Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın herkese...
gulem,karaman81 ikinizede çok teşekkür ederim bütün sorularıma cevap vermişsiniz sağolun...
meldi Allah sanada bizede kolaylık versin...bende 4 ay birşey yapmadan bekleyecem,tiroidden önce böyle bi karar aldım,inşallah tiroid buarada düzelir ve 4 ayın sonu sevinçle biter...amin...

cok isabetli bir karar vermişsin.. yaşın çok küçük, ben inanıyorum ki çok yakın biraz zamanda bize müjdeyi vereceksin. bize de dua et olur mu?

ne demek canım:) bencede çok yerinde bi karar vermişsin..ben bile diğer sıkıntılara rağmen bi girişimde bulunmayı düşünmüyorum yaza kadar..kesinlikle beklemelisin;hatta 1 yıl kadar bekleyin derim ben.çünkü normal durumlarda 1 yıl bekleniyor,kimi 3.ayda kimi 10.ayda hamile kalıyor...eğer troidse tek problemin sen bu aydan itibaren normal yolla denemeye başlamış olacaksın..ve işin en iyi yanı ise yaşının küçük olması..

bu arada benimde yarın troid kontrolüm var..il defa ultrasonla bakılacak..inşallah yolunda gider,bi sıkıntı çıkmaz..

bu arada benimde yarın troid kontrolüm var..il defa ultrasonla bakılacak..inşallah yolunda gider,bi sıkıntı çıkmaz..

hadi bakalm inşallah herşey yolundadır, zaten ilaçta kullanıyorsun hamile de kalabiliyorsun bence korunmanız gereken zamanlar bittikten sonra kısa bir süre sonra hamile kalacaksın yeniden..
benim bugün 9. günüm ve kendimi kötü hisediyorum, çok üşüyorum, vajinamın derinliklerinde ağrı var sanırım orası rahim oluo.. tüm adet öncesi belirtilerim var.. artık adet olsam da aşilama defterini kapatsam diye bakıyorum. eşim hala ümidini yitirmedi, garibim..

canım sende mi ara vermek zorunda kalıyorsun. belki hayırlısı budur bakarsın kendiliğinden gelir. meldi histeroskopide neye bakıyorlar rahim filminden farklı olarak.

inşallah canım..
az kaldı sonuca desene..ben hamile kaldığımda adet olmuştum birde biliyosun;tam vajinanın iç kısımlarında saniyelik batmalar oluyordu..acıyıp acıyıp geçiyordu..ben adetten sanıyordum..adette gebelikte rahimde oluştuğu için belirtiler hiç farklı değil,bu yüzden kendini dinleme diyeceğim ama olmuyor biliyorum...eşler daha pozitif her zaman.ama vücudundaki saniyelik değişiklikleri takip ederek yorulan bizleriz...

Landarch tabiki dua ederim,ediyorum zaten her zaman.sizinle yazışmaya başladığımdan beri aynen şöyle dua ediyorum komik ama:Allah'ım en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat bana ve kadınlar kulübünde yazıştığım tüm arkadaslarima nasip et.
isimlerinizi ezberlemedigim için...:))
Allah kabul eder inşallah...

gulem,inşallah bir sıkıntı çıkmaz...
ama ben anlamadim neye bakılacak guatr,nodül falan olup olmadığınamı?
bende 2-3 ay önce baktırmıştım ama ben kendim şikayetim vardı ondan gittim.boynumda çıkan iç tarafta kitle gibi bir şişten dolayı gitmistim nodül dendi birde lenf bezleri mi ne şişmiş dendi antibiyotik verdi kontrole gel demişti ben şikayetim geçince gitmedim bidaha...

Herkese selam,
Gulem yarin doktorda kolay gelsin umarim hersey yolunda cikar....Landarch senden cok umitliyim sanki kendimi sana endeksledim gibi geliyor ne bileyim bir tur guc alma olayi sanirim....bendeki durum aynen soyle asilamamin eger ilk gununu saymazsak 3.gunundeyim ilk uc gun daha once oldugu gibi sancilarim oluyor, batmalar seklinde yumurtaliklarimda ama o sanirim ilacin etkisi...ve tabi siskinlik ve gaz durumlari cok....sanki karnimin ici yara gibiydi dun aksam...bugun ise hicbirsey yok cok nadiren minik sancilar oluyor....artik bu durumlari birseye yormuyorum hayirlisi diyorum bakalim haftaya az cok biseyler anlarim artik taniyoruz vucutlarimizi oldumu olmadimi elbet anlariz...

canım rutin troid tahlilleri yapılacak ve nodül varmı yokmu diye ultrasona gireceğim..ilk troid çıktığında ultrason günüde almıştım ama gebelik oluşunca istirahat verdi doktor bende gidemedim..tatil falan derken bu zamana kaldı..zaten kan tahlilleri için 3 aya bi geleceksin denmişti..antikorlar,t3-t4-ve tsh bakılacak..

bence de bir süre bekle. benim doktorum beklemeyelim hemen aşılama yapalım dedi. ilaçları aldırdı ama aşılamaya gerek kalmadan hamile kaldım. boşuna almış oldum ilaçları. inşallah bir dahaki aya bebiş haberini alırız.

İnşallah birşey çıkmaz,gulem.
sonuçlarını alinca yaz merak ederim,nede olsa artık hergün gorusen insanlarız...

sen nasılsın canım? kaç haftalık şimdi bebek?kalp atımını duymana az kalmıştır..doktorun troidlerin için yorum yapıyormu,yoksa onu ayrıca endokrinmi takip edecek?birde ilacının adı eutryrox tu değilmi?günde kaç mg.alıyosun? baya çok oldu dimi sorular:)

karaman bize ne belirtilerin oldu yazarmisin lutfen?ay varya beni goren hamileler kacacak yer arayacak herkese acayip yapistim :) ama napayim meraktayim yaaa.landarch vallaha cok sabirlisin ya...
bu arada agustos topiginde bir arkadas var lover reglim oldum diye kara tasalardaydi dun aksam test yapmis cift cizgiyi gormus sanirim hamile yani boylede olabiliyor darisi basimiza....

inşallah ya,ben gerçekten senle landarch'tan tuhaf bi şekilde fazla fazla ümitliyim...nedense...hihoyyyt

günaydın kızlarr.. dün birdenbire aşırı üşümeye başladım işyerinde, öğlenden snra ewe gittim yattım.. ateşim 38 oldu, ilac falan da içmicem dedim.. eşim illa hastaneye gidelim diye tutturdu.. acildeki doktora anlattık durumu aşilamanın 9.günü falan dedik.. ilaç veremem dedi test yapmadan.. döllenmeden 4-5 gün sonra az da olsa betahcg çıkar test yapalım dedi.. eğer negatif çıkarsa en azından şimdilik minoset kullanırsınız 5 gün sonra yeniden test yaparsınız dedi.. değerim 0.600 çıktı.. eşim kahroldu, kendini çok kaptırmıştı zaten.. ben ise ruhsuz bir halde..

landarch cnm cok gecmis olsun okudum seni diger topiklerdede burdan yazayim dedim cok cok cok gecmis olsun guzelim cok uzuldum nerden cikti bu usume ve ates ya sen gecen gunde yazmistin geceleri usuyorum diye demek nezle grip gibi birsey oldun gecmis olsun dinlen lutfen...vallaha onumuzde Lover ornegi var kiz resmen regli oldum diye uzuntuden kahir oldu bugun keseyi bile gordu o yuzden umitsizlige kapilmak icin gercekten cok erken...dualarim seninle arkadasim...icini ferah tut dinlen lutfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…