Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlarr.. dew hoşgeldin bügün bize güzel haberler verirsin inşallah
buarada ben hala adet olmadım. annem kayınvalidem resmen hamileymişim gibi moda girdiler, çok üzülüyorum bu hallerine. bu sabah yine test aldım az önce yaptım önce bişey çıkmadı yaani tek çizgi ama sonradan 2.çizgi çok silik bişekilde çıktı. kafam karıştı kızlar, ben bu idrar testlerine hiç güvenmiyorum. kaç kez beni yanılttı biliyorsunuz

slm ben burda yeniyim ben de bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyürum olmayacağını biliyorum ama bir umut zaten artık hiç umudum kalmadı

meldi sen yazınca dedim keşke yüz yüzede tanışsak..süper olur..ne çok konuşuruz dimi:) ben yazdığım gibi adet olmayı bekliyorum canım.çok iyi denen bi doktordan daha önce randevu aldım ama rahatsızlandığım için gidememiştim.şimdi tekrar aradım bu ay gideyim bari diye sekreteri 10 günden önce randevu veremem dedi.çok yoğunmuş adam..yine kaldı.bende oturduğum yerdeki doktorun verdiği tedavilerle devam etcem galiba..zaman kaybediyomuşum gibi geliyo..

canım hayırlısı,adet olmadığın sürece ümitleniyo insan..ama eğer hamilelik yoksa ikinci çizgi asla çıkmıyo diye biliyorum ben..yani silik çizgiyi kendimde gördüm ve hamileydim..ama önceleri yaptığım aylarda hiç çizgi olmamıştı ve gebelikte yoktu..daha önce yanlış sonuç başına geldi yani öylemi?markası ne aldığının?benim aldıklarım hep 1-1,5 liralık testlerdendi..

Kan verdim sıfır çıktı degerim, dew senden çok umitliyim

canım umarım iyisindir..kötü olacak bişey yok.aşılamanın normal ilişkiden pek farkı yok,bunu öğrendik artık..yinede adet olmayı bekle..sonra planlar devam edersin..hakkımızda hayırlısı..

canım umarım iyisindir..kötü olacak bişey yok.aşılamanın normal ilişkiden pek farkı yok,bunu öğrendik artık..yinede adet olmayı bekle..sonra planlar devam edersin..hakkımızda hayırlısı..

Canm iyim alıştım artk desem.. Hastanede beklerken adetim başladı. İdrar testlerinde nedense ikinci çizgi çıkıo bende, esimi de kaç kez umutlandirdi. Uzun bir ara verip öle tüp bebeğe başlamak istiyorum. Dew nerdesin yaw güzel bir haber ver bize

napalım canım..dediğin gibi...benimde aklıma hayalime gelmezdi bunları yaşayacağım.insanız sonuçta,hiçbişeye şaşırmamak lazım..inşallah tüp bebeğe kalmaz,kendiliğinden gelir,kim bilir....

canım hayırlısı olsun. en azından adetin gelince belirsizlikten kurtulmuşsundur. bende artık hiç idrar tetsi yapmıyorum çünkü hep kendimce 2.çizgiyi görüyorum:)

slm ben burda yeniyim ben de bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyürum olmayacağını biliyorum ama bir umut zaten artık hiç umudum kalmadı

canım sen bizlere bakma burada aşılama ile tutan yok ama olmayacak diye birşey yok dieğr topiklerde aşılaması tutanlar var. hep umudunu yüksek tut.

deww canım hoşgeldin vatana:)
senden güzel haberler bekliyoruz.

bir şeytanın bacağını kıramadık inşallah dewwden güzel sonuç alırız.

Kizlar merhaba....trde olunca sizinle ayni saati yasamaya alismadigim icin bugun sizleri ihmal ettim..bugun 13.gunum...ben hala test yapmadim reglide olmadim...yanimda bir tane hamillik testi var ama asla cesaret edipde yapamiyorum acaba yapsam idararda cikarmi?birde sanirim regli olmadigim surece bu durum hosuma gidiyor sanirim....ne garip dimi?neyse yarin tam regli gunum ve malesef regli belirtilerim karin agrilarim bolca mevcut....bu gece yarisi reglim gelir gibi geliyor....yarin eger herhangi bir test yaparsam ilk isim sizilere yazmak olacak...

Landarchcim cnm ne kadar uzuldugumu biliyorsun senin icin,,,,annemde de ayni durum var anne vallaha regli oldum galiba dedim yok cnm ben cok umutluyum diyor bana...kiyamam ya....
Meldicim ozelden bana yaz ben bilemiyorum sanirim nasil msj atilacagini...bende gorusmek cok isterim...

canm benm adet gecikmesi olmadan test yapma.. adet gecikmesinden en erken 5 gün sonra idrar testinde çıkıyormuş gebelik. regli belirtilerine takılma benm adetime 5 gün kala regl ağrılarım başladı ve adetim 8 gün gecikti yaklaşık 2 hafta o ağrıları çektim hala tam anlamıyla adet olamadım.
nedense içimden senden güzel haber gelicek die geçiyor, senin bu 2. aşilaman inşallah daha gerek kalmaz.. kan testine de çok acele etme bence bekle 15. günün bir bitsin

Ya kizlar aksam dayanamadim salak gibi yaptim idrar testini hep kocam yuzunden hadi yap yap dedi tabi sonuc tek cizgi hemde koyu saglam tek cizgi oyle hayalet mayalet bile ikinci cizgi gormedim o kadar yani....bugunde regli agrilarim yine yogun keske yapmasaydim yaaaa bugun 14.gun regli olmayi beklyecegim kesinlikle kan testi filan yaptirmam...dun butun gece gozumu kirpmadim sabaha karsi sizmisim 11de uyandim tam bir depresyon halim var....cok sIkIldim cok....

canım üzme kendini nolur..bi gün olacakta,bu yaşadıklarımız bizde acı hatırlarar olarak kalacak..ailenin yanındasın,bırakma kendini..vaktini güzel geçirmeye çalış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…