Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeee? Amannnnn........hemen okuyorum geçmişi..........

ama ama yazmamış hiç? landarch canım bi yazınyaaaa çatladım meraktan? nasıl olmuş,neler olmuş??çok güzel,süper bi haber..

kizlar iki gun bakmadim sok gecirdim yaaaaaa aren gercekten hamilemi ay aglicam ya cok sevindim....dogruysa hemen yazin sevincimize sevinc katilsin lutfen ya....

kızlar sizi merakta bırakmak istemem. değerim pozitif çıktı ama bugün lekelenmem başladı ve sancılarım var. sabah testi tekrarlayacağım. moralim çok bozukk. şimdilik bu kadar.

kızlar sizi merakta bırakmak istemem. değerim pozitif çıktı ama bugün lekelenmem başladı ve sancılarım var. sabah testi tekrarlayacağım. moralim çok bozukk. şimdilik bu kadar.

canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...

merhaba kızlar
bırakmıyorlar pc başına oturayım.fırsat buldukça kaçamak yapıyorum. benim durum aynı. beklemedeyim.
bana dua edinde aksi birşey olmasın. sizleri seviyorum.

kızlar günaydın ,

uzun zamandır giremiyordum işlerin yoğunluğundan , arencim çok sevindim gerçekden inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın bu birkaç haftayı , bizim kaderimizki hamiş olduğumuzu bilsek dahi heran herşey olabilir diye mutlulukları bile tam anlamı ile yaşayamıyoruz, canım allah tamamına erdirir inşallah .

bana gelirsek eğer dün itibari ile hastalandım , ne kadar düşünmemeye çalışsam bile her seferinde bir hüsran yaşıyorum , o nedenle tüp e karar verdim ,bu yılı bir çıkaralım ondan sonra ,şubat mart ayı gibi allahın izniyle başlamak istiyorum hayırlısıyla ,ama ben 2 aşılama yaptırdım , 3 şart mı acaba kızlar ne dersiniz , 3 aşılamayı yaptırmak istemezsem sorun olurmu?
Bide bana tüp için istanbulda tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?

hepinizi öpüyorum kendinize çok çok iyi bakın , bir gün güneş bizim içinde doğacak bizim sıramızda gelecek inşallah.....

merhaba kızlar
bırakmıyorlar pc başına oturayım.fırsat buldukça kaçamak yapıyorum. benim durum aynı. beklemedeyim.
bana dua edinde aksi birşey olmasın. sizleri seviyorum.

canım bebek var yani dimi:) kanaman durdumu?kan değerlerini takip ettir..aren çok heycanlandım ya..nolur dikkat et kendine.doktorun ne diyo?merak etme,dualarımdasınız..

hoşgeldin canım..aren dışında değişiklik yok,inşallah dediğin gibi sırayla gelir bebeklerimiz:)
hep aynı duygular,,pes etmeyeceğiz tabiiki..Allah önce bize sağlık versin..aşılama sayısıyla ilgili bi bilgim yok,bi tüp bebek merkezini ara bence onlar en son durumu biliyolardır.ben bugün doktora gideceğim.çok methini duyduğum bi doçent..beni nasıl yönlendirir bilmiyorum.artık bugün kararım belli olacak.açıkçası endişeliyim.endometriozis ve hipotroidi olmam karamsarlığa itiyo beni.ama olacağa çare yokmuş...biz elimizden geleni yapıyoruz..

canım bebek var yani dimi:) kanaman durdumu?kan değerlerini takip ettir..aren çok heycanlandım ya..nolur dikkat et kendine.doktorun ne diyo?merak etme,dualarımdasınız..

sağol canım dualarınıza çok ihtiyacım var. kese görünmeden doktor birşey demiyor değer normal artıyor bekleyeceğiz dedi.
inşallah bir sorun çıkmaz.

ben 2 defa üstüste soğan kürü yaptım birinde adetime 15 gün kala başladım 15 gün içtim. 2.cisinede 10 gün kala başladım 10 gün içtim. acaba rahmimi temizledi diyorum. yada tesadüf bilmiyorum.benim birde 4 cm civarı bir kistimde duruyor ama doktor zararı olmaz zamanla küçülür dedi.

aren cim heycanını bile yaşayamıyosun sanki...bilmiyorum banamı öyle geldi..aynı duyguları tattım biliyosun.ama seninki güzel devam edecek bence:) ve ben sana heeeppp dedim sen normal yolla hamiş olursun diye:) benim yaptığımı yapma,karamsar olma lütfen..bebeğin heycanını hissetsin,valla...ciddi sölüyorum:) ben çok karamsar,tutuk tutuk davrandım..sen öle yapma..kanaman noldu bu arada?

bende doktordan şimdi geldim..kağıt üzerindeki değerlerim için karamsar konuştu,ameliyat raporumu falan okudu..neyse sonra muayene etti,sen endometriozis 4.evre olsaydın gebe kalamzdın..tüpler,yumurtalıklar iyi durumda,hatta iki tane yumurtan var dedi..kist vardı diye biliyodum ben,ama doçent adam anlar heralde dimi?neyse,endometriozisisn varmış evet dedi,bunu inkar edemeyiz ve tekrarlayacağı için doğal yolla hamile kalma kapasiten olsa bile bence beklemeyelim dedi..her adet gördüğünde yapışıklık olur,tekrar başa dönersin dedi..velhasıl;hemen 1 aşılama,arkasından tüp bebek dedi..haaa doğal yollada olabilir ama 1 yıl içinde gebe kalamazsan elindeki ihtimalleride kaybedersin dedi..ve durumumun benim bildiğim kadar vahim olmadığını söylemesi bana moral verdi..yüzüm güldü ama neticede hemen 1 aşılama arkasından tüp bebek dedi yaniii..yarın heyet raporu için kurula gircem..devlet ödeyecek ..geçen ay içtiğim ilacı soracaktım,adını söyler söylemez 'lütfen bana içmedim de' dedi:))) bende 1 kutu içtim dedim..ama olmaz o ilaç sana diye isyan etti adam..valla doktor var,,doktor var, diyemedim..birde senin gibi hastalar hemen netice ister ve çook doktor değiştirir,bu yanlış bi yaklaşımdır dedi:) bende pek cevap veremedim.kim anlar bizim psikolojimizden?ama doktoru sevdim sanki:) neyse kızlar ben tekrar aşılama olayına girmiş bulunuyorum..tabii önümüzdeki ay.

bu arada ben hayıt tohumu aldım..10 gündür kaynatıp içiyorum..birde çobançantası,civanperçemi,mersin yaprağı,aslanpençesi otlarınıda demleyip içiyorum aklıma geldikçe..ama hayıtı hiç aksatmadım.hormonlara iyi geliyomuş.gerçi aşılamaya bi faydası olmaz da..yumurtlama için falanmış..

evet canım iyi hissetmişsin tedirginim korkuyorum. biraz hafif hafif kasılmalarım oluyor sanki. birde lekelenmem oldu. Allahtan hayırlısını dilemekten ve beklemekten başka birşey yapamıyorum.
anladığım kadarı ile bu doktor seni tatmin etti gibi. aslında adam doğru söylüyor bende öyle yaptım sürekli doktor değiştirme hiçbirinden memnun olmama, sanki istiyoruzki gittiğimiz doktor bebeği alsın göbişimize yerleştirisn , o ay olmayınca dieğr ay bu doktor iyi değil ben en iyisi şuna gideyim diyoruz. ama işte insan kendine engel olamıyor. o psikolojiyide yaşayan anlamaz bizi.
eğer kafana yattıysa buna devam et, her yeni bir doktor herşeye baştan başlamak anlamına geliyor. bizim zaten kaybedecek zamanımız yok ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…