Ne oldu aren,korktum valla...(nedense bağırma gibi geldi hayır olsun,inşallah)girersen mutlaka yaz.
meldi böyle bazen kayboluyorsun.
Aren sanırım sen okumadın,meldi 2 günlüğüne iş seyahatine çıkacağını söyledi...
iyi pazarlar...
Landarch nasil oldun atesin dustumu?merak ettim seni...umarim hersye yolundadir...iki satir yazarsan sevinirim...
meldi hosgeldin....
Landarch canim iyi olmana sevindim hadi bakalim insallah guzel haberler bekliyorum senden....vallaha benim pek keyfim yok umidim de yok dun aksam uyurken basladi kasiklarimda sizlama sanki regli olcak gibi agrilar ama daha reglime epey var yani bilemedim...2-3 gun agri yok yok sonra geri geliyorlar..bu Cuma Turkiye'ye geliyorum hafta sonunu regli olmadan gecerirsem sayet pazartesi kan tahlili yaptiririm diye dusunuyorum...cunku pazartesi 14.gunum olacak bilmiyorum erken mi?!hayirlisi ya ikimiz hepimiz icin...
KK bu ara ne kadar sIk bakim altina aliniyor bazen bu web sitesi kullanilmaz hale gelecek diye korkar oldum....
GULEM cim haklisin cnm aslind aen guzeli dusunmemek..ama ah keske elde olsa...birde agri oldukca insanin aklinda olmasa bile akli orda oluyor ...
ovulasyon testleri var biliyorsun onlar genelde guzel sonuclar veriyor onlarla olcsen yumurtlama gunlerini bence ideal yol o olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?