canm sen hamileyken de adet gördün, dikkat ediyorsun dimi kendine..
Benim bu aksam akinti seklinde reglim basladi....ve kesinlikle hamile olmadigima eminim....hayirlisi diyorum ve aklimdan tamamen silmek istiyorum bu hamilelik olayini inanin o kadar sitkim siyrildiki anlatamam...neyse bi sure yazmazsam merak etmeyin arada gelir okurum sizleri neler yaptiniz nasil durumlar diye....dualarim guzel dileklerim hep sizlerle...simdilik saglicakla kalin....
Benim bu aksam akinti seklinde reglim basladi....ve kesinlikle hamile olmadigima eminim....hayirlisi diyorum ve aklimdan tamamen silmek istiyorum bu hamilelik olayini inanin o kadar sitkim siyrildiki anlatamam...neyse bi sure yazmazsam merak etmeyin arada gelir okurum sizleri neler yaptiniz nasil durumlar diye....dualarim guzel dileklerim hep sizlerle...simdilik saglicakla kalin....
her zaman söylerim bence stres de çok etkili hamile kalmakta. Uzun süre uğraşan biri olarak söylüyorum. sadece 2 ay hiç stres yapmadım. birinde çok yoğun çalışıyordum galiba ben bu yoğunlukta bebeğe bakamam diye düşünüp resmen eşimden kaçmıştım. biri adetimden hemen sonra biri adetimden hemen önce iki ihtimal vardı ve bence ikisi de imkansızdı. ama hamile kalmıştım. gerçi kimyasaldı ama olsun. bu seferde nasıl olsa aşılama olacak diye hiç düşünmemiştim ve yine hamile kaldı. biliyorum insanın kafasından atması çok zor ama elinden geldiği kadar sakin ve rahat olmaya çalış. dualarım hep seninle...Benim bu aksam akinti seklinde reglim basladi....ve kesinlikle hamile olmadigima eminim....hayirlisi diyorum ve aklimdan tamamen silmek istiyorum bu hamilelik olayini inanin o kadar sitkim siyrildiki anlatamam...neyse bi sure yazmazsam merak etmeyin arada gelir okurum sizleri neler yaptiniz nasil durumlar diye....dualarim guzel dileklerim hep sizlerle...simdilik saglicakla kalin....
dew ve landarch ikiniz içinde hyırlısı olsun diyoru. ve lütfen moraliniizi bozmayın. bunu bu sefer teselli etmek için söylemiyoru neden biliyomusunuz aşılamaya zerre kadar inancım kalmadı . kalmadığı için de artık buradaki hepimiz bu konuda tecrübeli olduğumuz için bunu gerçekleşmesi gereken bir işlem gibi görmek..lütfen üzülmeyin. bir prosedürü yerne getiriyoruz.kendiliğinden olmasına bile daha çok ihtimal veriyorum ben artık.
aren seni özledimmm..
fulem yüzyüze görüşmeyi bende çok istiyorum. ayrı şehirlerde bile olsak birgün mutlaka yapmalıyız.
dew sana özelden iletişim bilgilerimi yazıyorum.
sevgiler..
canım bende seni özledim. iyi olmana sevindim. senden haber alamayınca merak ediyorum acaba ablasıyla ilgili mi birşey oldu diyorum.
meldi iyi olmana sevindim.''ben'' ameliyatın noldu?fırsat buldukça yaz..
kızlar bügün doktora gittim, kist falan yokmuş çok şükür. 3 aşilama yapıldığına dair bir belge verecekmiş doktor tüp bebek raporu için. dedim verin dursun bir köşede belki lazım olur :) uzun bir süre düşünmüyorum dedim. böyle diyenler ara verenler genelde kendiliğinden hamile kalıyor dedi. kist varmı yokmu diye bakarken gelişmekte olan yumurtalar gördü. bu çok güzel bir tablo dedi, sende hiçbir sorun yok gayet güzel herşey dedi. yumurtaların resmini verdi, herkesin elinde bebek ultrason resmi olur ben hala yumurtaların resmine bakıyorum. ben hormon tahlillerimin yenilenmesini istedim, en azında kendi kendine deneyeceksek herşeyin kusursuz olduğundan emin olmak için, doktor güldü tamam sen nasıl istersen dedi fsh lh e2 tsh t4 prolaktin vb. 1 saat sonra sonuçları almaya gidicem. artk bebeği hatırlatıcak sitelere de girmemeye karar verdim ama sizden de haber almak istiyorum.. nasıl olcak bilmiyorum..
aren git kan ver cabuk, çok heyecanlandım yaaa
landarch arene ne oldu anlamadım bakıyorum birşey de yazmamış çok merak ettimm hamilelik ihtimalimi var, çtatlıcammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?