Kizlar selam,asilamam cok sukur sorunsuz yapildi eve geldim surekli yatiyorum yarin yine ise gidecegim ama olsun bugun en azindan dinleneyim diye dusundum....doktor spermlerin gayet saglikli ve haraketli oldugunu soyledi hayirlisi bakalim....
landarch bende de var bi umutsizlik boyle bir garibim bu sefer ama hayirlisi diyecegiz ve bekleyecegiz yapacak birsey yok...
hepinize sevgiler yatrmam lazim :)
kızlar dau nasıl gidiyor. ben bayram nedeniyle çok vakit bulamadım biraz yoğun geçti ama perşembeye bititiririm. biraz uzadı malesef. reglim geç bitti. bu ay kistlerden biraz düzensizlik yaşadım. o nedenle duayıda planladığım gibi bitiremedim. inşallah birkaçgün içinde bitireceğim.
bitiremeyince birşey askıda kalınca kendimi huzursuz hisediyorum.
kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim insallah hayirlisiysa olsun...
dua konusunda bende cok hizli gidemiyorum ama bende hafta sonuna bitirmeyi planliyorum hepiniz bitirdiniz mi?
canım benim sağol..bizde özledik seni:) sende hala kararsızsın dimi??canım aslında sende bi kere hamile kalmışsın,aslında bi sorun yokmuşmuş..gittiğin doktorlar ne diyorlar
Gulem,geçen gün buraya tsh değerimi yazmıştım ya,6.86 diye sende doktora git demiştin,dediğini yaptım,zaten içim hiç rahat değildi,normal değer araligina bakınca benim yüksekti.her seferinde dr a söylesemde önemsiz derdi.neyse ki dün iyi bir dahiliye druna gittim tsh dahada yükselmiş 7.84 olmuştu...
dr bu test sonucuna mutlaka ilaç tedavisi yapılır hamile olamazsın,olsada düşer veya zekası geri bir çocuk olur dedi ve bir ilaç verdi.yarım yarım kullanıcam.sana çok teşekkür ederim inşallah budur olmama sebebide,değer düşünce hemen hamile kalırım...Ve inşallah benimde o durduk yere parlayan sinirlerimde bundandir da daha normal biri olurum...
çok iyi yapmışsın canım. daha önce de söylemiştim ben ilacı kullanmaya başladığım ay hamile kaldım. inşallah sen de en kısa zamanda hamile kalırsın. dualarım seninle.Gulem,geçen gün buraya tsh değerimi yazmıştım ya,6.86 diye sende doktora git demiştin,dediğini yaptım,zaten içim hiç rahat değildi,normal değer araligina bakınca benim yüksekti.her seferinde dr a söylesemde önemsiz derdi.neyse ki dün iyi bir dahiliye druna gittim tsh dahada yükselmiş 7.84 olmuştu...
dr bu test sonucuna mutlaka ilaç tedavisi yapılır hamile olamazsın,olsada düşer veya zekası geri bir çocuk olur dedi ve bir ilaç verdi.yarım yarım kullanıcam.sana çok teşekkür ederim inşallah budur olmama sebebide,değer düşünce hemen hamile kalırım...Ve inşallah benimde o durduk yere parlayan sinirlerimde bundandir da daha normal biri olurum...
Hamelanur umarim deger duser dusmez hamile kalirsin bende bu sekilde cevremde cok yasayan gordum degerler ilacla duzelir duzelmez cocuk oluveriyor....hayirlisi gecmis olsun..
kizlar ben size birsey danisacagim doktor dunku asilamamdan sonra dikkatli ol yada sunu yap bunu yap demedi ama ben butun gun gece dinlendim simdi eger asilama tuttu ise su anda yumrutalarimdna biris yada ikisinde olusum oluyordur fakat bu aksam itibariyle acaba esimle iliskiye girsek arkadan gelen kucuk yumruta da dollenirse cogul gebelik yasarmiyim yani daha dogrusu sorum su bir kere dollenme olduktan sonra 1-2 gun icinde baska dollenmeye metabolizma izin veriyormu?
canm keşke olsa da çoğul gebelik yaşasak daha iyi olmaz mi? bence yumurta döllendiği zaman oluşan hormonlar salgılar arkadan gelen yumurtaların döllenmesini engeller.. ayrıca aşilama sonrası ilişki eğer yumurtlama daha geç olmuşsa diye takviye için iyi. ama aşilama sonrası max 2-3 gün şansımız var..ben aşilamanın 8.günündeyim artık sona doğru yaklaşıyorum, adet olcakmışım gibi sancım oluyor ama vücud ısım daha düşmedi
vücut ısını düzenli ölçüyormusun canım. düşmemesi iyiye işaret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?