Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar herkese selam,gelemedim 2 gundur yogundum epey bir yandan turkiye'ye gelme hazilrigi birde dun burdaku turk derneginin bayramlasma yemegi vardi o yuzden kosusturduk iyide oldu cunku kafami dagitmis oluyorum.. ben cok umutsuzluga kapilmaya basladim cunku agrilarim bitti iki gundur tik yoktu ama bugun sanki regli olacakmisim gibi sizlamalarim var az cok taniyorum artik vucudumu olmadi bu seferde sanirim sIkildim artik cok vallaha....
gulem cok cok ciddi birsey olmamasina sevindim hayirlisi olsun canim...
aren selam cnm....\hamelanur gecmis olsun dikkat et kendine...

canlarım herkese iyi akşamlar... aren canım benim merak etmişsin ben iş seyahatindeydim, cumartesi geldim yorgunlukan bitmişim.. bütün gün yattım evdeydim akşamına da kayınvalidemler geldi epeydir gelmiyorlardı yorgunum diyemedim kaldılar öbugün öğleden sonrada gittiler. şöyle bir baktım, hepinizi özledim. yarın görüşürüz. kendinize iyi bakın..

Landarch nasil oldun atesin dustumu?merak ettim seni...umarim hersye yolundadir...iki satir yazarsan sevinirim...
meldi hosgeldin....

Landarch nasil oldun atesin dustumu?merak ettim seni...umarim hersye yolundadir...iki satir yazarsan sevinirim...
meldi hosgeldin....

merhaba kızlarr..
ateşim o günkü kadar yüksek değil canm, adet olmadım daha bugün 13. günüm..karın ağrılarım oluyor ara ara ama bi süre sonra geciyor, göğüslerim çok sızlıyor..
sen nasılsın canm?

Landarch canim iyi olmana sevindim hadi bakalim insallah guzel haberler bekliyorum senden....vallaha benim pek keyfim yok umidim de yok dun aksam uyurken basladi kasiklarimda sizlama sanki regli olcak gibi agrilar ama daha reglime epey var yani bilemedim...2-3 gun agri yok yok sonra geri geliyorlar..bu Cuma Turkiye'ye geliyorum hafta sonunu regli olmadan gecerirsem sayet pazartesi kan tahlili yaptiririm diye dusunuyorum...cunku pazartesi 14.gunum olacak bilmiyorum erken mi?!hayirlisi ya ikimiz hepimiz icin...

canm ağrılara fazla takılmamak lazım ama insan takılıyor, dün akşam ablamla konuşuyordum o 3 çocuğuna da kazara hamile kaldı.. her seferinde adet oldum olucam die beklermiş, hatta pet bile takmış ağrılar çok olunca ama bi süre o ağrılar kesilmiş adette olmayınca anlamış hamile olduğunu. adet gecikmesinden çok sonra başlar bulantıla sık idrara çıkmalar dedi.. ben ateş ölçüyorum ya düzenli olarak, ateşim adetten 1-2 gün önce aniden düşer, bacaklarımın alt tarafı sızlar midem bulanır iştahım kapanır ve adetim gelir.. daha bu belirtiler başlamadı bende.. hayırlısı canm

az cok seninle regli belirtilerimiz ayni benimde bacaklarim cok agrir,istahim kesilir,ates olayima hic dikkat etmemistim ben atesimi olcuyorum sen dedigin gundern beri ama sanki hergun ayni ve atesim var gibi degil...normal degerler cikiyor yani...kesinlikle regli olacakmisim gibi agrim var dun aksamdan beri hafta sonu unutmaya calistim cunku hic sanci hicbirsey yoktu dun baslayinda yine kara kara dusunmeye basladim....simge ve turko agustos topginde onlarin bi sure hic agrilari olmadi son zamanlarda oldu o yuzden bu kadar umutsizlige kapiliyorum....

canm ateş her bünyede farklılık gösterir, bazı kişilerde yumurtlama sonrası 37 der. oluyor benim ise max. 36.5 oluyor. önemli olan artış olması yumurtlamadan sonra.. ben adetliyken ateşim 35.5 civarlarında syereder hep

burda derece degil fahrenheit o yuzden kafam karsti neyse netten baktim genelde 37 civarinda dolasiyorum ama tabi yumrutlama oncesi kactim bilemedigim icin karsilastirma olayim pek olmadi...sabahlari bak demistin sen sabahlari ise 36,5 civarindaydim...bu ara yanliz cok garip bir terliyorum bir usume geliyor hatta acaba dedim bu hormonlarmi yapti?sanki annem gibi oldum menapozlu gibi :) sagol cnm bilgiler icin

slm kızlar nasılsınız? DEW77,canım belirtilerle kafanı hiç yorma bence..ve hatta adet olmaya odakla kendini..tuttuysada süpriz olur,hemde stresini azaltırsın..yani umutsuz ol demiyorum,sadece normal bi ay geçirmiş gibi falan düşünmeye çalış.

kızlar bende ovülasyon olabildimmi takıntısı başladı:) gerçi ilaç aldığım için yarı yarıya korunduk ama;troid ilacından önce benim tek şikayetim ovülasyon olamamaktı..bu riskli günlerde akıntı olurya o hiç olmamaıştı bende..ilacı kullandığım ay hamile kalmıştımya bitek o zaman oldu..bu ay yine olmadı sanki..ben her adetimin 21.günü kanda progesteron baktırırdım..bugünde kan vereyim dedim,sonrada üşendim...gelecek ay onuda takip altına alcam..

KK bu ara ne kadar sIk bakim altina aliniyor bazen bu web sitesi kullanilmaz hale gelecek diye korkar oldum....
GULEM cim haklisin cnm aslind aen guzeli dusunmemek..ama ah keske elde olsa...birde agri oldukca insanin aklinda olmasa bile akli orda oluyor ...
ovulasyon testleri var biliyorsun onlar genelde guzel sonuclar veriyor onlarla olcsen yumurtlama gunlerini bence ideal yol o olur...

o testleri biliyorum ve onlar sayesinde ovülasyon olmadığım ortaya çıktı benim..onu kullanınca hergün ovülasyon düşünüyo insan..ona göre ilişki oluyo gibi,yani boşuna gibi geliyo:) komik ama ben öyle oldum.ben sadece olup olmadığımı kan testiyle tespit edip sonraki aylarda sıkı çalışcam:)

kızlar sohbet güzelmiş kaçırmışım. ben bugün ara ra girdim kk bakımdaydı. şimdi bakayım düzelmiş mi diye girdim. benim de aklım çıkıyor birbirimizi kaybedicez diye..

aren gelmemiş bugün ne yaptı acaba.
herkesi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…