Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım çok erken değilmi 9.gün test için bazen geç döllenme oluyorr. illahi aşılamanın olduğu gün yumurtamız çatlamıyor.

iyiyim sağol. mide bulantılarım var maalesef.... 7 haftalık oldu. salı günü kalp atışlarını duyacağım inşallah. tiroid için haftaya pazartesi endokrine gideceğim. doktorum herhangi bir yorum yapmıyor. sadece ilacını sakın bırakma diyor. yarım ilaç içiyorum günde. levotiron benim ilacın adı.

ben de takip ediyorum ağustos topiğini. çok sevindim lover için. benim sol tarafımda belli bir noktada ağrım olmuştu. başka hiçbir belirtim olmadı. ben de çok şaşırmıştım hiçbir belirti olmayınca.

slm kızlar...benide unutmayın; adetimin 4.günü hamile olduğumu öğrenmiştim:) annemde hep üste görme denen şeyi yaşamış,doktorum demişti,annene benzemişsin diye...ben artık her adette test yapcam galiba:)
bu arada troid kontrolüm vardı bu gün..nodül yok,tsh-t3-t4 normal değerlerde..ancak antikorlarım yüksek çıktı..doktor önemli bişey değil değerleriniz iyi dedi,ilaca aynen devam..teşhis bölümünede kocaman haşimato yazdı..neyseki ilacı var..Allah dermansız dertler vermesin dedim ve geldim..
karaman cım;inşallah o güzel kalp sesinide duyarsın bebeğinin..bizede dua et canım yaa:)bu aydan sonra sıkı çalılacağım bende..şuan kullandığım (cyclo-progynova) ilaç hakkında çeşitli rivayetler var..kimi doktor gebe kalması için veriyo hastasına kimiside kullanırken hamile kalınmamalı,zararlı diyo..anlamış değilim.ama çokta korunduk diyemem:) ayrıca kızlar bu konuda bilgisi olan varsa bana bi fikir versin..

onu adet düzenleyici olarak kullanıyorlar sana niye verdi ki. kist için değil miydi.

lover aşılamamı yaptırmıştı.

kızlar birde dikkat etimde aşılama yaptıranlardan tutanların yaşı genelde 30 altı. bence genç arkadaşların başarı sağlama olasılığı daha yüksek. 30 dan sonra kalite hızla düşermişya, herşey iyi görünsede kalite iyi olmuyor demek ki.

canm cok tesekkür ederim, sadece o akşam okadr ateşim yükseldi ama genel olarak akşamları üşüyorum vucud ısımın yüksek olmasın bağlıyordum.. ama ilginç olan soğuk algınlığındaki gibi yorgunluk kırgınlık hasta hali yokk bende, hatta gayet iştahlı sağlıklı hisediyorum. dün akşam progestan hapının yan etkilerine baktım da ateş vardı, belkide vücudumda progesteron değeri çok yüksekti zaten hap olarak alıorm ve ovulasyondan tam 8 gün sonra progesteron değeri max. oluyormuş. yarı doktor olduk artk :)) lover1984 hamileliği gerçekten benm olayın üstüne moral oldu bana ama bi baktın dün akşam markette pedler alıorm çeşit çeşit bilinçaltım izin vermiyor hayal kurmama :)

arencim ewet 9. gün çok erken doktorda ole söyledi ama en azından fikir verebilir şunda ne yapmamız gerektiği konusunda dedi, hatta değer negatif çıkınca bile hamilelerin kullanabileceği bir ateş düşürücü verdi.. değer pozitif görüntüsü verseydi ewde yat dinlen dicektim dedi.
adet olunca doktorumla uzun uzun konuşucaz.. şu anlaradaki tüp bebek merkezine yönlendirecekti.. ben kendimi hazır hisetmiyrum daha ama içten içe de merak ediyorum nasıl bir yer diye. adını söylemede ısrarla hele bi sonucu alalım dedi.. sanırım yeni bir merkezmiş ve şehir dışından gelenler için kendi oteli varmış ve tüp bebek raporunu kendileri alıyormuş

o zaman büyük ihtimalle anatolia tüp bebektir. oranın kendi misafirhanesi var ve doktrolardan biri hacettepenin dieğride gazinin hocası. evet rapor işini onlar hallediyor. senin aşılamaların klomenlemi oldu yoksa iğne ile mi.yeni yasada rapor için 2 iğneli aşılama gerekiyor. yoksa sadece ilaçları raporlu alabiliyorsun.

canm benim 3 aşilamam da klomenle oldu.. canm 5 milyar ı gözden çıkarmak gerekiyor sanırım raporlu da olsa..

buarada yaşla ilgili yaptığın yorum belki doğru olabilir ama benm çevremde ewlendikten 1-2 ay sonra hamile kalan bayanların hepsi 35-40 yaş arası. hatta biara acaba 80 li yıllarda doğanlarda bir problemmi var die düşünmeye başladım..

mrb arkadaşlar,
gulem ultrasonda bişey çıkmamasına sevindim,Allah daha büyük dertlerle sınamasin bizleri...
gulem benim ilaçta karaman'ınkinden levotiron,bende yarım alıyorum...
landarch sanada cok gecmiş olsun...
bende dünü hastanede geçirdim sabah kasıklarimda bide idrar yolumda acayip bir agri sancı batmalar vardı,böbreklerde kum var sandim çünkü birşey düşüyor gibiydi,hatta acaba hamileydimde düşürüyor muyum dedim okadar ki çok sancım vardı en son dayanamadım eşim geldi hastaneye gittik idrar yolları iltihap tutmuş,dr üşütmüşsünüz cok kötü dedi,doğru bu aralar banyo ile yatak odası arasında mekik dokuduk:))yumurta günü diye,ah ah bu çocuk yüzünden daha neler çekicez bakalım...
birsürü ilaçla eve geldik bu ayki hamilelik hayallerimde suya düştü,tiroid düşerde belki buay birşey olur diyordumda...maalesef...

onu adet düzenleyici olarak kullanıyorlar sana niye verdi ki. kist için değil miydi.

canım kürtajdan sonra adet olmadım diye 40.gün doktora gitmiştim,ve farlutal vermişti..farlutalla adet görünce bu ilaca başlayacaksın,3 ay içeceksin demişti.sanırım düzensiz gidecek diye düşündü doktorum..ama 45.gün bile adet görülebilirmiş,,ilaç vermekte aceleci davrandı,birde 3,5 cm. kistim vardı..şimdi 1.kutu bitmek üzere ve telefon ettim ara kanamam oluyo diye..ikinciye geçme,aslında kullanmasanda olurdu dedi çıktı..ama korunma açısından bişey demedi,bende sormayı unuttum,habirede aramak istemiyorum..zaten bu ay geçti artık..öbür ayada kullanmycam..bi kafama göre doktor bulamadım...şöyle halden anlayan,etraflıca düşünebilen..

sağol canım..2 ay sonra tekrar gel dedi doktor..bu arada yarım demişsin,ben 50 mg.alıyorum günlük..sen levotiron 100 ün yarısınımı alıyosun?birde aç karınına almaya dikkat ediyosun dimi..

sağol canım..2 ay sonra tekrar gel dedi doktor..bu arada yarım demişsin,ben 50 mg.alıyorum günlük..sen levotiron 100 ün yarısınımı alıyosun?birde aç karınına almaya dikkat ediyosun dimi..

İlaçlardan pek anlamam ama,kutuda her 1 tablet 0.1mg levotrn(kısacası) içerir diyor,ben yarısını alıyorum buda 50mcg falan oluyor sanırım...
evet aç karna alıyorum bende...

bencede acele etmiş hemen düzenleyici vermekle. benim kanamam çok uzun sürmüştü 20 küsür gün bebek alındıktan tam 56 gün sonra adet olmuştum ama düzenli oluyordum sadece siklusum uzamıştı. bana sadece 1 ay doğum kontrol hapı kullandırmışlardı.

benim kürtajdan sonra 12 gün kanamam olmuştu..ama 40.gün hala olmadım diye gittim,kisti o zaman gördü..şimdi içtiğim ilaç beni mahvetti..göğüs acısından yatamıyorum.keşke bekleseydim..

İlaçlardan pek anlamam ama,kutuda her 1 tablet 0.1mg levotrn(kısacası) içerir diyor,ben yarısını alıyorum buda 50mcg falan oluyor sanırım...
evet aç karna alıyorum bende...

aynı dozda alıyoruz o zaman..inşallah sebebi olur bu ilaçlar..daha hiç kendiliğimden deneme sürecine giremedim..heycanla öbür ayı bekliyorum:)

Ne oldu aren,korktum valla...(nedense bağırma gibi geldi hayır olsun,inşallah)girersen mutlaka yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…