Günaydın herkese...
gulem,karaman81 ikinizede çok teşekkür ederim bütün sorularıma cevap vermişsiniz sağolun...
meldi Allah sanada bizede kolaylık versin...bende 4 ay birşey yapmadan bekleyecem,tiroidden önce böyle bi karar aldım,inşallah tiroid buarada düzelir ve 4 ayın sonu sevinçle biter...amin...
Günaydın herkese...
gulem,karaman81 ikinizede çok teşekkür ederim bütün sorularıma cevap vermişsiniz sağolun...
meldi Allah sanada bizede kolaylık versin...bende 4 ay birşey yapmadan bekleyecem,tiroidden önce böyle bi karar aldım,inşallah tiroid buarada düzelir ve 4 ayın sonu sevinçle biter...amin...
bu arada benimde yarın troid kontrolüm var..il defa ultrasonla bakılacak..inşallah yolunda gider,bi sıkıntı çıkmaz..
kızlar herkese iyi akşamlar. dualarım özellikle landarch ve dewe inş. aşılamalardan olumlu sonuçlarınızı alırız da yüzümüz güler. gulem canım ben bu ay korunucam önümüzdeki hafta bir et benim var onun alınması gerekiyor işlerimi ayrlamaya çalışıyorum bir on gün kadar raporlu olucam çünkü sonraki ayda muhtemelen histereoskopi yapılıcak ondada bildiğim kadarıyla onraki regliye kadar korunmak gerekiyor. benim iş en az ekim sonuna kaldı o arada bir dr görüşücem. şu işleri bir aradan çıkarayım, belki histeroskipide bir sorun varsa ortaya çıkar. bu ay yaptırıcaktım ama bu işlem regli btiikten en geç üç dört gün sonra yapılmsı gerekiyormuş rahim filmi gibi. benim reglim bayrama denk gelince kaldı. dr görüştük ama yarlayamadık. işlerim de bu ara çok yoğun, birde şu ben operasyonunu aradan çıkarmam lazım. çok uzatmışım.
hadi bakalm inşallah herşey yolundadır, zaten ilaçta kullanıyorsun hamile de kalabiliyorsun bence korunmanız gereken zamanlar bittikten sonra kısa bir süre sonra hamile kalacaksın yeniden..
benim bugün 9. günüm ve kendimi kötü hisediyorum, çok üşüyorum, vajinamın derinliklerinde ağrı var sanırım orası rahim oluo.. tüm adet öncesi belirtilerim var.. artık adet olsam da aşilama defterini kapatsam diye bakıyorum. eşim hala ümidini yitirmedi, garibim..
bu arada benimde yarın troid kontrolüm var..il defa ultrasonla bakılacak..inşallah yolunda gider,bi sıkıntı çıkmaz..
gulem,inşallah bir sıkıntı çıkmaz...
ama ben anlamadim neye bakılacak guatr,nodül falan olup olmadığınamı?
bende 2-3 ay önce baktırmıştım ama ben kendim şikayetim vardı ondan gittim.boynumda çıkan iç tarafta kitle gibi bir şişten dolayı gitmistim nodül dendi birde lenf bezleri mi ne şişmiş dendi antibiyotik verdi kontrole gel demişti ben şikayetim geçince gitmedim bidaha...
bence de bir süre bekle. benim doktorum beklemeyelim hemen aşılama yapalım dedi. ilaçları aldırdı ama aşılamaya gerek kalmadan hamile kaldım. boşuna almış oldum ilaçları. inşallah bir dahaki aya bebiş haberini alırız.Günaydın herkese...
canım rutin troid tahlilleri yapılacak ve nodül varmı yokmu diye ultrasona gireceğim..ilk troid çıktığında ultrason günüde almıştım ama gebelik oluşunca istirahat verdi doktor bende gidemedim..tatil falan derken bu zamana kaldı..zaten kan tahlilleri için 3 aya bi geleceksin denmişti..antikorlar,t3-t4-ve tsh bakılacak..
İnşallah birşey çıkmaz,gulem.
sonuçlarını alinca yaz merak ederim,nede olsa artık hergün gorusen insanlarız...
bence de bir süre bekle. benim doktorum beklemeyelim hemen aşılama yapalım dedi. ilaçları aldırdı ama aşılamaya gerek kalmadan hamile kaldım. boşuna almış oldum ilaçları. inşallah bir dahaki aya bebiş haberini alırız.
karaman bize ne belirtilerin oldu yazarmisin lutfen?ay varya beni goren hamileler kacacak yer arayacak herkese acayip yapistim :) ama napayim meraktayim yaaa.landarch vallaha cok sabirlisin ya...
bu arada agustos topiginde bir arkadas var lover reglim oldum diye kara tasalardaydi dun aksam test yapmis cift cizgiyi gormus sanirim hamile yani boylede olabiliyor darisi basimiza....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?