Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlarr.. dün ovulasyon testlerinden bahsetmişsiniz, biz bebek istemeye başladıktan sonraki 2 ay ovulasyon testleri ile kendmz denedik gülemin dediği gibi o testi her gün yapmak insanı yumurtlayacağı varsa bile yumurtlatmıyor :)

her sabah ateş ölçüyordum ya, bu sabah ateşim birdenbire düştü bugün yarın adet olurum artık. ateş ölçmek benm gebelik testim oldu resmen.. asıl ilginç olan bendeki bu ruhsuzluk umursamazlık.. aşilama olayını kapattık artık, doktorum kesin tüp bebek diyecek ama ben kesinlikle istemiyorum..

kızlar merhaba
bu aralar pek giremiyorum. galiba p.tesine kadarda böyle olacak. birtakım işlerim var. yazamasamda yazdıkaınızı okumaya çalışıyorum. yani unutmayın takiptesiniz:)
ayrıva daha reglime var haftaya olmam gerekiyor yani herşe aynı.

KIZLAR ben iki gundur cok zorlaniyorum KK girebilmek icin yaziyorum ayzdiklarim kayboluyor baglantimiz kopuyor site yoneticilerinden artiks orunu cozumlemelerini rica ediyorum...
LANDARCH cnm henuz bilmiyoruz sonucu bak bu kadar insana sordum herkes farkli birsey soyluyro kimisinin regli olacakmis gibi olup hamile olduklari yada coka grisi olan yani bi suru hikaye o yuzden bisey soylemek icin erken biliyorum senia nliyorum ayni umursamazlik bendede var ama bence konusmak icin acele ediyoruz...hayirlisi cnm hepimiz icin

çok belirtilere takılmayın kızlar. benim 2 aşılamadan birinde hiç ağrım falan birşey yoktu olmadı. 2.aşılamamda aşılama gününden adet gününe kadar çok ağrım kasılmalarım vardı yine negatif oldu.
hamile kaldığımda ise hiçbir belirtim yoktu.

Okudugum bircok hamilelik hikayesinde genelde hicbir belirti olmuyor o yuzden zaten agrim oldukca asabim bozuluyor yine birinci asilamadaki belirtiler ile hemen hemen ayni ...bazen bu asilama olayinin doktorun insiyatifinde oldugunu dusunuyorum belki o gun yeterince hareket olmuyor spermlerde ama para almak icin yapiyorlar gibi geliyor hayir hicbir sorunum yok yumrutalmam duzgun kocamin spermleri problemsiz e ne demeye olmuyor hala inananin bazen cildirasim geliyor....

kekecb nasılsın canm yoktun uzun bir süre

canım günaydın
iyiyim ,sende ,sizlerde umarım iyisinizdir.

bayram ertesi o kadar yoğunumki hala o yoğunluk devam ediyor , arada girip okumaya çalışıyorum .
Bende hiçbir değişiklik yok aynen devam , ay sonu gibi regli günümü bekliyorum

nasılsın iyimisin uzun zamandır yoktun.
inşallah dew den ve landrachden güzel haber alırızda canlanırız.

kızlar merhaba.. bügün annemi babamı hastaneye götürdüm, serviste doktorumu gördüm dedi durum nedir test yaptınmı.. anlattım 9. günü acilde test yapıldığını ve negatif çıktığını.. bugün 15.günüm.. yarın mutlaka test yap dedi, 9. gün yapılan önemli deil dedi.doktora tamam dedim ama test yaptırmak istemiyorum, o negatifi alınca sinir oluorm bide parama acıyorum artk. nasıl olsa adet olurum eğer hamile değilsem.. haksız mıyım kızlar

nasılsın iyimisin uzun zamandır yoktun.
inşallah dew den ve landrachden güzel haber alırızda canlanırız.

teşekkür ederim canım ya iyiyim ,işlerin yoğunluğundan , bebiş aklıma bile gelmiyor açıkcası, ara ara buraya girip takip etmeye çalışıyorum

sen nasılsın son durumun nedir

canım ya benim fikrimde regli tarihin 1-2 gün çektikden sonra test yap istersen , en azından şimdiden stres olmazsın , ama inşallah güzel haberlerini alırız.

Landarch iyi dusunmussun eger regli gunun gecerse yap testini sanirim boylesi en dogrusu...

iyi geceler kızlar..bende pek giremedim 2 gündürr..çok yoğun çalışıyorum..herkes iyi görünüyo:) bende fena sayılmam..adete son 6 gün:)

canım ya heyecanlandım.ama bekle bencede. en az 2 gün geçsin. çokda bekleme tabii. sen hiç ek birşey kullanıyormusun progestan içeren.

günaydın kızlarr..

arencim progestan kullanıyordum ama dün bitti.. eski aşilamalardan kalma 3 günlük daha var ama kullanayımmı karar vermedim daha. doktoruma sorsam kesin ne kullanması ilacın bittiyse test yapalım der biliyorum. ama istemiyorum şu kanda gebelik testlerine verdiğim paralar artk içimi acıtıyor. dün aksam işyerinde bir gebelik testi yaptım negatif çıktı çöpe attım hemen, az önce gittim içime şüphe düştü çöpten çıkardım baktım yanında hayalet bir çizgi var, silik bile değil.. ne hallere düştüm yaa.. acıyorum artk kendime

slm kızlar nasılsınız?? bu aralar pek giremiyorum ama sadece okuyup cıktığımda oluyor.
bende dün adet oldum. cok sükür allahıma 3 aydır hiç sarkma olmadı hep olması gerektiği günde oluyor. kader kısmet deyip geçiyorum artık ne yapayım kendimi strese soktuğum zaman tarihlerimde sasıyor.

landarch cnm inşallah pozitif sonucu görürsün rabbim daha fazla uğraştırmasın.
bence panik yapma progestanın bittiyse önceden kalanları alma. eğer hamile değilsen bugün yarın adet olursun progestan değeri düşecek çünkü. sabret bakalım sabrın sonu selamet olur inş. dualrım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…