ben biraz tecrübesizdim galiba aşılamadan sonra bu bilgileri aldım hep. bu sitenin de inanılmaz faydası oldu. birde benim dr inanılmaz yoğun rndevu almak için bile 1 hafta önceden aroyosun falan aşılamadan sonrada çok uzun uzn konuşamadık ama benim ve eşimin değerleri çok iyi olunca çok umutlu konuştu ve gitti benimde o an duymak istediklerim onlardı herlde..evet canım.ben araştırıp herşeyi soruyorum
hayır farkında değilsin hamileysen stres yapıyorsun bu en istenmeyen şey ve hormonlarını etkiliyosun
buda doğru. yalnız sana birşey söyliyeceğim ama sakın kızma bana. ben o kadar umutsu başladımkş ki herşeyim çok normal olamsına rağmen. hani ilk aşılamda çok şans yokmuhabbeti varya ondan heralde. sigara bile içiyorum bazen..
yarın haberlerinizi bekliyorum canım ben çıkayım artık bilgisayardan radyasyon alıyomya öpt iyigeceler
bubuş progestanamı baktırdı yoksa bhcg ye mi.
anira ben çatlatma iğnesinin 3 mayısta vuruldum. ayyy allahım olabilir mi..bir hesap yapalım..
4 hafta 3 günlük ben sizin gibi sabırlı değildim adetimden 5 gün önce öğrendim
13 mayısta aşılama oldum..
çok sancım var kasıklarımda sürekli uyumak istiyorum ilaç içmeyede korkuyorum...
aşılamda 5. günüm kanda belli olmaz değil mi....?
kızlarr günaydın nbrsiniz??
akşam bensiz iyi kaynatmıssınız hepisini okudum sempatiksalakcinni
meldi hadi bakalım cnm cok heyecanlıyım hem kendi adıma hem sizlerin adına.
3 mayısta olduysan iğneyi bugün 15. günün allahım inşallah olmazsın.
ben sabah test yaptım evde bi ara preseed getirtmiştim onun yanında gelen cubuklardan tabiki bişey cıkmadı benim 11. günüm bugün. HAYIRLISI DAHA BANA VAR ŞİMDİ SIRA SİZDE.
arencim ben dün progesterona baktırdım 19 cıktı.:1hug:
günaydın canım,bhcg yi nezaman yaptıracan
bubuş demekki çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş yoksa hafif çıkardı bundan sonra yaparsan hafif hafif çıkmaya başlar artık hamileysen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?