kendisi bakmak istedi. yumurtlama gerçekleşmiş dedi.. folikül sönmüş.. eğer buda olmazsa gelin detaylı konuşucaz dedi
gulem başın sağolsun canım allah onun yerine size bir can versin inşallah..dew 77 senin için çok heyecanlandım elbetteki dualarımız seninle, allah işini rast getirsin diyelim...bu ay iki heyecan yaşıyacağız ne güzel bir tanede hamilemiz var keseyi görmüş.. şeytanını bacağını kırarız inş. landarch canım sende bebeğine kavuşursun inş. son 7-8 günün kaldı hadi bakalım. umarım bol bol istirahat etme fırsatı bulmuşsundur. Bu senin iki kararıszı ben ve aren bakalım bizne yapacağız...
sevgiler.. hepinizi çok özlemişim..
sağol canım..
canını sıkma hiç,olup olmadığı belli fakat zamanından önce öğrenemiyoruz maalesef..hayırlısını dile..gelgitler çok olur kafanda..ama ben tedaviyle olmayınca hiç olmaz diye düşünmüyorum,hepimiz için...tedavilerden olumsuz sonuç alıpta normal yolla hamile kalan çok insan var.kendi çevremde bile var..bence sonuca kadar ilişkiyi sıklaştırın.dew e de aynı şeyi söyledim..
Kizlar selam,asilamam cok sukur sorunsuz yapildi eve geldim surekli yatiyorum yarin yine ise gidecegim ama olsun bugun en azindan dinleneyim diye dusundum....doktor spermlerin gayet saglikli ve haraketli oldugunu soyledi hayirlisi bakalim....
landarch bende de var bi umutsizlik boyle bir garibim bu sefer ama hayirlisi diyecegiz ve bekleyecegiz yapacak birsey yok...
hepinize sevgiler yatrmam lazim :)
Hayırlı olsun... inşallah tutar aşılaman... Güzelce dinlen de bebiş yerleşsin yerine...Kizlar selam,asilamam cok sukur sorunsuz yapildi eve geldim surekli yatiyorum yarin yine ise gidecegim ama olsun bugun en azindan dinleneyim diye dusundum....doktor spermlerin gayet saglikli ve haraketli oldugunu soyledi hayirlisi bakalim....
landarch bende de var bi umutsizlik boyle bir garibim bu sefer ama hayirlisi diyecegiz ve bekleyecegiz yapacak birsey yok...
hepinize sevgiler yatrmam lazim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?