KIZLAR ben iki gundur cok zorlaniyorum KK girebilmek icin yaziyorum ayzdiklarim kayboluyor baglantimiz kopuyor site yoneticilerinden artiks orunu cozumlemelerini rica ediyorum...
LANDARCH cnm henuz bilmiyoruz sonucu bak bu kadar insana sordum herkes farkli birsey soyluyro kimisinin regli olacakmis gibi olup hamile olduklari yada coka grisi olan yani bi suru hikaye o yuzden bisey soylemek icin erken biliyorum senia nliyorum ayni umursamazlik bendede var ama bence konusmak icin acele ediyoruz...hayirlisi cnm hepimiz icin
kekecb nasılsın canm yoktun uzun bir süre
canım günaydın
iyiyim ,sende ,sizlerde umarım iyisinizdir.
bayram ertesi o kadar yoğunumki hala o yoğunluk devam ediyor , arada girip okumaya çalışıyorum .
Bende hiçbir değişiklik yok aynen devam , ay sonu gibi regli günümü bekliyorum
nasılsın iyimisin uzun zamandır yoktun.
inşallah dew den ve landrachden güzel haber alırızda canlanırız.
kızlar merhaba.. bügün annemi babamı hastaneye götürdüm, serviste doktorumu gördüm dedi durum nedir test yaptınmı.. anlattım 9. günü acilde test yapıldığını ve negatif çıktığını.. bugün 15.günüm.. yarın mutlaka test yap dedi, 9. gün yapılan önemli deil dedi.doktora tamam dedim ama test yaptırmak istemiyorum, o negatifi alınca sinir oluorm bide parama acıyorum artk. nasıl olsa adet olurum eğer hamile değilsem.. haksız mıyım kızlar
kızlar merhaba.. bügün annemi babamı hastaneye götürdüm, serviste doktorumu gördüm dedi durum nedir test yaptınmı.. anlattım 9. günü acilde test yapıldığını ve negatif çıktığını.. bugün 15.günüm.. yarın mutlaka test yap dedi, 9. gün yapılan önemli deil dedi.doktora tamam dedim ama test yaptırmak istemiyorum, o negatifi alınca sinir oluorm bide parama acıyorum artk. nasıl olsa adet olurum eğer hamile değilsem.. haksız mıyım kızlar
günaydın kızlarr..
arencim progestan kullanıyordum ama dün bitti.. eski aşilamalardan kalma 3 günlük daha var ama kullanayımmı karar vermedim daha. doktoruma sorsam kesin ne kullanması ilacın bittiyse test yapalım der biliyorum. ama istemiyorum şu kanda gebelik testlerine verdiğim paralar artk içimi acıtıyor. dün aksam işyerinde bir gebelik testi yaptım negatif çıktı çöpe attım hemen, az önce gittim içime şüphe düştü çöpten çıkardım baktım yanında hayalet bir çizgi var, silik bile değil.. ne hallere düştüm yaa.. acıyorum artk kendime
slm kızlar nasılsınız?? bu aralar pek giremiyorum ama sadece okuyup cıktığımda oluyor.
bende dün adet oldum. cok sükür allahıma 3 aydır hiç sarkma olmadı hep olması gerektiği günde oluyor. kader kısmet deyip geçiyorum artık ne yapayım kendimi strese soktuğum zaman tarihlerimde sasıyor.
landarch cnm inşallah pozitif sonucu görürsün rabbim daha fazla uğraştırmasın.
bence panik yapma progestanın bittiyse önceden kalanları alma. eğer hamile değilsen bugün yarın adet olursun progestan değeri düşecek çünkü. sabret bakalım sabrın sonu selamet olur inş. dualrım seninle..[/QUO
canm özledik seni bayadır yoktun..
canm adet öncesi belirtilerim fazlasıyla var zaten.. adet gecikmesinin sebebi hamilelik değilse yumurtlama tarihinin aşilama gününden gec olmasından kaynaklanıyor olabilir. sinir oluyorum sanki bi türlü denk getiremiyoruz gibi geliyor.. dediğin gibi sabrın sonu selamet elbet şans bir gün bize de güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?