bende olceyim bu gece vucut isimi ne cikakcak bakalim..olcmem gerektigini bilmiyordum ben...bana geceleri uyandigimda bazen ates basiyor sanki menapozlu gibi annemden biliyorum bir and ater bosaliyor garip bide vucut isima bakayim o zaman....
çok şükür girebildim fırsat bulupta.
kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun. çok özledim sohbetinizi. son zamanlarda işlerim cok arttı. sadece göz atıp cıkıyorum uzun süredir.
sormayın bide bayramın birinci günü çok sevdiğim eniştem vefat etti. bayram yapmadık yani. cokda üzüldüm .
artık şöyle düşünüyorum. allahım herşeyin hayırlısını versin. bebeğim olmayacaksada vardır bi sebebi yapacak bişey yok. takdir allahtan. sizlerde ne var ne yok. geçmişe hiç bakmadan yazdım bi göz atayım.
kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun. çok özledim sohbetinizi. son zamanlarda işlerim cok arttı. sadece göz atıp cıkıyorum uzun süredir.
sormayın bide bayramın birinci günü çok sevdiğim eniştem vefat etti. bayram yapmadık yani. cokda üzüldüm .
artık şöyle düşünüyorum. allahım herşeyin hayırlısını versin. bebeğim olmayacaksada vardır bi sebebi yapacak bişey yok. takdir allahtan. sizlerde ne var ne yok. geçmişe hiç bakmadan yazdım bi göz atayım.
Gulem,geçen gün buraya tsh değerimi yazmıştım ya,6.86 diye sende doktora git demiştin,dediğini yaptım,zaten içim hiç rahat değildi,normal değer araligina bakınca benim yüksekti.her seferinde dr a söylesemde önemsiz derdi.neyse ki dün iyi bir dahiliye druna gittim tsh dahada yükselmiş 7.84 olmuştu...
dr bu test sonucuna mutlaka ilaç tedavisi yapılır hamile olamazsın,olsada düşer veya zekası geri bir çocuk olur dedi ve bir ilaç verdi.yarım yarım kullanıcam.sana çok teşekkür ederim inşallah budur olmama sebebide,değer düşünce hemen hamile kalırım...Ve inşallah benimde o durduk yere parlayan sinirlerimde bundandir da daha normal biri olurum...
geldim cnm geldim. ama bebek için hiçbir uğraş vermez halde geldim. artık rabbim ne zaman verirse boynumuz kıldan ince. bende seni çok özledim.bubuş seni çok özledim, arada girmeye çalış lütfen
canm kondomla hamile kalmalar falan hikaye bunlar.. inanmıyorum ben artk.. bu şekilde hamile kaldığını söyleyenler istemem yan cebime koy misali gizli gizli çalışıp sonra caka satanlarr..ben yemiyorum artk bu lafları .. bir kız vardı tanıdıklardan kız belli halinden tavrından bana sorularından bebek istediği , soruyorum kıza deniyormusunuz diye - yokk biz istemiyoruz korunuyoruz merakımdan soruyorum -diyor. kıza dedim ki senin yakında hamile haberin gelir bak, aa olurmu ole şeyy daha erken falan dio.. pat 2 ay sora hamile olduğunu duyduk dedim ki hani korunuyordunuz.. yanıt şöle -aaa kazaraa oldu KOCA BİR YALANNN.. millet bu işi gizli yapıyor sanki ole olunca müthiş üreme kabiliyeti olan özel insanlar oluyorlar. bizde kısır ezik insanlar
başın saoğulsun canm..
hoşgeldin bubuşcum;seninde geçmiş bayramın kutlu olsun..ve başın sağolsun canım..bende dedemi kaybettim,kadir gecesinde...doğru söylüyosun canım herşeyde bi hak hukuku var.biz anlayamıyoruz genelde..
selam bubus basiniz sag olsun ..kayiplar zor..allah sabir versin...
hayatım doktorum bana söylediği bir problem yok, ama çok büyük vaatlerde de bulunmuyor. o da diyor sen bir kere hamile kaldın diye..
benim sadece tsh değerine bakılmıştı ilk başta. 13.16 çıkmıştı. ilaca başladıktan bir ay sonra 0.3'e düştü. yani normale döndü. günde yarım içiyordum ilacı. ek olarak sabahları 2 dal dere otu yiyordum aç karna. belki onun da faydası olmuştur. benim ultrasonda herhangi bir nodül çıkmadı. sintigrafi de çekildi ama daha sonucu almaya gidemedim. ailede guatrlı çoksa belki uzun zamandır sende de olabilir. benim de anneannemde var.Gulem aslında biz son anda dr gitmeye karar verdik,eve döneceğimiz gün.kaynım hastanede çalışıyor onun çalıştığı hastane hem iyi,hem dr iyi diye o tavsiye etti.dr direk kan aldı ve sonuçlardan sonra biz normal bir insanda bunu tedavi etmeyz ancak çocuk isteyenlere mutlaka yapılır dedi.ultrason bakmadı ama daha önce ben baktırmistım,birkaç tane nodül çıkmıştı ailedede guatrlı çok...antikor bakılmadi.ama en yakın zamanda tıpa gitmeyi düşünüyorum.
senle karamanın değerleri neydi ne kadarlık bi sürede düştü?ve sence 3 yıldır değerim böyle olmuş olabilirmi?daha önce 2 ay önce yaptım oda önemsiz denince bende önemsemedim.yani 3 yıldır bu değer böylemiydi de cocugum olmuyordu?çok oldu ama:)
Gulem aslında biz son anda dr gitmeye karar verdik,eve döneceğimiz gün.kaynım hastanede çalışıyor onun çalıştığı hastane hem iyi,hem dr iyi diye o tavsiye etti.dr direk kan aldı ve sonuçlardan sonra biz normal bir insanda bunu tedavi etmeyz ancak çocuk isteyenlere mutlaka yapılır dedi.ultrason bakmadı ama daha önce ben baktırmistım,birkaç tane nodül çıkmıştı ailedede guatrlı çok...antikor bakılmadi.ama en yakın zamanda tıpa gitmeyi düşünüyorum.
senle karamanın değerleri neydi ne kadarlık bi sürede düştü?ve sence 3 yıldır değerim böyle olmuş olabilirmi?daha önce 2 ay önce yaptım oda önemsiz denince bende önemsemedim.yani 3 yıldır bu değer böylemiydi de cocugum olmuyordu?çok oldu ama:)
kızlar herkese iyi akşamlar. dualarım özellikle landarch ve dewe inş. aşılamalardan olumlu sonuçlarınızı alırız da yüzümüz güler. gulem canım ben bu ay korunucam önümüzdeki hafta bir et benim var onun alınması gerekiyor işlerimi ayrlamaya çalışıyorum bir on gün kadar raporlu olucam çünkü sonraki ayda muhtemelen histereoskopi yapılıcak ondada bildiğim kadarıyla onraki regliye kadar korunmak gerekiyor. benim iş en az ekim sonuna kaldı o arada bir dr görüşücem. şu işleri bir aradan çıkarayım, belki histeroskipide bir sorun varsa ortaya çıkar. bu ay yaptırıcaktım ama bu işlem regli btiikten en geç üç dört gün sonra yapılmsı gerekiyormuş rahim filmi gibi. benim reglim bayrama denk gelince kaldı. dr görüştük ama yarlayamadık. işlerim de bu ara çok yoğun, birde şu ben operasyonunu aradan çıkarmam lazım. çok uzatmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?