Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Landarch hayirlisi arkadasim benim de senin gibi her turlu adet belirtisi var ben hoc progestan diye bisey kullanmadim doktor bana vermedi hep sorcam unutuyorum nedir o arkadaslar?
birde sizlere bir sorum olacak KLOMen denen zati muhterem ilac bende cok kabizlik yapiyor sadece bana mi yapti acaba yoks abenim gibi bu sorunu yasyaan oldumu?yazarsaniz coks evincem cunku hemaroid olacagim bu gidisle bir o eksikti sinirim tepemde vallaha...

canm ben her seferinde klomenle aşılama oldum ama kabızlık olmadı ama sen bana bakma çünkü normalde de bağırsaklarım çok çalışır benim. yan etkilerina bir baksana ilaç yanındaysa genelde yazanlar dışında farklı yan etkiler olmuyor. beslenmenden de kaynaklnayor olabilir

kızlar iyi geceler. ben bu aralar çok yoğunum sürekli iş yeri dışındayım gremiyorum, birkaç defda girmeye çalıştım sayfa açılmadı. bu arada kk çok sorun yaşanıyor, sürekli bakıma alıyorlar. yöneticilerden rica ediyorum aklım çıkıyor siteye birşey olucakta birbirimizi kayedicez diye.

irde epeydir sorucam unutuyorum bazı arkadaşlar duları bitirmişler. allah kabul etsin b. ben baştan çok hızlı girdim ama son zamanlarda sürekli dışarda olunca yapamadım. bitirince haber vericem..
landarh ve dew inş güzel haberlr gelir de sizlerden biraz kendimize geliriz.

sevgiler

landarch nerelerdesin merak ettim seni.

merhaba canm sabah yazdım ama sanırım silinmiş.. sabah ilk idrarla test yaptım ve negatif çıktı adet olmayı bekliicem ama adet olacakmışım gbi hisetmiyorrum kendimi. 10 gün kadar gelmezse doktora giderim belki geriden gelen yumurtalar kist yapmıştır

hiç 10 gün falan bekleme sadece birkaçgün bekle. bende geçen sefer bekledim baktım kist olmuş. zaman kaybı. reglin gelsin diye ilaç veriyorlar 1 hafta kullanıyorsun sonraki 10 gün içinde regl oluyorsun. yani adetin o zaman olması gereken zamandan yaklaış 3 hafta sonra falan oluyorsun. birde üzerine adet olduktan sonra kullanman için kistler gimediyse doğum kontrol hapı veriyorlar. onun için bence en fazla p.tesine kadar beekle ve doktora biran önce git. zaten onlar bhcg yapmadan ve her ihtimale karşı progestan değerine bakmadan adet söktürücüyü vermiyorlar.

aslında haklısın canm pazartesi sabahına randevu aldım şimdi, eğer bugün yarın adet olursam zaten pazartesi muane için uygun oluyor. adet olmazsam da adet söktürücü verir dediğin gibi.

canm sen karar verebildin mi? eğer tüp bebek yaptıracaksan 3. aşilamayı dene ole yaptır. doktorlar zaten 3 ten fazlasını önermiyor

randevu almakla iyi yapmışsın.
ben 3.aşılamayı kesinlikle düşünmüyorum birşey yapacaksam tüp bebeğe başlarım.

ben de kullandım klomen. kabızlık vardı ama benim zaten sık sık olur. bilemiyorum onun da etkisi oldu mu. Benim gözlerimde bulanıklık olmuştu uzun süre de devam etmişti. Bu arada bugün doktora gittim kalp atışalrını duydum bebişimin. pıtı pıtı atıyor kalbi. Allahım isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah.

iyi geceler kızlar..LANDARCH;öncelikle üzülme demek geliyo sadece elimden,arenin tavsiyesi banada mantıklı geldi..bende uzun süre adet bekledim,çok sıkıcı bi durum..KARAMAN;canım inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini,dualarını bekliyoruz unutma:)

kızlar doktorumla görüştüm, kan testi yaptır dedi yine.. dedim ki idrar testi yaptım ve negatif çıktı dedim, ozaman adet olmayı bekle eğer 10 gün sonra ultrasonla bakarız dedi. pazartesi kongreye gidiyormuş cuma günü randevum. bu arada ben ateş ölçüyorum ateşim hala yüksek.. ateş progesteron hormonu yüzünden dolayı yüksek kalıo, belki o yüzden de adet olamıyorum

kızlar nette corpus luteum kistlerinin adet geckmesi, goguslerde asiri ağri, yüksek vucud sıcaklığı yaptığını okudum..

landarch canım hayırlısı olsun. yazıları okudun da arenin söyledikleri çok doğru bence beklem , onun yaşadıklarını biliyorsun.

ben artık aşılamaya olan inacımı kesinlikle kaybettim. 3. aşılamayı kesinlikle yaptırmıcam. şu bir iki sağlık prob. halledeyim, tüpe başlıyacağım.

dew ne yaptı onun sonuç ne oldu,

kızlar nette corpus luteum kistlerinin adet geckmesi, goguslerde asiri ağri, yüksek vucud sıcaklığı yaptığını okudum..

canım doktorun burada değilsede herhangi bir özel hastanede herhangi bir kadın doğumcuya git kontrol amaçlı baktır , hem muayenede kistik bir durum yoksa ve rahim kalınlığına göre kan testide yapar sana. doktorun gelince gene cuma günü ona giderisn.

Kizlar Izmirimden selamlar...cok sukur vatanimdayim ...hala yol yorgunlugumu atamadim bugun 12. gunum ben hala regli olmadim yani aslinda daha regli gunum gecmedi yarin yada sali gelmezse kan testine gideyim diyorum...regli olacakmisim gibiyim ama cok da net bisey soyleyemiyorum cunku ne gogus siskinligim,ne sinirli halim,tatli duskunlugum hicbiri yok arada bir kesik kesik bicak saplanma agrilarim var rahim ve yumurtaliklarimda...neyse regli gecikmesi bile su an bana umit vermez cunku bunlar beynimin bana yaptigi birer oyunda olabilir biliyrosunuz hepimiz yasiyoruz bu tarz seyler....herzaman dedigim gibi hepimiz icin ahyirlisi neyse o olsun....

slm kızlar..nasılsınız?ben şiddetli adet belirtileri yaşamaktayım..içtiğim şu cyclo-progynova dan dolayı ateş küpü gibiyim..üşüme ve terleme aynı anda basıyo vücudumu..menapozlu kadınlardan bi farkım yok:) DEWcim hoşgeldin memleketine..inşallahhhhhhh ailenin yanını beklemiştir müjden:) hep beraber sevinirsiniz..

iyi akşamlar kızlar. evet bu ara pek denk gelemiyoruz. dew hoş geldin izmirimize, ailen de sen de çok mutlusunuzdur tahmin edebiliyorum. biz de gurbet yaşadığımız için ablamla biliyorum, eğer vaktin var sa kaç günlüğüne geldin bilmiyorum özelden iletişime geçip buluşalım.benim evim karşıyaka da iş yerim ise çankaya da..

inş. mutlu haberi burada alırsın. artık kızlar aşılamalarda sonuç için heyecanlanmıyoruz bile farkındamısınız umutlarmız azaldı. inş. bu zinciri kırarsın dew ve tabi landarchında tam olarak sonucu belli değil.

aren özledim seni..gulem sen neler yapıyorsun...denk gelemiyoruz.
hepinizi öpüyorum. iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…