Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canm sen hamileyken de adet gördün, dikkat ediyorsun dimi kendine..

:)) canım adet oldum ama çok az geldi.o kadarda üretken olduğumu sanmıyorum:) ama kist oluşmuş olabilir.hep anlatırımıya size ovülasyon olmuyodum,yumurta büyüyodu bende fakat çatlama olayı olmadığından kist olarak kalıyodu diye..bu ayda ovülasyon olmadığımı düşünüyorum(şu akıntı muhabbeti yani) ve kasıklarımda önceden bildiğim kist batmaları var..doktorum zaten adetin 2.günü gel demişti,yarın bakacak,kist yoksa cyclo-progynovayı bidaha kullanmycam..yada öbür hafta bahsettiğim ve gidemediğim öbür doktora gitcem..ben hayatımda bitek hamile kaldığım ay ovülasyon akıntısı yaşadım
ve eşimdede morfoloji problemi var

Benim bu aksam akinti seklinde reglim basladi....ve kesinlikle hamile olmadigima eminim....hayirlisi diyorum ve aklimdan tamamen silmek istiyorum bu hamilelik olayini inanin o kadar sitkim siyrildiki anlatamam...neyse bi sure yazmazsam merak etmeyin arada gelir okurum sizleri neler yaptiniz nasil durumlar diye....dualarim guzel dileklerim hep sizlerle...simdilik saglicakla kalin....

bu arada kARAMAN gecen gun benim sorumu cevaplamissin kabizlik konusunda cok cok tesekkurler cnm inan icimi rahatlattin....senden hep ama hep guzel haber almak istiyorum..opuyorum

hayırlısı diyoruz hep,ağzımız iyice alıştı bu lafa...yinede en sağlıklı zamanda olur inşallah
biraz kafanı dağıt tabii..bizi merakta bırakmayacak kadar arada seslen yeter:) kendine iyi bak..

canm bende artk kafamdan atmak istiyorum hatta bisüre korunup hamilemiyim değilmiyim piskolojisinden uzak kalmak istiyorum. bu siteye girmeyeyeim diyorum ama sizden gelecek haberleri de merak ediyorum, zor bir süreç..

dew canım hayırlısı olsun. moralini bozma. bizi de sensiz bırakma merak ederiz.

her zaman söylerim bence stres de çok etkili hamile kalmakta. Uzun süre uğraşan biri olarak söylüyorum. sadece 2 ay hiç stres yapmadım. birinde çok yoğun çalışıyordum galiba ben bu yoğunlukta bebeğe bakamam diye düşünüp resmen eşimden kaçmıştım. biri adetimden hemen sonra biri adetimden hemen önce iki ihtimal vardı ve bence ikisi de imkansızdı. ama hamile kalmıştım. gerçi kimyasaldı ama olsun. bu seferde nasıl olsa aşılama olacak diye hiç düşünmemiştim ve yine hamile kaldı. biliyorum insanın kafasından atması çok zor ama elinden geldiği kadar sakin ve rahat olmaya çalış. dualarım hep seninle...

kızlar meraktan çatlıyorum 3 gündür giremiyorum size yazıp hızla geçmişi okuyacağım.

iş yerinde siteye giremiyorum bazı siteler yasaklanmış burayıda açmıyor çıldırdım. şimdilik size akşamları yazıcam.önceleri k da çok sorun oluyordu ya sitede prob. var sanıyordum meğer sorun bizdeymiş. yani beni merak etmeyin aklım hep sizle olmakla beraber çok giremicm u aralar. kardeşim balıkesirde işe girdi ona eşya hazırlıyoruz akşamşları evde eşya sarma. hafta sonu götürücez. annemlerler 15 güne kadar almanyay gidiyor ablamın yanına o da pazar günü evini taşıyor yani kendi evine eşinden ayrılıyor. işlerim de fekaket yoğun. bunlrı yazıyorum hem sizle dertleşmeyi çok özledim, hem de yasemin bizi bu aralar ihmal ediyor demeyin düşünmeyin diye.
dew ve landarchı çok merak ediyorum. okuyacağım şimdi. hepinizi seviyorum..

dew ve landarch ikiniz içinde hyırlısı olsun diyoru. ve lütfen moraliniizi bozmayın. bunu bu sefer teselli etmek için söylemiyoru neden biliyomusunuz aşılamaya zerre kadar inancım kalmadı . kalmadığı için de artık buradaki hepimiz bu konuda tecrübeli olduğumuz için bunu gerçekleşmesi gereken bir işlem gibi görmek..lütfen üzülmeyin. bir prosedürü yerne getiriyoruz.kendiliğinden olmasına bile daha çok ihtimal veriyorum ben artık.

aren seni özledimmm..

fulem yüzyüze görüşmeyi bende çok istiyorum. ayrı şehirlerde bile olsak birgün mutlaka yapmalıyız.

dew sana özelden iletişim bilgilerimi yazıyorum.

sevgiler..

canım bende seni özledim. iyi olmana sevindim. senden haber alamayınca merak ediyorum acaba ablasıyla ilgili mi birşey oldu diyorum.

kızlar bügün doktora gittim, kist falan yokmuş çok şükür. 3 aşilama yapıldığına dair bir belge verecekmiş doktor tüp bebek raporu için. dedim verin dursun bir köşede belki lazım olur :) uzun bir süre düşünmüyorum dedim. böyle diyenler ara verenler genelde kendiliğinden hamile kalıyor dedi. kist varmı yokmu diye bakarken gelişmekte olan yumurtalar gördü. bu çok güzel bir tablo dedi, sende hiçbir sorun yok gayet güzel herşey dedi. yumurtaların resmini verdi, herkesin elinde bebek ultrason resmi olur ben hala yumurtaların resmine bakıyorum. ben hormon tahlillerimin yenilenmesini istedim, en azında kendi kendine deneyeceksek herşeyin kusursuz olduğundan emin olmak için, doktor güldü tamam sen nasıl istersen dedi fsh lh e2 tsh t4 prolaktin vb. 1 saat sonra sonuçları almaya gidicem. artk bebeği hatırlatıcak sitelere de girmemeye karar verdim ama sizden de haber almak istiyorum.. nasıl olcak bilmiyorum..

canım bende seni özledim. iyi olmana sevindim. senden haber alamayınca merak ediyorum acaba ablasıyla ilgili mi birşey oldu diyorum.

canım benim iyi ki varsın. ablam pazar günü kendi evine taşınıyor annemlere davetiye çıkardı, 15 güne kadar onlar almanyay gidecekler burada tabi bizde tedirgin ve elinden birşey gelmemmenin uzakta olmanın sıkıntısı ve çaresizliğini yaşıyoruz. yapıcak birşey yok. çok üzgünüz ama ilk günkü siz yazdığım günün telaşı yok demek insan herşeye alışıyor. iş yeride giremiyorum ya çıldırıyorum aren..belki bir süre sonra açarlar. zaman zaman msni faceyi bazı siteleri kapatıyorlar sonra açıyorlar belli olmuyor.

meldi iyi olmana sevindim.''ben'' ameliyatın noldu?fırsat buldukça yaz..

canım ameliyatı daha olmadım bir olsam rahatlıcam biraz da korkudan atlatıyourm. bugün regli oldum. bu ay korunduk zaten ha yaptırım ha yaptırım derken. bu ay ben olayı olu, öbür ay histteroskopi derken iki ay zaten gitti benim bebek rafta...

sabırsızlanırken bu noktaya geldim sonra sene sonu iş yoğunluğu başlar bilmiyorum napıcam . napıcam ben.

landarch iyi olmana çok sevindim. inş. dr dediği gibi kendiliğinden gelir. bir şeytanın bacağını kıramadık. ama bizi mahrum bırakma. kopmayalım birbirimizden. sizlerde olmasanız gerçekten bu sorun daha ağır geliyor bana.acaip bir destek bir motivasyon.

iyiki varsınız. iyiki bu siteyle tanıştım ve sizleri buldum...

landarch arene ne oldu anlamadım bakıyorum birşey de yazmamış çok merak ettimm hamilelik ihtimalimi var, çtatlıcammmmm

canm aren dün 3 tane idrar testi yapmış pozitif çıkmış bugün kan verecekti, sanırım şeytanın bacağını kırdıkkturkbayragi

çok sevindim aren için! İdrarda çıktıysa kanda da çıkar mutlaka. Allah isteyen herkese bebeğini kucaklamayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…