Landarch hayirlisi arkadasim benim de senin gibi her turlu adet belirtisi var ben hoc progestan diye bisey kullanmadim doktor bana vermedi hep sorcam unutuyorum nedir o arkadaslar?
birde sizlere bir sorum olacak KLOMen denen zati muhterem ilac bende cok kabizlik yapiyor sadece bana mi yapti acaba yoks abenim gibi bu sorunu yasyaan oldumu?yazarsaniz coks evincem cunku hemaroid olacagim bu gidisle bir o eksikti sinirim tepemde vallaha...
landarch nerelerdesin merak ettim seni.
merhaba canm sabah yazdım ama sanırım silinmiş.. sabah ilk idrarla test yaptım ve negatif çıktıadet olmayı bekliicem ama adet olacakmışım gbi hisetmiyorrum kendimi. 10 gün kadar gelmezse doktora giderim belki geriden gelen yumurtalar kist yapmıştır
hiç 10 gün falan bekleme sadece birkaçgün bekle. bende geçen sefer bekledim baktım kist olmuş. zaman kaybı. reglin gelsin diye ilaç veriyorlar 1 hafta kullanıyorsun sonraki 10 gün içinde regl oluyorsun. yani adetin o zaman olması gereken zamandan yaklaış 3 hafta sonra falan oluyorsun. birde üzerine adet olduktan sonra kullanman için kistler gimediyse doğum kontrol hapı veriyorlar. onun için bence en fazla p.tesine kadar beekle ve doktora biran önce git. zaten onlar bhcg yapmadan ve her ihtimale karşı progestan değerine bakmadan adet söktürücüyü vermiyorlar.
aslında haklısın canm pazartesi sabahına randevu aldım şimdi, eğer bugün yarın adet olursam zaten pazartesi muane için uygun oluyor. adet olmazsam da adet söktürücü verir dediğin gibi.
canm sen karar verebildin mi? eğer tüp bebek yaptıracaksan 3. aşilamayı dene ole yaptır. doktorlar zaten 3 ten fazlasını önermiyor
ben de kullandım klomen. kabızlık vardı ama benim zaten sık sık olur. bilemiyorum onun da etkisi oldu mu. Benim gözlerimde bulanıklık olmuştu uzun süre de devam etmişti. Bu arada bugün doktora gittim kalp atışalrını duydum bebişimin. pıtı pıtı atıyor kalbi. Allahım isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah.Landarch hayirlisi arkadasim benim de senin gibi her turlu adet belirtisi var ben hoc progestan diye bisey kullanmadim doktor bana vermedi hep sorcam unutuyorum nedir o arkadaslar?
birde sizlere bir sorum olacak KLOMen denen zati muhterem ilac bende cok kabizlik yapiyor sadece bana mi yapti acaba yoks abenim gibi bu sorunu yasyaan oldumu?yazarsaniz coks evincem cunku hemaroid olacagim bu gidisle bir o eksikti sinirim tepemde vallaha...
kızlar nette corpus luteum kistlerinin adet geckmesi, goguslerde asiri ağri, yüksek vucud sıcaklığı yaptığını okudum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?