Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hayırlı olsun aşılaman. olumsuzluk göre göre güzel düşünemiyoruz. umutsuz olmayın.

kızlar dau nasıl gidiyor. ben bayram nedeniyle çok vakit bulamadım biraz yoğun geçti ama perşembeye bititiririm. biraz uzadı malesef. reglim geç bitti. bu ay kistlerden biraz düzensizlik yaşadım. o nedenle duayıda planladığım gibi bitiremedim. inşallah birkaçgün içinde bitireceğim.

kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim insallah hayirlisiysa olsun...
dua konusunda bende cok hizli gidemiyorum ama bende hafta sonuna bitirmeyi planliyorum hepiniz bitirdiniz mi?

günaydın kızlarr.. dün gece çok ağrım oldu karnım şişti ve sanki yumurtlama ağrısı gibi ağrılar oldu..
kızlar ben duayı arife gününden önceki gün bitirmiştim ama sitede problem olduğu için yazamadım

bitiremeyince birşey askıda kalınca kendimi huzursuz hisediyorum.

kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim insallah hayirlisiysa olsun...
dua konusunda bende cok hizli gidemiyorum ama bende hafta sonuna bitirmeyi planliyorum hepiniz bitirdiniz mi?

canlar günaydın hepinize. ben de duayı hızlı okuyamaıyorum bende regli oldum biliyosunuz bayram tatilide girince uzadı. allah kabul eder inşallah. bitirenlerin ağzına sağlık... aşılam yapılanların aşılamaları sonuçlanmadan biter inş dua..inasn bir şeye inanınca daha motive oluyor, daha pozitif oluyor çünkü...

canım benim sağol..bizde özledik seni:) sende hala kararsızsın dimi??canım aslında sende bi kere hamile kalmışsın,aslında bi sorun yokmuşmuş..gittiğin doktorlar ne diyorlar

hayatım doktorum bana söylediği bir problem yok, ama çok büyük vaatlerde de bulunmuyor. o da diyor sen bir kere hamile kaldın diye..

Herkese merhaba,geçmiş bayramınız kutlu olsun.inşallah güzel bir tatil geçirmişsinizdir.
gulem başınız sağolsun...
landarch,dew77 aşılamanız hayırlı olsun,bu sefer ben ikinizdende umutluyum...hayırlısı olsun...
benim tatilim çok güzeldi.urfa balıklıgöle gittik çok güzel bi yer hepimize dualar ettim orda yaşadıkları varsayılan peygamberler hatırına dualarimiz kabul olsun inşallah...

Gulem,geçen gün buraya tsh değerimi yazmıştım ya,6.86 diye sende doktora git demiştin,dediğini yaptım,zaten içim hiç rahat değildi,normal değer araligina bakınca benim yüksekti.her seferinde dr a söylesemde önemsiz derdi.neyse ki dün iyi bir dahiliye druna gittim tsh dahada yükselmiş 7.84 olmuştu...
dr bu test sonucuna mutlaka ilaç tedavisi yapılır hamile olamazsın,olsada düşer veya zekası geri bir çocuk olur dedi ve bir ilaç verdi.yarım yarım kullanıcam.sana çok teşekkür ederim inşallah budur olmama sebebide,değer düşünce hemen hamile kalırım...Ve inşallah benimde o durduk yere parlayan sinirlerimde bundandir da daha normal biri olurum...

canm ilacı kullanmaya başladın ya bir ay sonra kesin hamile kalırsın, moral vermek için söylemiyorum çevremdeki çoğu kadın yüksek tsh la doktora gidip ilacı kullanmaya başladıktan en geç 1 ay sonra hamile kaldı. hatta biara keşke bana da tsh yüksek olduğu için bebeğinz olmuo deseler de tedavi olsam die içimden geçiriodum..

Hamelanur umarim deger duser dusmez hamile kalirsin bende bu sekilde cevremde cok yasayan gordum degerler ilacla duzelir duzelmez cocuk oluveriyor....hayirlisi gecmis olsun..
kizlar ben size birsey danisacagim doktor dunku asilamamdan sonra dikkatli ol yada sunu yap bunu yap demedi ama ben butun gun gece dinlendim simdi eger asilama tuttu ise su anda yumrutalarimdna biris yada ikisinde olusum oluyordur fakat bu aksam itibariyle acaba esimle iliskiye girsek arkadan gelen kucuk yumruta da dollenirse cogul gebelik yasarmiyim yani daha dogrusu sorum su bir kere dollenme olduktan sonra 1-2 gun icinde baska dollenmeye metabolizma izin veriyormu?

hamelnanur canım hiç üzülme hatta sevin. hastalığın teşhis edilmiş oldu. bak gulem vesile oldu. bende landarcha katılıyorum bu sitede ne kadar troid hastası duysam tedaviye başlayınca hamile kalıyor, senin en azından sebebin belli oluyor,

çok iyi yapmışsın canım. daha önce de söylemiştim ben ilacı kullanmaya başladığım ay hamile kaldım. inşallah sen de en kısa zamanda hamile kalırsın. dualarım seninle.

Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler...
ben de çok ümitlendim,acaba olurmu diye?çünkü daha önce bu testi hiç yapmadim bu yıl aşılamadan önce yaptım dr önemli değil dedi bende pek önemsemedim hatta annemde guatrdan falan olabilir test yap dedi.ben ne alâkası var dedim.inşallah bundandir ama bir tarafımda,3 yıldır hep böyle yüksekmiydi yoksa yeni mi?hayırlısı...

canm keşke olsa da çoğul gebelik yaşasak daha iyi olmaz mi? bence yumurta döllendiği zaman oluşan hormonlar salgılar arkadan gelen yumurtaların döllenmesini engeller.. ayrıca aşilama sonrası ilişki eğer yumurtlama daha geç olmuşsa diye takviye için iyi. ama aşilama sonrası max 2-3 gün şansımız var..ben aşilamanın 8.günündeyim artık sona doğru yaklaşıyorum, adet olcakmışım gibi sancım oluyor ama vücud ısım daha düşmedi

vücut ısını düzenli ölçüyormusun canım. düşmemesi iyiye işaret.

LANDARCH SAGOL CNM bilgi icin bende oyle tahmin ettim vucudun salgisindan dolayi bir daha dollenme olmayabilir.... dun aksam epey sancim vardi benimde ama gittikce azalan bir agri bugun sabah uynadigimda hic yok gibi birseydi buna sevinmelimiyim bilmiyorum cunku gecen seferle kiyasliyorum ben asilama sonrasi cok sanci cekmistim simdi farkli gibi ama tabi benim kuruntum da olabilir...
senin icin de icime iyi seyler doguyor sakin umitsiz olma...diger forumlardaki hamile bayanlara soracagim bakalim onlarin nasil bir surecleri olmus agustos topgine sende bak arada bakalim ne yazacaklar...

vücut ısını düzenli ölçüyormusun canım. düşmemesi iyiye işaret.

canm her sabah ölçüyorum ama progestan kullandığım için belirleyici deil tabiki, ama progestana rağmen düşerse 1-2 gün içinde adet gelio demek.. aşilamadan sonra her sbah 36.4 civarlarında adetliyken 35.5 civarlarında..

bende olceyim bu gece vucut isimi ne cikakcak bakalim..olcmem gerektigini bilmiyordum ben...bana geceleri uyandigimda bazen ates basiyor sanki menapozlu gibi annemden biliyorum bir and ater bosaliyor garip bide vucut isima bakayim o zaman....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…