Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende olceyim bu gece vucut isimi ne cikakcak bakalim..olcmem gerektigini bilmiyordum ben...bana geceleri uyandigimda bazen ates basiyor sanki menapozlu gibi annemden biliyorum bir and ater bosaliyor garip bide vucut isima bakayim o zaman....

canm sabahları uyanır uyanmaz daha hareket etmeden, dijital termometre ile ölçersen daha sağlıklı olur. ben adetliyken başlıyorum ölçmeye, yumurtlama sonrasında belirgin bir artış oluyor yaklaşık 0.5-1 derece kadr. eğer belli bir süre sonra düşüş olursa 1-2 gün içinde adet başlıyor. eğer vucud ısısı hep yüksek kalırsa hamilelik belirtisi

çok şükür girebildim fırsat bulupta.
kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun. çok özledim sohbetinizi. son zamanlarda işlerim cok arttı. sadece göz atıp cıkıyorum uzun süredir.
sormayın bide bayramın birinci günü çok sevdiğim eniştem vefat etti. bayram yapmadık yani. cokda üzüldüm .
artık şöyle düşünüyorum. allahım herşeyin hayırlısını versin. bebeğim olmayacaksada vardır bi sebebi yapacak bişey yok. takdir allahtan. sizlerde ne var ne yok. geçmişe hiç bakmadan yazdım bi göz atayım.

başın saoğulsun canm..

hoşgeldin bubuşcum;seninde geçmiş bayramın kutlu olsun..ve başın sağolsun canım..bende dedemi kaybettim,kadir gecesinde...doğru söylüyosun canım herşeyde bi hak hukuku var.biz anlayamıyoruz genelde..

canım ne diyiimm..önce şu önemli değil deyip umursamayan doktorları Allah bildiği gibi yapsın. .neyseki sorun tespit edildi.ilk duyunca kötü geliyor insana ama ilacın etkisini görünce sevineceğiz inşallah:) değerin çok çok yüksek değil bence..karamanında yüksekti..bu hormon değeri insandan insana değişiyo,yani ilaca cevap verme hızı falan..antikorlarına bakıldımı?ultrason istedilermi?ilacın adı etryrx mu?(kısaca yazdım)..sen diyarbakırdasın,ve tıp fakültesi var orda.. endokrinemi gittin?..bence (Allah bilir tabii de) senden yakın zamanda hamileyim lafını duyacağız..ben ilacı kullandıktan sonra olgunlaştım diyorum eşime,gülüyor bana...demiştim ya sebepsi yere ağlayan bi tiptim evde..sende iyi olacakasın..inşallah en yakın zamandada anne.........

bubuş seni çok özledim, arada girmeye çalış lütfen
geldim cnm geldim. ama bebek için hiçbir uğraş vermez halde geldim. artık rabbim ne zaman verirse boynumuz kıldan ince. bende seni çok özledim.

hay ağzını öpeyim aynen KATILIYORUMM..

başın saoğulsun canm..

hoşgeldin bubuşcum;seninde geçmiş bayramın kutlu olsun..ve başın sağolsun canım..bende dedemi kaybettim,kadir gecesinde...doğru söylüyosun canım herşeyde bi hak hukuku var.biz anlayamıyoruz genelde..

selam bubus basiniz sag olsun ..kayiplar zor..allah sabir versin...

cok sağolun kızlar allah razı olsun allah geride kalanlara sabır versin inş.

hayatım doktorum bana söylediği bir problem yok, ama çok büyük vaatlerde de bulunmuyor. o da diyor sen bir kere hamile kaldın diye..

anladım canım. aren ve senden çok umutluydum ben..sonuçta hamile kalma mekanizmanız çalışıyo:) inşallah yine kendiliğinden gelir,sen dinlenniyorum derken:)

bu arada kızlar bende cyclo-progynova içiyorum (3 ay içeceksin demişti doktorum)..adetime nerdeyse 2 hafta var ve benim kanamam başladı lekelenme şeklinde..çok sıkıldım bu işten..

Gulem aslında biz son anda dr gitmeye karar verdik,eve döneceğimiz gün.kaynım hastanede çalışıyor onun çalıştığı hastane hem iyi,hem dr iyi diye o tavsiye etti.dr direk kan aldı ve sonuçlardan sonra biz normal bir insanda bunu tedavi etmeyz ancak çocuk isteyenlere mutlaka yapılır dedi.ultrason bakmadı ama daha önce ben baktırmistım,birkaç tane nodül çıkmıştı ailedede guatrlı çok...antikor bakılmadi.ama en yakın zamanda tıpa gitmeyi düşünüyorum.
senle karamanın değerleri neydi ne kadarlık bi sürede düştü?ve sence 3 yıldır değerim böyle olmuş olabilirmi?daha önce 2 ay önce yaptım oda önemsiz denince bende önemsemedim.yani 3 yıldır bu değer böylemiydi de cocugum olmuyordu?çok oldu ama:)

Başınız sağolsun Bubuş,Allah o yattıkça sizlere ömür versin...

benim sadece tsh değerine bakılmıştı ilk başta. 13.16 çıkmıştı. ilaca başladıktan bir ay sonra 0.3'e düştü. yani normale döndü. günde yarım içiyordum ilacı. ek olarak sabahları 2 dal dere otu yiyordum aç karna. belki onun da faydası olmuştur. benim ultrasonda herhangi bir nodül çıkmadı. sintigrafi de çekildi ama daha sonucu almaya gidemedim. ailede guatrlı çoksa belki uzun zamandır sende de olabilir. benim de anneannemde var.

kızlar herkese iyi akşamlar. dualarım özellikle landarch ve dewe inş. aşılamalardan olumlu sonuçlarınızı alırız da yüzümüz güler. gulem canım ben bu ay korunucam önümüzdeki hafta bir et benim var onun alınması gerekiyor işlerimi ayrlamaya çalışıyorum bir on gün kadar raporlu olucam çünkü sonraki ayda muhtemelen histereoskopi yapılıcak ondada bildiğim kadarıyla onraki regliye kadar korunmak gerekiyor. benim iş en az ekim sonuna kaldı o arada bir dr görüşücem. şu işleri bir aradan çıkarayım, belki histeroskipide bir sorun varsa ortaya çıkar. bu ay yaptırıcaktım ama bu işlem regli btiikten en geç üç dört gün sonra yapılmsı gerekiyormuş rahim filmi gibi. benim reglim bayrama denk gelince kaldı. dr görüştük ama yarlayamadık. işlerim de bu ara çok yoğun, birde şu ben operasyonunu aradan çıkarmam lazım. çok uzatmışım.

bubuş hoş geldin canım, başınız sağolsun. u ara bizim topikte yakınlarını kaybedenler oldu. allah geride kalanlara sabır ve ömür versin. onlrın yerine bir can versin inş.

bu arada ben yarın sabah iki günlüğüne bir iş seyahatine çıkıyorum.cuma gece gelicem. size yazamam merak etmeyin.

sevgiler...

troid kalıtsal zaten canım..benim ailemde bildiğim biri yok ama mutlaka vardır..benim tsh değerim mayısın ilk haftası 5,6 çıktı..t3-t4 normaldi..antikorlarımda yüksek çıkınca ilaca başlandı hemen..10 mayısta aşılama yapıldı fakat tutmamıştı..tam 4 hafta kullandıktan sonra değerlerim normalinde altına düşmüştü ve haftada 1 gün içmiyorum şimdi.6 gün 50 mg.alıyorum..bu arada 1 ay aşılamaya ara verdik ve 18 haziranda hamile olduğumu öğrendim,fakat biliyosun kürtaj oldum,kalp atımı olmadığı için.hamile kalır kalmaz troidlerin ayarlanması gerekiyomuş,ama ben gitmedim,belkide o yüzden canlanmadı bebek..bilemiyorum...karamanın değeri 10 un üzerinde diye hatırlıyorum,kendisi daha net yazar...bence bi kaç yıllık bi olay bizim değerlerimiz..yani bebeğin bencede buyüzden olmuyor olabilir..bende endometriozis de var,birde eşimde morfoloji sorunu var..yani sorunum tek değil..ama endokrin doktoruda sana söylenenleri söyledi bana..sen hamile kalamazdın,kalsanda düşük olurdu bu değerlerle demişti..ilacını düzenli al,1 ay içinde normale döner,çünkü ilaç bizim için çok önemli..

biz zamanla yarışıyoruz,zaman bizimle değilmi canım:)
et benini ablamda aldırmıştı 2 tane..sorunsuz atlatırsın umarım.histeroskopi çektirmek neredeyse şart oldu bizler için..ama iyiki böyle yöntemler var..ekimde çok uzak bi zaman değil..hayırlısı olsun..

meldi gecmis olsun iyi dileklerin icin sagol canim...bende senin gibi dis sorunlarimi hamilelik oncesi halledeyim diye dusunmustum sukurki bitti darisi basina....

canım başınız sağolsun. herşeyin hayırlısı tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…