Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
diğer kızlar gelmiyor artık hiç. burası böyle boş kalınca üzülüyorum. denk gelmesekde herkes girdiğinde birşeyler yazsa da yeter. merak ediyorum haber alamayınca kimseden.

sağol canım. iyi olmana sevindim. istanbulda olman şans senin için iyi merkez çok orada.

kızlarrr.. kekecb nerelerdesin günlerdir yoksun. senin yokluğunda bir hamilemiz oldu. ama daha sevinip çıldıramadık. çünkü aren tedirginliğinden bu durumu öyle sakin heyecansız ilettiki çoldıramadık. lekelenme olunca korktu. ama ben biliyorum o bu sefer başaracak. biliyordum onun normal yolla olacğını allah gönlüne göre verd. şu keseyi görsede topğimiz bir şenlense...dualarımdasın aren seni seviyorum.

gulem senin adına sevindim. dr içinin ısınması çok önemli çünkü. biran önce başlaman da güzel. inş. tüpe gerek kalmaz aşılama ile gelir bebeiğimiz..inşallah birer birer haberler gelicek...

kızlar ben sabah 8 de et benimi aldırıyorum . operasyondan sonra belki birkaç gün kayınvalidemde kalırım 1 hafta falan raporlu olucam. 2 gün giremeyebilirim. annemde balıkesirde kardeşimin yanında onlara söylemedim zaten merak etmesinler diye. çok korkuyorum dua edin bana. lokal yapıcaklar.
bunu bile bebeğime giden yolda bir engelin kalkması olarak görüyorum aynı zamanda.

canım benim şimdiden geçmiş olsun.
iyiki de sizler varsınız bana hep moral ve umut oluyorsunuz. bende sizleri seviyorum.

günaydın kızlarr..
sizlerden haber vare mı yok mu die geliyorum ama denk gelemiyoruz. aren cim dünden beri içim rahat çünkü değerin artmış ne güzell. doğal yolla hamile kaldığın için bence endişelenme hayırlısı için dua et saadece, arada bizim için de dua et olur mu.. kızlar biz uzun bir ara veriyoruz tedaviye, haziran da görüşmek üzere diyerek ayrıldık doktorumuzla :) çok komik oldu ama aylardır basya sıkı fıkı olduk ya resmen vedalaştık. doktorumun kehanetlerine göre birkaç ay içinde hamileyim diyerek geri gelcekmişim :)) artık espiri konusu oldu hamilelik meselem. daha gecen sene ooo daha düğününe 1 sene var dediğim arkadaşlarım şuan hamile. daha dün bitanesinin haberini daha aldım, çok sewindim heyecanlandım ama eskiden olduğu gibi paniğe kapılmadım benm neden olmuyor diye. sanırım bu duruma alıştımm. spora başladım, bol bol kitap okuyorum. sadece bebek odaklı o sıkıcı hayattan biraz uzaklaşmaya calisiyorum hayatı kaçırıyormuşum gibi hisettim biaralar. belki 20 yıl sonra bu yaşımda neden bunlarla kendimi üzmüşüm diye hayıflanıcam.. her anımı dolu dolu yaşamak istiyorum artk.. sık sık gelip sizi kontrol edicem ama sanırım okadr sık yazmam.. tabi bir sürpriz gelişme olmazsa :) hepinizi öpüyorum, dualarım sizinleee..

iyi bir doktor bulmana sevindim. doktorun yaklaşımı bile bizleri çok etkiliyor. yaşadığım şehirdeki doktorlar yarım rahimliyim diye beni karamsarlığa itmişlerdi. ama sonradan gittiğim doç. rahmimim yeterli büyüklükte olduğunu söyleyip beni rahatlatmıştı. zaten bizim morale ihtiyacımız var. inşallah aşılaman hayırlı olur da rabbim daha fazla bekletmez seni....

sağol canım dualarınıza çok ihtiyacım var. kese görünmeden doktor birşey demiyor değer normal artıyor bekleyeceğiz dedi.
inşallah bir sorun çıkmaz.
dualarımız hep seninle... ben de hamile olduğumu öğrendiğimde üç günde bir hcg testi yaptırmıştım. tabi insan hamile olduğuna inanamıyor bir türlü... kese göründüğünde ancak rahatlamıştım. canım inşallah en yakın zamanda kese görünür. hcg değerlerini yazarsan bir de son adet tarihini belki kendimkilerle karşılaştırabilirim. Allah yardımcın olsun...

sağol canım. sık gelemesende bizi habersiz bırakma lütfen. burası çok sesszileşti zaten. öpüyorum seni.

Kizlar ozledim sizi geldim..sizlerden haber almadigimda icim hiccc rahat etmiyor....
Meldicim canim az once seni aradim sanirim bugun et benlerini aldirdin sen dinlen ben nasil olsa daha burdayim kahve icecegiz insallah sana cok gecmis olsun guzelim....
Aren senin icin ne kadar mutluyum anltamam inan icim pir pir ya ne bileyim bana cok umut oldun belki bizim de normal yollarla olur belki ..degerinin yukselmesi cok cok sevindirici lutfen dinlen kendini yorma...
karaman01 canim nasil geciyor hamilelik gunlerin hala bulantin varmi?bu arada ilacin etkisi gecer gecmez benim bagirsaklar yumusadi saka gibi ama acayip bir yan etki yapti demek ki bana...
Landarch kararin icin hayirlisi olsun belki aren gibi oluruz ya bizde bak hepimize bir umut bu....lutfen sende bizi ihmal etme arada gel olurmu?
Gulem yeni doktor yeni baslangic hayirlisi diliyorum guzelim...
Herkese sevgiler...

slm kızlar..dün aşılama raporu için hastanedeydim.ve 3 tane prof tan oluşan bi heyete girdim. bu arada fsh hormonum 12 çıktı..(yumurta rezervi bozuluyo anlamında)..benim doktrorum aynı hastanede doçent..kağıtlar üzerinde yazan durumum hakkında çok moral bozucu konuştular..sen geç kalmışsın,aşılama uygun değil,direk tüpe geçilmeli,endometriozis giderek tüplerini ve rahmini tıkayacak,her geçen ay senin aleyhine işliyo....ve bunun gibi sözler..doğal yolla hamile kalabilmiş olduğumu hatırlattıysamda kafalarını iki yana sallayıp,acele et;1 kere daha aşılama yaptır ama hemen arkasından tüp bebek dediler..kendi doktorumda kağıtlarda yazanları okuyunca karamsar yaklaşmış,muayene edince bana durumun kötü değil ama yinede acele edelim demişti..çok kötü döndüm hastaneden,lokmalarım boğazıma dizildi..ben üzüldükçe;sen normal hamile kaldın,o nasıl oldu o zaman diye kızıyo ailem..ama elimde değil.sıkıntım 1 değil,2 değil..ya tüp bebeklede tutmazsa....kesinlikle olamayacağını duyarsam bi gün,o zaman hayat eşim ve benim için değişecek..umarım O'nun için geç kalmam..

canım moralini bozma. bu hamilelik işi resmen şans. ne durumda olupta kendiliğinden hamile kalan oluyor. ama huzursuzsan vakit kaybetme. bilmiyorum benim aşılamaya inancım kalmadı ama nisan topiğinde bir arkadaş 3.aşılamada hemde yıkama sonrası 5milyon sperm sayısıyla hamile kaldı.

aren hamilesin cok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin benim durumum hiç iyi değil

gulem n'olur moralini bozma. doktorum bana da yumurta rezervlerin azalmış acele etmeliyiz demişti. doktorlar bazen felaket tellallığı yapıyorlar. Sen daha önce hamile kalabildiğine göre aşılmada ya da tüpte mutlaka hamile kalabileceğine inanıyorum. Pozitif olmaya çalış. Allah yardımcın olsun...

kızlar moralim çok bozuk bugün değerimin en az 110 falan olması alzımdı 745 çıkmış. doktoru aradım bekleyeceğiz. stres yapma herzaman kitaplardaki gibi artmaz dedi. ama çok kötüyüm.

Gulemcim canim kesinlikle moralini bozma bende aynen landarch'a katiliyorum doganin gucune inanmayan doktorlara cok kiziyorum hicbir kadina bu kadar fazla acik olmanin manasi yok...bunlar doktormu arkadaslar ya?acele et zamanin yok filan e be kardesim zaten bizim psikilojimiz bozuk bunlarin yemin ederim psikiyatri egitimide almasi gerekiyor ama nerdeeeeeeeeeeeeee
lutfen gulem moralini yuksek tut...lutfen...

aren neden moralin bozuldu ki?degerin aniden cikmasidami iyi degil anlamadim ben yaaaa

canım 110 değil yanlış yazmışım. 1100 olması gerekiyordu. 745 çıktı.

günaydın kızlar..bugün daha iyiyim..dün doldum doldum,size yazdım.valla bi size geçiyo nazım:)
hergün,hatta dakika dakika değişiyo ruh halim..en sonunda yaşayıp göreceğim olacakları dedim...ve toparladım kendimi..endişe kadar kötü bişey yok..kendimi parçalasamda olacağa çare yokmuş.dün ilaçlarımı soruk eczaneye,daha önceki aşılamada da oradan almıştık..(ilaçlarımın bize düşen miktarı 600 lira).....kadın direk karnıma baktı,ben hamile bekliyodum sizi dedi:) sağolsun bide dua ediverdi:) o anda bi bey katıldı muhabbete..doktorunuz kim falan..kendi eşide endometriozisliymiş..4 tane düşük yaşamış ve şimdi 4,5 aylık hamile dedi..doktorumuzda aynıymış..hayırlısı dedim..olacaksa oluyo zaten..

arencim gönlünü ferah tut, sayılara takılma sakın. doktorun çok doğru söylemiş, bence fazla kurcalama nette her yazan şeye de inanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…