kızlar sizi merakta bırakmak istemem. değerim pozitif çıktı ama bugün lekelenmem başladı ve sancılarım var. sabah testi tekrarlayacağım. moralim çok bozukk. şimdilik bu kadar.
kızlar sizi merakta bırakmak istemem. değerim pozitif çıktı ama bugün lekelenmem başladı ve sancılarım var. sabah testi tekrarlayacağım. moralim çok bozukk. şimdilik bu kadar.
meldicim sana mail attim bilgine :)
merhaba kızlar
bırakmıyorlar pc başına oturayım.fırsat buldukça kaçamak yapıyorum. benim durum aynı. beklemedeyim.
bana dua edinde aksi birşey olmasın. sizleri seviyorum.
kızlar günaydın ,
uzun zamandır giremiyordum işlerin yoğunluğundan , arencim çok sevindim gerçekden inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın bu birkaç haftayı , bizim kaderimizki hamiş olduğumuzu bilsek dahi heran herşey olabilir diye mutlulukları bile tam anlamı ile yaşayamıyoruz, canım allah tamamına erdirir inşallah .
bana gelirsek eğer dün itibari ile hastalandım , ne kadar düşünmemeye çalışsam bile her seferinde bir hüsran yaşıyorum , o nedenle tüp e karar verdim ,bu yılı bir çıkaralım ondan sonra ,şubat mart ayı gibi allahın izniyle başlamak istiyorum hayırlısıyla ,ama ben 2 aşılama yaptırdım , 3 şart mı acaba kızlar ne dersiniz , 3 aşılamayı yaptırmak istemezsem sorun olurmu?
Bide bana tüp için istanbulda tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?
hepinizi öpüyorum kendinize çok çok iyi bakın , bir gün güneş bizim içinde doğacak bizim sıramızda gelecek inşallah.....
canım bebek var yani dimi:) kanaman durdumu?kan değerlerini takip ettir..aren çok heycanlandım ya..nolur dikkat et kendine.doktorun ne diyo?merak etme,dualarımdasınız..
aren cim heycanını bile yaşayamıyosun sanki...bilmiyorum banamı öyle geldi..aynı duyguları tattım biliyosun.ama seninki güzel devam edecek bence:) ve ben sana heeeppp dedim sen normal yolla hamiş olursun diye:) benim yaptığımı yapma,karamsar olma lütfen..bebeğin heycanını hissetsin,valla...ciddi sölüyorum:) ben çok karamsar,tutuk tutuk davrandım..sen öle yapma..kanaman noldu bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?