iyi akşamlar kızlar. evet bu ara pek denk gelemiyoruz. dew hoş geldin izmirimize, ailen de sen de çok mutlusunuzdur tahmin edebiliyorum. biz de gurbet yaşadığımız için ablamla biliyorum, eğer vaktin var sa kaç günlüğüne geldin bilmiyorum özelden iletişime geçip buluşalım.benim evim karşıyaka da iş yerim ise çankaya da..
inş. mutlu haberi burada alırsın. artık kızlar aşılamalarda sonuç için heyecanlanmıyoruz bile farkındamısınız umutlarmız azaldı. inş. bu zinciri kırarsın dew ve tabi landarchında tam olarak sonucu belli değil.
aren özledim seni..gulem sen neler yapıyorsun...denk gelemiyoruz.
hepinizi öpüyorum. iyi geceler...
merhaba kızlarr.. dew hoşgeldin bügün bize güzel haberler verirsin inşallah
buarada ben hala adet olmadım. annem kayınvalidem resmen hamileymişim gibi moda girdiler, çok üzülüyorum bu hallerine. bu sabah yine test aldım az önce yaptım önce bişey çıkmadı yaani tek çizgi ama sonradan 2.çizgi çok silik bişekilde çıktı. kafam karıştı kızlar, ben bu idrar testlerine hiç güvenmiyorum. kaç kez beni yanılttı biliyorsunuz
Kan verdim sıfır çıktı degerim, dew senden çok umitliyim
canım umarım iyisindir..kötü olacak bişey yok.aşılamanın normal ilişkiden pek farkı yok,bunu öğrendik artık..yinede adet olmayı bekle..sonra planlar devam edersin..hakkımızda hayırlısı..
Canm iyim alıştım artk desem.. Hastanede beklerken adetim başladı. İdrar testlerinde nedense ikinci çizgi çıkıo bende, esimi de kaç kez umutlandirdi. Uzun bir ara verip öle tüp bebeğe başlamak istiyorum. Dew nerdesin yaw güzel bir haber ver bize
Canm iyim alıştım artk desem.. Hastanede beklerken adetim başladı. İdrar testlerinde nedense ikinci çizgi çıkıo bende, esimi de kaç kez umutlandirdi. Uzun bir ara verip öle tüp bebeğe başlamak istiyorum. Dew nerdesin yaw güzel bir haber ver bize
slm ben burda yeniyim ben de bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyürum olmayacağını biliyorum ama bir umut zaten artık hiç umudum kalmadı
Kizlar Izmirimden selamlar...cok sukur vatanimdayim ...hala yol yorgunlugumu atamadim bugun 12. gunum ben hala regli olmadim yani aslinda daha regli gunum gecmedi yarin yada sali gelmezse kan testine gideyim diyorum...regli olacakmisim gibiyim ama cok da net bisey soyleyemiyorum cunku ne gogus siskinligim,ne sinirli halim,tatli duskunlugum hicbiri yok arada bir kesik kesik bicak saplanma agrilarim var rahim ve yumurtaliklarimda...neyse regli gecikmesi bile su an bana umit vermez cunku bunlar beynimin bana yaptigi birer oyunda olabilir biliyrosunuz hepimiz yasiyoruz bu tarz seyler....herzaman dedigim gibi hepimiz icin ahyirlisi neyse o olsun....
canım umarım iyisindir..kötü olacak bişey yok.aşılamanın normal ilişkiden pek farkı yok,bunu öğrendik artık..yinede adet olmayı bekle..sonra planlar devam edersin..hakkımızda hayırlısı..
Kizlar merhaba....trde olunca sizinle ayni saati yasamaya alismadigim icin bugun sizleri ihmal ettim..bugun 13.gunum...ben hala test yapmadim reglide olmadim...yanimda bir tane hamillik testi var ama asla cesaret edipde yapamiyorum acaba yapsam idararda cikarmi?birde sanirim regli olmadigim surece bu durum hosuma gidiyor sanirim....ne garip dimi?neyse yarin tam regli gunum ve malesef regli belirtilerim karin agrilarim bolca mevcut....bu gece yarisi reglim gelir gibi geliyor....yarin eger herhangi bir test yaparsam ilk isim sizilere yazmak olacak...
Landarchcim cnm ne kadar uzuldugumu biliyorsun senin icin,,,,annemde de ayni durum var anne vallaha regli oldum galiba dedim yok cnm ben cok umutluyum diyor bana...kiyamam ya....
Meldicim ozelden bana yaz ben bilemiyorum sanirim nasil msj atilacagini...bende gorusmek cok isterim...
Ya kizlar aksam dayanamadim salak gibi yaptim idrar testini hep kocam yuzunden hadi yap yap dedi tabi sonuc tek cizgi hemde koyu saglam tek cizgi oyle hayalet mayalet bile ikinci cizgi gormedim o kadar yani....bugunde regli agrilarim yine yogun keske yapmasaydim yaaaa bugun 14.gun regli olmayi beklyecegim kesinlikle kan testi filan yaptirmam...dun butun gece gozumu kirpmadim sabaha karsi sizmisim 11de uyandim tam bir depresyon halim var....cok sIkIldim cok....
bende adet oldum bugün..çok şükür ağrılı geçmiyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?