Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım.ben araştırıp herşeyi soruyorum
ben biraz tecrübesizdim galiba aşılamadan sonra bu bilgileri aldım hep. bu sitenin de inanılmaz faydası oldu. birde benim dr inanılmaz yoğun rndevu almak için bile 1 hafta önceden aroyosun falan aşılamadan sonrada çok uzun uzn konuşamadık ama benim ve eşimin değerleri çok iyi olunca çok umutlu konuştu ve gitti benimde o an duymak istediklerim onlardı herlde..

hayır farkında değilsin hamileysen stres yapıyorsun bu en istenmeyen şey ve hormonlarını etkiliyosun

buda doğru. yalnız sana birşey söyliyeceğim ama sakın kızma bana. ben o kadar umutsu başladımkş ki herşeyim çok normal olamsına rağmen. hani ilk aşılamda çok şans yokmuhabbeti varya ondan heralde. sigara bile içiyorum bazen..

canım uykun varsa seni tumayım ben bebişimizi yormayalım..

anira kız mı erkek mi hissediyorsunnn

ben testi erken yaptım keyfini çıkartıyorum siz sevinmek yerine stres yapıyosunuz hadi ama hamilelikle ilgili yazışalım artık canım

canım ben 3 aşılama oldum 2 sinde hamile kaldım en ümitli olduğumda değildim ama en ümitsiz olduğumda hamileydim

bubuş progestanamı baktırdı yoksa bhcg ye mi.

anira ben çatlatma iğnesinin 3 mayısta vuruldum. ayyy allahım olabilir mi..bir hesap yapalım..

kızlarr günaydın nbrsiniz??
akşam bensiz iyi kaynatmıssınız hepisini okudum sempatiksalakcinni
meldi hadi bakalım cnm cok heyecanlıyım hem kendi adıma hem sizlerin adına.
3 mayısta olduysan iğneyi bugün 15. günün allahım inşallah olmazsın.

ben sabah test yaptım evde bi ara preseed getirtmiştim onun yanında gelen cubuklardan tabiki bişey cıkmadı benim 11. günüm bugün. HAYIRLISI DAHA BANA VAR ŞİMDİ SIRA SİZDE.

arencim ben dün progesterona baktırdım 19 cıktı.:1hug:

13 mayısta aşılama oldum..

çok sancım var kasıklarımda sürekli uyumak istiyorum ilaç içmeyede korkuyorum...

aşılamda 5. günüm kanda belli olmaz değil mi....?

4 hafta 3 günlük ben sizin gibi sabırlı değildim adetimden 5 gün önce öğrendim

hayırlı olsun..

sizinde ağrılarınız oluyormuydu sağ kasığımda batma var şiş ve tenis topu var orda öyle tuhaf bişi arada midem bulanıyorumtırak gibi oluyor... sersersemim..

sizde de oldumu.. ilk aşılamam da..

ben sancı olunca aşılama tutmuyor diye duydum ve umudumu tam yitirdim..

tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

günaydın canım,bhcg yi nezaman yaptıracan

bubuş demekki çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş yoksa hafif çıkardı bundan sonra yaparsan hafif hafif çıkmaya başlar artık hamileysen

günaydın canım,bhcg yi nezaman yaptıracan

cnm bilmiyorumki 15. güne kadar bekleyimmi yoksa yarın 12. gün yaptırayımmı karar veremedim. yarında izinliyimya sabahtan kanı verirdim akşama da öğrenirdim.
ama gel görki cesaretim yok. göğüslerimin ucu tutunca acıyor. arada birde böyle bi kaşıntı geliyor elimi atıp kasıyasım geliyor ama sürekli değil.
ya ben belirtilere cok kafayı takmak istemiyorum
benim dr a kalsa 24 ünü bekle dedi 14. gün test yaptıralımmı dedim bakarız dedi gülerek. benimki de sakin garantici bi dr.

bubuş demekki çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş yoksa hafif çıkardı bundan sonra yaparsan hafif hafif çıkmaya başlar artık hamileysen

evet doğru cnm ama bu cubuk testler adet gecikmesi olmadan pek cıkarmıyor. daha benim adet günüme 5-6 gün var. o yüzden iyi hassas bi test almam lazım. sen hangi testi kullanmıstın.

Merhaba canim ben Hamileyim gerci 9 haftalik ama dr bana daha ilk haftalarda progesteron tahlili yaptirdi yani 4 haftalik hamisken 12,84 cikti bana progestan diye bi ilac verdi progesteron hormonu eksikligi icin onu kullaniyorum normal deger 18 falan saniyorum canim "ALINTIDIR"

kızlar bakın ne buldum sitede dolaşırken
kopyaladım sizlerede.. taktım ya dünden beri bu hormon değerine..
bunu okuyunca biraz moralim yükseldi.yaa ne zor ne karısık işler yarabbim.:1hug:

Kızlar galiba bu ay oldu benim:)) yarinsonuc gunüm ama ben dayanamadım sabah test yaptım evde iki çizgi çıktı gerçi ikinci çizgi çok silikti ama testin icinde silik bile çıksa ikinci çizgi hamilelik olduğunu gösterir diye yaziyo esimle baktık kaldık nanamiyoruz tabii çok hüsran yasadık çünkü karar aldık cumartesiye kadar bekliyelim dedik Allahım hayırlısını verir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…